Nytt: MiiGo - Nedgångna stigar med Joel Johansson & Claudio G-punkten

 

Valborg

Godmorgon, eller något. 
Har precis duschat osv. Ska snart röra mig in mot stan och möta en vän. Vi ska väl inte göra något speciellt, vandra runt bara typ. Senare bär det av till Kista, för 164 festivalen. Och efter det får vi se. Förhoppningsvis hänga med Melika! Jag har inte så mycket vettigt att skriva, det kanske märks.. haha!
Så istället bjuder jag på en shoutout till Linda Pira, som några riktigt grymma dansare har gjort!
 

Nytt: Henx - Varje dag Ft Simon Sez

Tung.
  

Del 4

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pangaia Crew - Tvåtusen14

 

Fler bilder

"I skuggan av betongen" måste vara det bästa eventet jag varit på hittills. Jag har kanske inte hunnit se så mycket än, men det här var verkligen bäst. Favoritframträdandet på hela kvällen måste varit när Femtastic körde "Blend dom". Det fick verkligen igång publiken. Nej, kvällen kunde inte ha blivit bättre faktiskt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I skuggan av betongen Del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I skuggan av betongen Del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött och sjuk

Jag har blivit riktigt dunderförkyld. I flera dagar har jag varit täppt i näsan, men trott att det varit pollenallergi. Och imorse när jag vaknade så var jag helt förstörd. Jag fattar inte vart det kommer ifrån. Det är praktiskt taget sommar ute och jag har inte direkt behövt frysa. Menmen, sånt som händer.
Nu hade jag väl tänkt laga något att äta, ta en cigg och söka jobb samtidigt som jag går igenom bilderna från igår. Jag kan lova att jag har fått några riktigt feta bilder alltså!
Tills dess får ni klara er med en bild på mig, Linda Pira och Kumba. Man ser Stor också på kanten, haha.
 
 

Bra kväll

Kom hem för en liten stund sen. Har haft en riktigt jävla fet kväll. TLK hyllningen var grym helt enkelt. Fick hänga lite i logen också, var fett nervös.. haha! Allt är så nytt ännu. Fick iallafall en massa feta bilder, som kommer upp här imorgon. Ska börja kolla igenom och redigera imorgon på morgonen. Just nu vill jag bara softa. Är helt täppt i näsan, börjar misstänka pollenallergi. Kul va?
Bjuder iallafall på en Instagrambild så länge.
 
/E
 
 

Personalize it!

Igår var jag som sagt med Melika på ett event under St. Eriksbron. Det var några liveframträdanden, lite djande och lite andra aktiviteter. Det blev även första gången som jag fotade liveuppträdanden med en bra kamera. Jag är inte alltför säker på hur det fungerar än. Men jag blev ändå grymt stolt över vissa bilder! Jag lägger ut några bilder i det här inlägget. Sedan slänger jag upp allihop på mitt facebook-konto. Lägger ut en länk här på bloggen när det är klart. 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hoppas alla är pigga och glada idag! Även om inte jag är särskilt pigg.
Jag kom ganska nyss hem faktiskt. Hade en sjukt bra dag och kväll igår! Först var vi på ett event på Personalize it, var lite liveuppträdanden och bra musik. Efter 8 nångång så drog vi vidare till Vardagsrummet, vart vi inte skulle stanna så länge, till en början. Det slutade dock med att vi var där hela kvällen. Jag har dansat så mycket så jag har träningsvärk i låren. Så går det när man dansar i Airmax. Haha! Vi hade sjukt roligt iallafall, det är det enda som räknas. 
Nu ska jag lägga mig raklång i soffan ett tag med lite Supernatural eller någon bra film. Bilder från dagen kommer upp ikväll nångång innan jag ska vidare till Hamburger Börs för TLK hyllningen. 
 
/ E
 
 
Inte länge kvar nu! Fast bilden är 2 dagar gammal, så 18 dagar!!!
 

Just nu

Eller ja, någon minut sen.



Kartellen "De bästa går först" - Vila i frid Fleken

Gissar att alla redan hört denna, men delar den ändå!
 
 

Lördag

Godmorgon!
 
