Dani M - Allting jag har

Första släppet i #RödNovember är äntligen här. Officiellt är det ju inte riktigt November än, men det är bara en dag kvar. 
 
Först ut i år är Dani M och han gör det helt fantastiskt som vanligt. Även om jag mest blir "äcklad" av kärlekslåtar just nu så var den här asbra!
 

Fredag och Idol

Haha godmorgon!
 
Jag och mamma tog en rejäl sovmorgon imorse (hon sov till och med längre än mig). Sen så har vi ätit lite frukost och sånt. Så det är därför jag är så sen med bloggningen idag. 
Kvällens planer är iallafall att åka och vara publik på Idol. Egentligen kollar jag inte ens Idol men mamma ville gå så då är det ju självklart att vi går. 
Vi såg Annabelle på bio igår, och hjälp vad läskig den var. Och för mig blir det 10 gånger värre då jag faktiskt tror på allt sånt där. Jag är övertygad om att det övernaturliga finns på riktigt. Så jag var skräckslagen typ hela filmen. Herregud..haha! Men innan bion var jag en sväng på Fryshuset med en polare, fick träffa bland annat Stress. Det var rätt så fett faktiskt.
 
Men men, nu måste jag börja göra mig iordning om vi ska hinna göra nånting idag. Hehe.
Ha en fin dag!
 
 
HAHAH omg muppigaste bilden i världshistorien.

Finess ft, J-riz & Dida - Innan stjärnorna faller

 
Jag skulle ha lagt upp den här innan vi åkte till Ikea igår, men tiden tog slut och sedan drog jag iväg till Fryshuset utan batteri på luren så det sket sig helt och hållet. Men här är den mina damer och herrar!
Min favoritlåt har fått en asbra tillhörande video!!
 

Album: Looptroop Rockers - Naked Swedes

Jag har inte hunnit lyssna igenom albumet själv ännu då vi är på väg till Ikea, men jag ska göra det när jag kommer hem igen.
Så tills dess får ni jättegärna kommentera era favoriter här under!
 
Ps. Looptroop ska vara med i Kärleksattacken idag!
 

Iväg mot Ikea

Godmorgon på er!
 
Jag sitter just nu med en handduk i håret och försöker skynda färdigt med allt innan vi ska börja åka. Vi ska nämligen på Ikea idag och handla det jag behöver till mitt nya rum som jag flyttar in i på Söndag. Och innan det ska vi även hinna in till centrum en sväng plus att jag måste lägga på ett ansikte också. Hur allt det här nu är intressant för er. Haha!
 
Poängen med det här röriga inlägget var väl att meddela att jag skriver sen. För just nu blir det alldeles för stressigt. 
 
Ha en fin dag!
 
 

Trailer: Innan stjärnorna faller

Kan ni tänka er? Imorgon, 30/10 får min favoritlåt en video!
Så fkn hypad! Någon annan än jag?
 

Album: Stress - Playlist 2

JA! Äntligen. Jag har väntat så sjukt länge!!!
 
I Augusti så körde de ju Playlist 2 i Kungsträdgården, och jag blev totalt nerkärad i några låtar. Speciellt "Echo" och "Stress Beat/I deras mun". Dj Blackmoose har ju spelat båda låtarna bland annat i Kärleksattacken. 
Jag har inte hunnit lyssna igenom hela ännu, men jag är på god väg. Hittills låter allt apfett iallafall!
 
Lyssna in Playlist 2 på Spotify:
 

OIAM Hoodies!

Ni har väl inte missat att OIAM (Samboii, Adam Kanyama och Gedi Gedz) har börjat sälja hoodies med eget tryck på?
Tröjorna finns i alla storlekar, och även i två färger. Vit & Svart. Båda färgerna har tryck på framsida och rygg. 
 
Om du vill ha en, så måste du vara snabb innan dom tar slut. Inboxa OIAM på Facebook för leveransinfo, betalning osv.
 
 
 

Boyfriend?

