Jag har din hookup

Hejhallå!
Jag tänkte bara kika in och ge er lite musiktips. De senaste dagarna har jag i princip bara nött 3 låtar, av en och samma artist. Vem? Houman Sebghati såklart. Kan inte sluta nöta.
Kim Yong, Jag har din hookup och Vem e Homan går på repeat. Tycker ni också borde nöta dem lika mycket! Så här får ni hans EP.
 
 

Nytt: Meta Four - Str82dabrain feat. Liamoo

Tung ju.
 
 
Officiell musikvideo för "Str82dabrain" framförd av Meta Four och Liamoo La Preach © 2014 Zlatko Prangasevic

CREDITS
Promo only - Skrivet och framfört av Zlatko Prangasevic och Liam Cacatian Thomasen. Foto och regi av Zlatko Prangasevic. Mastrat av Andreas Löfgren för Kids On DMT.

Bilder sprids snabbt

En kul grej jag har upptäckt. För ett tag sen så redigerade jag en bild på Stor. La upp den på Facebook samtidigt. Trodde inte att nån förutom jag skulle använda den. Men titta nu. Jag har hittat den på Instagram, Ask och massa andra sidor. Tycker det är lite roligt faktiskt, men ångrar ändå att jag inte satte Copyright på bilden. För nu vet ju ingen vart den kommer ifrån :( Förutom ni som läser min blogg då!
 
Nu har jag dock satt Copyright i hörnet, men det var mest bara för skojsskull. 
 
 

Allyawan ft. Parham - Snäll Kille (Remix)

 

Sugen på förändring

Hej! 
Haha satt och lästa bloggar nyss och kom på mitt i allt: "Justja, jag har ju också en blogg!".. 
Så kände mig manad att uppdatera här. 
Som rubriken säger. Jag är sugen på en förändring. Typ göra nåt helt crazy med mitt hår, skaffa en ny piercing eller kanske en ny tatuering. Är verkligen äckligt taggad på nånting crazy. Kan vara för att jag är uttråkad.. Haha.
Jag ska iallafall spåna vidare på mina ideer och se vad jag kommer fram till. Så ska jag självklart leta lite musik hit till min älskade blogg.
 
Puss så länge! 
 
 

Bonusvideo: Aliammo Feat. Jocke - Som Du Vill

Big up! :)
 
 

Videopremiär: Samia - Kärlek på låtsas

Det här mina damer och herrar, är en av mina favoritlåtar just nu. Hon har ju magisk röst!
 
 

Solig fredag!

Godmorgon allihopa!
Jag har hunnit vara vaken i någon timme redan, men ni andra kanske vaknat nyss? Blev iaf superglad när jag öppnade persiennerna och såg solen! Shit vad jag längtat efter sol och värme. Termometern visar 22 grader i solen. Amazing!
Dock har jag inga planer för dagen och det suger. Men ska iallafall börja med att äta nåt, sminka mig och fixa håret. Så ser vi ju senare vad som händer.
Har förövrigt jordens bästa musik som snurrar i mina speakers. Houman, Kid Ink, Joel Martinsson & Som Fan gör mig sällskap i den tomma lägenheten idag. Magiskt!
 
 Vi hörs senare, eller imorgon :)
 
 

Vem e Homan?

Om, och om, och om igen.
 
 

Kärleksattacken

Nu har jag segat en dag igen. Jag vet inte riktigt varför, det bara blir så. Det är inte så att jag inte vill blogga, för tro mig. Det vill jag. Jag har så mycket inspiration i kroppen just nu. Till allt möjligt. Jag var på lite halvtaskigt humör tidigare idag, men så fort jag började röra mig mot Fryshuset så kändes det bättre. Musik gör mig så himla glad! 
Och efter Kärleksattacken så blev jag helt plötsligt så jävla taggad på livet. Det mesta känns helt otroligt bra just nu! :) 
På tal om musik, jag hittade en ny riktigt tung kille idag, Joel Martinsson heter han. Han gästade Kärleksattacken idag. Så himla härligt flow och härlig röst. Han har nyss(?) släppt en EP också. Ni får den här nedanför.
 
