Sova länge

Godmorgon alla :) 
Jag råkade kanske sova lite för länge idag. Men det skyller jag på sömnbristen från igår. Haha. Så det är därför det stått stilla här hela morgonen. Men jag antar att ni klarat er lika bra ändå. 
Jag tänkte bjuda på en bild nu som jag hållt hemlig i nästan en månad pga överraskningen till min syster. Det är en bild från releasefesten som SödraSidan hade. På mig och en person jag träffade. En person som jag velat träffa väldigt länge. Vem? Sebbe Staxx såklart :)
Nu blir det en cigg och sen duschen, vi får väl se vad som händer ikväll. Tror jag hade planer men vet inte riktigt.




Löjlöjlöj

Håll käften och dansa!
 

Överraskningen

Skickade precis den här videon till min syster. Detta var alltså hennes present. Hon gråter i skype medan jag skriver det här. Hon tyckte det var världens bästa present. Hur bra?
  

Grattis lillesyster!

Idag är en speciell dag, för idag fyller min älskade syster 15 år! Hon är min absolut bästa vän i hela världen. Och vi har nästan bara gemensamma intressen. Vi lyssnar på samma musik, vi klär oss likadant och vi är väldigt lika i beteendet. Även om hon är mycket lugnare än vad jag är. Jag skulle ge henne hela världen om jag kunde, så enkelt är det. Och det gör lite ont i hjärtat när jag inte kan vara där och fira henne idag. Men det löser vi genom skype, dessutom har jag fixat en världsbra present till henne. Hoppas hon blir glad.
 
Grattis älskade du! 
 
 
Himla snygga back in the day måste jag säga!

Sliten

Godkväll alla glada!
 
Sov borta inatt, och kom på först vid 2 att jag skulle jobba. Så fick skynda mig hem, kasta i mig mat och springa till jobbet. Hann blogga lite innan iallafall, medan jag åt. Och nu är jag hemma igen. Så passar på att uppdatera er alla om vad jag haft för mig.
Igår så stressade jag in till stan direkt efter jobbet. Mötte upp Melika och lite andra roliga människor. Egentligen hade vi planer, men vi sket i dom. Istället hamnade vi på Petters 40 årsfest (!!). Vi dansade runt där ett tag, sedan bar det vidare mot Collage/Bergmans för ännu mer dansande. Så ja, jag är lite slut i benen idag. Haha.
Och idag har jag inte gjort mycket mer än att jobba. Och fått vara med om riktigt otrevliga kunder. Hatar sånt. Men man får ta det liksom. EN annan grej har jag faktiskt hunnit med. Jag har knåpat ihop den bästa födelsedagspresenten ever till min älskade syster som fyller femton imorgon. Jag är helnöjd med resultatet och den kommer upp här också så fort hon har sett den. Kan ju inte spoila överraskningen!
 
Nu ska jag bädda ner mig med lite Prison Break och somna. Upp tidigt imorgon för arbetsintervju!
 
 

Video: Stor - Swish ft. Linda Pira, Gee Dixon & Bamma B

Det kommer så himla mycket bra musik hela tiden. Och den här räknas absolut in i den kategorin! Älskar den, älskar den och älskar den!
 
 

Parham - Pojk

Skulle ha skrivit om denna redan igår. Men Spotify hade problem med att få upp albumet i tid. Så den har fått vänta till idag. Men nu är jag samtidigt stressad till jobbet så hinner inte lyssna igenom hela albumet. Jag gillar dock Parham, han är riktigt bra!
 
 

EP: Silvana Imam - När du ser mig, se dig.

Silvana Imam är en av mina favoriter inom Svensk hiphop just nu. Hon är unik, och det gillar jag! Idag släppte hon sin EP "När du ser mig, se dig". Kan inte välja en favorit nu, för alla låtar är riktigt bra!
 
 

Album: Timbuktu - För Livet Till Döden

På albumet medverkar bl.a. Adam Kanyama, Abidaz och Seinabo Sey.
 
