Detta är sjukt

Blir så ledsen.. Detta är inte okej. Vad hände med demokrati? De samlade in 6500 namn för att få en folkomröstning.. Fick de en? Nej. Istället blev de trampade på av politiker. Nu är tydligen Alby sålt, utan folkets vilja. Som sagt, detta är sjukt.


Obehagligaste musikvideon

Detta var fan den obehagligaste videon jag sett i mitt liv. Just därför blev jag så himla kär i den. Fick världens rysningar i hela kroppen. Kolla in den!
 
Mellowhype - 64
 

Ny video: Lilla Namo - Tuggare utan gränser

Nu har Lilla Namo släppt video till hennes nya låt som kom ut för ett tag sedan. Jag vet inte om jag skrivit något om detta, men Lilla Namo är verkligen Sveriges ballaste brud enligt mig. Hon kör sin egen stil och sticker ut från mängden. Så ere ba! 
Annars så var videon väldigt bra gjord och jag älskade temat den hade. Visste ni att hon filmat och klippt videon helt själv? 
 
 
 
Lilla Namo - Tuggare Utan Gränser (Intro Meron Mangasha)
Spotify: http://spoti.fi/12kTt04
iTunes: http://bit.ly/1aMM0yX
WiMP: http://bit.ly/122T8jW

Produced by Up to No Good

Regi: Lilla Namo
Foto: Lilla Namo
Klippning: Lilla Namo

http://facebook.com/lillanamo
http://instagram.com/lillanamo
http://twitter.com/lillanamo

Mot toppen

Det är nu ca 10 månader sen Kartellen släppte denna låten. Det var ungefär vid den här tidpunkten som jag insåg hur stora de kommer bli. Och oj vad rätt jag hade! Videon har över en miljon views på youtube, och antalet ökar för varje dag. Kartellen är påväg mot toppen, så är det bara!
 
 

Ett år

Ett år har gått sen en vän till mig försvann. För ett år sen fick jag det tunga beskedet. Det känns så overkligt att det redan är ett år sen. Jag var 116 mil hemifrån, och beskedet slog mig som en tegelsten i bakhuvudet. Det är nu ett år sen jag stapplade ut på altanen och grät, samtidigt som jag försökte berätta till mamma vad som hänt. Även om vi inte pratat på sjukt länge, så gjorde det ont att du inte längre fanns.
 
 
Jag hoppas du tar hand om dig vart du än är. Du och alla de andra alldeles för unga änglarna måste ta hand om varandra. Jag saknar dig! Vila i frid nu kompis.
 
 

EarlWolf - Orange juice

Mornin' guys!
Vi börjar dagen med lite musik tycker jag. Så hörs vi mer snart!
 
 

Earl Sweatshirt - Drop

Som ni kanske märker så är jag väldigt hooked på Odd Future just nu.. Funderar faktiskt på att sätta OF tema på mina nya design. När jag nu ska skaffa den.. haha! Men allvarligt, OF är mina favoriter just nu, utan tvekan! Speciellt Earl, Tyler och Hodgy. Faktiskt så har den Svenska scenen hamnat lite åt sidan för stunden. Men självklart får ni samma update ändå.
 
Här får ni iallafall en sjukligt bra låt, av ingen mindre än Earl Sweatshirt!
 
 

Nytt: Crackson - Hornsgatan

 

Basementcharity - Battles i Vardagsrummet!

Under musikhjälpen i vintras så auktionerade Basementality ut en battle - i någons vardagrum. Pengarna skulle såklart gå till musikhjälpen, och jag har för mig att det vinnande budet landade på ganska mycket. Förhoppningsvis kommer de att göra något liknande till nästa Musikhjälpen!
 
 

Nytt: Aki - Fakk en catchig refräng

Detta är en spontanlåt som Aki & Masse spelat in. Videon är producerad av Masse & Mig-L och var ännu en spontangrej. Tycker resultatet blev helbra iallafall!
 
 

2 Chainz, Wiz Khalifa - We Own It (Fast & Furious)

Känslan jag får av den här låten är helt otrolig. Fast & furious . serien är verklgien mina favoritfilmer genom tiderna.