 

Sebbe Stakset i Malou efter 10

Sebbe gästade ju Malou på TV4 imorse. Jag hann inte se klippet på tv, men då är det ju tur att TV4 play finns. Sebbe pratar om förorten, utanförskapet och mycket mer.
Klicka HÄR för att se klippet.
 
 

Mornin

Jag är lite mer fokuserad idag faktiskt. Det hjälpte att bara ta det lugnt i några timmar. Däremot har jag försovit mig idag så måste nog mest troligt stressa ihjäl mig. Men tänkte att jag måste ju hinna kika in här först. Så ni vet att jag lever iaf. Kan bjuda på dagens låt också, med en av Sveriges vackraste röster, Seinabo Sey.
Ha en bra dag alla!
 
 

Ur fokus

Jag har 1256 saker inuti min skalle just nu. Jag liksom får absolut ingenting att fungera. Dumma mig!
Jag är mitt uppe i sökandet efter jobb och boende. Samtidigt som jag behöver boka tid hos en frisör och fixa till lurvet som kallas hår, jag vill pierca mig, och jag MÅSTE köpa ett gymkort. Samtidigt vill jag göra allt för att bloggen ska bli bättre. Måste fixa lite småfel i designen, funderar på att köpa en ny kamera. ALLT PÅ EN GÅNG. Till och med det här inlägget blev rörigt, lika rörigt som min skalle.
 
Nä vet ni? Jag ska lyssna lite lugnande musik, koppla av, och försöka återhämta mig till imorgon. Håll tummarna för mig! 
 
 

Fattar inte

Fattar inte varför jag inte bloggat idag. Inte precis så att jag varit upptagen. Kanske behövde en dags paus, vad vet jag? 
Just nu ligger jag mest och glor i taket, som jag gjort i princip hela helgen. Får se om jag ska nånstans ikväll, eller om jag stannar hemma, äter ben & jerrys och ba tar det lugnt. 
Hade väl inte så mycket mer att säga, vi hörs imorgon :*



Nytt: TungGung ft. Lutan Fyah - Ring (Dial my number)

Ny låt från TungGung och Lutan Fyah. Riktigt skön vibe måste jag säga :)
 
 

EP: Dilly D - Långt Ifrån Klar

 

Nytt: Svart&Vit - En av dom

Big up! 
 
 

Snapchat och svammel

Godkväll!
 
Här sitter jag helt ensam en fredagkväll och dricker vatten. Haha. Hade jag varit i Gällivare nu så hade jag antagligen varit full som en kastrull. För det är alla mina fina vänner. Och just för tillfället så spammar de sönder min snapchat, vilket får mig att sakna dem ännu mer. Åh, mina fina. 
Jag har förövrigt spenderat kvällen inne i stan med en vän. Vandrat runt och pratat mest. Trevligt faktiskt.
Har även spelat Som Fans platta i lurarna hela dagen. Så jävla fet. 
 
Känns inte som att jag har något vettigt att tillägga just nu, så jag avrundar här. 
Puss och kram! 
 
 

Album: Som Fan - Sellout

Jag fick ju smakprov från albumet redan igår, på Kärleksattacken. Så jag är inte förvånad över hur jävla bra hela plattan är. Mina favoriter är: Bizznizz, Sellout & Före detta. Som Fan är så jäkla tunga asså.
 
 

Ibland glömmer man

Shit vad mitt humör har gått upp idag. Jag vaknade imorse med samma förvirrande humör som igår. Insåg att det var dags att göra något åt det. Så jag hoppade i kläderna och drog in till stan. Till Six feet under. Där köpte jag äntligen min älskade Redline Recordings tröja som jag längtat efter att de ska släppa. De bästa 850 kronorna jag lagt på något, någonsin. Haha som den hiphopnörden man e. Efter det pilade jag iväg till Fryshuset för att kolla in Kärleksattacken för första gången. Och shit vilken vibe. Har dessutom hittat en ny favorit att lägga på min lista, Öris. Han e tung ju! 
Kärleksattacken förändrade verkligen mitt tänkande idag. Även om det är tungt ibland så måste man hitta något bra i alla lägen. Jag fick prata med min syster idag, det hjälpte också. Shit vad jag saknar henne, mina bästa vän. Finns ingen som förstår mig bättre. 
 