 

Anonyma kommentarer

Jag bloggar fett ojämnt och konstigt nu, det vet jag. Men jag har så mycket att tänka på. Funderingarna på att åka hem tar störst plats. Jag saknar mig familj och mina vänner helt sjukt mycket. Men ändå så vet jag inte om jag är redo att åka hem än. Åka hem och möta alla gamla känslor och alla hatfulla människor. För jag har verkligen börjat tro på mig själv nu, tro på att jag kan komma dit jag vill. Men hemma? Där finns det inte många människor som tror på mig. Hemma finns alla de där som sprungit bakom min rygg och hånat mig och vad jag gör med bloggen. Just nu så biter det inte på mig. Jag känner bara "HAHA i era ansikten". Men när man väl är där så kanske det känns annorlunda. Det är det som skrämmer mig. Därför har jag bestämt att jag kommer vara väldigt försiktig med vilka människor jag träffar när jag kommer hem. För nu är det dags att rensa alla hatfulla och falska människor ur mitt liv. Jag behöver inte människor som försöker dra ner mig. 
 
Men mitt i all den här rädslan så är jag stolt över mig själv. För jag har träffat så många människor som jag tidigare drömt om att träffa. Jag har tagit bild med långt ifrån alla jag träffat, men jag är lika stolt ändå. Jag har hunnit med mycket på dessa 2.5 månader som jag bott här. Och mer ska det bli! Besökssiffrorna här på bloggen har stigit enormt sen jag kom hit också. Och sådant gör mig glad. När jag tänker efter så borde allt det jag är stolt över väga mer än rädslan. Jag måste bara övertyga mig själv. Övertyga mig själv om att jag kommit en bra bit på vägen, och att jag kan komma längre bara jag vill det. Sen är det ju himla bra att jag har någon som peppar mig, någon som är villig att hjälpa mig på vägen. Hon vet vem hon är, jag behöver inte nämna något namn. 
 
Så, trots att jag är rädd för att möta det gamla, så är jag stolt över mig själv. Och jag hoppas att den dagen jag sätter mig på planet hem så kommer rädslan blåsa bort helt. Och till alla er som försökt trycka ner mig med anonyma kommentarer om att jag skulle vara en wannabe, att jag "sitter och pumpar kartellen i hopp om att bli nån rapstjärna" osv: I alla era ansikten!
 
 
 
Förlåt för ett rörigt inlägg. Jag ville bara ha det sagt.
 
"Fuck vad nån säger, bakk vi gör grejer. Länge leve vi!"

Glömt bort

Jag har varit helt borta i skallen idag, tänkt på allt annat än att blogga. Just nu håller jag på att planera en resa hem och hälsa på alla tokar där uppe. Min bästa killkompis fyller 20 så jag vill åka upp och fira honom. Plus att jag kanske har lite mamma längtan. Hahahah. 
Just nu är jag och hälsar på hos en annan polare, vi ska ta några cider och bara känna lugnet. Så jag hör av mig senare ikväll när jag är hemma igen. 
 
 

Bellz - From we to me Mixtape

Jag måste bara dela denna med er. Bella har sån himla bra röst! Håller ni inte med mig?!
 
 

Godmorgon!

Idag är en bra dag, även om jag är lite trött. Vaknade vid nio nångång, men fick skynda mig till arbetsförmedlingen så har inte hunnit blogga innan. Nu har jag precis fixat en riktig dunderfrukost till mig själv och ska kika ett avsnitt Prison Break. Efter det ska jag kika efter lite feta grejer att dela med er här. 
Vi hörs igen om nån timme! 
/ E
 

Aldrig Igen

Jag la upp den här videon i fredags, jag vet. Men jag hann aldrig liksom ta in låten. Jag lyssnade igenom den snabbt för att se videon, sen slängde jag upp den här. Ihelgen har jag haft mer tid att riktigt lyssna på texten. Och jag känner igen mig så sjukt mycket i den. Den här låten talar rakt till mig och nu kan jag inte sluta lyssna på den. Videon är förövrigt också genialisk. Tack Dani för den sjukt bra och tilltalande texten.
  