Shazaam - Videoblogg "Äventyret vinner alltid" Del 3

Lite sent ute, men tänkte att jag måste lägga upp alla delar, så här har ni sista delen!
 
 

Dacosta blir gästad av Danny Saucedo (Fantasi)

 

Vem tog min hink?

Favorit!
 

Vistaprint

När första lönen trillar in på kontot så är min plan att beställa lite visitkort. Det kan vara bra att ha med sig på spelningar etc, så jag kan dela ut till folk. Detta är något jag funderat på ett tag men aldrig liksom tagit tag i saken. Men nu har jag tillochmed provat ut en bra och billig desgin som jag kan tänka mig. Den hittade jag på Vistaprint och den gick på ungefär 199 :- för 250 kort, vet dock inte om jag behöver 250 stycken..
Nånå, här är designen iallafall:
 

Shoppat loss lite

Hade lite pengar över och kände att det var dags för lite nya kläder. Allting hittade jag på Junkyard, som har börjat bli något av min favoritsida. Kalaset gick lös på just över 900, rätt så billigt ändå! :)
 
 

Earl Sweatshirt - WHOA

Bjuder på lite mer av Earl nu medan jag är på jobbet. Han är ju så himla bra!
 
 

Jaffar feat. Kaybee - Västerort

Denna låten hittade jag när jag kikade runt på Melikas blogg.
Jag tycker låten är helt okej om man tänker på att detta är nybörjare. Dock skulle jag inte kunna börja lyssna på den här låten då det inte alls är min typ av musik. Men jag tänkte dela den med er, då man borde ge cred till dessa ungdomar. Det är alltid kul när yngre, duktiga musiker släpper musik!
 
 

Dagens inspo


Tankar och funderingar

Fick svar på ett mail idag som gjorde mig riktigt glad. Melika Zakariae (duvetinte) gav mig några hjälpfulla råd om hur jag ska marknadsföra min blogg. Känns riktigt kul också att hon har kikat in på min blogg några gånger, en sån sak är riktigt stor för mig!
 
Nu har jag en del att fundera på kring det hon skrev så jag kanske blir lite off här ikväll. Ska även vara i byn ikväll och grilla och mysa, så updaten blir låg. Tur att jag iallafall kommer ha luren med mig så jag kan planera lite med den. Planera marknadsföring och sånt ni vet?
 
Kommer nog bli asbra! Förövrigt så mår jag otroligt bra idag och det tackar jag gud för. Mitt liv är på topp, utan tvekan. Jag börjar komma åt det hållet jag vill.
 
Detta blev väldigt rörigt men jag hoppas ni förstår. Vi hörs imorgon igen pussgurkor :*
 
 

Favorit: Earl Sweatshirt - Chum

Det mesta jag hört från Odd Future är såklart Tyler, det har ni säkert märkt. Men ju mer intresse jag fick för Tylers musik, desto mer växte mitt intresse för de andra artisterna i OF. Earl blev snabbt en favorit. Dessutom kan jag relatera lite till vad han säger i den här låten. Diggar videon också, den är som så mörk och dyster.
Visste ni förresten att Earl bara är 19 år gammal? Han är faktiskt född 1994, vilket gör honom ett år yngre än mig. Det känns nästan konstigt med tanke på att han båder ser, och låter, äldre ut. Sjukt talangfull är han också!
 
 

Nytt: AliAmmo - Knasdagar

Måste börja med att säga att jag har haft väldigt svårt för AliAmmo. Det är nånting med honom som inte riktigt går hem hos mig. Jag säger inte att han inte är bra på det han gör, men det är något som jag inte fastnar för. Dock så var denna låten helt okej. Kanske inget jag kommer lyssna så överdrivet mycket på, men nångång kommer det säkert hända.
Här har ni den, AliAmmo - Knasdagar:
 
 

Nytt: Lilla Namo - Tuggare utan gränser

Vet att updaten blev sen idag, men jag njuter av lite ledighet just nu.
Här får ni iallafall Lilla Namos nya singel, som hon dessutom ritat ett eget cover till. Tycker låten var riktigt skön faktiskt. Lyssna här nedanför och skapa en egen åsikt!
 
 
 

Nytt: Slag från hjärtat - Anne Marie

Till alla er Reggae-fans därute, enjoy!
 