Godmorgon!
 
Egentligen har jag väl inte så mycket att uppdatera er om. Förutom att jag precis klivit upp och ätit frukost. Och nu ska jag fixa mig och sen ska vi till centrum och kika lite.
Ville bara dela med mig av min snygga Instagrambild som jag la upp igår.
Följ: Skitsammaa 
 
 

Innan stjärnorna faller

Det hände en liten skitsak idag som gjorde mig irriterad. Orkar dock inte ens berätta vad, för irritationen gick över lika snabbt ungefär. 
För jag satte mig och lyssnade på massa peppig musik vilket gjorde det hela mycket bättre. Tänk vad musik kan göra för själen. Därför tänkte jag dela min favoritlåt just nu mer er.
Direkt från Finess EP: Innan stjärnorna faller
 
Godnatt!!
 

Bilder: Frontline Railjam Afterparty

Här är första delen av alla bilder jag tog då jag inte hunnit redigera alla pga bråkig photoshop. Jag vet också att alla bilder inte är så jättebra, MEN jag fick ändå välja de som såg bäst ut. alltså jag fick välja mellan pest och kolera. Haha! Dessutom har bilderna hamnat i en riktig röra i mappen så dom kommer lite huller om buller.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video: Body Language

 
Haha alltså om jag skulle få välja två artister i världen med bäst utseende så skulle det faktiskt få bli Kid Ink och August Alsina....
 

Skräp-photoshop

Godmorgon på er!

Idag är jag på topp! För min mamma kom äntligen hit igår, som jag har saknat henne. Så nu har vi huset fullt för min mammas farmor är också här. Det finns även fler goda nyheter. På lördag ska jag få ta en tur på Ikea, och sedan på Söndag så flyttar jag in hos min nya roomie! Äntligen ett eget rum!
 
Igår satt jag även hela kvällen och kämpade med att välja ut bilder samt redigera dom. Men min photoshop vägrade samarbeta så fick bara iordning typ hälften. Aja. får fortsätta idag. Ska bjuda på några av bilderna om en lite stund.
 
Men nu frukost och en cigg. Ha en fin dag!
 
 

OIAM släpper debutsingel

Den 7 November släpper OIAM (Adam Kanyama, Gedi Gedz & Samboii) sin debutsingel med tillhörande video. 
Låten heter "Avundsjuka" och även Sam-E från Medina medverkar.
 
 

Video: Simon Emanuel - Mångalen

 
Den här låten har tydligen funnits ett tag, och det har jag missat helt. Men gud så bra den var. Och jag tyckte även om videon, så den kommer nog spelas flitigt i mina högtalare.
 

Monday again

Godmorgon!
Jag antar att de flesta är på jobbet nu. Men jag har iallafall fått ta sovmorgon! För en fördel med att gå i skolan är ju att man har lov ibland. Fast bara för att det är höstlov så betyder det ju inte att jag tar paus från mitt projekt. Det skulle jag aldrig göra!
Men iaf, nu ska jag upp och duscha plus äta frukost. Så jag skriver om en stund. 

Ha en fortsatt trevlig dag!



Min helg

Hej hallå, eller godkväll typ. 
 
Jag blev kvar i Uppsala hela dagen idag, därav ingen uppdatering. Men det var så jävla kul att äntligen få hänga med min killkompis igår. I somras så hände det nåt mellan oss och allt blev bara jättekonstigt, men för någon vecka sen så pratade vi igenom allt och det hela slutade med att vi löste allt det där gamla. Haha nu låter det som att det var värsta grejen men det var det faktiskt inte. (Hej förresten David, jag vet att du läser min blogg! haha)
Vi var på nån mindre spelning igår, Reformen tror jag att han hette? Är asdålig på namn men han var bra iallafall, eller dom ska jag kanske säga. För det var ju inte bara en på scen. Sen hängde vi bara hemma hos D resten av kvällen, kikade en asdålig film och pratade massor. Och sen gjorde vi ungefär samma sak idag, bara hängde typ.
 