Aja, nu ska jag sluta skriva massa nonsens och kicka igång min serie. 
 
 

Nytt: Lani Mo - Lång väg feat. Chrippa & Myrna

 

Jobbig onsdag

Shit vad man blir dagvild av att vara arbetslös. Jag har redan varit här nere i nästan 2 veckor. Känns som att det var nyss jag åkte hit. Två veckor har gått sen jag sist såg min mamma, mina systrar och mina fina vänner. Idag är en sån dag som det är tur att telefoner finns. Så man åtminstone får höra deras röster. Idag är en sån dag som jag saknar dom lite extra mycket. För att, för varje dag som går så blir det mer och mer verkligt att jag ska stanna här. Vilket i sin tur gör så att jag saknar alla där borta mer och mer. En sån här dag hade jag behövt krama min syster. Usch vad det kan bli ensamt, men jag håller ut! I Maj kommer iallafall min fina Agge hit, om jag längtar nog mycket så kanske dagarna går fortare. Förhoppningsvis. 
 
Det kommer garanterat kommer fler såna här dagar, men det är jag beredd på. Vad som än händer så kommer jag aldrig packa väskorna och åka upp igen. Det skulle jag aldrig klara av, hur mycket jag än saknar. För nu har jag ställt in mig på att lyckas, och då ska jag fan göra det också! Hur mycket jag än får kämpa, så är varje minut värt det. För om man vill ha något här i livet så gäller det att kriga. Så enkelt är det. 
 
Så jag håller modet och hoppet uppe! 
#krigare
 
 

I skuggan av betongen 27 april

The Latin Kings blev ju nyligen invalda i Swedish Music Hall of Fame. Och detta ska firas med årets hiphop-event. 41 artister kommer att medverka. Alla artister ska tolka och framföra låtar från albumet "I skuggan av betongen". Biljetterna började säljas idag 12.00 via Hamburger Börs. Vem vill missa detta?!
 
 

Hard workwork

Skulle tvinga upp mig själv vid halv 10 idag. Slutade med att jag sov en timme extra, fy på mig. Fattar inte vad som hänt med mig sen jag kom hit, jag sover som en jävla gris asså. Förut kunde jag max sova till 10, och nu hade jag kunnat sova hela dagarna typ. Det är skumt. 
Ätit har jag inte heller gjort ännu. Det enda jag hunnit med är morgonciggen och duschen. Börjar vara dags att sätta fart. Ska springa iväg på biblioteket och skriva ut lite papper, samt kopiera lite papper. Cv bland annat. Sen ska jag in på American Apparell och lämna in Cv och personligt brev. Var ju in där förra veckan och sökte jobb, utan papper. Sen blev jag typ dödssjuk, så kan gå dit först nu. Sen får vi se, ska klura ut några fler ställen att söka jobb på. Och sist men inte minst så ska jag kanske träffa en vän lite senare. Men vi får se hur det blir. 
 
Nu vet ni vad jag kommer sysselsätta mig med idag. Vi hörs säkert lite senare!
 
Styrka.
 
 

Video: Adam Kanyama - Bara för inatt

Den fastnar. Sjukt tung! Så jävla ball video-idë också. 
 

Nytt: Lilla Namo - Ny bil

Shiit. Tung.
 
 

Nytt: N feat. Sebbe Staxx - Redo (Underklassmusik)

 

"Rosh" i SN kultur&nöje

Ingen har väl missat det senaste stjärnskottet Rorro? Hon medverkar på Ison & Filles nya album, samt på Linda Piras remix av "Knäpper mina fingrar". Klicka på bilden för att läsa om hur hon kommit dit hon är idag.
 
 

Ny blogglust

Godmorgon! eller godmiddag typ..
 
