As we enter

Fys*tan vad jag inte är bakis idag! Och vet ni hur skönt det är?
Det enda jag vaknade upp med var lite huvudvärk, men det är nog mer på grund av sömnbristen. Jag tror att jag ska sluta dricka ett tag faktiskt. Jag måste liksom spara så pass mycket pengar just nu så alkoholen är en onödig kostnad. Så ikväll blir det nykter utgång med mina pinglor. Vi ska till Society igen.
 
Igår hände något med mig. Det var som att någon gav mig en käftsmäll och helt plötsligt kastades jag 7 år tillbaka i tiden. Till den tiden då reggae var det bästa jag visste. Då när jag sprang runt i rastabyxor och blastade Marley-familjen överallt. Haha allt jag gjorde var typ i rastafärgerna. Och igår började jag lyssna på alla de där låtarna som jag drogade förut. Reggae är en riktigt bra genre, no doubt. Måste börja lyssna mer på det igen!
 
Här är en av låtarna jag hittade:
 
Aja ha en fortsatt fin lördag!
 

Gabbe G - 18 Karat

 
 
Den här låten har det snackats om ett tag i sociala medier, men jag har aldrig uppfattat något releasedatum. Så har fått hålla koll på egen hand!

Nu är den alltså här! & Jag diggar den. 
Jag har ju haft koll på Gabbe ett tag, men för er som inte haft det: Vad tycker ni om denna? Fet va?
 

Alla dom himlar

I'm so sorry guys!
 

Det var inte meningen att sova så här länge. Absolut inte. Men jag har sovit på så konstiga tider hela veckan. Vilket har sina anledningar. Jag försöker hålla kontakten med någon som är väldigt långt borta bland annat. Det har funkat hittills, men det är ju min sömn som tar stryk. Totalt värt det dock. Det känns som att jag hittat nåt verkligt. Jag har gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra igen. Dvs delat med mig av mina känslor för en människa, som dessutom 10 sekunder senare klev på ett plan som gick till andra sidan jorden. Och att det gick åt motsatta hållet än jag förväntade mig är ju bara fantastiskt. Så här har jag suttit varje kväll med Frank Ocean i öronen och ett leende som skulle knocka solen.
 
Men mer om det kommer ni tyvärr inte få. Tycker inte att sånt hör hemma i min blogg egentligen. Haha! Det blir för privat. Idag ska jag iallafall till Society med mina ladies. Society är en bra klubb, jag gillar den. Och DJ Melika gör ju saken så mycket bättre med sin musik. Eller hur? Klicka här om ni vill läsa mer om eventet!
 
Nu ska jag klä på mig och gå ut på balkonget en sväng. Puss & Kram!
 
 

Linda Pira - Visa vid vindens ängar

 
 
Lindas tolkning av Mats Paulsons låt igår. Jag finner knappt ord.
Det fanns så mycket i den låten som jag kan applicera på mitt eget liv och jag blev så rörd. 
Linda är en fkn drottning inom sin genre, det kan man ju inte sticka under stolen direkt. Fan så grym hon är!
 

Jocke - Lasermannen

 
 
Den är här nu.
Jag vet inte hur länge sedan det var jag skrev om att den här låten var på väg. Det var minst en månad sen iallafall. Så pass längesen att till och med jag glömde bort att den skulle komma.
Dagens Sverige är det aktuella ämnet, och även ett ämne som jag inte kan sluta tänka på. Just därför gillar jag såna här låtar, jag kan liksom skippa tankarna och bara leva mig in i texten istället.
 
Medverkar gör: Özz Nujen, Sam-E, Aliammo, Black Ghost, Myrna, Syster Sol, Johan Alander och Rune Stakset!
 

Visa vid vindens ängar

Godmorgon!

Hoppas alla mår lika bra som mig idag. 
Jag är på väg till skolan. Tog en annan väg imorse så det är en massa byten efter vägen. Haha var för lat för att gå till andra bussen. Var så himla trött imorse.

Tog en massa beslut igår och nu kan jag äntligen andas ut som vanligt. Så right now kan jag lägga 150% fokus på skolan! Skönt om inte annat. 

Men vi hörs på en stund så ska ni få bland annat gårdagens lyckliga gatan-musik.




DJ Melika på Society

Lyssna upp! På fredag kör DJ Melika på Society igen. Det utlovas bra musik och feet fest!
Alltså på Fredag, inte Lördag denna gång. Be there or be square. Mer info hittar ni på bilden och i texten under!
 
 
*30-31 Januari*
Välkommen till den fetaste klubben inom old school Hiphop/Rnb på Society. Vi kör hela helgen. Fredagar och lördagar!

SMSA: SOC till ''0730120757'' för fri entré till 23.00.

Fet lineup till helgen:
*DJ EL-BRAVO (KING OF DA BEAT)
*DJ MELIKA (DUVETINTE.SE)
*DJ CARL-V 
*SISTER JUSTICE (SUGARCANE)
Dessa damer och herrar levererar back-to-back det bästa från gamla skolan!

*Adress: Grev Turegatan 30 (Östermalmstorg)
*Ålder: 20+
 

Intervjuobjekt sökes

Okej mina vänner. Nu är jag klar med alla de intervjuer som jag planerat in och söker nya intervjuobjekt!
Vet du någon som skulle vara intresserad eller har tips om vem jag borde kontakta? Holla at ya girl på Facebook!
 
Kraven är följande:
- I nuläget gäller det bara artister
- Artisten fråga ska ha släppt minst 1 låt.
- Man ska inte vara rädd för att svara på personliga frågor.
 