Mitt humör har varit väldigt svajjigt under den senaste tiden, men efter att ha pratat med mina fina vänner så känns allt lite lättare. Sen hjälpte det också att bara få släppa loss i Fredags. Jag lämnade alla dåliga tankar hemma och bara körde all in. Helt fantastiskt.
 
Nu ska jag bädda ner mig i min säng, och imorgon ska jag möta min kära mamma på tågstationen. Som jag har saknat henne!
 
Godnatt på er finisar.
 
Den här låten har ekat i mitt huvud ganska mycket den här veckan. Den väcker så många minnen och så mycket tankar.

Förlåt på riktigt!!

Hej mina vänner!!
Jag vågar inte ens kolla statistiken för ihelgen. 
Men jag har verkligen inte haft tid. Det är på helgerna allt händer för mig och då är det svårt att komma ihåg bloggen. Och just nu är jag i Uppsala utan dator så jag kan nt göra nåt förrän jag kommer hem. 
Ihelgen har jag varit på Finess Releasefest på fredagen, på lördag var jag på Julia Rios release för hennes nya snygga kollektion, träffade massa klasskompisar och även alla fina i BO$$A. Sen på kvällen åkte jag till Uppsala för att hänga med David. 
Ska väl börja röra mig hemåt om nån timme, så jag skriver då. Tills dess får ni roa er med en bild på finess och j-riz.

Pusspuss!



Här hittar ni mig ikväll

Puss & kram vi ses där!
 
 

EP: Finess - Produkt av min miljö

Idag har Finess släppt sin efterlängtade EP "Produkt av min miljö". Jag har egentligen redan hört dom flesta låtarna. Men nu sitter jag och lyssnar igenom dom ordentligt. Och jag har hittat en favorit!
"Innan stjärnorna faller" har verkligen fastnat i min hjärna, sååå bra.
 
 
 
Lyssna på Spotify vettja.
 
 

Premiär: Kid Jallow - Henne & Henny (Feat. Alex Rios)

Efter alla dessa små snuttar som jag haft på Instagram så är videon äntligen ute. "Henne & Henny" är en av mina favoritlåtar just nu, och videon passade perfekt till den. 
Kolla in videon och avgör själva!
 

Fredag 24/10

Morning guys!
Jag är på super bra humör idag, även om jag inte fick nån sömn inatt. Vaknade typ 545 gånger under natten av mardrömmar.. Men allt det bra väger ändå ut det dåliga. Tex så pratade jag med min syster på Skype igår och det blir man alltid glad av, sen fick jag ett jättefint sms igår av en jättefin vän! 
Idag ska jag hänga med bra folk på ett event som jag skriver mer om lite senare. För nu är jag på väg till skolan så har inte riktigt tid. Men slutar redan 12 idag så blir inte borta alltför länge.

Ha en fin dag!



Joy - Kattliv

Joy släpper sin debutsingel "Kattliv" och f*ck vad bra det låter!! Lyssna in här nedanför.
 
 

Kärleksattacken

Jag kunde verkligen inte låta bli. 
Det har liksom blivit rutin att sätta sig här varje torsdag. Ja, här på fryshuset alltså. Jag mår så himla bra bland hiphopmusik, så det här passar perfekt. Dock måste jag hem snart och redigera lite fler bilder och äta lite. 
Vi hörs sen!




Henne & Henny

 
 

Ännu en video, i väntan på 24 Oktober! 👌👌 @kidxjallow @alex_rios83 #StateCrown #henneochhenny

Ett filmklipp publicerat av Erica Ödalen (@skitsammaa) den Okt 10, 2014 at 1:30 PDT


Thursday

Godmorgon, kanske är sent att säga det nu men ändå!
Jag har inte hunnit blogga innan nu, för jag har sprungit runt här hemma och plockat och fixat lite. Och nu så har jag precis börjat laga lunch innan jag ska iväg på studiebesök med skolan. Vi ska få göra nåt "säkerhetspolitisk övning" eller vad det nu kallades. Kan ju faktiskt bli roligt.
Sen ska jag nog en sväng på h&m när jag ändå är inne i stan. Behöver ett par vantar och en halsduk känner jag. Börjar bli kallt ute.
 