Glömt att rösta

Nu har jag landat hemma igen efter en helbra helg. Fredag rockade vi Vardagsrummet halva natten. På lördag följde jag med när Melika skulle fota, och efter det drog vi till Rålis för att bada och sola. Vi bara låg i solen och njöt hela dagen. Dock slutade det med att jag brände sönder mina axlar, men så är det varje år för mig. Bränner allid axlarna. Sen på kvällen så blev det Vardagsrummet igen. Jag har haft en riktigt bra helg och jag hoppas att alla andra också haft det.
 
På tal om rubriken i det här inlägget: Ni har väl inte glömt att gå och rösta idag? Det har iallafall inte jag. Har länge varit osäker på vad jag skulle rösta på. Men nu efter att ha lagt min röst så är jag nöjd med mitt val och kommer troligen lägga min röst på samma parti i September. Vallokalerna är öppna till 21.00 ikväll, så passa på att gå och rösta. Varje röst gör skillnad! Och bara för att stärka min poäng så delar jag denna fantastiska musikvideo igen.
 
 

Lördag

Godmorgon! 
Egentligen har jag inte destomer att skriva. Jag ville bara visa att jag lever. Jag vaknade för inte så längesen och ska snart iväg på äventyr. Kommer nog vara ganska off hela dagen. Om jag inte slänger in något mobilinlägg dvs. 
Annars så hörs vi imorgon! 

Gammal selfie

Dani M - Aldrig mer

 

Dani M - All in ft. Allyawan

Waow.
 
 

Lilla Namo ft. Blen - Min

 
 

DaCosta - Klappa händerna (feat. Alibrorsh)

 
Den här hörde jag live på Galagowearskryssning, och den är fet! Det här är en låt som man festar till. Det är ett som är säkert.
 
 

Nytt: Dani M - All in/Aldrig igen

 
Nu är Danis nya singlar släppta på Spotify. Tillhörande videos kommer upp under dagen, vet ingen exakt tid. Men de kommer upp här så fort jag hinner.
 
 

Mycket Nytt

Godkväll alla glada där ute.
Jag är iallafall glad idag. För solen har stekt på hela dagen. Just därför har jag legat i solstolen mest hela förmiddagen och tagit det lugnt. Sen har jag städat rummet och ställt iordning i garderoben. Lite mindre kaos runt mig. Haha.
Det har kommit rätt mycket musik den här veckan, plus att jag missat massor förra veckan. Så jag har fått lyssna ikapp nu de senaste dagarna. Och imorgon kommer det ännu mer. För då släpper både DaCosta och Dani M ny musik. Så det ska bli spännande. Bästa som släppts i veckan måste ju vara Piraternas "Astma". Den har då gått på repeat här i huset konstant. Och bara för att den är så himla bra så avslutar jag inlägget med just den låten.
 
Puss & Kram / E
 
 

Frispråkarn Feat Alibrorsh - Bakom stängda dörrar

Så himla bra. Så mycket sanning i den!
 
 

Antwan - En till

Som jag sagt förut, Jag diggar Antwan. Han är duktig.
 
 

Svär På Min Mamma

Hur grym är inte Silvana Imam?!
 

Dilly D ft. Espi - Man E Fri

 

BoBo - Kolla på mig nu (ft. Adam Kanyama & Shivano)

Har diggat denna låt länge, och videon var minst lika bra.
Tummen upp!
  