Blev väckt efter 8 nångång när de började stöka runt i köket. Ville inte riktigt vakna, men hade inget val. Så nu sitter jag här och försöker att inte somna sittandes. Tror jag ska gå ut och hjälpa till med vårstädningen. Men inte så värst länge då jag måste duscha osv. För vid 4 ska jag möta upp Melika. Vi ska på något event. Har ingen aning om vad som händer faktiskt. Men överraskningar är spännande. Hur som helst så är jag säker på att det blir bra! 
Nej, nu ska jag gå och ta på mig lite mer kläder. Sen ut ett tag. Vi får höras senare-
 
/E
 
 

SödraSidan - Förevigt unga Del 1

 

Nytt: Medina - Se på mig nu

Den här kommer dela platsen som "Årets sommarplåga" med Labyrints "Chilla Lide". Helt klart. Jag fick iaf enorma sommarkänslor av denna!
 
 

Video: Rösta För Din Ort

#RöstaFörDinOrt är en av Fryshusets aktiviteter under valåret 2014 och har som syfte är att öka valdeltagandet bland unga i Sveriges orter med lågt valdeltagande. Genom att sprida inspiration och motivation uppmanar vi unga att ta tillvara på sin röst och därmed göra skillnad att påverka svensk politik.
Ni kan läsa mer om kampanjen genom att gå in på: www.rostafordinort.se
 
Det här är alltså videoinspelningen som jag + Caty och Melika var på förra veckan. Caty är en av artisterna som medverkar, och daaayum hon är grym alltså. Fast det var ju alla som medverkade så klart. Det slutade iaf med att även Melika hoppade in i videon, och medans sprang jag runt med både Melikas och Catys kamera och fotade lite. Riktigt kul! Videoresultatet blev riktigt fett! Och kom ihåg nu, din röst gör skillnad. Så se till att rösta i valet i höst. Rösta för DIN ort! Det ska iallafall jag göra.
Big up till alla som medverkade i videon! Övertung!
 
 

Våra Gator

 
I samarbete med Ametist Azordegan för 7-års jubileet av dennes radioprogram "En kärleksattack på svensk hiphop" på Södra teatern i lördags utförde konstnären Tony Lorenzi en kupp på Stockholms gator som livestreamades till en projektor i festlokalen på Södra teatern.

Totalt sju stycken gatuskyltar med namn på kända svenska rappare placerades under påskafton ut i de områden som rapparna representerar eller kommer ifrån. Syftet var kortfattat att hylla dessa rappare som både talar för och påverkar gemene man, inte minst politiskt. 

"Jag skulle nästan kunna sträcka mig till att påstå att hiphop idag är en av få genrer som skildrar människors verklighet och utan krusiduller säga hur saker ligger till" menar Lorenzi.

Text: Bertil Bingö, konstvetare

I dessa områden döptes gator om:

Infinite Mass gata - Rinkeby
Oskar Linnros gata - Rissne 
The Salazar Brothers gata - Norsborg
Sebbe Staxx gata - Bagarmossen
Adam Tenstas gata - Tensta
Highwons gata - Vårberg
Petters gata -- Hornstull

Film av dlvisuals.com

Nytt: David Kroon - Till min sista suck

Jag såg/hörde David första gången i Kärleksattacken för några veckor sedan. Hans texter och historia gick rakt in i hjärtat faktiskt. Och han är grym! Här är hans första singel från kommande platta "Tills Ljuset Tar Oss" som släpps i Maj. Ser fram emot plattan!
 
 

Far & Son - Dubbel Margarita

I Tisdags premiärspelades Far & Sons nya singel i P3. Singeln släpps officiellt den 29/4 (?). Det står KANSKE i denna videobeskrivning så, jag vet inte riktigt. Kolla in videon här nedanför och smyglyssna på låten HÄR.
 
 

Nytt: Liamoo La Preach - Starkman

Tung ju!
 
 

Bokat och klart!

Fett jävla hypad! Kan det bli 27e typ nu?
 
 

Nytt: Antwan - Lyckas

Tung ju!
 
 

Kim Cesarion - Undressed (MackBeats remix)

 

Medina - Se på mig nu (Trailer)

Den 25 april släpper Medina sin nya låt "Se på mig nu"!
 