Jaja, nu börjar min mat vara klar så kan inte sitta här längre.
Ha en bra dag på er!
 
 
 

Leslie Tay - Vem fel?

Videon gick direkt in i hjärtat, så j*vla bra!!
Så känslostark video så hjärtat liksom vrider sig i bröstet...
 

La Familia - När vi är down (Foreign remix)

Igår släppte La Familia en remix på Trey Songz låt Foreign.
Hur fett??
 

insnöad

Mornin' you guys!
 
Jag har sovit dåligt inatt igen. Men den här gången får jag nästan skylla mig själv. För igår när jag kom hem så tänkte jag "Åh vad skönt att lägga sig i soffan en stund och läsa lite av Isons bok" som jag inte läst på ett  tag då den är så bra så jag inte vill läsa klart den. Nåväl, sagt och gjort. Jag la mig under täcket i soffan och började läsa. Sen minns jag inte så mycket mer. Vaknade med boken i handen två timmar senare och fattade inte ens att jag somnat. Bra där! Så det blev inte många timmars sömn inatt heller.
På tal om Ison så blev jag helt insnöad på Ison & Fille igår i skolan. Våran lärare pratade lite om Isons bok och om att han hade skrivit den tillsammans med en gammal klasskompis. Ison har faktiskt gått den utbildningen som jag går just nu! Det var typ det första mina lärare berättade när de hörde att jag bloggade om ämnet. Häftigt va?
Sen så lyssnade jag på massa peppiga låtar med Ison & Fille, och Aleks medan jag skrev min vision/sufte.
 
Just nu så känner jag bara hur ögonen vill falla ihop, så jag avrundar här och går och bäddar sängen istället. Innan jag måste dra iväg till skolan.
 
Ha en bra dag hörrni!
 
 
 
 

Trailer: Kid Jallow - Henne & Henny feat, Alex Rios

 På fredag, den 24/10 släpps Kid Jallow & Alex Rios video till debuten Henne & Henny! Så peppad!
 

NästaNivå Del 5 - Mack Beats/Diezel

Hade visst glömt ett avsnitt av NästaNivå. Men det finns ju alltid tid att slänga upp det!
Och först nu märker jag att det faktiskt går att bädda in videoklippen i inlägget. Haha!
 
 

Drake - How About Now

Hittade en riktigt bra låt på Facebook igår.
Brukar vanligtvis inte ens lyssna på Drake men han är bra alltså!
 

Multitasking

Godmorgon!
 
Jag var typ såhäääär trött imorse när klockan ringde. Så jag snoozade över en halvtimme innan jag lyckades krypa upp. Det i sin tur resulterar i att jag får sitta och äta frukost, blogga och göra mig redo på samma gång. Fast det gör inte så mycket. På nåt sätt har jag blivit van att multitaska. 
 
Jag lyckades tillslut få upp mitt humör igår. Det var inte det lättaste men jag lyckades tillslut. Med hjälp av mig, och bara mig. Haha.
Idag ska jag plocka ut och redigera bilder och sen börja skicka iväg dem till folk som ville ha dom, bl.a. SödraSidan. Det kommer mest troligt ta hela dagen då jag har sveriges segaste dator + att det är 1100 bilder att rensa ut ifrån. Vi får hoppas att det blir enkelt att rensa ut dom.
 
Nu ska jag pysa iväg till skolan. 
Ha en bra dag!
Bjuder på en asgammal bild på mig själv, enjoy!
 