Tisdag

Hej allihopa!
Kryssningen var helt galen kan jag lova er alla. Jag har haft skitkul (iaf av det jag minns). Träffade massor med nytt folk, dansade, hade skumparty på sundeck osv. Men vill inte gå in på detaljer. Det som händer på båten, stannar på båten om jag inte har helt fel. Hehe.
Fick även höra bra saker efterår. Tydligen ser jag mycket piggare och gladare ut nuförtiden. Antar att de menar efter flytten. Och det gör mig glad, det är då man vet att man gjort något bra. Dessutom sa Ida att man ser på mig, och märker på mig att jag mår mycket bättre. Så jag gjorde verkligen något bra när jag flyttade ner hit. För jag har så mycket mer ro i min rastlösa själ nu, och sen har jag ju lärt känna några riktigt bra människor, det har också hjälpt. Jag kan utan att överdriva säga att jag mår bättre nu än vad jag gjort på flera år. Allting känns så himla bra.
Och för er som inte har mig på Facebook: Jag grät som ett barn när jag vinkade av mina girls. Man fattar inte hur mycket man saknar folk förrän man måste lämna dem igen. Så därför har jag bestämt att jag snart måste åka upp till Gällivare och hälsa på. Måste bara ha råd först. Och som det ser ut just nu så kommer det nog ta ett litet tag till. 
 
Jaja, nu några avsnitt av bästa Family Guy så hörs vi imorgon. :)
 
 

Kareem ft. El Medico & Aycash - Vänder inte ryggen

"Vänder inte ryggen" är första singeln Kareem släpper från sin kommande EP 
som är planerad att släppas i höst. 
Produktion av musiken på EP:n står Lungzbeats och Leontin
för, där den sistnämnda producerat denna singel.
Låten som gästas av gruppen Aycash och rapparen El Medico från Kuba tog hela
fyra år att få klar. Versen och refrängen El Medico spelade in tack vare 
producenten och Dj:n Capo sattes redan 2010, sedan har låten vuxit och 
förändrats flera gånger innan den version som nu släpps.
 

Följ mig på Bloglovin

Klicka på länken här nedanför och följ bloggen med Bloglovin. Då lär ni inte missa ett enda inlägg!
 
Follow my blog with Bloglovin

Nytt från Gedi Gedz: Fötterna på jorden

Jag har tyvärr inte hunnit lägga upp den här förrän nu.
Den släpptes i Torsdags när jag inte var hemma längre.
Men nu finns den här!
 
 

Timbuktu - A Till A (Med ADL & Adam Kanyama)

Är det bara jag som märkt att Adam syns överallt nuförtiden? Knappast. Men det är förståeligt, han är duktig!
Älskar beatet, och förövrigt en riktigt bra låt!
  
 
Tagen från albumet "För Livet Till Döden", ute 28/5.
Produktion: Chords och Collén. Cuts: DJ Large.

Spotify: http://open.spotify.com/album/4x6wVzH...

https://www.facebook.com/TimbuktuOffi...
http://instagram.com/jasontmbk
https://twitter.com/jasontimbuktu
http://www.timbuk.nu

Regissör: Mats Udd (www.vimeo.com/matsudd)
Producent: Sheila Larsson
DOP: Niklas Panthell
B-Foto: Mats Ljungberg
Ljus: Anders Hedqvist
Produktions assistent: Linus Nordström
Scenografi: Fathia Mohidin
Scenografiassistenter: Frida Dieckhoff, Simon Svensson
Klippare: Viktor Skogqvist
Efterarbete: Viktor Skogqvist, Christian Karlsson, Mats Udd

Tack till: Pixl Family, Spring Studio, Billebro Toffe Åkesson

Tar Mig Fram

 Underklassmuik Presenterar: 

Aliammo ft. Ozzy, Parham & Piraterna - Tar Mig Fram 
 

Keya - Vad Händer Len?

 

Astma

Ojojoj vad jag väntat på den här. Man har ju hört den spelas lite överallt i flera månader, samt körde de den live på Debaser i Mars. Och ända sedan jag hörde den första gången som har jag nynnat på den. Den är verkligen så bra!
"Astma" är förövrigt Piraternas första officiella singel. Den kommer gå på repeat idag. Efter att ha haft en riktigt dålig kväll igår så kom denna som en räddning!
 
 

Sunday

Helgen börjar vara slut nu.. Inte okej. För det betyder att mina vänner åker hem ikväll och vi kommer inte ses på några månader igen. Det gör ont i hjärtat. Bloggen kommer mest troligt att så ganska stilla idag då jag vill spendera sista timmarna med mina brudar. Ikväll kanske jag bloggar, om jag känner att jag orkar. Må bäst till dess alla fina läsare! 