 

Masses Gott & Blandat #2

Det har skrivits mycket om denna på instagram, facebook osv. Att den skulle släppas inom en snar framtid. Men det tog jääävligt länge innan den kom. Nu är den på spotify iallafall, och har varit det ett tag. Jag måste säga att Masse är en av Sveriges bästa producenter, utan tvekan.
 
Här har ni den iallafall, Masses Gott & Blandat #2!
 
 

Videoblogg: Joakim Gissberg - Inför "Aldrig nöjd"

Som några av er kanske har missat, så har Team Galagowear Records signat Joakim Gissberg. Joakim var/är en riktigt talangfull kille som startade sin karriär på Yotube. Många av er har säkert hört hans låtar någon gång. Och har ni inte hört honom så är det bara att söka på tuben.
Men nu är han iallafall signad till TGR och i sommar släpper han sin första låt!
 
 

Kartellen i tidningen Café

Det går framåt för Kartellen hela tiden, och det gör mig glad. De har kommit så otroligt långt!
 

GrandSmack TV: Backstage på Blast!

 

Söka lägenhet

Godkväll alla glada.
Idag är den stora dagen då jag tagit fingrarna ur röven och börjat söka efter en lägenhet. Inte i denna kommunen dock. Sitter och lägger intresseanmälan på en massa lägenheter i Stockholm. Då återstår bara att söka ett vettigt jobb där också. Eller en utbildning kanske. Vi får se. Kände bara för att meddela er om det i ett inlägg, för jag är så glad. Nu börjar framtiden byggas upp i mitt inre mina små damer och herrar!
 
Vi hörs mer imorgon :*

Bängan Lagerblad på semester

..I Dalarna! (Älskar gubben som ger honom fingret i slutet)
 
 

Finaste


Dagens musik: Odd future - Oldie

 

Battle: Kalle Balik vs 2 i styrka

 

Battle: Obnoxiuz vs. Nicko Mack

 

Just det!

"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk.Din pizza italiensk. Din kebab är Turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet ...tråkigt utan "invandrare"... Sverigedemokraterna?"
 

Shazaam fyller år (Nu är det krig, mammaknullare!)


Salong Betong - Väggmålning på F12

Salong Betong fick i uppdrag att måla drinkmenyn på restaurang F12 i Stockholm. Här nedanför har ni en film där ni får se målningen steg för steg. Hur grymt som helst tycker jag!
 
 

Frågestund med Bängan Lagerblad (+ursäkt)

Min älskling Bängan! Sveriges lätt grymmaste snubbe. Bara kärlek!
 
 

Inspiration: Pac


Happy B-day

Igår skulle en riktig legend blivit 42 år gammal. Men han fick inte chansen att leva så länge. Den 13 september 1996, blev Tupac Shakur skjuten på öppen gata. Han skjöts ihjäl genom bildörren i bilen han satt i.
Tupac är absolut min största förebild. Finns ingen människa som honom. Så himla varm, och hade världens största hjärta. Jag kommer aldrig sluta älska honom. Så grattis i efterskott på din födelsedag, i våra hjärtan kommer du alltid leva kvar.
 
 
 

Välkommen till vuxenlivet

Jag kom alldeles precis hem från jobbet, har varit en hel del spring idag så jag har lite småont i fötterna. Men annars så trivs jag helbra på mitt jobb! För er som inte vet vart jag börjat jobba, så vänder jag hamburgare på SIbyllagrillen här i hålan. Är riktigt kul då jag redan känner de flesta sen tidigare.
 
Jaja, men nu var det ju faktiskt helgen jag skulle berätta om. Hade som sagt avslutning och så i fredags. En liten avslutning i sporthallen, sen var det utspring och efter det flakåkning runt i stan. Riktigt jävla kul. Efter det så var det studentfika hemma, och man fick träffa typ hela tjocka släkten. Fick en hel del sprit i present av folk så behövde inte oroa mig för att vara nykter iallafall. Festade sedan hela kvällen, trots lite incidenter, och kom hem nångång vid 9 på morgonen. Sov mest hela lördagen. Eller ja, klev upp typ halv 6 på kvällen.
 