Sitter för tillfället och äter frukost, lite sent egentligen men jag vaknade precis. Skyller på att det är söndag, då får man sova länge. 
Jag har fått sån otrolig blogglust sen jag kom hit. Och jag tror att det är för att jag liksom är närmare allt nu. Närmare allt som jag brinner för. Det blir liksom roligare att blogga om musiken, när man är närmare den. Typ en sån sak som att kunna gå på konserter. Det får en mer peppad till sånt här. Samt att träffa olika artister, andra bloggare osv. Sen att det finns någon här som stöttar och hjälper mig med detta. Det känns helt fantastiskt. 
Det finns så mycket människor här som har exakt samma intressen som mig. Och det har liksom aldrig hänt mig förr. 
 
Jaja, nu får det vara slutbabblat här för en stund. Ska kolla runt om jag hittar något kul att slänga upp här under dagen. Puss! 
 
 

Abidaz @ Debaser Strand

Shit vilken kväll igår. Jag älskade det. Var så otroligt hypad. Jag är liksom ganska ny med det här att se artister live. Det händer inte så ofta hemma i Norrland. Haha! Så känslan jag får när jag är delaktig i sånt här, är obeskrivlig. Jag blir lycklig, på riktigt. Och just Abidaz har jag velat se länge. När spelningen började så var det som om jag hamnade i trans. Jag sjöng och skrek lungorna av mig, dansade och fällde nästan en tår. Tårarna var pga en låts betydelse, så tro inte att jag är värsta mjukisen nu. 
 
Konserten i sig var riktigt tung. Dock var det trist att man inte fick höra hela Råknas. Det var så sjukt mycket grymma artister på scenen. Tex Piraterna, helt ärligt så har jag inte lyssnat speciellt mycket på dem tidigare. Men jävlar vad bra de var! Sån energi alla på scenen hade alltså. Samma med publiken, sån jäkla inlevelse. Alla sjöng med, i alla låtar. 
 
Jag kommer ALDRIG sluta älska Svensk hiphop, och jag kommer ALDRIG sluta gå på såna här spelningar. Det lovar jag! 
Bjuder på en bild nu, som jag är jävligt nöjd med. Resten får ni imorgon. Måste gå igenom alla och se vilka som är värda att lägga upp. Har som sagt bara mobilen att fota med just nu, that sucks.
 
 

Pato Pooh / För att vi kan bre!

Så här skriver han själv om videon: 
"Just nu så jobbar jag intensivt med mitt svenska album tillsammans med producenten Jeff "Gameboii" Roman och min bror Pablo Paz. Jag vill dela med mig mina tankar under resans gång samt lite gammalt och nytt material så att ni ser hur vi jobbar, vilka vi jobbar med och vilka vi har jobbat med. #SVBG"
 
 

Fredag, woop.

Mornin' till alla er som just slagit upp ögonen. Jag har hunnit vara vaken ett bra tag redan.
Som ni kanske förstod så kom jag inte hem den dagen då jag sist bloggade. Jag blev kvar på ett ställe resten av dagen,kvällen och natten. Landade hemma först 8 igår morse. Vad jag gjort? Dom som vet, de vet. Haha!
 
Idag ska jag hänga med en vän, hela dagen tror jag. Ikväll ska vi rocka Abidaz på Debaser medis! Det blir första gången som jag ser honom live, ensam. Har sett honom tidigare tillsammans med Kartellen. Dock så är det ju roligare att se artister solo. Läste något om att han skulle ha med sig gäster, jag hoppas på Ozzy & piraterna. Men vi får se. 
 
Yeye, nu ska jag borsta tänderna och se om min vän behagar svara i sin lur nångång. Puss!
 
 

17 grader i solen

Shit asså. Jag har ett litet problem. Det är 17 grader i solen idag, och jag har bara med mig en jacka.. EN VINTERJACKA. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det problemet. Springa på stan och köpa en ny..? Kändes jävligt jobbigt faktiskt. 
 
Jag bor här nu. Alltså på riktigt. Känns helt vrickat när man tänker efter. Att jag faktiskt flyttat. Hemma är inte hemma längre. Nu är Stockholm hemma. Efter flera år av längtan. Eller ja, mammas lägenhet kommer ju alltid vara hemma. Men själva samhället är inte mitt hem längre. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid tanken faktiskt..
 
