Paket!

Woho! Äntligen!
Kan ni gissa vad det är för nåt?
Visar imorgon ;*
 
 

Rasismen i Pippi

Rasistiska uttryck tas bort ur Pippi Långstrump och hela Sverige gråter. Varför? 
Ordet som används är n**erkung (tänker inte ens skriva det vidriga ordet) och ja men grattis, det ÄR rasistiskt.
"Nu är min barndom förstörd!" På vilket sätt är din barndom förstörd? För att du mister 3 sekunder från Pippi Långstrump där hon säger ett kränkande ord? Snälla, skärp er för h*lvete. 
Jag gillade också Pippi när jag var liten, eller snarare älskade. Men jag håller med det här beslutet till 100% och min barndom är inte förstörd på något sätt alls. 
 
"Snart får man väl inte ens vara svensk utan att vara rasist" Alltså vissa av dessa påståenden som kommit upp på mitt flöde idag är ju skrattretande. Att ni inte fattar. Herregud hur svårt kan det vara att förstå att det där jävla ordet inte är okej?! Till och med Astrid Lindgrens bolag "Saltkråkan AB" håller med om att det borde klippas bort. OCH Astrid själv sa på 70 talet att hon ångrar uttrycket. Så snälla människor, tänk om, tänk rätt. Eller håll käften.
(Jag vill egentligen inte skriva såna här inlägg, men jag behövde lufta ur mig lite.)
 
 
 

Timbuktu - Misstänkt (m Beldina & Seinabo Sey)

Oj vad jag har missat den här. Den släpptes i Torsdag. 
 

Bilder från kärleksattacken

Har inte redigerat klart alla än, men här är några stycken iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday again

Mornin'!
 
Har ni sovit gott? Det har inte jag.. Men är inte särskilt trött ändå! Har drömt massa konstiga drömmar och vaknat 32 gånger under natten. Men det har väl aldrig hindrat mig?
Nu sitter jag och äter frukost och fixar lite blogg-grejer. Sen om ungefär en kvart bär det av till skolan igen. Vi ska fortsätta på samma sätt som igår, och jag längtar faktiskt! Riktigt intressanta uppgifter måste jag säga. Man blir så peppad.
Sen när jag kommer hem igen så ska jag undersöka lite vad som händer om två helger när mina babes kommer hit. De vill hitta på nåt kul så måste forska fram nåt. Vi ska bo på hotell och allting, snacka om lyx! Hehe.
 
Nä vet ni? Jag får skriva mer sen för jag måste skynda mig nu. Synd men tyvärr.
 
Puss & Kram på er!
 
 

Bästa hänget!

Shu alla!
 
Vågar inte ens kolla min statistik idag, för jag har verkligen varit sämst på att blogga. Men blev massa upptagen. Först hängde jag i skolan till halv fyra ungefär. Sen så hakade jag på Caty till ett place som heter Stallet på nån slags rapsession/folkmusik typ. Det var rätt soft. Vi tog ett glas vin och bara njöt av musiken. Så jag kom hem rätt så sent.
Och nu ska jag kika lite Supernatural och mysa, så tills imorgon kan ni få lyssna på den här låten som har suttit fast i min skalle sen i fredags!
 

EP: Rapokalyps - Som Vanligt

Det var den här Epn de hade releasefesten för i Lördags. Som sagt hade jag inte hört Rapokalyps tidigare, men jag tyckte dem var riktigt bra!
 
Lyssna ni också på deras nya EP "Som Vanligt"!
 

Mornin Monday

Godmorgon alla pigga och glada där ute!
 
Jag har absolut inte vaknat ännu. Måndagar är hemska för mig. För under helgen så lyckas man ju alltid vända bak och fram på dygnen, i alla fall jag. Igår sov jag till klockan 2 ungefär, faaast jag kom ju hem klockan 5 på morgonen i och för sig. Sen var det mest bakishäng med mig själv i min osköna bäddsoffa resten av kvällen. Söndagar är grymt sega, men ändå lite mysiga på nåt sätt.
Idag är det ju iallafall skola som vanligt. Egentligen hade jag velat ha sovmorgon, men vi får inte alltid som vi vill här i livet. Har jag lyckats sluta röka då? Nej inte ens det. Rökte som en skorsten i Lördags.. Dumma mig. Så går väl mest troligt och köper cigg innan skolan. 
 
Aja, nu känns det som att jag bara skriver utan att ha nåt att säga. Vi hörs på en stund istället!
 
 

Rapokalyps Releasefest

Hejhopp!
 
Hade typ jordens bästa häng igår med massa rapgäris. BO$$$A med andra ord. De var förband till Rapokalyps och j*klar va tunga dom va! Har aldrig sett bo$$$a live förut, så det var grymt. Rapokalyps var tunga dom också, helt ärligt så hade jag aldrig hört dem innan. Men man upptäcker nya saker varje dag!
Utöver livekör så var det massa bra häng i logen med lite cyphers och mycket öl. Justja, jag fick ju sköta kameran hela kvällen också. Så himla kul. Förhoppningsvis blev bilderna bra! Använde Catys kamera så har inte fått dem än.
Natten avslutades iallafall med att följa en jättefull kille hem, som blev taskigt behandlad av vakter. Dagens goda gärning! En sån här grej visar bara att man MÅSTE vara försiktig med alkohol. För om inte vi hade varit där så hade den här killen förmodligen aldrig tagit sig hem. Så snälla ni, var försiktiga när ni dricker och håll koll på varandra! Aja, han klarade sig bra iallafall! Och innan hemfärd så blev det en promenad i Stockholmsnatten.
 