Festandet fortsatte självklart på lördagen också. Med massa trevliga bybor faktiskt. Blev bjuden på lite alkoläsk och satt och pratade massor med alla man råkade springa in i. Kvällen avslutades väl där vid 3-4 eller nåt eftersom jag var så satans trött.
 
Haha usch vilket långt inlägg detta blev, men nu vet ni hur min studenthelg sett ut iallafall!
 
 

Ny video: Lani Mo - Skruva upp

 

Nytt: Linda Pira - Bang Bang/Bäng Bäng

Eftersom att jag varit lite off i helgen så får jag kompensera det med att slänga upp allt nytt som kommit idag. Här är Linda Piras nya singel "Bang bang". Enjoy!
 
 

Sneakpeek: Abidaz "Benägen"

Här har ni en liten smygtitt på hur videon kommer se ut till en av Abidaz nya låtar som släpps här i dagarna. Jag vet inget exakt datum ännu men det kommer nog lite längre fram. Jag som är så tokig i musik, längtar som tusan tills Abidaz släpper nytt.
 
Här är bilden iaf:

Mornin'

Hej allihopa! Jaa, jag lever fortfarande. Jag har bara varit lite off ihelgen. Har konsumerat alkohol från Fredag 08.00 fram till Söndag 03.00. Så jag har haft lite annat att göra så att säga. Men, man tar ju bara studenten en gång. Fast jag har inte riktigt fattat det än. Jag är som inställd på att man ska till skolan snart igen.
När ni läser detta så jag förmodligen på väg till jobbet då jag börjar jobba klockan 10. Får se hur det går, känner att min huvud är någon helt annanstans idag. Hoppas det är lugnt idag.
Kan berätta lite mer om helgen när jag kommer hem igen, för det har hänt en väldans massa spännande har jag för mig.
Puss & kram på er så länge!
 

Student

Tänkte bara meddela er fina om att uppdaten kommer ligga på noll idag. Tar ju studenten, och har glömt att göra tidsinställda inlägg till idag. Men vi hörs och syns imorgon sötnosar!


Hemlängtan

Har grov hemlängtan. Vill hem till Stockholm, rockstar Stockholm. Min fristad. Där jag verkligen kan vara mig själv till 100 %. Där den underbara mångkulturen finns. Där grönan finns. Där alla mina favoriter finns. Jag orkar inte med skitgällivare längre, det här samhället får mig bara att må dåligt. Äckliga håla.


Videopremiär: Kartellen ft. Admiral P & Robert Athill - Skriker ut

Kartellen blir bara bättre och bättre.
Denna videon skulle ha kommit för 2 dagar sedan, men den blev försenad. Fast den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Här har ni den: Skriker ut!
 
 
 
 

Fan för att bo i Norrland

Nu missar jag A$ap Rocky också. Han & resten av A$ap crew spelar ikväll på Hultsfred. Läs mer HÄRA$AP Rocky
 
Inte nog med att jag missar det här. Till Bråvalla kommer såklart Odd future, och det har jag inte heller råd med. Och om det är några jag skulle offra min högra njure för så är det Odd Future. Så om någon är sugen på att köpa min rockstar njure så kan ni hemskt gärna höra av er!
 
OFWGKTA

MVH en arg Erica.
 
 

Invandrare betalar mer än..

Här får alla ni som jämt klagar på att invandringen kostar så mycket och att de tjänar mer än vad ni gör. Läs här nedanför så kanske ni förstår.
 
http://www.dn.se/ekonomi/invandrare-betalar-mer-till-samhallet-an-de-far-tillbaka/

Movits ft. Maskinen - Limousin

Disco! Love it! :)
 
 

Frågestund!

Har så pass lite att göra så jag kör igång en frågestund, får jag för lite frågor så skiter jag i att svara. Så fråga på nu. Tar emot frågor fram till fredagkväll!
 
 
 
 

Glad student.. not.

Hann bli nykter innan balen var slut, kul. Så nu ligger jag hemma i min säng och tänker istället.
 