Mer info om själva intervjustilen hittar ni HÄR
 
Klicka bara på bilden för att komma till min profil.
 
 

Fly från sig själv

Godmorgon! 

Valde en helt irrelevant rubrik idag. Haha! Fick bli från låten jag hörde just då. Sitter iallafall på bussen och hoppas på att komma i tid till skolan idag. Den här bussen är liksom bara i tid när den känner för det. Haha.

Ska börja på projektlednings kurs idag. Man får tydligen något bra intyg om man går den så varför inte? Kan ju bli roligt.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av utsikten. Hörs senare!




Zeki - Man ser,man lär ft Shuez & Moms

 
Delli Musicgroup innehåller bara talanger! 
Denna släpptes idag. Och på hooken hör ni ingen mindre än Moms (Mohammed Ali)!
 
Big up grabbar!
 

Joel Martinsson - Joina mig..

 
 
Älskar när Joel släpper nya grejer. Man blir liksom aldrig besviken!
Jag vet att det kommer komma mer från honom under våren, och tills dess så kan ni sätta denna på repeat.
Bild lånad från Joels Facebook!
 

Coffee to wake the dead.

Mornin!

Trist väder ute va? Men i mitt huvud lyser solen just nu. Så vädret utomhus gör inte så mycket. Är på väg till skolan och ska testa ljussättning av video idag. Känns som att det är bra att kunna! Speciellt med tanke på mina framtida projekt. 

Fick iallafall bästa starten på morgonen idag. Vill vakna så här alla dagar i veckan. Hoppas jag får göra det också! Positiva tankar kan ta en långt. 

Jag hör av mig på nån timme. Puss!




Ison & Fille - New shit LIVE

 
Checka den här feta grejen!
 

Kumba - Bra vibrationer

Asså jag kom på nyss att jag glömt att dela denna.
Förra veckan var väldigt intensiv för mig av olika anledningar så den här tappades bort i andra tankar.
Men alltså, så himla himla bra den blev. Vill jättegärna dela Kikkis låt också, men jag har ingen tillgång till Spotify just nu, så jag kan inte söka upp den..
 
Klicka på bilden för att komma till låten!
(Bild lånad från Kumbas facebook!)
 
 

Måndag

Godmorgon!

Jag försov mig typ en timme idag. Fattar inte vad som hände om jag ska vara ärlig. Antar att min kropp stängde av helt igår eller nåt. Nu är jag iallafall nästan i skolan. Känner lite panik faktiskt, brukar inte bli sen. 

Humöret är betydligt bättre idag iallafall. Men måste springa vidare nu så vi hörs senare!




Sunday, not so funday

Godkväll mina vänner!
 
Jag har inte haft en särskilt glad Söndag. Förutom att jag träffade Caty & Amber, och kramade dom hejdå inför deras resa till Usa. Jag behövde klä på mig och sticka hemifrån ett tag annars hade den här dagen varit plågsam. För det första så har en i min närhet flyttat till andra sidan jorden idag, och jag är kluven om hur jag ska göra med vissa saker. Jag låg vaken till 7 på morgonen och pratade med denna person i telefonen imorse, så sömnbristen är ett faktum. Sen så skulle en av mina vänner fyllt 20 år idag, och snart är det 3 år sedan han försvann. Vila i frid fina du!
 
Så mitt humör är fucked idag. Därför så gick jag och köpte lite godis och sånt ni vet. Sånt som får tjejer att må bättre! Och resten av kvällen tänkte jag väl spendera med lite serier.
 
Vi hörs imorgon fina ni!
 
 

Cleo & Broke 'N Tipsy - Tagga ner Remix

 
 
Det var som sagt denna video som hade releaseparty i Torsdags. 
Och ända sedan dess har jag tänkt på den. Så jäävla grym! 
När jag ser bakgrunderna och ljusen och alla dansare osv, så vill jag bara åka till den exakta platsen och ta bilder till  min bloggdesign. Haha!
 
Cleo släpper bara tunga videos, och Norrland levererar som alltid!
Har ni någon favoritvers? Jag har två. Beri & Broder John!
 

Saturday

Godmorgon godmorgon!
 

Shit vad jag har njutit av att ha sovmorgon. Vaknade av mig själv klockan 10 och bara låg kvar och myste på i sängen. Ligger fortfarande kvar men känner att det börjar vara dags för en cigg och lite frukost. Typ kaffe!
 
Det blev en liten spontantripp igår. Åkte till stan för att träffa finaste Caty (som åker på Tisdag :(((( ) för att köpa en assnygg adidasdress av henne! Den var i jordens finaste färg, men jag köpte den även för att sponsra hennes USA-resa. Anywaays, när jag på väg mot tuben beredd på att åka hem, så hörde Samboii av sig. Så det blev en trip till Bromsten för att möta upp honom. Vad vi gjorde får ni ta del av nästa vecka. Men det var på tiden att detta blev gjort. Det har legat på is i flera månader, så nu är det som att en sten har lyfts från mina axlar.
 
GLÖM INTE MIN INTERVJU MED ALI FRÅN MOHAMMED ALI, KLICKA HÄÄÄÄR!!
 
Nu ska jag sluta babbla, och börja göra mig klar. Ska nämligen hänga med en vän om någon timme. Och ikväll blir det Society!! Mer info kommer!
 
 

Jag <3 Svensk hiphop: Ali (Mohammed Ali)

 

Vad säger ni om jag säger Mohammed Ali?