Nu ska jag fortsätta vara bakis och dricka min älskade cola.
Puss & kram!
 
 

N (Näbil) @ Club Melody

Resten av bilderna kommer som vanligt upp i ett Facebook album. Erica Skitsamma Ödalen heter jag där. Klicka på mitt namn för att komma till min Facebook.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kartellen/Svart&Vit @ Club Melody (2)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kartellen/Svart&Vit @ Club Melody

 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday mornin'

Godmorgon alla fina!
 
Jag har egentligen blivit väckt för nån timme sen, men såklart ville jag ju ligga och dra mig ett tag. Somnade inte förrän halv 4 imorse, även om jag kom hem vid 2. Hade väldigt trevligt igår. Jag var som sagt på Club Melody i Jordbro och såg Kartellen + N (Näbil). Tur som jag hade så hade jag fått låna kamera från skolan, så tog med den såklart. Det var fett svårt att få bra bilder, eftersom jag inte riktigt kan inställningarna än. Men några bra fick jag tillsist. Och dom ska jag gå igenom nu. Sen ska jag skicka några bilder till Club Melody också, även om de hade en annan fotograf på plats som tog bilder åt dem. 
 
Nä nu måste jag börja så jag hinner, har många bilder att gå igenom.
Puss & Kram
/ E
 

Kartellen ikväll

Ikväll spelar Kartellen på Club Melody i Haninge. Jag ska dit iallafall för att se dom spela.
Eftersom jag inte fick med mig någon så får jag gå själv. Men det är värt det då jag inte sett Kartellen på jävligt länge.
Mer info finns på bilden nedan:
 
 

HIPHOPFABRIKEN!

Anmäl er idag! Sista anmälningsdag är nu på Söndag. Så kom igen, ta chansen nu!
Edit: Glömde lägga in länken till anmälningsformuläret, men klicka HÄÄÄÄÄR för att komma dit direkt!
 
 
 

Ovanligt trött

Godmorgon! 
Sorry att jag inte uppdaterat tidigare men jag vaknade först klockan 11. Värsta sömntutan alltså. 
Sätter mig strax och går igenom bilderna från igår. Så kommer de upp här! 
Hörs snart!



Premiär för Kärleksattacken

Sorry för seg update idag, men jag har hängt i skolan och sen bar det vidare direkt till Fryshuset.
Kände mig hur taggad som helst på att Kärleksattacken börjar igen! Så självklart ville jag vara där och se det live. Istället för att sitta hemma och lyssna via datorn. Fick med mig en kamera från skolan också så har tagit massa bilder som ni ska få se imorgon. 
De sista minutrarna så kom självaste Parham med en liten överraskning. Han hade tagit med sig några ex. av sitt album "Pojk", och självklart fick jag med mig ett hem. Så himla glad! Det albumet är ju helt genialiskt!
 
 
 
Nu ska jag prata med syster sen bädda ner mig, puss godnatt!

Klick klick

Har insett för någon dag sen att jag har ganska mycket extrapengar den här månaden. Därför bestämde jag mig för att beställa lite grejer. Jag har faktiskt inte gjort det på jättelänge!
Så jag beställde en ny jacka då alla mina är alldeles för somriga så jag håller på att frysa ihjäl. Sen beställde jag Isons bok också. För jag känner att det var längesen jag läste ut en bra bok.
Och Caty om du läser det här: Det var inte meningen att "härma" dig med jackan, men den var så j*kla snygg! Haha!
 
Jackan är från Junkyard XX-XY och finns på Junkyard såklart. Boken hittar ni på Adlibris.com/Ison. 
 
 

Thursday mornin

Godmorgon!
 
Shit vilket humör jag hade när jag klev upp. Undra om det beror på att jag försöker sluta med ciggen? Haha. Det har inte gått så värst bra iallafall, rökte nästan en hel cigg igår. Dumma mig! Funderar på att gå och köpa en snusdosa att ha i nödfall. För annars känns det som att jag kommer flippa ur på någon stackars människa idag. Och det vill jag nödvändigtvis inte göra. 
Vi ska tydligen baka i skolan idag. Typ ha ett litet cafe eller något. Har inte hängt med så värst mycket, plus att vi fick informationen i sista minuten. 
Jaja, nu ska jag börja gå mot tuben, vi hörs senare!
 
 

Vill fixa naglarna

Okej mina fina läsare, jag behöver er hjälp.
Jag behöver tips på vart i Stockholm jag kan fixa mina naglar. Inte för dyrt helst!
Motivet jag vill ha ser ut nånting såhär, inte exakt men på ett ungefär:
Temat är alltså Odd Future!
 
 
 
 

Dave Run (MadMonks) - Shades of love

Fet fet fet!!
 
 
 

Ison Glasgow - När jag inte hade nåt

Ken Ring var alltså inte den enda som släppte en självbiografi idag. Tycker ändå att det är lite dåligt timeing att båda släpper samma dag. Men aja.
Ison Glasgow är alltså den ena halvan av duon Ison & Fille (Ifall någon inte visste det). 
Jag har sett fram emot släppet av den här boken så jag ska naturligtvis klicka hem den idag!
Haffa ditt exemplar på Adlibris.com/Ison
 
 

Ken Ring - Livet!