Behöver ett lyft till bloggen, för statistiken blir bara sämre och sämre. Det gör mig på dåligt humör. Behöver hjälp med att marknadsföra denna bloggjävel. Sen finns det säkert hundra andra grejer som retar mig. Börjar falla tillbaka i samma gamla spår igen och det vill jag inte. Jag har ju klarat mig så bra och mått så bra det senaste halvåret. Jag vill inte låta saker å ting gå åt helvete. Men att dra upp gammalt innebär att man hamnar i samma skit igen. Well, det blir säkert bättre igen snart. Nu drar jag täcket över huvudet, lämnar verkligheten och gittar från planeten. Shuuuu
 

Sneakpeek: Dom onda - EQuBE ft. Löstfolk

 

Studemtbal 2013

Nu kör vi! Bilder kommer imorgon!

LöstFolk - Långsamt

Så sjukt mysig låt. Love it!
 

DN: Polisen förtrycker förortens musik

"Svensk hiphopkultur trakasseras systematiskt av polisen på ett sätt som vore otänkbart med andra artister eller musikformer. Det är både kulturhämmande och rasistiskt, skriver Maja Bredberg.

Under rubriken ”Giganternas Grönan” har Gröna Lund samlat de största artisterna som uppträtt på dess konsertscen. Jimi Hendrix, Bob Marley, Eric Clapton, Elton John, Iggy Pop, Cornelis Vreeswijk och Janis Joplin för att nämna några.

Gemensamt för dessa artister är inte bara musikalisk talang utan även att de var eller har varit drogliberala."

 

Texten ovan är ett litet utdrag ur en artikel som ni kan läsa HÄR. Tycker alla borde ta 2 minuter av sin tid till att läsa om hur Polisen ständigt förtrycker den svenska hiphop/reggae scenen.
 
Hiphopgruppen Labyrint var ett av banden som spelade när polisen gjorde tillslag vid invignings­konserten på Gröna Lund i början av maj. Bilden är tagen vid en annan konsert.
Bild lånad från DN.

Nytt: Kartellen ft Admiral P & Robert Athill - Skriker ut

Gud så jag väntat på denna.
Först vägrade jag lyssna den på Spotify, innan videon kommit ut. Men nu kunde jag inte hålla mig längre. Så himla härlig! Älskar verkligen Kartellen, och denna gjorde mig allt annat än besviken.
Lyssna här nedanför på Kartellens nya singel! (Videon kommer upp här så fort den släpps)
 
 

Ny video: Petter med Eye-N-I - Början på allt

Börjar morgonen med Petters nya video. Är den inte härlig?
 
 

G'night bitches!


HighWon stöttar Alby är inte till salu!

 

Dela vidare va?

Tycker alla ska hjälpa till att sprida TungGungs låt. Så ääääre ba!
 
Så här skriver de på facebook:
 
"Yoyoyooooo, hör upp!!!
Sprid den här till alla era vänner, vänners vänner, deras vänner och deras mammor och pappor osv!

Sommardängan Va Hände? från albumet Gjort Sånt!
"
 
 

Nytt: Syster Sol - Inte som det verkar

Sjukt bra låt, håller ni inte med mig?
 
 
Lynx Pictures
Director: Jonas Andréen
Story: Isabel Sandblom, Jonas Andréen
Cinematography: Joakim S. Hammond, Niklas Lärka
Actors: Joakim Lagerqvist, Jenna Nurmi
Set Designer: Malin Simonsson
Illustrations: Björn Rydén
Post-Production: Niklas Lärka, Jonas Andréen

Noll motivation

Idag har jag verkligen noll motivation till att ens blogga. Jag funderar på att slänga upp en "Dagens blogg" tävling bara för att jag aldrig gjort det. Kan ju kanske vara kul. Funderar även på att starta en ny frågestund, och sätta en gräns på 20 frågor, annars svarar jag inte alls. Är så tråkigt om man får svinlite frågor.
 
På tal om nånting kul så verkar jag nästan vara den enda som gillade Labyrints nya singel. Haha. Men som sagt så gillar ju jag när artister gör något annorlunda. Jag kan dock inte säga att det var en favoritlåt, men dålig var den iallafall inte. Tycker bara det är kul att Labyrint testade något nytt, plus att videon var lite rolig. Alla ni som hatar kan ju tänka efter lite, tror denna låt var mest en kul grej. Kan slänga upp den en gång till för er som inte sett den.
 