 
 
 

Följ mig på Instagram

Godkväll bloggen!
Jag ville bara kika in för att tipsa er om min Instagram. Tycker alla mina läsare borde följa mig där om ni vill få direkt update om vad jag gör på dagarna, när jag inte bloggar. Jag lägger upp bilder från spelningar, snygga selfies och annat kul!
 
Följ följ följ!
 
 

Intervju med Sebbe Stakset, Aje & Dj Blackmoose

Haha oj vilken vilseledande rubrik. Det är inte jag som gjort intervjun men jag läste den imorse och tyckte att den var så bra. Så jag ville dela den med er. Klicka på bilden för att komma direkt till intervjun!
 
 
Bild lånad från Google.
 

Looptroop Rockers - Slippin

Vilken peppig låt!
 

Vänt dygnet

Godmorgon finisar!
 
Fyfan vad det tog emot när väckarklockan ringde imorse. 8.30 började den skrika men jag orkade fan inte kliva upp ännu då. Tur att vi börjar skolan först 13 idag. 
Jag lyckades vakna till liv tillslut iallafall. Vid nio ungefär. Däremot så har jag inte orkat plocka upp datorn förrän nu. Men det är en annan fråga. Haha.
Jag har lite saker att dela med mig av idag faktiskt, så det kommer absolut inte bli tomt här. Men först en dusch och lite mat!
 
Ha en bra dag alla.
 
 

I don't like you a lot.

Ni vet den där känslan när man inte riktigt kan sätta ord på sina känslor? När humöret pendlar uppåt och neråt i en jävla fart och hela livet bara känns skevt? Idag är en sån dag. Jag vill inte ens gå in på vad problemet, för tro mig jag vet vad som är fel. Men däremot vet jag inte vad jag ska göra åt saken. 
Så istället sitter jag och avreagerar mig åt syster i Skype och trycker i mig choklad. 
Jag känner mig ovanligt obrydd just nu, och det skrämmer mig för jag har aldrig känt så här tidigare.. Sen så har vi den här rädslan för att berätta om mina känslor till en annan människa. Det funkar inte för mig. Jag vill/vågar inte lyfta luren och gråta ut hos någon, jag har blivit bränd för många gånger.
 

Tokbra helg!

Hej på er!
 
Ursäkta att det var dött här igår men jag hittade verkligen inte tid till att blogga. Det började med att vi försov oss och missade frukosten, och pga det så fick vi stressfixa oss för att mina älsklingar ville på stan och shoppa. Sen så var planen att vi skulle på Naturhistoriska museet igår, men tiden räckte inte till. (Ni vet tjejer som måste fixa sig inför en partykväll behöver mycket tid, haha)
Vid 10 började vi bege oss mot Solidaritet Arena för att se bland annat SödraSidan. Träffade en massa artister och även Melika var där, så det var riktigt nice vibe hela kvällen. Däremot så var det väldigt svårt att få bra bilder i mörkret, jag försökte verkligen med allt!! Jag tog 1100 bilder igår så någon av dom måste ju vara bra! Haha. Blev helt chockad när jag kollade igenom kameran och såg att jag tagit så många bilder. Kommer ta tid att gå igenom dom, hehe.
 
Jag ska skriva mer om helgen senare, men just nu är jag helt död i kroppen och tänkte nog vila en liten stund. 
Puss på er!
 
 

STHLM STAD REMIX

Medverkande: Abidaz, Denz, BynBlock, Sebbe Staxx, N, Firat Alby & Chris Mhina.
Blev kär i låten direkt. Såna här remixer är så jävla feta och Stress är en fantastisk producent!
 

Labyrint - Jagbaesån

Jag visste inte ens att det skulle komma en video till den här, och gissa hur glad jag blev?
Fett rolig video till en av mina favoritlåtar från "Garalaowit"
 

Det är fredag bitches

Hej allihopa!

