Dagens låt

 

Glad påsk!

Hejhej!
Äntligen är jag hemma igen! Spenderade natten i Sammakko med min familj. Vi har hunnit med en massa roligt faktiskt. Orkar inte göra vääärsta långa inlägget dock, menmen.
Har hunnit med skotertävling, busa med fyrhjuling, grillat, gasat skoter, fastnat med skoter, filmmys och en sväng till pubkvällen. Såg några bekanta ansikten men orkade inte stanna hela kvällen. Efter alla dessa akitiviteter så har jag upptäkt minst 3 blåmärken på varje ben.
Är helt slut i både kropp och själv så avrundar här!
 

Instagram!

Följ mig på Instagram: Skitsammase
 

Dagens inspiration


Så jävla PK

Helskön tjej!
 
 

¨Dagens inspiration


Ayo - Betongdjungelboken

Kände för att bjuda er på lite gammal musik. Har spelat sönder denna gamla goding de senaste dagarna. Det är verkligen synd att Ayo inte gör musik längre. Menmen, ta och njut av musiken. (Vid den tiden ni läser detta så lär jag vara ute med skoter och mysa heheheh)
 
 

Max Peezay / Pantrarna / Megafonen - F.A.S Feat. Jeff

SPRID SOM VIRUS FOLK! Kom igen nu!
 

Onaturligt besatt

Av denna människa:
Tyler, the creator!
 
 

Sebbe Staxx med Jane - Stockholm (Akustisk demoversion)

Den här låten har jag lagt upp på min förra blogg, men måste publicera den igen. Tycker absolut inte att Sebbe ska ändra något med denna låt, och det hade varit roligt att höra den på "Ånger & Kamp 2" som är in the making (för er som inte visste). Håller tummarna för att denna platsar på skivan.
 
 

Starka åsikter - Kartellen.

Repostar ett inlägg från min förra blogg.

Jag förstår att vissa av er inte förstår Kartellen. Ni förstår inte för ni vill inte förstå. Ni har aldrig behövt uppleva utanförskap, ni har aldrig känt er missförstådda. Ni lutar er tillbaka mot den trygghet ni har haft hela livet. Ni kan inte för ert liv se vilka problem som finns i samhället. Ni väljer att inte bry er om alla problemen. Alla miljonprogram, all utanförskap och all missförståelse. Det finns! Tro mig. Det räcker med att bara gå utanför dörren så kommer ni se allt. Jag har själv fått smaka på utanförskap och missförståelse. Hela min uppväxt har jag kämpat mot utanförskapet. Hela mitt liv har jag känt mig missförstådd. Jag har haft mina problem hemma, i skolan och ute i samhället. Men det betyder naturligtvis inte att jag blev kriminell eller började med droger. Det måste inte gå så långt för att man ska få förståelse för andra som har det svårt. Men tänk om det hade blivit så? Tänk om jag hamnat i det träsket? Med kriminalitet och droger. Hur hade mitt liv sett ut då? Jag har sett såna människor. Det är hemskt hur det kan bli.

Det är just därför jag tycker Sebbe är en sån stark person. Han har levt det hårda livet. Och en dag bestämde han sig bara för att han kan bättre. Han var på behandlingshem för att bli av med sitt drogproblem. Och nu tar han hand om sina barn, han hjälper ungdomar genom Fryshuset, han har en teater som är otroligt populär, och Kartellen säljer guld med sitt nya album. Säg mig hatare, har ni gjort något sånt med era liv?

Jag vill göra som Sebbe. För i tystnad har jag gått runt i flera år och bara svalt allt som hänt runt mig. Burit runt på mitt utanförskap för att jag inte vetat vad jag ska göra. Men nu, när jag börjar rensa bort negativa saker från mitt liv, så har jag bestämt mig för att bli en del av något större. Jag vill hjälpa andra som känner som jag och många andra känt. Jag vill lära andra människor att man kan bli det man vill, oavsett vad andra säger.

Det är just därför Sebbe är min största förebild, och honom kommer jag bära med mig genom hela livet. Jag står upp för det jag tycker, och jag tycker om Kartellen. Jag står upp för dem. Sen får ni säga vad ni vill.

Och nej jag drar inte alla över en kant, vissa kanske bara ogillar deras musik. Så grina inte i onödan.