Idag har två legender släppt böcker. Men vi börjar med Ken Ring. 
Hans självbiografi finns nu ute på Akademibokhandeln samt går att beställa via Adlibris.com. Haffa ditt exemplar idag!
 

Sovmorgon

Oj Gud så skönt att få sova ordentligt. 
Somnade halv 12 igår och vaknade vid 8, och sen har jag bara legat i sängen och myst fram tills nu. Ingen skola idag, vi fick hemarbete istället. Så det ska jag nog börja med strax. 
Vi hörs senare!




Sov så gott

Säger godnatt med en otroligt fin låt. Inte ens nästan hiphop, men jag älskar den.
 

Vicke V - Söderortsruiner (prod. CMV)

Jag diggar! Gör ni?
 

#tb Block 44

Ni vet igår när jag skrev om nostalgin över Block 44?
Jag kunde liksom inte låta bli att söka upp massor med gamla låtar med dem bara därför.
Och det här är en av låtarna som jag satt och dunkade som 13-14 åring.
Shit, det känns som en evighet sen. Ändå är jag inte så gammal! hahaha.
 

But yesterday was Tuesday too

Godmorgon finingar! 
(Rubriken är från ett Supernatural avsnitt haha)
 
Jag fick så himla mycket gjort igår och det är jag nöjd över. Var bland annat på biblioteket och letade upp lite böcker som jag kan använda till hjälp med vissa saker. Hur fett låter inte det? Sen så har jag hunnit med massa annat nödvändigt också, fast jag orkar inte skriva allt. Det har äntligen börjat kännas som att jag kommer någonvart. Måste nog tacka skolan för det. 
På tal om skolan så hade vi något som kallades för "Jag, jag, jag" för nån vecka sen. Man skulle berätta lite om sig själv och sitt projekt, liksom vart man kommer ifrån om ni förstår vad jag menar. Jag berättade iallafall saker där som jag inte har berättat för så många människor i mitt liv. Mest för att jag känt att jag behöver berätta det öppet för att kunna beabeta bort det från mitt eget huvud, för vissa av sakerna har ärrat mig ganska rejält. Typ mobbning och såna saker. Nån dag har jag tänkt våga skriva ut allt i bloggen, men inte idag. Förhoppningsvis snart.
 
Jaja, nu ska jag till skolan iallafall. Vi hörs lite senare, puss & kram!
 
 

Något att tänka på

Lånad från min favoritsida på tumblr. Thegoodvibe.co (Kushandwizdom)
 

Block 44 - Bara för idag (feat. Jesse P)

Varje gång jag hör Block 44 så får jag såna nostalgi känslor. Tänker tillbaka på tiden då jag var typ 14 och pumpade Block 44 för glatta livet!
 

#tb Oldie

Jag har säkert publicerat den här videon förut. Men kände att det är dags igen. För den är så himla bra + att alla Odd Futures frontfigurer medverkar i videon!
 

Livet Del 4

Ni kan fortfarande tävla om en bok på Ken Rings facebooksida!
 

Ny vecka, ny start

Godmorgon peepz!
 
Jag myser runt i köket med min supermysiga Golf Wang tröja på mig. Beställd från eBay för ett tag sedan. Inte äkta Odd Future men fortfarande snygg. Tänkte köra på den i skolan idag, bara för att jag är så himla trött och mysig idag. Annars så sitter jag och äter frukost också. Mackor med marmelad och ost (<3). 
Någonting hände med mitt humör igår. Det kändes typ som att jag sprang in i en betongvägg i 180 och sen så var mitt humör kraschat. Så igår var ingen bra kväll. Jag hängde mest bara i soffan och sträckkollade Supernatural. Vilket är min absoluta favoritserie i den här världen. Och den passar perfekt dem dagarna då jag mår pissigt. 
 
Nu ska jag äta klart, sen packa en liten skolväska och pysa iväg.

Edit: ska inte alls till skolan. Vår lärare har blivit sjuk. Så nu ska jag vila lite till, sen ska jag kasta mig till biblioteket och sitta där och jobba!
 
Hoppas alla har en bra dag!
 
(Om några veckor börjar säsong 10, gissa om jag är glad?)

Bintti Touray feat. Sindri - Thought of you and me

Jag gillar den!
 

Sindri - Let her go (Cover)

När Passenger släppte originalet så blev jag kär direkt, men man blev less väldigt fort då den spelades överallt.
Men nu blev jag kär på nytt! 
 

Livet Del 3

Igår publicerade Ken Ring tredje delen där han läser några sidor av sin kommande bok. 
Och dessutom så kan ni vara med och tävla om en bok. Allt ni behöver göra är att dela filmklippet på facebook genom sidan "Ken Ring". Suveränt va? Jag är med och tävlar!
 

Ibland är det okej

Hello peepz!
 