Bästa låten

Idag kommer jag blogga som vanligt igen! Efter att vi klivit av båten det vill säga. Så tills jag piggnat till så kan ni droga denna låten lika mycket som jag! Jag har verkligen fastnat för beatet asså.
 
 

164 Festivalen - OIAM

Fick riktigt bra bilder på OIAM på 164 festivalen. Dock var Adam jävligt svår att få på bild! Haha.
 
 
 
 
 
 
 
 

164 festivalen - Fler bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I skuggan av betongen - Sista

 
 
 
 
 
 
 

I skuggan av betongen Del 3/4

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SödraSidan - Våran kväll (med Olle Grafström)

Gud vad jag vill ha sommar när jag ser såna här videos!
 
 

Imorgon smäller det!

Imorgon gäller det äntligen! 
Då kommer mina gäris hit, och röjer sönder med mig. Så efter idag slipper ni höra mitt tjat om att de kommer hit. Däremot kommer det bli svårt att blogga, då jag kommer befinna mig på en båt. Men jag får väl tidsinställa lite grejer som kommer upp innan helgen, för er som klickar in här varje dag. 
Nu ska jag iaf packa ner lite till i väskan, sen ska jag iväg och jobba vid fyra igen. Det går lika bra idag förhoppningsvis. 
Ska försöka komma ihåg att blogga när jag är hemma igen. Kan hända att jag glömmer. För jag måste packa färdigt, plus att jag måste fixa massa till bloggen om ni ska klara er hela helgen. Haha! Bjussar på en riktigt bra låt iallafall.
 
 

Garalaowit

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN. Idag släppte Labyrint sitt nya album. Och som jag och säkert många andra har väntat. Sitter och lyssnar igenom det för tillfället, så har inte hunnit hitta några favoriter än. Men lyssna igenom det själva och hitta favoriter!
 
 

Shazaam - Duva

 

Dollar Bill - Originell

Ny musik från Dollar bill.
 
 

Karim 1 Hunnid Ft. Blen - En väg ut

 

Arbetsintervju

Godmorgon!
Känner mig tokigt glad idag. Varför? Jag ska på arbetsintervju, och det låter väldigt lovande med jobb den här gången! Jag orkar fan inte vara arbetslös längre. Haha. Man blir så himla uttråkad av att inte ha något att göra på dagarna, särskilt när alla jag känner här har ett jobb att gå till varje dag. Sen så börjar ju pengarna ta slut också. Så det känns bra att jag kanske hittat ett extrajobb iaf. Nu kan jag äntligen börja söka efter eget boende också. 
Sen så är det ju bara 3 dagar till jag ska möta mina gäris på centralen och tagga vidare på kryssning. Hoppas dessa 3 dagar går fort! Fan vad vi ska röja på båten alltså. Längtar så jag dör!
Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, så vi hörs senare! 
/E
 
Nöter samma bilder om och om, men så är det när man har brist på nya bilder. Hehe
 
 

Ametist ger pris till Ken Ring i Hårdvinklat

 

Söndag

Godmorgon världen.
Jag har precis klivit upp ur sängen, är så skönt med helg och att bara kunna lata sig. 
Såg en riktigt bra film igår. "Notorious". Har sett den tidigare men man kan inte se den för många gånger. Den handlar om Christopher "Biggie Smalls" Wallace liv. Otroligt bra.
Och på grund av filmen så kastades jag tillbaka till Tupac och Biggies musik. Så därför tänkte jag dela med mig en av en låt som alltid varit väldigt viktig för mig. Thugz mansion. 
 
 
Nu ska jag kika lite serier för att vakna till liv. 

Seinabo Sey - Hard time

Vilken röst hon har alltså!
 