 

Morgonpromenad

Godmorgon! 
Meningen var att jag skulle kliva upp redan vid 8 idag, för  att gå ut på en promenad. Men så blev det inte. Jag vaknade innan nio nångång, och har inte tagit mig iväg än. Men efter jag skrivit det här så hoppar jag i träningskläderna. Fick lite tips och råd av en polare igår om hur jag ska göra för att gå ner i vikt. Så ska försöka följa hans råd nu. Efter det vet jag inte riktigt vad planen är. Kanske lägger mig ute i solen i nån timme och jobbar på brännan eller något. Bara softa och lyssna på bra musik. 
 
Hejdå så länge!
 
 

OIAM cypher

Den här kom ut för en månad sen och jag har heeelt missat. Men grymt ändå!
 
 

Henx - Lighta med mig ft. Samboii

 

Hittade en bild

Haha titta vad jag hittade! En bild på mig och Caty från Caliroots-festen i Fredags. Satt och bläddrade igenom Calis egna bilder, och helt plörsligt var vi där! Förmodligen för att vi stod längst fram och var bästa publiken.
 
Bilden är alltså lånad från Caliroots Facebooksida.

Bilder från videoinspelningen

Melika la upp bilderna på sin blogg igårkväll, och jag kan lova att jag var snabb på att spara några. Haha!
Bilderna är från videoinspelningen med projektet #RöstaFörDinOrt. Inspelningen var verkligen inte planerad för min del. De frågade mig kvällen innan om jag ville haka på, och det lät som en kul grej. Så varför inte liksom? Alla bilder är tagna av mig, Melika & Caty. Fler finns på Melikas blogg. Klicka på hennes namn för att komma dit!
 
 

Update

Först måste jag bara säga hur glad jag är över att statistiken går uppåt varje dag! 
Annars så kom jag precis hem från en polare. Han har bott utomlands i 7 månader så det var ett tag sedan sist vi sågs. Första han sa i telefonen var "Det var inte igår man hörde din röst asså". Nej det var det verkligen inte. Var riktigt roligt att träffa honom. Vi, tillsammans med hans flickvän, har mest softat hela dagen. Vandrat runt stan på sightseeing bl.a. Och vet ni något bra? Jag fick låna hans kamera! Han har en systemkamera, och var snäll nog att låna ut den till mig så jag kan få ta lite bilder på "I skuggan av betongen" den 27e! Fett peppad! Fick även ett par Nike Free Run, lila. Fast egentligen så har jag ju betalat för dem själv ;)
Nåväl. nu blir det något avsnitt av någon serie innan jag däckar. 
 
/E
 

Basementality Battleship: Shazaam (Rifa) vs. Gedi Gedz (OIAM)

Är på väg ut precis. Men först måste jag dela denna med er! Jag såg battlen live på båten, men jag har säkert läsare som inte var där och såg den. Jag kan inte riktigt bestämma mig vem som var bäst. Haha! Vad tycker ni?
Träffade förövrigt både Gedz och Shazaam på båten, trevliga killar båda två. :)
 
 

Bilder från Lördagen!

Melika skickade bilderna till mig igårkväll, så måste ju dela med mig av dem till er! Jag blev tvungen att censurera Zacke-bilden. För jag såg på riktigt så muppig ut att det är sanslöst! Haha höll på att skratta ihjäl mig. Jag brukar kunna bjuda på mig själv, men det där var bara nej.. Av någon anledning så blir jag fett muppig på bilder som andra tar på mig. Har alltid varit så.
På bilderna ser ni Zacke, Rawda, Cleo, Melika och Caty! 
Bilderna är tagna av Melika, förutom en, den har Caty tagit. :)
 
 

Nytt: Alaska - Bomberjacka

Är fett sen med den här. Och det gör mig lite ledsen. Jag har liksom längtat efter den här, och när den väl släpps så har jag helt missat det. Men nu har jag hört den iallafall, och bra är den! 
Alaska är en ny grupp/duo. Det är inga mindre än Zacke och Johan från Movits! På tal om Zacke så träffade jag honom på Kärleksattackens fest igår. Melika tog bild på mig och honom, men jag har tyvärr inte bilden än. Äntligen fick jag träffa honom! Norrlands stolthet liksom.
 