Jag är mycket piggare idag än vad jag var igår. Fast ändå på betydligt sämre humör. Jag känner mig väldigt lättirriterad och grinig idag. Jag är så otroligt leds på att aldrig kunna vara ifred. Det finns miljoner saker som jag skulle behöva göra, men jag har ingenstans att göra dem!! För vart jag än går så sitter det någon och har tvn på högsta volym, eller spelar spel på datorn med irriterande ljudeffekter. Jag blir så frustrerad. För vet ni? Jag har inte ens ett eget rum att gömma mig i. Jag har typ ett hörn av ett rum där jag sover. Jag äger inte ens min egen säng! Haha! Ursäkta humöret, men ibland är det okej att vara irriterad på omvärlden.
 
Idag ska jag iallafall verkligen försöka att hitta ett ställe där jag kan börja trixa med alla mina saker. Kanske går och sätter mig på biblioteket eller så. Vi får se! Nu ska jag väl se ett avsnitt Supernatural (serietorsk) innan jag åker och handlar med morfar.
 
Puss & Kram / E
 
 

Norrköping

Gokväll peepz!
 
Hur var eran Fredag? Min var fantastisk. Tog ett spontanbeslut och åkte till Norrköping igårkväll. Det var så pass billigt och nära, så det kändes lika bra. För här hemma hände inte mycket. Hälsade på en gammal homie där som börjat plugga. Det var kul att vi kunde börja bygga upp kontakten igen! Sen fick jag naturligtvis träffa massor av hennes skolkamrater då det var fest på deras internat. Jag har träffat så många olika sorters människor så det är helt sjukt. Kul hade vi iallafall!
 
Nu är jag hemma igen och tänkte slå igång någon film eller serie. Det lutar mot Supernatural då jag inte sett det på ett tag. Och alla som känner mig vet hur mycket jag älskar den serien. Dör typ för Jensen Ackles, haha!
 
Ha en fin lördagskväll allihopa!
 
(Min favoritlåt finns på Spotify! Jäklar vad glad jag blev nu!!)
 

Ken Ring - Livet del 1 & 2

Den 24e September släpper Ken Ring sin bok "Livet". Men redan nu släpper han Youtubeklipp där han läser lite från boken, så ni kan tjuvlyssna lite. Han kommer släppa 7 delar, och nu finns både del 1 och 2 ute!
 

Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea

Alltså Iggy Azalea, vilken "womancrush" jag har på henne. Helt sinnessjukt!
 

Fredag!

Godmorgon finisar!

Det är fredag idag, hur bra är inte det?! Den här veckan har bara sprungit förbi känns det som. Och nu är det helg, då vet man aldrig vad som händer. Förhoppningsvis ska jag få hänga iaf. Och vet ni? Jag har varit fri från godis 3 dagar. Jag är ju hur duktig som helst! 
Är iallafall på väg till skolan nu, och vi har kort dag idag igen. Så himla skönt. Så jag borde vara hemma redan vid 1 nångång. Vi hörs lite senare! 




Yelawolf - Till it's gone

Igår satt jag och kikade ett nytt avsnitt av Sons of Anarchy, som säkert många andra gjorde. Jag har alldtid tyckt att den serien har så j*vla bra musik och står fast vid det nu också. Så direkt när avsnittet var slut så googlade jag fram den här! Hur bra?! Har ingen aning om hur gammal eller ny den är faktiskt, men s*tan så bra! 
 

Ladies first på Dramaten

Jag missade ju den här fantastiska föreställningen då jag var alldeles för långsam med att köpa biljett. De sålde slut väldigt fort. Och jag kan lova er att jag är skitledsen för att jag missade detta.
Men mina vänner, nu kan man se hela konserten på SVTplay! Hur bra som helst ju. Jag kollade den igårkväll, och jäklar vad de är bra allihopa.
 
Klicka på bilden för att komma direkt till videon!
 
Lånade bilden från Rockfoto.nu
 

Äventyrsdags

Godmorgon mina fina!
 
Nu är jag påväg till Slussen för att möta upp mina klasskompisar. Vi ska ut till Tollare på något slags äventyr hela dagen. Jag har blandade känslor för såna saker, men hoppas på att det blir roligt iallafall. Varför blandade känslor? Jo för att min fot kan vara bråkig och ge upp ibland. För er som inte vet så har jag stelopererat min ena fot. Vilket gör att vissa aktiviteter kan bli jobbigare för mig än för andra. Men jag ska nog överleva. Bara vi inte behöver klättra så mycket osv.
 
Sen när jag kommer hem så ska jag sätta igång med allt det där som jag av någon anledning inte gjorde igår. Dumma mig. Fyskam haha! Blev för inne i musikvideos och massa annat roligt.
Anyways, jag är hemma vid två igen ungefär så vi hörs då!
 
Puss & Kram på er så länge.
 
 
Throwback när jag såg Dani M i Umeå nångång förra året. :)
 

Album: General Knas - Folkets röst

Det gick fort i svängarna här. När jag la ut låten med General Knas igår så visste jag inte hur snart plattan skulle komma. Men det var tydligen redan idag, så här kommer den:
 
 </center

Simon Emanuel - Ta en bild/Lotus

Låten släpptes ett tag innan videon, men jag har liksom glömt att slänga upp den.
"Ta en bild/Lotus" är en del av Simons kommande platta "Le för kameran" som släpps i höst.
Riktigt mysig video, och Simon Emanuel gör en väldigt speciell men väldigt bra musikstil!
 