Idag är det fredag och det innebär ännu en fantastisk dag med mina fina! Vi har varit och ätit frukost här på hotellet ganska nyss och nu ligger vi bara och slappar i sängen igen. Försöker vila ner frukosten! Men snart är de dags att börja fixa på sig kläderna och röra sig ut mot stan. Tror vi ska på shoppingrunda. Sen ikväll blir det troligtvis Hopsin om det finns biljetter kvar. Och då kommer vi säkert dricka några glas också bara för att. 
Vi hörs senare! :*




Biomys

Är på bio med mina homies. Vi ska se den nya Dracula filmen som jag inte ens visste att den existerade. Men vad gör man inte för sina vänner? 
Annars så har vi hunnit hänga på kärleksattacken och sen käkat på tacobar. Och efter det här blir det nog bara mys på hotellet. 
Vi höra imorgon finisar! 



NästaNivå Del 4 - Syster Sol & Zany Lou/Beri

Klicka på bilden för att se NästaNivå avsnittet om Beri!
 
 

NästaNivå Del 3 - Medina/Lokal & Jeaff

Klicka på bilden för att se NästaNivå avsniittet med Medina, Jeaff och Lokal!
 
 

I stan

Mornin' guys!
Jag sitter på Max med mina saknade homies just nu. Det var deras önskemål att gå hit, jag gillar inte ens Max egentligen.
Jag hann inte blogga imorse, blev alldeles för stressigt. Höll på att försova mig som vanligt. Haha! 
Aja, när dom ätit klart så ska vi väl ut och kika runt i stan. Så jag skriver mer senare! 




NästaNivå Del 2 - Maskinen & Joy

Samma visa här,
Klickklickklicka på bilden!
 
 

NästaNivå Del 1 - Timbuktu & Rallebrush

Imorse har alla NästaNivå avsnitten släppts.
Klicka på bilden nedan för att se det första avsnittet där vi får träffa Rallebrush, Timbuktu & Chords.
 
 

Nya naglar

Godmorgon guys!
Jag vaknade upp för kanske en timme sen. Fattar inte vrf jag sover så länge. Har liksom ställt två alarm imorse. Men ändå vägrar jag vakna. Konstigt.. 
Aja. Tror jag ska åka till skolan en sväng idag igen. Fick bättre arbetsro där. Sen ikväll är det hiphopfabriken som gäller!!
Ska hinna kasta in en bild på mina nya naglar också, lovar! 

Puss så länge :*



Bae: August Alsina

Alltså på riktigt, mitt hjärta gör ont! Så jävla vacker är han.
Alla bilder är från tumblr.
 
 

Fixa naglarna

Nuuu ska jag iväg till DivaNails och ska fixa mina naglar!
Puss så länge :*
 
 

Body Language

Äckligt bra låt!!
Hörde den första gången i Fredags på Kid Inks spelning faktiskt.
 

Random Bastards - UÅ

Varför i hela friden har jag missat den här låten?!
Kan någon snälla säga varför?
Hur bra som helst ju. Asså Norrland <3
 

Grov försovning

Goddagens alla glada!
 
Jag råkade försova mig riktigt ordentligt idag och det gör mig arg. För det är inte ofta som jag försover mig på riktigt utan jag brukar ligga kvar i sängen med flit ibland. Haha. Jag planerade den här dagen så jävla bra igår så ja jag är lite besviken. För nu är helt plötsligt klockan 12 och jag har inte fått mycket gjort. Så det börjar vara dags att lägga på ett kol. Har precis kommit till skolan och tänkte duka upp lite frukost till mig själv medan jag mailar iväg lite tråkigt osv.
 
 

Bängan Lagerblad i SR

Haha alltså, vissa människor ser verkligen inte humorn i Bängan. Han är ju underbar.
 

Nebay Meles - Sen kväll ung natt

Gud vad jag behövde den här just nu.
Så j*vla bra gjort Nebay!! Den här har spelats många gånger idag, och den kommer spelas många gånger till. Det kan jag lova.
 
 
Bilden har jag lånat från Nebays Facebook, men från början är den tagen av Babak Azarmi.

Bra rubrik

Hello you!