Jag skulle vilja säga så himla mycket om denna starka duo från Stockholm. De har länge haft en stor betydelse för musik i min värld. När det är starka texter och de bästa budskapen jag söker efter, så är det Mohammed Ali jag hittar. Deras samhällskritiska musik går liksom rakt in i själen och man kan ju inte låta bli att gilla dem.

Så när jag insåg att Ali pluggade i klassrummet bredvid mig så kunde jag inte låta bli. Jag kände att detta var en intervju som verkligen behövde genomföras. Så jag frågade honom om han/de ville medverka och jag fick ett ”ja!” direkt. Så igår på eftermiddagen så satte vi oss ner och pratade ett tag. Tanken var från början att publicera denna intervju i text, men det kändes trist att att bara läsa de superintressanta svaren. Så istället publicerade jag ljudfilen på SoundCloud för att det kändes som att ni läsare hellre lyssnar än läser.

(Jag vet att jag inte har bästa intervjutekniken, men lyssna på honom!)

 

Hoppas ni tycker om den!

 


Fredag!

Goodmornin guys!

Igår var en intensiv dag minst sagt. Vi gjorde en peppövning i skolan som seriöst tog död på mig. Det handlade om att folk fick bomba en med pepp och man fick inte säga ett ord tillbaka. "Du har det största modet jag sett" var en av alla meningar som fastnade. 
Sen fixade jag en intervju som ska upp idag. Måste bara fixa om lite. Och sist men inte minst så hamnade jag på videorelease med en tjej som jag gick hiphopfabriken med. 

Det var ju Cleo och massor av andra som hade release för tagga ner remixen. Videon släpps idag och jag kommer skriva om den direkt! För den var mord ska ni veta. Mitt Norrland vet hur man levererar. 

Nu ska jag mysa vidare med min kaffekopp på bussen och kämpa mot sömnen. 

Ha en fin dag! 




Projektförändringar

Lyssna upp allihopa!
 
Jag har ju ett projekt igång som jag kallar "Jag <3 svensk hiphop" här på bloggen. Ett projekt som ni kan läsa mer om HÄR. Men nu känner jag att jag behöver forma om hela projektet. Varför? Jo för att jag vill att det ska passa alla. Artister, Producenter och DJs. Jag har ingen exakt plan än men projektet kommer fortfarande gå ut på att lära känna svenska hiphop-profiler bättre! Däremot så kommer jag inte längre hålla mig till att analysera en låt, det här projektet måste nå ut till fler. Så intervjun kan göras utifrån en EP, en platta eller bara en djupgående personlig intervju.
 
Redan imorgon kommer första intervjun som inte riktigt är som jag planerade från början. Och tro mig när jag säger att ni inte kommer bli besvikna!
 
Stay tuned for more info.
 
 

Förbättring redan!

Godmorgon.

Jag tror det hjälpte mig på något konstigt sätt igår att bara ligga i sängen mest hela dagen. Fick tid att fundera och kom äntligen fram till att vissa saker är onödiga att grubbla på. Det kommer nya chanser till allt här i livet. Så det känns faktiskt mycket bättre redan. Idag kan jag vara 100% fokuserad igen. 
Så här sitter jag på bussen till skolan, som går genom 90% av söderort, och lyssnar på BARA glad musik!

Vi hörs om ett tag, ha en bra dag.




Lyckliga gatankväll

Som ni kanske märkte imorse så är inte jag på topp idag. Hur jag än försökte imorse så gick inte humöret upp. Peppiga låtar och kaxig musik gjorde saken bättre för stunden, men sedan kom alla känslor tillbaka.
Jag tycker att det är väldigt konstigt att jag reagerar så här på en sak, för jag brukar inte reagera alls på sånt här nu för tiden. Men jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och kriga mig igenom det här. Jag har trots allt saker att se framemot. Och mitt liv är så jävla bra, bara inte idag.
 
Nu ska jag röra mig från sängen för första gången sedan jag kom hem från skolan, och ta en cigg. Sen klockan nio börjar ju Lyckliga gatan, den här gången med Kikki Danielsson och Kumba. Det borde iallafall få mig på bättre humör!
 
Hoppas ni andra har en jättefin kväll.
 
 

Lazee - We want peace (Official video)

 
Lazee var på plats i Paris under terrorattackerna mot Charlie Hebdo, och bestämde sig där och då för att skriva en låt om detta. Låten skrevs färdigt på 2 timmar. Men den handlar inte bara om Paris, utan lika mycket om det som händer i Nigeria och USA. 
 
Detta är en viktig låt, lyssna på texten! Lyrics till låten finns på både engelska och franska i videobeskrivningen.
 

Lördag på Society

Okej lyssna upp alla som läser min blogg!
På lördag så har DJ Melika en spelning på Society.
Och jag tycker att ALLA ska komma dit, för det kommer bli fetaste festen!
 
Checka bilden och texten under för mer info!
 
 
*23-24 Januari LÖNINGSHELG!!!*
Välkommen till den fetaste klubben inom old school Hiphop/Rnb på Society. Vi kör hela helgen. Fredagar och lördagar!

SMSA: SOC till ''0730120757'' för fri entré till 23.00.

Fet lineup till helgen:
*DJ PATUU (TWSY)
*DJ MIKE YANGSTAR (NUH LINGA)
*DJ EL-BRAVO (KING OF DA BEAT)
*DJ MELIKA (DUVETINTE.SE)
Dessa damer och herrar levererar back-to-back det bästa från gamla skolan!