 

Ison & Fille - Någon Annans Fel

"Vi och dom, dom och vi, samma skit, politik
London och Paris i repris på alla vis
Mannen de ingen nyhet, mörkare men vi vet
Låsta i betongen, jagar nycklarna till frihet
Fatta vilken grejj bror, de har aldrig varit OK
Att makten bor galaxer från platserna vi bor på
Så dom pekar fingrar när allting faller ner
Men ingen vill ta ansvar de någon annans fel, de så skevt"
 

5 dagar kvar

Nu är det bara 5 dagar tills mina girls kommer ner hit. 5 dagar tills vi kliver på båten och gör kaos. Usch vad jag längtar alltså! Och jag vet att jag tjatat om detta hur länge som helst. Men jag har inte träffat dem på över 2 månader nu.
Har jag några planer idag? Nej. Jag har mest bara legat i sängen hela morgonen och sovit till och från. Sen har jag bara hunnit duscha. Och nu funderar jag på om jag ska gå in till centrum och sola en sväng, känns behövligt. Det är snart sommar och jag är blek som ett lakan. Kan vara snyggt med lite färg när man ska på kryssning. 
Vi hörs säkert senare! /E
 
 

Video: Kartellen feat Abidaz - Återfall

Det här är en av mina favoritlåtar från Ånger & Kamp del 2. Och videon gjorde mig inte besviken. Jag gillar den, den förmedlar känslor. Även om den är så "simpel". Big up Sebbe, Kartellen & Abidaz!
 
 

EP: Henx - Ta min tid

Äntligen! Känns som att jag väntat i evigheter, men nu är den här. Mina favoriter? Varje dag och Lighta med mig. 
Lyssna på EPn och hitta egna favoriter vetja!
 
 

Nytt: Keya - Va Händer Len

Den här låten har suttit fast i min skalle ända sen Kärleksattacken igår. Så jävla bra! 
 

Fredag!

Godmorgon! 
Idag försökte jag åtminstone kliva upp tidigt. Vaknade klockan 9, varken tidigt eller sent. Jag måste verkligen vända på dygnet, ifall jag skulle få ett jobb snart. Haha! 
I alla fall, SödraSidan releasen gick bra. Jag minglade lite, delade ut lite visitkort och sen hängde jag bara med trevligt folk. Det går tydligen bättre för mig att mingla när jag är ensam, har jag kommit på nu i efterhand. Men nackdelen med det är ju att det kan bli lite drygt att vara ensam på såna här grejer, då man inte känner så många. Fast egentlgen var jag inte ensam särskilt många minuter av kvällen, pratade nästan alltid med någon liksom. Men jag är nöjd iallafall. Jag blir så glad på mig själv när jag tar steget och vågar nya saker. Det finns bara en sak i slutet av kvällen som jag inte är stolt över, men ändå glad för. Fast det orkar jag inte ens skriva om, säkert en liten grej egentligen. 
 
Herregud vad jag skriver mycket, nu måste jag gå och duscha, ska möta en killkompis senare.
 

Favoriter

Det var det här inlägget som skulle upp igår, men som jag inte hann med.
Det handlar alltså om Odd Future, mitt absoluta favorit kollektiv! De är annorlunda. Liksom kör sin egen grej. Inte nog med att de rappar, inte alla, men nästan. De har även ett eget klädmärke och en egen Youtube-serie, "Loiter Squad". Första gången jag hörde talas om dem var när The Game släppte sin video "Martians vs Goblins" där Tyler medverkar. När jag hörde hans vers så fastnade jag direkt. Och därifrån hittade jag Earl, Domo osv. Alla är riktigt duktiga på sin grej, och de är inte rädda för vad folk ska tycka och tänka. 
Tyler har fått mycket kritik i media för sina låttexter. Men det påverkar inte honom, han fortsätter på samma bana ändå. Och det är sånt jag diggar. De är annorlunda, lite konstiga.
Jag har iaf satt ihop ett kollage med bilder på olika plagg från deras märke. JAG VILL HA ALLT!
 
 

Video: Alaska - Bomberjacka

 

Nytt: Antwan - Går Allin

 

Video: Medina - Se på mig nu

"För jag ska resa mig ur askan, upp från mina knän.
Värsta superman, jag krossar allt i min väg.
Du ska få se på vem du kasta, är inte som förut.
Men pass på allt det där, bara se på mig nu!"
 