</center

No love

Vem är den här August Alsina och vart har han varit hela mitt liv? Jag är helt totalkär! I både hans musik och hans utseende... Måste leta upp mer musik med honom, mycket mer!
 

Onsdag

Godmorgon finisar!
Jag har sovit sjukt dåligt inatt, även om jag gick och la mig redan efter 9. Bäddade ut sängen vid den tiden och kollade ett nytt avsnitt av en av mina favoritserier. Efter det skulle jag försöka somna men det gick ju inte. Jag låg och vände och vred på mig i flera timmar innan jag kunde somna. Så idag är jag brutalt trött kan jag lova. Vill helst bara rulla in mig i täcket igen och stanna hemma. Men det går inte. Som tur är har vi kort dag idag. Vi slutar redan 12, så då ska jag skynda mig hem och mysa ner mig i sängen ett tag. 
Har även spenderat kvällen med att hitta nya saker till bloggen, och en av dem kommer upp vid 11! Håll utkik!
 
Puss & Kram
 
 

Fina bilder

Jag har lagt upp dessa på Facebook men eftersom jag inte vet hur många av mina läsare som jag är vän med där så kommer de upp här också. Bara för att jag tycker om dem så mycket och vill att alla ska se dom!
Bilderna är tagna under kvällen när Finess hade sin "Produkt av min miljö" fest.
 
 
 
 

General Knas - Ingen Lek ft. Aki & Vic Vem

Den här släpptes igår och är en del av General Knas kommande album "Folkets röst".
Så himla bra text!
 

Tisdag

Godmorgon!
Det fick bli en mobilblogg idag. Jag var alldeles för tidsoptimistisk imorse. Hann knappt städa upp efter mig innan jag var tvungen att springa till tuben. 
Känner mig rätt så positiv idag faktiskt, även om situationen är som den är i landet. Demon igår hjälpte som tusan!
Idag ska jag fixa med lite mail och sånt tråkigt när jag kommer hem. Men först skola! 

Vi hörs sen! :)



Demo i stan

 
Ikväll var en bra kväll. Jag behövde verkligen gå på den här demon mor rasism, nazism och fascism. Det var en himla stark känsla att stå där med alla och bara släppa ut alla känslor som uppstått efter valet.  Man fick känna en sådan gemenskap! Och jag mår så jäkla mycket bättre nu. Vi är många, och tillsammans är vi starka!
(Får mer bilder av Caty senare)
 

Parham - Lova mig själv

En av de bästa låtarna på plattan har fått en lika bra video!
 
 

Regeringsskifte

Godmorgon fina läsare! 

Igår var en mörk dag för Sverige. Sverigedemokraterna fick 13% av folkets röster i valet. 13%! Men jag är inte förvånad, bara arg ledsen och besviken. Hur tänkte ni när ni röstade på dessa sorgliga ursäkter till människor? Inte alls antar jag. Och nu kommer jag få kilon med skit för att jag skriver som jag gör, men jag kan inte hålla det inne längre! 

Enda ljuset i mörkret var att vi äntligen fick ett regeringsskifte. Det är nu de röd/gröna som kommer styra vårat land, och det glädjer mig. Stefan Löfven klargjorde även att inget samarbete kommer hända med sd, tack och lov. Hoppas han håller detta nu. Och hoppas Sverige kommer vända till det bättre nu. 

Det var allt för mig än så länge iaf. Nu ska jag till skolan! 






Sista dagen med syster

Hej!
Sorry att det stått tomt här men jag fokuserar allt på min syster idag. De åker hem om ungefär en timme så vill hinna hänga en massa med henne och hennes kompis. Sen ska vi köra dem till flyget och säga hejdå. Jag vet att tårarna kommer spruta som vanligt, det suger men det är sånt man får ta.
Jag uppdaterar ikväll och imorgon istället.
 
Puss & kram på er!
 
 

Första gången

Åååh idag hittade jag den här låten igen. Den är så jäkla bra och kommer fortsätta vara bra förevigt. När den här låten släpptes så upptäckte jag Tyler för första gången. Jag blev helt fast i honom direkt. Tror det var 2011 nångång. 
 

Ny favorit

Har ni hört remixen på "Grabbarna från förorten"? Den finns med på Ken Rings samlingskiva. Tycker alla borde höra den, för den är himla bra!
 

Lördagmorgon

Godmorgon!
Jag vet inte vad som hände men vi vaknade redan vid 8 imorse. Jag försökte somna om ett tag men det gick inte. Så jag kan inte påstå att jag har varit särskilt glad imorse. (Jag tycker inte om att kliva upp tidigt haha).
Vi hann aldrig åka och träffa Caty igår. För vi fick vänta på väskorna till typ klockan fyra, så vi var inte på grönan förrän vid 6. Himla trist. Vi var iallafall kvar där hela dagen och sen avslutade vi kvällen med mat på stan. 
 
Idag ska vi en sväng till gallerian i Skärholmen så tjejerna får shoppa lite. Man måste ju shoppa när man är på semester! Sen ikväll ska de på konsert. Det är någon Youtube-succe som spelar på Tyrol. Och medans så måste jag vänta på dom i stan. Får se vad jag lyckas hitta på!
Bjuder på några bilder från Grönan tills vidare.
 
 
 
 
 
 
 

Malmö Stad (video)

Det hade visst kommit en musikvideo också, det hade jag missat. Men här är den iallafall! Refrängen sätter sig verkligen i huvudet.
 