*Adress: Grev Turegatan 30 (Östermalmstorg)
*Ålder: 20+

Snöväder

Godmorgon mina vänner!

Så dålig start på morgonen. Bussen jag skulle ta var inställd så fick stå ute i snön hur länge som helst. Så nu kommer jag garanterat bli sen. Ont i magen har jag också, pga något som hände igårkväll. Jag är nog inte alltid så tursam som jag tror. Well livet går vidare I guess. 

Idag ska jag fixa lite i skolan och sen ska jag hem och städa. Slutar tidigt idag så kanske hinner göra nåt vettigt idag. Haha.

Vi hörs senare, ha en fin dag 




GONZA-RA "Tillbakablick" - Video

 
 
Direkt från Lapplabama kommer en ny video med Gonza-Ra. Låten är från debutalbumet "Lavinfara" som släpptes för ett tag sen.
Den här gången får ni följa med Gonza bakåt i tiden tills hans barndom. Enjoy!
 

Morgontänket

Godmorgon guys!

Jag får blogga från bussen som vanligt bara för att jag aldrig hinner slå igång datorn. Sån tidsoptimist asså. 
Satt imorse igen och kollade igenom bilderna från ihelgen. Jag är typ otroligt nöjd med dem. Nu ser jag verkligen skillnaden från hur mina bilder såg ut för ca ett år sedan. Så fett!

Anyways. Efter att ha haft panik över intervjun igår så lyckades jag kladda ner 16 frågor som jag nu ska kolla igenom med min klasskompis och sedan styra upp ca 10 stycken till en sammanhängande intervju. Det kommer alltså lösa sig och 80% av ångesten och stressen har släppt!

Jag skriver mer på rasten babes!




Dilly D - TSM REMIX

 
Är helt sen med den här, sorryyy guys!
Hur bra var inte denna? (Fast är ni förvånade?)
Dilly är himla tung alltså!
 

Ibbe ft. Lokal - Jaga para

 
Igår släppte Ibbe & Lokal ännu en bomb.
Kolla in videon till "Jaga para" nu nu nu!!
Ni kommer inte bli besvikna.
 

Ny vecka, nya mål

Godmorgon peepz!

Måndag igen. Brukar innebära stress och dåligt humör, men inte idag. Även om jag försov mig så hann jag med allt, och är dessutom peppad på en ny vecka. Livet är riktigt bra just nu! 

Idag ska jag planera nåt som jag borde planerat förra veckan. Hoppas Ida är i skolan så hon kan hjälpa mig! 

Har massor av kul att dela med mig av idag så vi hörs alldeles snart va? 

Ha en bra måndag alla!


De AYLA kompis!

En bild

 
En bild som jag tog igår på bästa DJ Melika!

Pigg och glad

Hej allihopa!
Har ni haft en bra helg? Det har iallafall jag.
 
Och idag vaknade jag upp pigg och utvilad, inte ens bakis eller något. Jag höll mig hyfsat nykter igår, drack en öl och en cider bara. Men vi hade roligt, som vi alltid har! Träffade lite människor som jag inte sett på länge. Bland annat Henx & Shivano (La Familia).Blev bombad med massa peptalk igår också, så jag var verkligen på topphumör hela vägen hem. Ett gott skratt fick jag mig också, är så jävla glad att jag inte bor kvar i Norrland. Hahaha!
 
Nu ska jag kasta mig i duschen lite snabbt och sedan ska jag åka till morfar som vanligt och äta. Efter det får vi helt enkelt se vart jag hamnar. Kanske har planer idag, dock verkar det inte bli något nu heller. Typiskt. Aja!
 
Ha en bra söndag mina fina läsare!
 
 

Pixx uppe

Nu är jag klar med alla bilder! Äntligen!
Lägger upp några här, sen kan ni se resten på min FB-sida "Skitsamma.nu", släng in en like när ni är där!
 
 
 
 
 
 

Hård kväll

Alltså jag är heeelt nedslagen. Det var ett tag sedan jag var så här bakfull. Och kan ni tänka er att vi skulle vara nyktra igår? Vi skulle faktiskt det, men direkt jag kom till Debaser så kom Meli med en ölbiljett och ba "Ikväll ska vi bli fulla!" och fulla blev vi. Men det var en asnice kväll igår. OIAM, Finess och Ivory körde ju live, och fan vad bra de killarna är. Så himla himla bra. Mest nöjd är jag över att äntligen ha fått se Ivory live. Han blev ju årets artist här på bloggen om ni minns det? 
 
Men 300 bilder blev det tillslut. 300 bilder som jag nu måste sätta mig och gå igenom, och publicera på diverse sociala medier. Sen bär det av ut igen, men ikväll SKA jag vara nykter.
 
Bjussar på en färdigredigerad bild innan jag fortsätter. Fy vad det är roligt att fota, det är liksom min grej.
 
 

Första videobloggen

Haha åh jag dör! Fan vad jag e awkward på film.
OBS Glömde nämna att DJ Melika kör ikväll på Debaser hon med! (Dumma mig)
 
Men den här videon behöver ni inte ta på så stort allvar då det mest är ett test!
 

Silvana Imam - För Evigt ft. Marlene

 
 
Silvana Imam måste vara en av de starkaste kvinnliga profilerna i svensk hiphop just nu.
Jag älskar henne, och kommer fortsätta med det!
Låten släpptes förövrigt idag, exklusivt på Spotify!
 

Äntligen Fredag!