Dålig uppdatering.

Imorgon ska jag uppdatera bättre, promise! Har inte riktigt haft orken idag. Nu ska jag slockna till lite TWD.
 
Godnatt alla!
 

Ny video: Petter med Lilla Namo - King

Det här är stort mina damer och herrar. Petter OCH Lilla Namo! Det kan ju inte bli annat än bra. Älskar låten så mycket så det är sjukt.
Videon var jävligt rolig att se också, en hel hög med stora artister i en och samma video. Det är stort. Och Petter är lika tung som han alltid varit.
 
Jag blev helt ärligt så hypad så jag finner inga ord. Lyssna och förstå själva!
 
 
 
Spotify: http://spoti.fi/11LFQNz
iTunes: http://bit.ly/11KPKPt


Regi: Oliver Martin
Foto: Lionel Cabrera & Oliver Martin
Ljus: Olle Molander
El-Assisitent: Duncan Mukada
Post Production: Duncan Mukada, Oliver Martin

http://www.concretesteppa.com/

Ny video: Hoosam - Till hundra (Stadsbild vol2)

Den här skulle egentligen upp igår, men jag hann inte. Spenderade hela kvällen med körkortsplugg så glömde bort. Men här kommer den iallafall.
 
"Till hundra" är producerad av Matte Caliste (Sveriges no.1 producent enligt mig) för Stadsbild/Blastoff productions. Musikvideon är också inspelad av Matte Caliste. Och ni som aldrig hört honom förut borde lyssna. FAN vad bra han är. Både som producent och som artist. Han har även varit medlem i den kända gruppen Fjärde världen.
Just den här låten framförs av Hoosam från Highwon, som också är en sjukt duktig rappare. Kan inte heller sluta upprepa att jag träffat honom i höstas. Tycker det var asgrymt, verkligen något jag kommer uppskatta hela livet.
 

Ta er tid att lyssna på låten, och ta er även tid att lyssna på hela Stadsbild volym 1 och volym 2. De finns att beställa på Yuneek.se under en begränsad tid. (Jag har hunnit klicka hem den redan.)
 
 

Vic Vem - Fuck en svensk tiger

Sanning, rakt igenom. Håller med honom till hundra!

Bängan Lagerblad del 4 (Böter till Beatrice Ask för brist på empati)

Jag uppriktigt älskar Bängan av hela mitt hjärta. Han är så jävla skön! Tycker alla borde ta sig tid att titta alla delar av den lilla webbserie och öppna ögonen lite.
 
Bängan Lagerblad for president! Fuck REVA!
 

Vad är en "svensk"?

Det här är en låt som jag aldrig, aldrig, aldrig kommer sluta publicera överallt.
 
 
Jag såg en bild på Instagram häromdagen. Både Critical (Basementality) & Sebbe Staxx hade lagt upp den. Det var ett fotografi av ett inlägg som någon smutsig rasistgrupp hade lagt upp på Facebook. Jag blir så arg på såna här människor:
Vadå fd svensk?! "mångkulturell, polishatande gangstarappare, precis som avskummet Sebastian Staxx". Jag är så arg nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag finner inga ord. Smutsiga människor som får mig att skämmas över Sverige...
 

God jävla morgon

Tänkte bara va snäll och visa vad jag fick i brevlådan igår :) sen ska jag slita i köket några timmar, byebye :*


Old but gold


Inspo


Spola tillbaka tiden

 
Hahah åh, så himla roligt att höra sånt här. Detta är alltså Sebbe Stakset från Kartellen, när han var tonåring. Låten är faktiskt rätt bra. Men hans röst! Hör ni skillnaden eller, alla Kartellen fans? Jag hör en enrom skillnad, han låter ju som en liten smurf!

Dagens boost


Morgontrött

Åh vad tidigt att ha skola nu. Orkar inte med det här! Är så trött så ögonen bara vill slockna. Någon mer än jag som är såhär morgontrött? Skulle nog tro det. Jaja, what to do liksom? Nu ska jag arbeta photoshop så vi hörs senare :)
 
Subscriba min playlist på Spotify vettja!
 

Godnatt!