Stress ft. Ozzy & Kristian Florea - Malmö Stad

Nu finns första släppet från Playlist 2 på Spotify!
 

Fredagskul

Idag är en bra dag!
För igårkväll kom min syster hit igen. Den här gången tog hon med sig en kompis, och de ska på konsert imorgon. Men idag ska vi på Gröna Lund iallafall, sen kanske det blir en sväng på Feminight och hälsa på Caty! Men det är inte helt säkert än. Först och främst måste flickornas resväskor anlända från Arlanda. De fick nämligen inte med sig väskorna på flyget igår pga övervikt. Och meningen var att de skulle bli levererade hem nångång imorse, men inget har hänt än. Jag har till och med ringt dit och kollat, och då sa dom att väskorna kommer efter ett nångång. Men nu är klockan nästan 2 och det kan tydligen dröja ända till klockan 5 innan väskorna kommer. Så nu är det bara att vänta. Sen blir det stress in till Grönan. 
 
Vi hörs senare! 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 

Echo Beats - Enat folk

 

Några till

Jag kommer förmodligen slänga upp några till senare, och alla bilder jag tagit kommer hamna i ett album på Facebook antingen idag eller imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Några bilder

Jag kommer förmodligen slänga upp några till senare, och alla bilder jag tagit kommer hamna i ett album på Facebook antingen idag eller imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finess smygrelease

Shit vilken kväll igår! Jäklar vad bra den var!
Kvällen började på en lite mindre privatfest eller vad man ska kalla det. Med bra musik, gratis öl och bra mingel. Sen kunde man förhandslyssna på Finess kommande EP, och jäklar vad bra den var. Jag är hypad som tusan på att den släpps.
Vid 10 nångång så fortsatte vi iallafall till nästa ställe. Den officiella festen som alla kunde komma på. I början var det jävligt segt men det blev mer drag senare på kvällen. Och gud vad jag har minglat. Har träffat tusen nya människor känns det som. Fast mest hängde jag med Alex från Kingsize till en början, tills jag tappade bort honom.. haha! Kom väl hem efter 2 nångång och har sovit som en prinsessa hela natten. Jag känner mig som en helt ny människa efter att ha tagit tag i mitt liv. Helt sinnessjukt.
Jag har tagit ganska mycket bilder igår också, som jag håller på att föra över till datorn just nu. 
Haha fick ta bilder på massa folk på utestället igår, de ville ha gruppbilder och allt möjligt. Det var faktiskt kul och jag fick en del bra bilder. Dock blev vissa bilder väldigt korniga för att jag använde alldeles för hög ISO, men man lär sig av sina misstag! Så nu ska jag sätta mig och gå igenom dom, så kommer dom upp här sen!
Tills dess så får ni en bild på mig och Matte Caliste från igår!
 
 

Eventdags

Ursäkta att jag är seg, skulle ha uppdaterat om detta tidigare men blev så länge i stan och sen somnade jag i soffan hemma.
Men iallafall: Ikväll ska jag iväg på ett event inne stan. Ska träffa Melika där, men kommer nog mest få hänga själv. Fast vad gör det? Träffar säkert några trevliga människor där ändå. 
Så nu ska jag fixa lite mat och ett ansikte, sen vid 7 ska jag börja röra på mig.
 

Onsdag

Godmorgon!
Idag har vi projekttid i skolan, vilket betyder att vi inte behöver vara där. Istället får vi jobba hemifrån. Så nu är jag på väg till stan för att möta upp en klasskompis en sväng. Blir nog inte så jättelänge men ett tag i alla fall. Sen ska jag hem och invänta kvällen. Ska hänga med Melika ikväll. Men mer om det sen. 

Bjuder på en bild från igår när vi deltog i "ett hopp för Skärholmen". En manifestation mot rasism där Rawda och Gabbe (14x) körde live.




The Game - Or Nah

Jag vet att detta inte är sånt som jag brukar lägga upp. Men den här var så jävla bra så kunde ej låta bli. Jag har ju alltid älskat The Game! Det var dock en massa hat i Youtube kommentarerna, folk tyckte att han "sålt" sig och blablabla. Det tycker inte jag! 
 

DIEGOJAH - Jag ska berätta

+ B-sidan "Rösta inte på SD" där bl.a. Amsie Brown, Löstfolk och Papa D medverkar!
 

Bortom tid och rum

Godmornin'
Nu sitter jag på tuben och bloggar igen, men vad gör det? För imorse har jag förbloggat lite, så det kommer inte vara tomt här hela dagen. För en gångsskull så hade jag lite tid över på morgonen. 
Jag är fortfarande sjuk, men inte lika häftigt som igår. Tror det hjälpte att sova typ 15 timmar sammanlagt! Haha. Fick även jättebra respons på min redovisning igår och det gjorde mig asglad. För jag har inte gjort en redovisning sen högstadiet typ. 

Men ni får ha det så bra så länge, så hörs vi om någon timme! :) 



Gonza-Ra - Tronen

Det har varit ett visst tjat om Zacke och Movits! här på min blogg och hur mycket jag tycker om dem bara för att de är norrlänningar. Och nu i eftethand så känns ju det rätt så taskigt, för de är ju inte direkt ensamma om det.
Gonza-Ra från Random Bastards är ju faktiskt också norrlänning, eller ja, hela Random Bastards är ju det. Haha!
Fet video förövrigt!
 