 
 
 

#ka7år

Är helt slut i kroppen. Känns som att jag dansat konstant i en vecka, och det har jag ju typ gjort. Onsdag och Torsdag på kryssningen var heeelt vilt. På tal om kryssningen så skrev jag fel i inlägget. Jag träffade inte bara Rayden, OIAM och Ali. Träffade hur många som helst, tror jag delade ut 15 visitkort till folk. Men mer om det när jag kollat igenom alla bilder osv.
Har hur som helst haft en grym helg med mina tjejer! Först Caliroots 10 års fest, sedan videoinspelning på Fryshuset, och sedan Kärleksattackens 7års fest. Efter Södra teatern igår så hamnade vi på Vardagsrummet, men kvällen tog inte slut efter det heller. Efter vardagsrummet hamnade vi spontant på Spy Bar. Har dansat så fötterna värker! Asbra.
Nu sitter jag i soffan och bara softar, ska leta upp någon film eller serie att underhålla mig med resten av kvällen. Orkar helt enkelt inte göra något annat. Haha. Sen måste jag gå igenom bilderna på telefonen och föra över de som blev bra. Har tagit lite bilder på videoinspelningen med Melikas kamera också, men de får ni se senare.
 
/ E
 
 

De e stress idiot

Sitter på tuben atm. Ska till Slussen och möta upp Caty och melika. Vi ska på Kärleksattackens 7 års fest. Ska få hjälpa till att fota idag, fett peppad. Har inte bloggat idag men det är för att jag nt haft tillgång till dator. Har varit på videoinspelning, bilder kommer sen. 
Är så stressad nu så allt blir bara fel när jag skriver. Så vet ni vad? Vi hörs senare istället. Tills dess bjuder jag på en #trepånattenselfie, fett ful bild på mig! 



Caliroots 10 years

Nu har jag äntligen återhämtat mig från kryssningen. Har varit seg sen igår, men är piggare nu. Så har ganska nyss fixat mig klart och så. För om en timme ska jag börja röra mig mot stan och träffa Melika. Vi ska på Caliroots 10 års fest. Kommer bli fett! Och återigen så är jag lite nervös, inte lika mycket som sist dock.
För att fördriva tiden sitter jag och pratar med retardtysk på skype. Det är ju rätt så underhållande ändå.
Så ska väl fortsätta med det ett tag till :) 
Vi hörs senare, eller imorgon!
 
peace / E
 
 
 
 

Christmaz (Pangaia crew) - Legal kingz ft. Adam Kanyama

 

Bilder: Abidaz med gäster, Debaser Medis










Hemma igen

Nu har jag landat hemma i soffan efter ett jävligt intensivt dygn. Kryssningen var grym! Har festat och träffat nytt folk. Sen har jag även presenterat mig själv för några artister och annat hiphopfolk. Och även om jag är ganska blyg, så har det gått suveränt. Det blir lättare för varje gång man går fram och presenterar sig. Vilka jag träffat? OIAM klicken, Ali från Medina och Rayden från Basementality. Supertrevliga har alla varit iallafall. Livet känns sjukligt bra nu! (Förutom bakisen som hänger fast i min kropp) 
 
Jag skriver mer imorgon, nu ska jag slå igång nån rulle och bara softa tills jag mår bättre.
peace / E
 
 

Två bilder jag är stolt över

 

Nytt: Labyrint - Chilla Lide ft. Amsie Brown

Wow. Vilken låt! Den passar mitt liv nu, passar perfekt :)
 
 

Fullspäckad vecka

 

Video: Labyrint - Chilla Lide

Videopremiär för Labyrints nya "Chilla Lide". Spotifylänk kommer upp senare under dagen!
 
 

Positiva vibes

Godmorgon allihopa!
 
Idag är jag hypad så det sjunger om det. Gårdagen var så himla bra! Bra sällskap, bra mat och bra dricka. Har dessutom fått träffa lite nytt folk. Roligast var nog att träffa Näääk, han var astrevlig och social. (Lite starstruck blev jag) Det var så mycket positiva vibes igår. Har bara träffat trevligt folk igår! Det enda jag ångrar är väl att jag knappt tog bilder, men jag kan säkert låna någon bild av Melika. 
 