Tattoos


My love

Nu börjar jag äntligen få lite ordning här. Känns helt sjukt bra. Dagens planer är väl att jobba lite mer på bloggen, träna och följa med en polare på stan en sväng. Så kan hända att jag inte hinner blogga mer idag, lite synd men så är det ibland. Well well, om inte annat så hörs vi imorgon
 
Här får ni lite ögon&örongodis att underhålla er med
 

Dagens inspiration


Nytt: Stor - Cashen i påsen

 
Den här släpptes samtidigt som "Stolthet" men jag har helt glömt bort att lägga upp den. Den är producerad av Salla Salazar (TSB).
Klicka på länkarna nedan för att hitta låten på Spotify & iTunes!
Spotify:http://open.spotify.com/album/6BwPXfk...
iTunes:https://itunes.apple.com/se/album/sto...

Början på fortsättningen

Hej allihopa!
 
Namnet var Erica, jag hoppas ni kommer att gilla min blogg. Tänkte ta och berätta lite kort om mig själv osv.
 
Jag fyller 20 jordsnurr till sommaren. Att ta studenten skrämmer mig jävligt mycket, vad ska jag göra sen liksom? Jo här ska ni få höra. Jag ska packa mig ner till Stockholm. För stockholm är ju underbart! När detta kommer att ske har jag inte en susning om ännu. Men det kommer.
Annars så är jag en ganska glad person. Har slutat dricka alkohol och därför kunnat jobba med mig själv de senaste månaderna. Det har gjort så att självförtroendet blivit större och rädslan mindre.
 
Vissa inläggen i den här bloggen kan komma att bli lite brutala, då jag kommer uttrycka mina åsikter ganska flitigt. Men jag hoppas ni stannar ändå! Jag har massor med saker som jag står för och det kommer ni märka av väldigt snart.
 
Jag verkligen älskar förortsslang, om man får kalla det så. Jag ÄLSKAR människor som pratar "förortsslang", ni är de vackraste i världen för mig. Jag älskar gemenskapen i förorterna. Även fast jag varken är född eller uppvuxen i en förort. Men jag önskar att jag var det. Tror jag hade passat in bättre då. Så alla människor från Sveriges förorter, ni är varmt välkomna att bli mina vänner! hahah.
 
Så detta är jag, Erica Ödalen. Hon som satsar hela sin tid på den här bloggen. Hon som saknar Stockholm. Tjejen som spottar efter Sverigedemokrater, och är nerkärad i förorter. Hon som älskar Hiphop med hela sitt hjärta!
 
 

Gråter av ilska


Retweetad av...

Stor!
Blir alldeles varm i kroppen när sånt här händer. Taaaack!
 

Ny video: Stor med Dani M - Stolthet

 
Hur jävla snygg video?! Den är som en kortfilm, en actionrulle på 5 minuter. Så jävla snygg! Och inte kan man klaga på hur varken Stor eller Dani ser ut heller. Denna får 10/10 av mig, lätt.
 
 
Spotify: http://open.spotify.com/album/6BwPXfk...
iTunes:https://itunes.apple.com/se/album/sto...
Stor s 2:a singel från kommande debut albumet "Sherekhan XIII".
Gästas av Dani M. Producerad av Masse Salazar/The Salazar Brothers.
Video Regissör : Oliver Martin för Concrete Steppa Pictures
Label: Redline Recordings
Boka Stor: [email protected]
Instagram: _stor_
Twitter:_stor_
Facebook: www.facebook.com/storofficial

Ny video: Zacke ft Timbuktu - Minicall

 
Älskar den Norrländska viben i låten. Zacke är ju kunglig helt enkelt!

Spotify: Stor - Stolthet ft Dani M

 

Nytt album: TungGung . Gjort sånt

För första gången någonsin så släpper TungGung ett album på Spotify. Tycker det är riktigt grymt hur långt de kommit bara sen jag träffade dem första gången. Jag tycker absolut att ni ska ta er tid och lyssna på deras nya album. De är riktigt duktiga på det dem gör. 
 
Ge det en chans va!
 
 

Nytt album: DaCosta - Lever min dröm

Äntligen har DaCosta släppt albumet som jag och många andra väntat på! Min absoluta favoritlåt från albumet måste vara "Passa boozen" som Malcolm B gästar.
 
Detta är något som alla måste höra!