Så f*ckin vackert på Spotify!

Hur bra?? Nu kan jag lyssna på den om och om och om.
 

Måndag

Godmorgon fina ni! 
Jag är påväg till skolan. Även fast jag är jättesjuk. Egentligen skulle jag nog behöva sova några timmar till. Men har en "redovisning" att fixa i skolan, så hade inte mycket till val. Får helt enkelt sova när jag kommer hem. 
Nåväl, vi hörs senare! 




Tedy B feat. Baso - Vinna (Prod. Johan Brodd)

 

Förkyld och trött

Godförmiddag mina fina läsare!
 
Jag har inte orkat plocka upp datorn förrän nu. Har dock varit vaken sedan halv 10. Har dragit på mig en ordentlig förkylning. Misstänker att jag blivit smittad på skolan då en av tjejerna var jättesjuk när jag började, plus att jag har en tendens att ha alldeles för lite kläder på mig på kvällarna. För nu är det höst och det innebär att det är rätt kallt på kvällarna/nätterna. 
Dessutom blev jag idag tvungen att ta ut min nyaste och käraste piercing. Har haft den i 3 månader och den läkte aldrig. Gick och rådfrågade en piercare igår och fick rådet att plocka ut den och låta den läka ihop. Och sedan om några månader gå till en ordentlig studio och göra om den. Den var dessutom otroligt snett gjord, märkte jag när jag plockade ut ringen. Kommer aldrig mer pierca mig under en festival! Haha..
Det har verkligen inte varit någon turdag för mig. För igårkväll gick min laddare sönder också. Så idag måste jag orka till centrum och köpa en ny. 
Sen får vi se om jag orkar mig ut och göra något idag, det beror på hur jag mår senare. Annars tänker jag stanna hemma och mysa med serier och äta isglass.
 
Puss & kram på er, ha en bra dag!
 
 

Antwan - Oooh Wee

Tidigare idag släppte Antwan äntligen sin video. Jag la ju upp trailern på den tidigare,minns ni?
Fet låt och video iallafall!
Om ni vill ladda ner låten, klicka HÄR.
 

Fridaynight

Godmorgon!
Jag är faktiskt rätt pigg idag. Och det känns asbra! 
Gårkvällen var jättetrevlig, har träffat massor med nya människor bland annat. Vilka hängde jag med då? Först med Caty! Sen åkte jag till jakan och hängde med LöstFolk & Melika plus en massa annat trevligt folk. Dock gick kvällen sjukt fort och mitt i allt skulle vi åka hem. Men det var nog tur för annars hade jag sovit bort hela dagen. Var himla trött efter en timmes dancehall och sen fest direkt efter. Men mer om dancehallen får ni senare, väntar nämligen på några bilder. 
Nä vet ni? Nu ska jag kliva upp ur sängen och ta något att dricka. Bjuder på några halvtaskiga mobilbilder tillsvidare. 
Ha en bra lördag! 







Haha Monchos tröja: "Dani Ms bror".



Ikväll

Ikväll ska jag till Jakobsberg med Melika och hjälpa henne att fota/filma lite. Kommer bli fett kul.
Vad vi ska på? LöstFolk spelar, Melika också. Därför behöver hon någon som kan hjälpa henne fota.
Innan det ska jag nog med Caty och dansa dancehall en sväng, så nu är ryggsäcken fullpackad för dagen med ombyten, smink och ja allt möjligt. 
Vet ej hur mycket mer jag hinner blogga, men det får vi se senare!
 
Puss & Kram
 

Fredag!

Mornin guys!
Sitter på tuben påväg till skolan. Ovanligt att jag bloggar från luren va? Haha jag ska bättra mig nästa vecka, promise. 
Idag ska vi få höra några till projektideer. Och sen mot kvällen ska jag på andra äventyr men det berättar jag mer om sen. 
Så, vi hörs senare :)



 

En enkel fråga

Hur gör man sin egen grej i en värld där alla redan gjort allt?
 
Det där är en fråga som ploppar upp i mitt huvud väldigt ofta. Och då menar jag VÄLDIGT ofta. Det var nog därför jag började projektverkstan, för att reda ut och få bort den frågan från mitt huvud. 
Och jag har inte velat erkänna detta till någon, men dom senaste två månaderna har varit svåra för mig. Jag har varit så låg så jag tror inte ni förstår. Arbetslös, ständigt leva med hotet om att förlora sitt boende och dessutom försöka hålla en blogg uppe när man knappt håller upp sig själv. Det har varit en kamp. Och därför har det stått väldigt tomt och tråkigt till här. Har både glömt blogga, och ibland bara skitit i det. Men de senaste dagarna har jag hittat ny ork. Jag har fått en ny bloggdesign, jag har börjat på Pv och ja, allt verkar gå uppåt. 
Ändå kommer den där frågan ibland. Och kanske jag skulle behöva prata med någon, jag vet inte. Jag har helt ärligt ingen aning.
 
 

Synonym - Så f*cking vackert

Jag tror jag har hittat min nya favoritlåt av Synonym. Videon var också häftig!
"Så f*ckin vackert" släpps på Spotify 8/9.
 