Jag har typ världens längsta och världens bästa sovmorgon idag så har inte behövt kliva upp ur sängen förrän vid 10. Sen har jag ju duschat och blabla. Och nu strax ska jag röra mig mot tåget och möjligtvis hinna köpa kaffe på vägen. Sen så är det skola fram till halv fyra så vi hörs efter det mina fina. Pusspuss




Trött söndag

Hey you!
Sorri för att jag inte skrivit något på hela dagen men har inte haft orken. Jag kom inte upp ur sängen förrän efter tolv idag och fick typ fixa mig i panik för att sedan dra iväg direkt till Melikas utställning.
Fick med mig två affischer därifrån, av bilder som hon tagit såklart. Earl Sweatshirt på den ena, och den andra blev Wutang clan. Bilden på Earl var den viktigaste då den symboliserar två olika minnen. Det första är ju såklart konserten, och det andra är att det var första gången jag träffade min fina vän Melika. 
Och bilden på Wutang valde jag just för att det är dom. Plus att jag var på den konserten också. Haha. Egentligen ville jag köpa typ alla hennes asfeta bilder men pengarna räcker inte till så många. 
 
Nu ligger jag iallafall i sängen igen och tänkte väl stänga mina blå om en liten stund. Är så otroligt trött.
Satt nyss och leta lite gammal musik och blev på värsta nostalgihumöret. Bland annat denna. Den här låten betydde skitmycket för mig förut. Så fin!
 

Nytt i garderoben

Okej, jag har suttit i en halvtimme och pusslat ihop ett collage på kläderna jag just klickade hem från Nelly.com.
Jag är så h*lvetes leds på min dator just nu, så tror jag måste stänga av den ett tag! Haha.
Men jag klickade iallafall hem en ny outfit som jag tänkte ha nästa helg när mina babes kommer hit. Den var på rea så det gick på drygt 250 kronor bara.
 
 

Mosebacke ikväll

Ikväll hittar ni mig på Mosebacke. Haha eller ja, halva kvällen i allafall.
Melika ska köra ett tag, hur fett?!
Mer infooo på bilden nedan!!
 
 

Sjukt bra kväll

Godförmiddag mina fina läsare!

Spelningen igår var helt fantastisk. Kid Ink är såååå bra! Och jag hittade massa nya bra låtar. Jag har ju inte lyssnat på honom särskilt länge så har missat mycket. Men han var jävligt bra igår! Idag har jag dock en liten bula i skallen efter att ha stått i en väldigt hypad publik. Fick en armbåge levererad i bakskallen igår, mindre skönt men det är sånt man får ta. 
Kvällen avslutades med lite häng på Snaps men stannade inte länge då jag blev otroligt trött och hängig. Ikväll kör jag dock all in. För ikväll ska jag med Melika + ett helt gäng andra människor och festa. Kommer bli hur bra som helst. 

Vi hörs senare!!




Kör vi kid ink

Nu är jag på väg till stan!!!
Ska möta upp fina Melika klockan 8 och sen drar vi vidare mot Debaser. 
Jag har hunnit färga håret lila idag! Dock synd det inte så mycket på bild, måste typ slänga in en färgbomb för att få det i den färgen jag vill ha. Men det får vi ordna nån annan dag.

Ha en bra fredag mina vänner! 



Kid Jallow - Henne & Henny ft Alex Rios

Helt klart en ny favoritlåt! 
Blev helt peppig och glad av den, haha!
 
 
 

Sovmorgon igen

Godmorgon sötisar. 

Jag råkade ta sovmorgon idag igen. Den här gången har jag inte ens hört mitt alarm och vaknade i panik klockan 10. Så mina planer på att hinna färga håret på morgonen gick ju åt helvete. Nåväl. Tur att jag har hela dagen på mig. Klockan 1 ska jag och kika på en lägenhet, och efter det kommer jag typ ha flera timmar till övers. 
Längtar till ikväll!!!