Godförmiddag kanske man säger vid den här tiden.
Det var inte ens meningen att ta sån här lång sovmorgon, men det råkade bli så.. 
Jag vaknade vid 9 först men la mig ner igen och sov till kvart över 11 ungefär.
Skulle väl egentligen klivit upp lite tidigare och ätit frukost, men fuck it, vid den här tiden äter man ju lunch. Haha!
 
Idag händer en massa roliga saker. Bland annat så ska jag sätta mig efter maten och träna på mina skills framför kameran. Måste spela in några videos nu typ varje dag så jag vänjer mig. Och om den inte blir för awkward så får ni den  här ikväll.
 
Nu ska jag fixa mat och en cigarett.
Ha en fin fredag!
 
 

Lyckliga gatan: Samboii och Harpo

 
 
Alltså helt på riktigt så är "Lyckliga gatan" det bästa som går på svensk tv just nu. 
Jag kollar aldrig på tv annars men nu är jag fast.
I gårdagens avsnitt så låg fokus på Samboii och Harpo. Harpo har gjort hiten "moviestar" som kom ut på 70-talet nångång, och Samboii hoppas jag att ni som läser min blogg vet vem han är. Haha!
Bådas tolkningar var hur fina som helst, och hela programmet bjöd på både skratt och allvarliga stunder.
Om ni vill se programmet så finns det på TV4play.se, och här nedan delar jag bådas tolkningar!
 
Samsboiis tolkning av Harpos låt blev inlagd i listan på direkten!
 
Vilken var bäst tyckte ni?
 

Att tänka med trött hjärna

Hello guys!
 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterade alls igår men jag kom inte in på bloggen. Eller jo, jag kom in men av någon anledning kunde jag inte skriva nya inlägg. Det är ju dock inte mitt fel att blogg.se strulade. Haha!
Men idag är jag back on track och på bättre humör än nånsin. Jag har verkligen fått sparka igång min tänkarhjärna precis då jag fått en asfet intervju bekräftad för bara 10 minuter sen. Jag vill inte avslöja vem det handlar om för då är det inte lika roligt, men jag vågar lova att ni kommer tycka det är ASFETT! För det tycker jag, och jag sitter i princip och studsar i stolen för tillfället. Men mina tankebanor är inte på topp riktigt än, för jag har haft rejäl sömnbrist inatt. Jag har inte sovit hemma, vi kom hem sent igår och dessutom har jag vaknat 20 gånger under natten. Så imorse vinglade jag ner till bussen halvt i sömnen och fick hälla i mig äckligt Pressbyrånkaffe i farten till skolan. Dessutom har jag varit nervös över den här asfeta grejen som ska hända hela natten, kan vara därför sömnen strulat. Men nu är det bekräftat att det KOMMER att hända.
Ser ni vad man kan åstadkomma bara med vilja? Jag har kommit sjukt långt på bara 9 månader och längre kommer det bli.
 
"Ambition sa: Tänk stort, dröm större"
Glöm aldrig det mina vänner. Ni kan lyckas med vad ni vill bara ni har vilja!
 
Nu ska jag upp i klassrummet igen och sätta igång tankeverkstaden.
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
 

Vägra vara

Godmorgon!

Sitter för tillfället på tåget till skolan. Försov mig imorse så fick stressa ihjäl mig. Vaknade inte av alarmet förrän det nästan var försent. Haha så duktig. 
Försöker iaf bli på bra humör av massa peppig musik. Jag fick liksom halsa mitt kaffe imorse, och utan kaffe på morgonen så blir jag en häxa. Ett råd: prata inte med mig innan jag fått kaffe och cigg!

Haha ska fixa lite kul i skolan, skriver mer sen! :) 




Kalle Gracias & Griljonären - KINGZ

Jag säger det som jag sagt tiotusen gånger: ASSÅ NORRLAND!
Vart kommer alla talanger ifrån? Jag älskar det här. 
Kanske det är dags för min hemort att langa någon talang snart? Lol, kommer nog aldrig hända.
Singeln släpps by the way 30/1 på Spotify! Dessutom medverkar Gonza-Ra & Psykiska krafter!
 

Tuesday mornin

Goodmornin!
 
Alltså jag är såhääär trött idag. Det är alltid svårt att kliva upp tidigt den första dagen eller hur? Sen så vänjer man sig, men första dagen är alltid värst. Så imorse har jag kokat 4 koppar kaffe, hahaha. Inte bara till mig såklart, var snäll och kokade till roomie också. Men som det ser ut nu så kommer jag inte hinna dricka mitt kaffe hemma, får ta med det på bussen i värsta fall. 
Alltså vädret e ju ganska fucked up. Igår på dagen så snöade det sjukt mycket, och sen över natten så har det regnat. Whats going on liksom? Får hoppas att det inte är alltför halt, så jag tar mig till bussen hel och ren. Hatar när det är halt ute, haha! 
 
Jag tog bort Facebook appen från min lur igår för att ha en sak mindre att bli distraherad av, och jäävlar vad bra det fungerade. Jag till och med somnade fortare bara för att jag inte hade nånting att kolla på på luren. Så jag ska nog inte installera den på ett tag heller. Ni som vill ha tag i mig får helt enkelt ringa eller smsa. Enligt Tele2 skulle jag vara tillbaka på mitt gamla nr idag, vi får väl se hur det blir. 
 
Ha en fin dag!
 
 

Faaraz x B-ILL x Om dom inte vet

Har ni hört Faaraz eller? 
Han e tung ju!
 

Farsan P - Som dom backade mig

Vad tycker ni?
 