Sjukt peppig låt. Och riktigt bra video, lite rolig faktiskt!
 
 

In till stan!

Godmorgon!
Jag har vaknat 8 imorse. Måste vara ett mirakel. Haha. Min dator vägrar samarbeta. Och jag som hade värsta braiga inlägget på gång. Nånå, det får vänta tills jag kommer hem, för nu är det stress som gäller. Ska möta upp en killkompis i stan. 
Vi hörs senare :* 
/E


Bild från #ka7år

Inga nazister på våra gator

"SvP (Svenskarnas Parti) fick tillstånd av Jönköpingspolisen att demonstrera och propagera för nazism på 1 maj som normalt sett är arbetarnas dag. Dessutom blev Jönköpingsborna ombedda att hålla sig hemma. Detta gjorde Bängan Lagerblad så fly förbannad att han begav sig dit för att styra upp allting och se till att Jönköpingsborna gick man ur huse för att visa sin avsky mot nazismen."
 

Sjukstugan - STHLM Feat. Frida Winlöf

Hur bra?!
 
 

SödraSidan Releasefest!

Imorgon, 7/5, släpper SödraSidan sitt nya album "Förevigt Unga". Det ska firas på Debaser Hornstull Strand med feta uppträdanden och bra musik. Jag ska dit redan 18.00. Men för er andra öppnas dörrarna kl 19.30 och prick 21.00 står grabbarna på scen med gäster. Det är gratis entré och 18 års gräns i dörren. Så kom dit! 
 
Som det ser ut just nu så kommer jag vara där själv. Då jag inte hittade något sällskap. Men det är alltid kul med nytt sällskap, så om någon känner igen mig är det bara att komma fram och hälsa! Sen kan det också vara bra för mig om jag går dit ensam, så jag får träna lite på att mingla osv. Hehe. Om jag är nervös? Lite, det blir ju liksom första gången ensam på sånt här.
 
Men som sagt: Kom dit!! Imorgon 19.30, kom i tid så ni kan vara säkra på att komma in.
 
 

F the world

Godmorgon, typ.
Jag har en riiiiktigt dålig dag idag. Har ingen aning om varför. Antar att jag vaknat på fel sida av sängen. Känner mig som värsta häxan idag för att vara helt ärlig. Så idag borde folk hålla avstånd. 
Jag blev inte klar med bilderna igår heller, men nästan klar iaf. Är så himla leds på min dator. Skulle verkligen behöva investera i en ny. Men det kommer ej att gå förrän jag har ett jobb och tjänar pengar. Funderar på att spara ihop till en Macbook. Men är inte säker. Well, nog om det. Nu ska jag ta en cigg och laga mat. Kanske, bara kanske humöret blir lite bättre då.
 
Ni har väl inte missat min video från när Earl Sweatshirt var i Sverige?
 
 

Del 4 164 Festivalen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt: Henx - Förbli ft. Shivano

Okej guys. Här kommer sista släppet från Henx innan hans EP kommer. Den skulle släppas idag, men datumet har blivit framflyttat till 9/5 istället! 
 
 

Arbetsintervju

Sorriii sunshines. Jag fick hemskt bråttom imorse. Skulle på arbetsintervju och vaknade alldeles för sent. Så hann bara snabbduscha och sen skulle jag iväg. Nu är jag hemma igen och passar på att blogga. Ska sätta mig och fixa klart alla bilder om en stund. Och den här gången menar jag ALLA. Spelar ingen roll hur mycket datorn bråkar med mig. Jag ska bli klar idag. Sen ska jag nog inte göra mycket annat idag faktiskt. Trååååkigt.
Vi hörs på en stund. /E
 
 
 

En låt som betyder mycket

Tro det eller ej, men den här låten hjälpte mig att äntligen ta det sista steget och flytta iväg.
 