Har även fått massor av nya ideer efter att ha pratat med Melika igår. Det finns några saker som jag ska börja fundera på. Vad det är får ni självklart veta om det skulle bli aktuellt. :)
 
Idag är det kryssning som gäller! Galagowearkryssning till och med. Är fett hypad! Ska börja packa väskan snart. Visitkorten hänger självklart med, måste komma ihåg att ta med dem ÖVERALLT!! Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig också. Alltid så jävla svårt att välja kläder. Allt jag bestämt är att jag måste ha med mig ett galagowearplagg. Haha! Nog om det, egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva. 
 
Nu ska jag ta en rök, äta nåt och börja packa väskan.
 
peace out / E
 
 

Video: Earl

Håller på att försöka få upp alla videos på Videofyme men det går segt. Så ni får bara en video till att börja med. Senare i veckan kommer fler videos från Earl, några videos från Abidaz och några från Kärleksattacken. (Hahah ja, jag filmar mycket!)
 
 

Tisdag

Börjar bli fett dålig på rubriker till mina vardagsinlägg, så "Tisdag" får duga. Haha!
Jag har precis målat naglarna, sminkat mig och sånt. Sen måste jag välja kläder. Jag hatar att välja kläder. Värsta jag vet. Men det ska nog gå. Senare idag/ikväll ska jag iväg på ett event med Melika. Eventen hålls utav Kingsize Magazine och Sony Music. De firar 20 år för Nas album Illmatic. Mer än så vet jag inte. Haha. Det är ett privat event, vilket blir nytt för mig. Så det ska bli riktigt kul faktiskt. Men jag ska inte ljuga, lite nervös är jag faktiskt! Fast man får vara lite nervös när det kommer till nya grejer. Heheh.
 
Jag hör av mig mer ikväll när jag kommit hem. Har lite torrt med bilder på datorn så ni får en bild från Earl så länge :)
Peace.
 
 

Nytt: Slag från hjärtat ft. Tanya - Andas ut

Hur mysig?
 
 

Nytt: Henx - Bara för mig ft. Shivano

Henx släpper en ny låt varje Måndag tills hans EP släpps. EPn släpps 5 Maj! Och hur mysig var inte den här låten?
 
 

På Onsdag


Video: Teetcha & Phlaco - Spegelbild (feat. Shivano)

 
 
SPOTIFY: http://open.spotify.com/track/5VcXNpB...

Text: Teetcha, Phlaco & Shivano (La Familia)
Prod: Milonoz
Regi/klipp: Hussein Bolt

Teetcha & Phlaco 2014

En avlägsen dröm

Nu ska jag ventilera. Haha. 
 
Genom åren har jag haft många drömmar, men aldrig gjort de till mål. Och därför har de runnit ut i sanden. Bloggen var påväg åt samma håll. Ända tills jag träffade människor som faktiskt peppade mig i det här. Det känns sjukligt bra att äntligen fått tillbaka peppen. Att äntligen göra en dröm till ett mål. Men det här inlägget skulle egentligen inte handla om bloggen. Eller ja till viss del.
 
Jag har en annan dröm. En dröm som jag hemskt gärna vill göra till ett mål, men just nu har jag inte resurserna. Jag vill starta ett eget företag. En egen klädbutik med andra ord. Med inriktning på hiphop. Jag vill ta in och sälja märken som inte så många i Sverige redan har. Förutom att sälja kläder så vill jag sälja smycken, album och diverse artistrelaterade produkter. Jag vill liksom öppna en butik med Svensk hiphop i fokus. Och det här är något som jag SKA göra. Frågan är bara när. Jag måste jobba ihop ett rejält sparkapital, jag måste synas och höras. Och sånt tar tid. Det är där bloggen kommer in. Det är med bloggen som jag skrika ut mitt namn över hela Sverige. Och det är tur att jag har människor som kan hjälpa mig med detta. Att bli bättre, att synas, och som stöttar mig. Jag kanske låter kaxig nu. Men mina drömmar och mål är något som är väldigt viktigt för mig. Det viktigaste i mitt liv utan tvekan. Men ta inte detta fel. Det största syftet med min blogg är faktiskt en hobby. Jag tycker det är grymt roligt att blogga om det här, för det är min största passion. Jag gör inte det här för att bli "kändis". Det har jag inget intresse av. Jag vill bara göra det jag tycker är roligt. 
 