Måndag igen

Godmorgon mina vänner!
Detta är första måndagen på länge som jag är pigg och glad. Men det kan nog bero på den överdrivet långa sovmorgonen vi fick idag! Börjar först 13.00 så jag har hunnit dricka kaffe och allt sånt i lugn och ro. 
Det kan vara ganska nice emellanåt att inte behöva stressa ihjäl sig. 
Hela gårkvällen kollade jag mest igenom 2 av mina favoritfilmer. Först Shottas och sedan Waist deep. Och jag lovar, jag hade lätt kunnat gifta mig med både Ky-Mani Marley och The Game bara för deras roller i de filmerna. Hehe. Hittade iallafall massor med gamla låtar i filmerna som jag hade glömt. Tänkte dela med mig av en av dem innan jag ska åka iväg!
 
Idag kommer jag även vara bortkopplad från ALLA sociala medier hela dagen. Så de som vill ha tag på mig får snapa, ringa eller smsa. Måste ta en paus för att hitta tillbaka till inspirationen.
 
Ha en bra dag!
 
 

Älska söndagar

Alltså söndag måste vara den bästa dagen på veckan nästan. Man får liksom lata sig hur mycket man än vill. 
Jag har bara legat i sängen hela förmiddagen och bläddrat runt på Facebook osv. Så himla skönt.
Och snart ska jag iväg till min morfar och äta middag, och kanske köpa med mig lite godis hem sen. Det är ju trots allt söndag!
 
Det var riktigt roligt igår. Vi började dagen med lite mat på Fridays och fortsatte sedan till Society. Det var så himla bra musik och bra vibbar hela kvällen, och shit vad vi dansade. Älskar att gå ut och bara släppa loss ett tag. Vi firade ju Mariellas syster igår, som fyllde 40!
Efter Society så hamnade vi på Vardagsrummet, jätte längesen jag var där sist så det var kul. Men musiken hade kunnat vara bättre. Mycket bättre. Well, kom hem efter 4 nångång eftersom mina bussar går fett sällan på nätterna men det gjorde inte så mycket. Fick lite ensamtid till att bara lyssna på musik och tänka på allt möjligt. 
 
Nåväl, nu ska jag börja göra mig klar och sedan smita ut i snön!
Ni ska även få den bästa söndagslåten någonsin av mig! Haha älskar denna. VARJE SÖNDAG ASSÅ!!
 
 

Kvällens happenings

Shuu finingar!
 
Sorry about the late update. Men jag sov hos min fina Meli inatt så jag kom hem först vid 4 nångång. Sen dess har jag hunnit duscha och sånt onödigt. Så nu är jag redo för kvällen. 
Om en halvtimme bär det av mot stan för att möta mitt häälliwuud crew på Fridays och därifrån ska vi vidare mot Society. Det bjuds på Oldschool hiphop & RnB, så jag har försökt styla mig därefter. 
 
Ses vi ikväll?
 
 

Diezel ^Keem - F*cka Rap

 
NästaNivå-vinnaren Diezel släppte igår en ny låt!
Tvääärfet, eller vad tycker ni?
 

På rosa moln

Alltså mitt år har haft en perfekt början, nu när jag tänker efter.
 
Jag har börjat planera lite nytt kul som förhoppningsvis händer i början på Februari, tänker inte säga vad än då det inte är säkert. Jag har insett hur fantastiskt fina människor jag har runt mig, Människor som verkligen finns där och stöttar mig no matter what. Så himla fint. 
Det känns som att jag har fått en stor käftsmäll av kärlek. Äntligen! Både igår och idag har jag blivit bombad med kärlek från grabbarna i La Familia. Plus en del andra saker som får stanna i mitt privatliv där de hör hemma. Man ska liksom inte ropa hej innan man kommit över bron. (Säger man så eller hittade jag på det där själv? Vem vet)
 
Nu ska jag iallafall börja göra mig klar för att möta min bästa Melika, vi ska på 30 års kalas! 
Vi hörs mer imorgon mina fina läsare! Ni kan få en låt att lyssna på tills dess, en låt som jag lyssnat på halva dagen.
 

Jacco & Aki kör tidiga verser

 
 
Den här videon dök upp i mitt flöde på Youtube så kände mig tvungen att dela den med er.
Jacco & Aki testar köra tidiga verser till låtarna "Sånt e livet" och "Fakkin fin"!
 

All I hear is blah blah blah

 
Asså jag har hittat en ny favoritlåt. Den här funkar, vilket humör jag än är på. Har lyssnat på den i princip hela dagen, och kommer inte sluta!
 

Studiebesök

Godmorgon babes!

Jag glömde blogga på bussen till skolan. Sämsta. Men jag var uppe alldeles för länge igår så jag var tröttare än tröttast imorse. Fick halsa mitt kaffe på vägen och missade tåget osv. Men nu är vi iallafall på filmhuset och ska snart få en guidad tur runt här. 

Slutar redan 12 så uppdaterar er då om kvällens planer. 
Puss så länge 




Gee Dixon - Jag vill tacka livet

Alltså första avsnittet av Lyckliga gatan var helt fantastiskt. Gee Dixon fick möta Arja Saijonmaa och de skulle tolka varandras låtar. Båda resultaten värmde helt sjukt mycket i hjärtat men Gees tolkning var ändå min favorit. Haha. Så därför vill jag dela den med er, och jag hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gjorde!
 
Ni som missade första avsnittet kan se det på TV4Play när som helst. Rekommenderar verkligen att ni tittar!
 
Klicka på bilden för att höra låten.
 
 

Knasväder

Godmorgon!