"Klättra upp för berget, du såg ett stup
Måste samla mod för att hoppa över nu
Greppa min hand så tar jag din
Elden är bara glöd, inte död ännu
Full syn, full fokus vidgar upp vyn
Låter vinden spela melodin
Mot sorgligare toner tillbaks på Avenyn"

Fler bilder från 164 festivalen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt: Ken Ring - Svartskalle ft. Samia

 

Livet är himla bra idag

Shit I'm so sorry för att jag inte bloggat idag. Jag har varit borta hemifrån halva dagen. Kom hem typ vid 4 nångång. Sen dess har jag inte orkat göra nånting alls. Förutom att äta och sova en stund. Jag är fortfarande inte helt återhämtad, men det börjar ordna sig. Kvällen igår var nice. Det börjar vara ett tag sen jag drack så där mycket. Eller mycket och mycket, men drack fort så jag blev ganska full. Igårkväll hängde jag på Vardagsrummet med bästa Melika och Bella. Jag tror jag blivit lite kär i Vardagsrummet. Det är alltid så skön stämning och bra musik. Haha! (Fast jag har ju bara varit där 3 gånger typ). Jag hade iallafall kul igår, bra sällskap! 
Ikväll ska jag bara softa hemma. Med massor av vatten och förhoppningsvis popcorn. Känner inte för att göra mycket annat. Dock hade det varit kul med lite socialt sällskap. Meeeeen, ibland får man vara ensam.
 
Mitt liv är så himla bra just nu. Helt sinnessjukt. Även om jag hamnade i någon sorts svacka igår morse. Men det gick över ganska snabbt. För jag tänkte inte ligga hemma och må skit. Så jag slog igång musik som jag blir glad av och tvingade mig själv att bli på bättre humör. Och det funkade! För sen var jag på sjukt bra humör resten av dagen. Och natten. Haha.
Nä vet ni? Nu har jag skrivit för mycket känns det som. Undra om någon stackare orkar läsa allt detta? Vi hörs imorgon istället! /E
 
 
Saknar min bästo!

EP: Twang System - Dagar & Nätter

 
 
 

Nytt: Pato Pooh - Bara fler ft. Soleil Camara

Vad är detta?! Idag är värsta bramusik-dagen. Fast egentligen hörde jag den här redan igår. 
 
 

Nytt: Rikard "Skizz" Bizzi - Svett (Feat. Frida Scar & Jeaff)

Ni vet att jag sa att jag var på konstigt humör? Det gick över så fort jag hörde denna. Så himla bra låt!
 
 

Konstig

Nu blev det sen uppdatering igen. Men jag känner mig inte så pigg idag. Vet inte varför. Ända sen jag vaknade imorse har jag haft en konstig känsla i kroppen. Känner mig nästan lite halvdeppig. Haha. 
Anyway, åker nog in till stan snart. Ska kika om jag hittar något att ha på mig på kryssningen. Sen får vi se vad jag bestämmer mig för att göra. Lutar åt utgång. Men jag har ingen aning just nu. Måste bli på bättre humör först. 
Vi hörs senare! / E

Bild från I skuggan av betongen.

En till video: Joe Lefty

Från igår, 164 Festivalen.
 
 

164 Festivalen Del 1

 
 
 
 
 
 
 

Video: OIAM på 164 festivalen

Ljudet är fuckat. Förstår inte varför. Irriterande. Men nu finns en video uppe iaf. 
Bästa OIAM!
 
 

1 Maj

Tog en rejäl sovmorgon imorse. Men det är okej ibland. 
Hade en trevlig kväll igår. Även om det blev väldigt kallt på slutet. Var jobbigt att fota när händerna var stelfrusna, men det gick bra ändå. Kom hem vid halv 1 nångång, men somnade inte förrän halv 3. Bara för att jag var så frusen antar jag. Har iaf beslutat nu att jag inte orkar publicera fler bilder från "I skuggan av betongen" här på bloggen. Idag kommer jag istället slänga upp ALLA bilder i ett album på Facebook. Så ni som vill se fler bilder får klicka in på fb.
Nu ska jag fortsätta fixa bilder både från söndag och från igår. Sen får vi se vad som händer.