En dag vill jag sitta där i soffan med Ametist, och bara få prata om hur mycket jag älskar hiphop. Det om något, hade varit fett!
 
Jag tror jag ventilerat klart nu. Ursäkta för ett långt inlägg! haha..
 
 

Inspiration

 

3 dagar kvar


Cravings: Adidas

Helt plötsligt så blev jag helt beroende av Adidas. Jag har liksom mina perioder. Ibland Nike, Galagowear, Colour Wear, Chicago bulls loggan. Och nu: Adidas. Kikade runt lite på olika sidor och hittade några plagg som inte hade varit helt fel att ha i garderoben. No.1 craving är dock Redline leggingsen.
 
 
Klänningen HÄR // Leggingsen HÄR // Jackan och tröjan HÄR // Skorna HÄR

Den jag är

Godmorgon! 
 
Sitter för tillfället med musik i öronen. "Den jag är" rättare sagt. Jag är sjukt kär i den låten just nu. Den får mig att bli glad. Hur som helst, det är lördag idag, och på lördagar vill man göra nåt kul. Iallafall jag! Så jag ska kika runt lite, och se om någon är sugen på att hitta på nåt. Det är dessutom sol ute, hur bra?
Jag var ju och klippte mig och färgade håret igår också. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag är ändå nöjd. Var ju behövligt, hade inte klippt mitt hår på 1 år typ. Så nu är det friskare osv.
Iförrgår fick jag även veta nåt kul. 2 till av mina norrlänningar kommer ner hit i Maj! Jag är sjukt taggad på att träffa mina stjärnor igen, satan vad vi ska festa på kryssningen, det kommer bli magiskt!
 
Well, nu ska jag duscha och välja kläder. Så vi hörs senare ;* 
 

Ny video: Näääk & Nimo - Den går BAM! ft. Chapee

Waow. Vilken jävla låt! Och vilken jävla video! Näääk & Nimo gör det fett som vanligt. Den här lär gå på repeat, utan tvekan.
 
 

Antwan - Tar oss dit (feat. Mabel)

Skön vibe. Jag gillar den :)
 
 

Timbuktu - Spring Svenska Bars

Medverkande: Lilla Namo, Dida, Joy, Jaqe & Promoe.
 
 

Hopsin - I Need Help

Grym video! Påminner lite om The Games video till Martians vs. Goblins. Ni vet den då Tyler the creator är med?
 
 

Nytt: Shuez - Den jag är (Feat Nano & Sam-e)

Så himla fin. Hörde den live tidigare på Kärleksattacken, och jag blev kär. Jag vet att jag är sen med videon, men har inte vetat att den existerar förrän nu. 
 
 

The Weeknd - Wicked Games

Hittade den här på Ellas blogg. Och.. O M G drog. Fasiken vilken bra låt! Jag har faktiskt aldrig hört The Weeknd tidigare, men har dock hört talas om honom.
 
 

De Obekväma

Hittade en trailer till dagens avsnitt. Så delar med mig av den också!
 
 

Seg seg seg

HejHallå!
 
Nu har jag varit seg igen. Men sånt är livet. Har inte haft så mycket för mig de senaste dagarna faktiskt. Igår surrade jag på med Chrille i 4-5 timmar i sträck. Haha. Slutet på samtalet blev drygt faktiskt, det tog liksom slut på saker att prata om. 
Ikväll ska jag roa mig med Suits, prata skype med Krister och sist men inte minst ska jag kolla in "De obekväma" som har premiär på SVT1. Har ni hört om den? Sebbe från Kartellen ska medverka iallafall. 
Jaja, nu ska jag sluta skriva om ingenting.
 
Lånade bilden från Kartellens Facebook!
 