Nu lägger jag mig nog och kikar Supernatural eller nåt, orkar inte göra så mycket annat pga min sjuka.
 
 

Fuck hela skiten

Är inte på så jävla bra humör just nu. Vill bara skita i studenten. Bara massa jävla tjorv hela tiden. Borde fan höra med studentkommiten ifall jag kan få pengarna tillbaka för balbiljetten. Balen är ändå inte viktig. Avslutningen är viktigare i så fall. Wellwell. Får väl smyga in genom någon bakdörr om inte annat.
 
Nu ska jag iallafall ta min sjuka hals och mitt onda huvud och lägga mig i sängen. Har laddat upp med glass & hallon som kanske kan få mig på bättre humör. Resten av alla studenter är någonstans och super skallen av sig. Hoppas allihopa är bakis åt helvete imorgon, för det tänker inte jag vara!
 
Hejdå alla glada, nu ska jag återgå till Shan Atci. Då kanske man får skratta lite.
 

Bakom Kulisserna

Följ med Labyrint bakom kulisserna under deras senaste videoinspelning!
 
 

Student

Ja då antar jag att studentveckan har börjat då. Mindre bra för min del. Min studentvecka börjar med en helvetes förkylning, ingen skjuts till balen + ingen baldejt. För min baldejt totaldissade mig bara mitt i allt. Känns onödigt att jag köpt en balbiljett nu. Nåväl, får väl smita in bakvägen om inte annat.
Nu ska jag iallafall orka upp ur sängen och fixa nåt att äta, och sen springa och köpa glass till min onda hals. Bjuder på nån halvtaskig bild på Norlie & kkv.


Ny video: Labyrint - Gottsunda

Riktigt annorlunda låt som jag skrev tidigare. Har sett att det är många som klagar dock, varför? Det är ju bara kul när artister gör något nytt och lite annorlunda. Videon var faktiskt lite småkul måste jag säga. Kanske Labyrint skulle satsa på en Rock karriär? Haha njaaaa.
 
 

Nytt: Labyrint - Gottsunda

En lite annorlunda låt från grabbarna i Labyrint måste jag säga. Finns även en B-sida som heter Stampa ut. Måste ge en riktig big up till Labyrint för denna. Annorlunda är bra!
 
 

Ny video: Shazaam - Äventyret vinner alltid

Denna släpptes tillsammans med EPn igår, men jag hade så fullt på bloggen så den fick komma idag istället. Hoppas det inte gör något.
Grymt fet video iallafall.
 
 

Nytt: Malcolm B - Den där shonnen

Var sjukt efterlängtat att Malcolm skulle släppa något nytt. Det har ju varit ganska tyst ända sedan x-factor från hans håll. Men nu kommer det! Här har ni Malcolms nya låt & video: "Den där shonnen"
 
 

Sverige brinner - Dj Monserrat 2013

Sprid vidare, sprid kärleken!
 
 

Dagens favorit

Har redan hittat en favorit från Mack Beats album "Centrum". Gunshotta Blaze heter den, med Stockholm Highgrades & Gee Dixon. Ta och lyssna på den!
 
 

Teaser: Kartellen ft. Admiral P & Robert Athill - Skriker ut

Fy helvete vad jag längtar efter den här låten. Längtar så jag spricker nästan. Ouff..Här nere kan ni iallafall spana in en Teaser till videon som släpps den 11 Juni.
 
 

PSL: Musik med Mack Beats

Så här skriver Mack Beats själv om klippet:
 
"Exklusive live-video från PSL! Kolla in när Linda Pira, Stor, Moms, Henok Achido, Sabina Ddumba tillsammans med mig och Micke Bäck på piano framför "Barriärer" från min nya platta "Centrum"!"
 
 

Nytt: Shazaam - Äventyret vinner alltid

Här kommer den, som jag skrivit så mycket om. Idag släppte Shazaam sin nya EP "Äventyret vinner alltid". Tycker den är riktigt fet, även om Shazaam inte är min favorit direkt.
Lyssna och lämna gärna åsikter i kommentarerna!
 
 

Friday!

Hejhopp alla glada!
 