Igår snöade det hela dagen och idag..eh..regnar det? Jag är verkligen inte van vid sånt här väder i januari. Känns som att det typ är vår och inte vinter. Haha! Fick springa hela vägen till bussen för att inte bli blöt. Det hjälpte säkert litegrann, haha. 
Jag är iaf supertrött idag, så sitter på bussen som en zombie och bara lyssnar på Gee Dixons nya. Ni såg väl honom i Lyckliga gatan igår? Om inte så kan ni se programmet på TV4Play om ni vill. Och hans nya låt kommer jag slänga upp direkt jag har en dator, dvs när jag kommer till skolan. 

Puss så länge! 




Kayahan - Jag drar

Blev länkad till den här av en bekant till mig för någon dag sedan. Och sen dess har jag försökt bestämma vad jag tycker om den. Asså jag gillar den på nåt sätt, och jag tycker absolut att ni läsare borde lyssna på den.
 
Hiss eller diss?
 

Olycklig start

Godmorgon guys!

Olyckan var framme imorse. Fick blodtrycksfall på vägen upp från tvättstugan. Men tur nog så hann jag in på toaletten och lägga mig på golvet innan jag svimmade. Det har bara hänt mig en gång tidigare så det var ganska obehagligt. Men tydligen är det iallafall inte farligt. Så nu är jag back on track igen!

Måste ner i tvättis igen så jag hör av mig snart!




Derek King - Poison

 
Jag har hittat en ny tvärfet artist! Och vet ni hur? Genom en snubbe på Vine, SpecialK heter han. 
Han gjorde lite promoting för Derek King på sin Youtubekanal och jag kände mig tvungen att kolla upp honom. Han e tung ju!
 

Snart skola igen

Godmorgon mina fina!
 
Jag har äntligen lyckats börja komma tillbaka till mina rutiner igen. Jag har tvingat mig själv att vända dygnet inatt så jag vaknade redan halv 9. Däremot så har jag legat och snoozat till kvart över typ, men det hör itne hit. haha.
Idag ska jag hjälpa roomie med lite saker + boka tvättstuga. Har föör mycket tvätt just nu alltså. Har varit på 2 resor och inte tvättat än. 
 
Sen ska jag sätta mig och planera det nya året lite. Känner att det behövs.
 
Ha en fin dag!
 
 

La Familia - Family Bizniz Vol.2

Grabbarna i La Familia släppte album här för någon dag sedan. Men jag var helt insnöad på mitt helgjobb och har totalt inte hunnit att skriva om detta! Men här har ni det, äntligen!
 
Hur många där ute diggar La Familia lika mycket som jag gör? Lämna gärna en kommentar!
 
 

Bloggframtid och nyårslöften

Goddagens!
 
Jag har ett bra tag funderat på vad exakt mina nyårslöften skulle vara. Jag hade tänkt ha de klassiska "sluta röka, gå ner i vikt, blablabla" men såna löften passar inte mig längre. Jag behöver sätta upp konkreta mål, helst som har med bloggen att göra. Men vad vill jag då ha för mål? 
 
1. Jag vill fixa min design, då detta bara skulle vara en tillfällig. (Sen slutet av augusti, haha)
2. Jag vill ha en logga som jag kan trycka upp på kläder, använda på bilder osvosv.
3, Jag vill minst ha dubblat statistiken på ett halvår!
4. Jag lovar mig själv att aldrig tappa rutinen och fokuset på det jag gör. (det har hänt alltför många gånger)
5. Jag vill resa runt på olika platser i Sverige och hitta på feta grejer till bloggen.
 
Ser ni mitt största problem här? 90% av mina mål kostar pengar.. Pengar som jag inte har, men som jag försöker spara till. Undra hur öppna ni läsare skulle vara på att hjälpa mig? 
 
Anyways nu måste jag gå ut och ta morgonciggen innan min kropp får totaltspel. Bjuder på en bild + dagens låt tills nästa gång! Dagens låt är en låt som spelas minst 5 gånger per dag på min Spotify.
 
 

Leeeedig

Nu är det färdigjobbat för min del! 
Så jävla skönt att äntligen vara färdig med den här jobbiga helgen. Har typ jobbat konstant sedan fredag klockan ett. Skulle egentligen träffa nån idag, men det blev inte. Så jag åker till Skärholmen istället och hälsar på mina brudar ett tag! Sen ska jag hem till morfar och hämta lite mat och sånt tråkigt. Men några har släppt grejer idag som jag ska dela med er när jag är hemma! 

Puss och kram tillsdess!



12 timmar

Yeezus* vad jag är slut i min lilla kropp. Har jobbat 12 timmar idag I STRÄCK. Och fy vad det sliter på en. Imorgon har jag 8 timmar till ungefär och sen är den här helgen avklarad. Det är därför jag inte uppdaterat idag, har inte hunnit. Stack till jobbet vid halv 8 och slutade först klockan 8 ikväll. Ber om ursäkt än en gång!
Jag ska skärpa mig, jag svär.
 
Hörs imorgon, prooomise!
 
 

En blogglista om 2014

Jag skulle vilja skriva ett helt inlägg om 2014 och allt vad året gett mig. Men det skulle vara som att skriva en bok. Tur att man ibland hittar listor som kan förklara i kortare form!
 

Beskriv året med tre ord.
Spännande, händelserikt, lärorikt!