Dagvild

Mornin' guys!
Hade ingen aning om vilken dag det var när jag vaknade imorse. Eftersom skolan började för mig på en tisdag så känns veckan helt skev. Förhoppningsvis kommer jag in i det snart. 
Det blev aldrig att hänga med Caty igår, så istället stannade jag hemma och krigade med bloggen. Och vet ni? Det går bra nu! Hehe. Men nu börjar lektionen vilken sekund som helst så måste avsluta. 
Puss & kram :)


En bild jag trixade ihop på gymnasiet 

Stress - Playlist 2 Show

"Nyhet: Checka detta PLAYLIST 2 klipp från Kungsträdgården med P2 artister som Abidaz, N aka Näbil, Ozzy, Byn Block, Kristian Florea, Guleed, Piraterna, Sam Boii, 24K, Chapee, Timbuktu, Crippa, Adam Kanyama, Pato Pooh och Dj Blackmoose!

Tack till Nästa Nivå & Red Bull

Soblue Music 2014"
 
Så skriver SoBlue om klippet. Det är alltså filmat under We Are Sthlm som var för ungefär en månad sen. Jag var där. Jag stod längst fram. Musiken var helt fantastisk (förutom 1-2 artister), MEN det var så himla trångt och sånt himla tryck så vill aldrig mer göra om det. Har aldrig varit med om liknande.
Anyways, här är klippet:
 

Nytt: STÖK - Sabbatsliv

Den här låten föll inte just mig i smaken faktiskt. Men jag delar den ändå.
För det finns säkert någon av mina läsare som tycker om den!
 

Tigga (Stureplan vs. Rinkeby)

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser att det faktiskt fortfarande finns godhjärtade människor i den här världen. Jag brukar själv ge mina småpengar till tiggare, då jag väl har några. Det är inte ofta jag har kontanter tyvärr. Men poängen är att OM jag har, så ger jag. För jag är en godhjärtad människa!
 
Beskrivning av videon:
"Socialt experiment där vår idé var att ge dubbelt tillbaka till den som gav pengar till någon som tiggde."
 

Dag 2

Godmorgon!
Det blir oftast mobilinlägg på morgonen, lite synd men eftersom jag är sån tidsoptimist på morgonen så finns det knappt tid. Ska bli bättre på det, jag lovar. 
Idag har vi kort dag i skolan. Slutar redan klockan tolv. Då ska jag hem och fixa lite. Sen ska jag in till stan och hänga med Caty och hennes bloggcrew. Vi ska fixa lite med CSN och så. 
Påminnelse till mig själv: Fixa klart skrivandet idag. 

Det är himla skönt att ha fullspäckade dagar! 
Nåväl, vi hörs senare. 
Puss 


Bild från Nästa Nivå, på bilden ser ni Timbuktu! 

DJ Universe feat, Mohammed & Stor

Åh kär i beatet!
Låten heter alltså "Köpenhamn slum" och är inspelad redan 2011 (videon också) men den släpptes idag!
 

Spotifylista

Brukar ju dela min Spotifylista här då och då. Och känner att det är dags nu då jag hunnit fylla på den ganska mycket sen sist.
Här samlar jag allt inom Svensk Hiphop som jag lyssnar på. Det är inte bara jättenya låtar, utan det är nytt och gammalt blandat!
Prenumerera om ni vill!
 

Frukost

Godmorgon sunshines!
Jag är verkligen inte van att kliva upp så här tidigt. Känner mig helt död i kroppen. Men jag är ändå nyfiken på hur första dagen kommer gå.
Sitter iaf och äter frukost. Och eftersom jag typ "firar" så fick det bli rostade mackor med Nutella idag! Så jävla gott. Anyways, slutar vid halv två idag har jag för mig. Så jag hör av mig senare!
 
 
Random bild från 164 festivalen!

Back to school

JAG KOM IN PÅ PROJEKTVERKSTAN! 
Hur bra?! 
Så imorgon sätter jag mig i skolbänken igen. Fast kanske inte riktigt på samma sätt som tidigare.
Så nästa stopp blir att söka CSN. Så man överlever månaderna. 
Åh jag är så glad just nu så vet knappt vad jag ska skriva. 
Det här året kommer vara toppen. Tror inte ni också det??
 
Bild lånad från google.
 

Album: Shazaam - R

 

1 September

Shit vad månaderna bara flyger iväg. Det är redan September.
Och då börjar man fundera, vad har jag gjort alla dom här månaderna?
Jag har hunnit testa några jobb, gått 1200 varv hos Arbetsförmedlingen, och legat hemma och varit nere i en svacka. Men nu har livet börjat vända mina vänner.
De ringde från skolan imorse, och ville träffa mig. För att se om jag passar för utbildningen! Hur bra?! De hade en plats över och om jag kommer in, så får jag börja redan imorgon. Så jävla taggad.
Plus att besöken på min älskade blogg bara växer och växer. Tänka sig vad lite bra häng kan göra för humöret.
Klockan halv 4 ska jag till skolan så jag har lite tid på mig att fixa iordning allt.
Önska mig lycka till hörrni!
 
 

Kartellen ft. Mikael Wiehe - Vi är inte skit

Klockan 10.00 idag släpptes denna låt med tillhörande video.
Och budskapet är tydligt:
Vi är inte skit!