Jag kom just hem från polisen, har varit och skaffat nytt leg som sagt. Gick snabbare än jag förväntat mig faktiskt. Tar dock några dagar innan jag får det. 400 kronor kostade det också.. usch.
Nu ska jag förbereda lite spännande till bloggen, för sen blir det jobb 16-21. Känns halvtaskigt att jobba när det är så härligt väder ute, men jag har ju hunnit vara ute en stund iallafall. Innan jobbet blir det ett snabbstopp på apoteket och inhandla lite nödvändigt. Samt hämta ut löshåret om det nu kommer. Blir säkert asbra.
Aja, nu åter till att förbereda bloggen. Puss!

Lovade


Jun. 06, 2013

Har inte hunnit förbereda dess mer till bloggen idag, men imorgon kommer massor med kul! Nu ska jag ut och gå med syster en sväng innan jobbet så vi hörs när jag slutat. Puss & kram :)
(Bjuder på en lagomt snygg bild också)


Nytt: Danjah - Öppna din dörr

 

Jun. 05, 2013

Den här dagen har gått sjukt snabbt måste jag säga. Ändå har jag inte gjort så mycket. Varit i skolan en sväng, övningskört, tränat och surrat skit. Och sen var dagen slut. Nu ska jag ta en kvällsrök och sen väntar sängen, trött som fan.
Puss :*


11 Juni

11 Juni är ett datum som alla hiphop-fans ska komma ihåg. Varför då? Jo för då släpper Kartellen sin nya låt tillsammans med Admiral P & Robert Athill. "Skriker ut" heter den, och vet ni vad jag tror? Jag tror den kommer vara hur bra som helst!
 

Nytt album: Mack Beats - Centrum

ÄNTLIGEN är den här! Som jag väntat alltså. För någon dag sen fick ni ju ett litet smakprov på en av låtarna från albumet. Sen är ju "Barriärer" även med på denna. Så lite har man redan hört, men många av låtarna är helt nya. Det var ett överfett album iallafall. Hoppas den kommer i fysiskt exemplar så jag kan haffa en. Skulle vara hur fett som helst. Här är det iallafall: Mack Beats - Centrum!
 
 

Wanties: Jfr

Så himla kär jag blev i dessa två linnen. Men just nu är det brist på pengar så kan inte ens nästan beställa dem. Skulle ha beställt dessa istället för att köpa den där jeansjackan jag ville ha.. Aja, får se om de finns kvar när lilla jag får första lönen. Hoppas på det!
Båda linnena finns iallafall på Jfr.se och kostar 249 :- styck.
 

Dagens låt: Moncho - Att man aldrig lär sig ft. Jr Natural

Story of my life. Men ändå sjukt bra låt. Monserrat familjen kan fan det där med musik :)
 
 

När jag är här, då är jag hemma.

Saknar Stockholm så hjärtat blöder. När jag har dessa människor framför mig, då är jag hemma. Jag minns när jag skulle och se Redline soundsystem. Mitt hjärta höll på att flyga upp ur halsen på mig. Och när jag väl stod där, så kände jag hur hemma jag var. Kärleken fyller mitt hjärta av att se dessa videos.
 
 
 
 
 

Bängan Lagerblad x Pensionärsligan x Basementality

Jag tror inte jag behöver beskriva min kärlek till Bängan fler gånger. Måste bara få säga att detta klippet var så jääävla kul. Jag vill också sladda med permobil :(
 
"Jag är så jäääävla trött på svennar" Hahahah Bängan for president!
 

Dagens grupp: LöstFolk

Ända sedan jag hörde dem första gången på Kärleksattacken så har jag känt ett behov av att skriva lite vad jag tycker om dem.
 
LöstFolk är alltså en reggae/hiphop/dancehall - grupp som består av killarna Format, Moncho och Robin Djoon. Som många av er säkert redan vet så är Moncho ingen mindre än Dani Ms bror. Personligen tycker jag att deras röster är skrämmande lika varandra. Inte för att det är något negativt.
 
Ända sedan de var med på Kärleksattacken så har jag grävt överallt efter mer av deras musik. Och då menar jag grävt. Har även varit och spanat på deras FB-sida och blev så glad när jag ser hur mycket kärlek de får. För let's face it, alla duktiga artister förtjänar en jävla massa kärlek.
 