Aja, nu ska jag springa iväg ett tag. Kommer hem igen nångång mot kvällen, då får vi se om jag orkar uppdatera nåt mer. :) 
 
 

Earl Sweatshirt @ Debaser Strand

Det var magiskt i Söndags. Helt jäkla magiskt. Innan det började så kan jag erkänna att jag var lite obekväm med att vara ensam. Har liksom aldrig varit på en spelning ensam tidigare. Nåväl, fick lite sällskap innan av Melika också (duvetinte.se), men under spelningen fick jag stå ensam mitt i publikhavet.
 
Publiken var så jävla hypad så det var helt sinnessjukt. Folk knuffade runt varandra, hoppade, skrek och viftade med händerna. Jag kan erkänna att jag var en av dem. Den första ut på scenen var ingen mindre än Taco. Jag hade ingen aning om att han skulle vara med så jag råkade släppa ut ett ganska stort glädjetjut när jag fick syn på hans enorma afro. Han försökte hypa igång publiken, och gissa om han lyckades? 
Jag har läst lite överallt att Odd Future oftast får igång publiken så pass mycket att det blir väldigt stökigt och kaosigt. Och det var ingen underdrift måste jag säga. 
Earl var iallafall till och med bättre live än vad jag hade förväntat mig. Han hade en otroligt bra kontakt med publiken och sån otrolig energi. Han fick publiken att sjunga med i varenda låt, och larvade sig mycket mellan låtarna. Man liksom drogs med i stämningen och höll ingen koll på klockan. Det var helt enkelt magiskt. Jag sjöng med så mycket själv så stämbanden var nästan ömma efteråt. När beatet till "Chum", "Hive", "Sunday" och "Uncle Al" kickade igång så fick jag såna rusher genom kroppen, det kändes som kärlek! 
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara med ord, men Earl får 10/10 i betyg av mig. Nu ska jag bara se resten av dem! 
Alla bilder finns på min Facebook, och videos kommer när jag fått upp dem på Videofy :)
 
 

Wearld Tour

Jag kan inte fatta att kvällen redan är över. Jag har haft nedräkning på mobilen i 104 dagar. Nu helt plötligt så är det över. Earl var helt magisk på scen. Han hade riktigt bra kommunikation med publiken och hypade upp alla ordentligt. Och vem hade han med sig om inte Taco?! Hur grymt?! Jag skrek rakt ut av lycka när Taco kom ut på scenen och började snurra skivor. Den killen är fuckin awesome! 
 
Aja, ni får en bättre update om konserten imorgon när jag är pigg igen. Just nu bara blandas allt i min skalle. 
 
Peace out!
 
 

Nykter Lördag

Min första Lördag i Storstan, och jag är så nykter så det gör ont. Men vad gör det?
Pratade nyss med mor & syster i telefon. Tydligen så har de börjat packa ner mitt rum i kartonger nu. Allt det här blir bara mer och mer verkligt. Min syster ska ta över mitt rum nu när jag är borta (och såklart har hon snott de kläder som jag lämnat hemma). Känns konstigt, men sånt händer. Jag har ju liksom flyttat hemifrån nu.
 
Jaja, vet ni hur kul liv jag har? Jag ska slå igång nån film och dö bort till en stund. Sen blir det väl att sova lite tidigare ikväll. Måste vända dygnet nu så jag orkar upp och söka jobb på måndag! OCH IMORGON SKA JAG SE EARL! Som jag längtat! 
 
Puss på er :*
 
 

Nytt: Alpis med Faraz - HatKärlek (Officiell video)

 

Solsken

Godmorgon people!
 
Vaknade med strålande sol i ansiktet imorse. Fytusan vad glad man kan bli av lite sol! Så det fick bli en riktigt lång morgonrök så man fick njuta av solen samtidigt. Det är 10 plusgrader ute. Sug på den alla ni uppe i Norrland. Känns nästan som sommar ute. Gröna gräsmattor och sol. Heheh.
 
Idag har jag absolut ingen lust att sitta inne i lägenheten. Så ska försöka få tag i någon som kanske vill hitta på något med mig. Annars sticker jag in till stan ensam en sväng. För här ska vi hålla oss sysselsatta!
 