Liamoo La Preach - Rats

Känner mig hemma i den här låten idag. Plus att den är riktigt jävla tung. Så jag tycker absolut alla ska lyssna. 
 
 

Yo-Dee - Pour it up (Remix)

Fick den här i ett Facebook meddelande igår, och den är tung ju! Lyssna lyssna lyssna peepz!
 
 

Ratcha Banialuka - #VNVH[20 Lax Flow] Officiell Video

 
 
"Konstig Musik" EP på Spotify : http://tinyurl.com/pgy6er3
"Konstig Musik" EP på iTunes : http://tinyurl.com/pwcarnr
http://HaraamMusic.net
I Samarbete med 
Leader Skaraborg (http://www.leaderskaraborg.se/)
Brorsan Produktion (http://www.brorsan.nu/)

Hypen kommer och går

Jag har äntligen förstått varför mitt humör går som en berg och dalbana. Jag har hemlängtan. Men inte på det sättet så jag vill flytta hem igen, utan mer på det sättet att jag saknar alla mina hjärtan där hemma. Jag saknar tryggheten, och därför är jag i obalans. Det märktes speciellt i Lördags. En liten utgång, blev helt plötsligt kaos. Men jag antar att jag behövde släppa ut alla de där känslorna som jag burit på. Så jag orkar inte ha ångest. 
 
Däremot så har saker börjat rulla på nu. Jag har fått svar från en arbetsplats som tyckte att jag var intressant, så vi får se hur det går. Igår vann jag även en utomhusfotografering med bästa Melika! Plus att jag har några feta grejer att se fram emot. Först Galagowear kryssningen, sedan "I skuggan av betongen" och sist men inte minst: 100% party kryssning med min bästo. Sen kommer det säkert komma upp massa mer feta grejer inom en snar framtid. Min syster har även skickat ner mina visitkort, vilket är jävligt bra. Fattar inte varför jag inte tog med dem från första början..haha.
 
Nej vet ni? Nu ska jag kliva i duschen, sen ta en cigg och efter det får vi se vad som händer. Det är ju inte direkt något höjdarväder ute, så det känns inte så lockande att gå någonstans. 
 
Puss & Kram :)
 
 

Stockholm

Godmorgon!
 
Den här morgonen gick ju åt helvete. Jag spillde nagellack på vardagsrums mattan. Woho. Haha, nejmen, skit händer liksom. Jag har egentligen inte så mycket att blogga om just idag. För än så länge har jag inga planer. Ska väl bara sminka mig, och fixa håret klart. Sen kanske en sväng på bolaget och inhandla lite alkohol, så man har i nödfall. Jag bjuder på dagens låt iaf. Sebbe Staxx med Jane - Stockholm. :)
 
 

Att bli vän med sig själv

Jag har insett en jävla massa saker på senaste tiden. TIll exempel att jag måste lära mig att tycka om mig själv. För man måste liksom tycka om sig själv, innan man kan tycka om någon annan. Igårkväll skrev jag av mig. Jag öppnde ett Word-dokument och lät orden flöda. Det mesta av vad jag skrev kommer jag inte dela med mig av här. Men i sin helhet: När jag läste igenom allt jag skrivit så insåg jag direkt vad mitt problem är. Jag är inte bekväm i mig själv. Och det måste jag bli. Jag måste bygga upp en självkänsla och ett självförtroende. Annars kommer jag aldrig lyckas med allt jag vill åstafkomma i livet. Det är det viktigaste i mitt liv just nu. Förutom musiken.
 
Musik är världsviktigt för mig. Den får mig att må bra till och med under mina sämsta dagar. Så att vara inblandad i musik är också viktigt för mig. Så gå på spelningar, träffa artister och njuta av musik, kommer jag aldrig sluta med. Det är också en av anledningarna till att jag behöver bli trygg i mig själv. Så jag ska våga gå fram, presentera mig ordentligt osv. Ni anar inte hur nervös jag var första gången jag gick fram till en artist. Det blir lättare för varje gång, men jag vill slippa nervositeten helt. 
 
Så mitt mål för nutiden: Bli min egen bästa vän.
 

Dagens musik: 128 Ninjas