Jag kan också med glädje tillägga att LöstFolk är min favoritgrupp just nu. Nöter, nöter och återigen nöter deras musik. Så jag skickar all kärlek till Moncho, Format & Robin Djoon idag! Slänger även upp deras senaste EP, så alla ni andra får njuta av den helt otroliga musiken.
 
 
Bara kärlek!

Imorgon smäller det!

Imorgon den 5 Juni släpper Mack Beats sitt efterlängtade album. Det här kommer bli asfett känner jag på mig. Som ni säkert förstod så var låten jag publicerade från just det albumet.
Så håll utkik här imorgon så kommer det upp direkt det släpps! :)
 
Bild lånad från Kingsize magazine!

Nytt: Mack Beats - Tiden står still (med Timbuktu, Malcolm B & Jaqe)

 
 
Officiell musikvideo för Mack Beats "Tiden Står Still" (med Timbuktu, Malcolm B & Jaqe).
Från albumet "Centrum" ute digitalt 5 juni.
CD ute 12 juni, beställ här http://cdon.se/musik/mack_beats/centr....

Regi & klipp : Oliver Martin.
Master of photography : Bratislav Stankovic.
Illuminator : Olle Molander
Regi assistent : Duncan Mukada
Ljusmästarens assistent : Robin Asselmeyer
Smink : Ellinor Fahl
Shoo till : Light In A Room, Frameville, Ahmed The Drummer

Concrete Steppa Pictures

Filmrecension: Fast & Furious 6

Kom just hem från bion. Har varit med småkidsen och kikat nyaste Fast & Furious, och den var så helvetes bra! Och bara därför så tänkte jag lämna en liten recension till er. Är helt i extas ännu,men ska försöka skriva ett ordentligt inlägg.
 
Handling: Alla ni som sett de tidigare filmerna vet ju vilka det handlar om. Agent Hobbs ber Dom, Brian och de andra att samla ihop gänget igen när han behöver hjälp med ett fall. De ska hitta och ta till fånga en ex militär som har förödande planer för att krossa militären. Vad är deras betalning? Full frihet från alla tidigare brott. Mer än så vill jag inte förklara för då spoilar jag filmen för er andra.
 
Betyg: 10/10, lätt. Har alltid älskat F&F filmerna. Hade inga större förväntningar på denna, men DAMN vad förvånad jag blev. Tycker absolut att ALLA måste se den. Och har ni inte sett de andra delarna, så ska ni göra det nu! Världens bästa filmer, helt klart.
 

Can't get enough!

Tyler är absolut en artist som jag SKA se live, helst fler än en gång. Träffa honom vill jag också, han verkar så jävla rolig. Så det skriver vi in i min Bucket list.
 
 

Förvirrad

Ja jag vet att jag är helt seg med att uppdatera, men jag är så förvirrad och ur fokus. Har så himla mycket att fundera över så allt blir lidande. Glömde fan nästan bort att klä på mig imorse... Och nu på en strax är det dags att smita ut på mission. Ska på ett jobb och prata lite med chefen. Man måste ju börja tjäna pengar ni vet.
Jag får iallafall försöka uppdatera mer sen. Men bli inte arg om jag glömmer.
 
Puss!
 

Glömsk

Har helt glömt bort bloggen ihelgen, sorry 'bout that. Har varit ute och skakat rumpa hela helgen dessutom. Då har man inte riktigt tid med nåt annat. Har som inte hänt något speciellt så har inte mycket att skriva om. Eller jo, jag har kollat sista avsnittet av Spn nu, och mina känslor dödade mig. Säsong 8 har varit astråkig, och jag har varit helt ledsen bara för det. Sen kom sista avsnittet och det var så spännande så jag orkar inte! Nu måste jag dessutom vänta till Oktober innan nästa säsong kommer. Deprimerande! Är det någon av mina läsare som kikar Supernatural..? Hoppas det, för det är världens bästa serie!
 
Nånå, nu ska jag invänta lillasyster och hälla i mig ännu mer vatten och kanske gråta en skvätt. Haha. Vi hörs säkert senare :*