Jaja, ska nog plocka fram solbrillorna nu och sätta mig ute i solen igen. Puss & Kram :) 

Mina okrönta kungar

Att jag ska få se Earl live på söndag. Ofattbart!
 
 

Godmorgon

Ja klockan är 8 på morgonen. Ja jag är framme i Stockholm. Och ja jag är arg! Så fucking trött på folk som gömmer sig bakom anonymitet på internet. Har inte själv blivit utsatt den här gången, men däremot någon jag känner. Shit vad patetiska människor det finns. Nä nu går jag fan och sover nån timme och lugnar nerverna. 
Peace! 



Bizznizz

Nyfunna favoriter: Som Fan!
 
 

Teaser: SödraSidan - Står tillsammans

Nytt album ute i Maj 2014!
 
 

Veckans Throwback: Stationen

Lite sen med detta. Sa jag inte varje Måndag? Haha. Aja, bättre sent än aldrig. Finns hundra saker som kommer upp i min skalle när jag hör den här låten. Bl.a. Gröna Lund 2012. När jag släpade med min stackars syster på Redline Soundsystem. Hon hade ingen aning om vilka det var som spelade, men hon följde med ändå. Känslan när Ison & Fille rusade ut på scenen är något jag sent kommer glömma. Bästa!
 
 

Packning för 300 år

Känns som att jag har packat så det ska räcka i 300 år. TVÅ hela resväskor är nästan fulla nu. Fulla med mitt liv typ. Kläder, skor, smycken, smink, mössor, kamera och allt möjligt. Men fortfarande kan jag inte riktigt greppa att det är på riktigt. Lyssnar lite terapi-musik i form av bl.a. Ison & Fille. Behöver inspiration. Behöver fatta att det är på riktigt. Men det går inte. Har en klump i magen, samtidigt som jag är lyckligast i världen. Fuck vad mycket man kan känna på en och samma gång. Haha!
 
Tänkte bara uppdatera er om vad som pågår. Jag ska försöka leta nåt kul till bloggen nu. Så ni har något kul att läsa när jag sitter på tåget. Vi hörs imorgon när jag är framme babes!
 
Länge leve livet, Länge leve vi.
 
 

Livrädd & förväntansfull

Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu. Om jag är rädd eller bara förväntansfull. Det är en ganska läskig känsla. Väskorna står inne i mitt rum, nästan färdigpackade. Nästan. Imorgon när jag vaknar så slänger jag ner de sista sakerna, sen drar jag. 15.11 går tåget. Tåget 116 mil hemifrån. 116 mil från staden jag hatar av hela mitt inre. Ska bli så himla skönt att komma till Stockholm, men ändå så skrämmande. För jag är livrädd för att bli ensam. Verkligen livrädd. 
 
Det ska nog lösa sig ska ni se. Allt går om man bara vill det nog mycket. Och min sista kväll i Gällivare firar jag med Crille, och han 100 koppar kaffe! 
 
Vi hörs imorgon innan jag åker, jag lovar.
 
 

Video: Kartellen ft. Syster Sol - Fallen ängel

Kartellen gör det om och om igen. De krossar mitt hjärta med sina videos! De gör det alltid så jävla bra, det liksom går rakt in i hjärtat!
 
 

Nytt: Joakim Gissberg - Dom säger (Med DC Grimsta & Alpis)

Ny favorit, helt klart!
 
 

Video: Ison & Fille - Länge leve vi

Wow. Jag finner inga ord. Så himla vackert. Länge leve ni!
 
 

Längesen

Shit vad jag har glömt att blogga alltså! 
Jag har haft fullt upp känns det som. Försökt umgås med mina vänner hur mycket som helst, vilket innebär att vi såklart förtärt alkohol i helgen. Hela helgen med andra ord. Sen så har jag rensat mitt rum osv. När jag drar så ska ju hela mitt liv packas ner i lådor, för älskade syster tar över mitt rum. Fan vad sjukt allt känns. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan riktigt. 
 
Jaja, imorgon ska jag försöka uppdatera som vanligt! Ursäkta om jag varit inaktiv, jag har bara haft annat att tänka på.