Bästa köpet?
Enkelbiljetten till Stockholm!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Oj vad svårt. Finns så många.
Labyrint - Chilla lide
Ivory - Andreas Kleerup
Kid Ink - Show me
A$ap Ferg - Shabba
Piraterna - Astma
Earl Sweatshirt - Chum
Houman Sebghati - Vem e Homan

Plus en massa massa mer som jag inte orkar skriva upp, väärsta musiktönten remember?

Vem har du umgåtts med mest?

Melika, Mariella, Bella och typ Amir, hehe.

 
 
 
 

 

 

Har du blivit bättre på något?
Jag har blivit bättre på mycket! Att stå upp för mig själv, var värsta mesen innan man nu kan jag åtminstone säga ifrån när folk beter sig illa mot mig. Har blivit bättre på att tro på mig själv, och mitt projekt (bloggen). På tal om det så har jag blivit bättre på att blogga! Har blivit bättre på att fota också, tyckte jag att några sa!

 
 
 


Vad var extra dåligt med året?
Hade det rätt så tufft känslomässigt under hösten då jag hade svårt att hitta bostad, samt tvivlade väldigt mycket på mig själv och det jag höll på med. Men sen började jag i världens finaste klass, och senare så hittade jag bostad hos min bästa roomie C, så allt löste sig tillslut.


Vad var extra bra?
Att jag utvecklats så mycket, att jag lärde känna världens bästa vänner, att jag träffade så många nya människor, att statistiken 3 dubblats på bloggen, alla konserter, alla releasefester, allt allt allt!

 
 



Lärde du känna några nya människor?
Ja oj herregud, har nog aldrig lärt känna så många nya människor på ett år som under 2014. Har dessutom lärt känna många av mina favoritartister inom svensk hiphop, eller iallafall träffat de flesta och det är jag sjuuukt glad över. 

 
 
 
 
 
 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Flyttade 120 mil ensam, var gäst-instagrammare i kärleksattacken!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla konserter, alla fina människor jag träffat, all pepp jag fått, min fina klass, min fina roomie, mina älskade vänner, alla konserter jag varit på, alla releasefester jag hängt på, åh kan fortsätta i dagar.


Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Har inget jobb egentligen, men det har gått fett bra i skolan! Att börja PV har verkligen hjälpt mitt projekt. Plus att jag gjort min första intervju, det är väl egentligen den största framgången!

 

 

Största framgång på det privata planet?
All självutveckling som sagt, plus att jag lärt mig acceptera att det ok att vara ensam. Man behöver inte stressa fram kärleken, den kommer när den kommer! Jag har även äntligen börjat se ett värde i mig själv och lärt mig att jag duger precis som jag är. Har gått från självdestruktiv till att tycka om mig själv!

 


Vem saknade du?
Min älskade familj och fina vänner uppe i norr!

 
 


Har du haft ett förhållande under 2014?
Nej det har jag inte, men varit kär? svar ja


Vart reste du under 2014?
Stockholm, Kiruna, Norrköping, plus en sväng i Riga.

Vad var din största tabbe 2014?
Att inte hitta jobb och bostad INNAN jag flyttade.


Vilka ser du som de största händelserna under året?
Största och största vet jag inte. Men de roligaste har varit Galagowears kryssning, I skuggan av betongen, Redlinekryssen osvosv. Sen har jag lärt känna/träffat ett gäng coola hiphopmänniskor genom månaderna och det är stort för mig! 

 
 
 
 
 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Bli bättre på marknadsföra mig själv, samt resa mer!


Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Jag hoppas att 2015 blir ännu bättre!


Vad kommer du sakna från 2014?
Inget alls hoppas jag!


Vad önskar du att du gjort mer?
KÄMPAT för mina ideer.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och konsertbiljetter, haha!

 


Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Växa ännu mer som bloggare OCH person!

 

 


Irriterad morgon

Jag orkar inte med allt idag!
Min telefon fungerar fortfarande inte utan wi-fi och Tele2 är omöjliga att få tag i. Dessutom har jag redan varit i kontakt med dem 5 gånger innan och ingenting händer. Skulle fan ha valt en annan operatör. 
Sen ska jag hinna laga lunch, och göra mig själv iordning för jobb. Stressens mamma.
Vet itne hur länge jag kommer vara på jobbet men jag hör av mig så fort jag kan!
 
Letade upp en lite peppig bild som jag ville dela. Mest för att jag själv vill bli på bättre humör, men även så att ni ska känna er inspirerade!
Inget är omöjligt!
 
 

1 Januari 2015

Jahapp, då började väl det nya året då! Och här sitter jag och funderar på om jag hade några nyårslöften. Det hade jag kanske, lär väl komma ihåg dem snart isf.
Jag hade en bra nyårsafton iallafall. Först middag, fick smaka på persisk mat för första gången i livet och gott var det. Sen stack vi vidare till Mosebacke (eller Södra teatern för den som säger det). Det var rätt mycket folk och bra musik. Vi sprang upp och ner mellan rummen säkert 20 gånger under kvällen. Och full blev jag, kan jag garantera er. Jag var full fortfarande klockan 12 idag när jag vaknade. Träffade bara ett bekant ansikte igår faktiskt, antar att alla andra man kände var någonannanstans i den här stora staden. Men jag hade ju redan bästa sällskapet så det gjorde ingenting!
 
Och vet ni vad det allra bästa är? Jag hann inte ens bli bakis idag. För när jag vaknade första gången vid 7 så sprang jag upp och drack massor med saft och tog ipren. Så jag mådde prima nästa gång jag vaknade!
 
Nu ska jag däremot leta upp någon bra film att stirra på i min ensamhet, sällskap sökes!
 
Vi hörs imorgon, puss på rumpan!