Vi hörs på ett tag mina pussgurkor



Det här med känslor

Haha fick typ världens konstigaste känsla nyss.
"Shit vad jag känner mig ensam". Jag har inte känt så på väldigt, väldigt länge faktiskt. Men nu bara mitt i allt.
Jag vill bli förälskad, och bara vandra på rosa moln när jag tänker på någon. Ni vet när man bläddrar på Weheartit och bara hittar massa mysiga kärleksbilder? Men jag är rädd! Och dessutom så blir det aldrig bra om man skyndar in i något, eller tvingar något att hända. Jag har sån enorm skräck för att bli sårad så jag skulle nog ändå inte kunna satsa fullt ut på en annan människa. 
Fast de säger ju att kärleken kommer när man minst väntar sig det. Så det kommer väl när det kommer, antar jag. Tills dess så klarar jag mig nog bra på egen hand.
 
Och jag hoppas att denna känsla har gått över till imorgon.
Godnatt mina fina läsare.
 
 

Mange Schmidt release

Hänger runt i stan just nu med Melika. 
Vi var en sväng på kärleksattacken och supportade LöstFolk och sen drog vi vidare på Mange schmidts bokrelease. Vet inte hur länge vi stannar. 

Ni får en bild från kärleksattacken så länge!



 

Imorgon händer det!

Imorgon är det Kid Ink på Debaser Strand som gäller.
Shit vad jag är taggad. Har inte sett en internationell artist sen i Juli då jag såg A$ap Ferg
Jag tror inte ni fattar hur glad jag är att jag flyttade hit! Här kan jag göra allt det jag vill göra.
Tex se en massa bra artister!!
Vad jag har förstått så finns det fortfarande några biljetter kvar, passa på att haffa din biljett genom Livenation nu!
 
 

9 Oktober

Godmorgon! Jag tog en sovmorgon idag, som jag brukar göra när jag är "ledig". Klockan ringde klockan 8, men jag bara puttade iväg den Behövde nog sova ett tag.
 
Vi har ju egen projekttid idag, och för en gångsskull så har jag stenkoll på vad jag ska göra. Jag ska jobba vidare med det vi gjorde på hiphopfabriken igår. Suveränt va? Sen så kommer jag även vara hundvakt från halv 12 ungefär och fram till halv 5. Sen ska jag iväg och hänga med Melika resten av kvällen.
Så skönt att ha en hel dag planerad!
 
Nu ska jag laga mat, vi hörs på ett tag!
Fick en jättesöt bild på min kära "lillasyster" imorse. Usch vad jag saknar henne.
 
 

Yasss bish

Nu bär det av till hiphopfabriken. Som jag längtat! Vill bara lära mig mer och mer och ännu mer. Så underbart!
Yasss bish nu kör vi :)




Eboi, Nebay Meles & Denz - Jetski RMH remix

Älskar det här med att RMH börjat göra remixer på massa låtar. Låter ju helt suveränt. Denna hade jag velat ha på Spotify!!
En till grej NEBAY MELES ÄR ÖVERTUUUNG!!!
 

Album: Gonza-Ra - Lavinfara

Hallå det är ju 8 Oktober idag. Det har jag inte hängt med i. Så det är alltså idag som Gonza-ra släpper sitt album!!
Jag har inte hunnit hitta min favoritlåt än, men det kommer!
Medverkar på albumet gör: Ivory, Kalle Gracias, Cleo & Jaqe bland annat.
In på Spotify och lyssna!!
 

Regn och grått

Godmorgon!

Här i Stockholm ösregnar det. Det förstörde mitt morgonhumör. Jag var himla glad imorse när jag vaknade, och nu är jag bara blöt, kall och irriterad. För jag äger inget paraply så jag fick springa genom regnet!
Får hoppas humöret blir bättre under dagen. Har ju hiphopfabriken idag så det borde bli bättre! 

Ha en bra dag alla ni andra :) 



Jag har säkert lagt upp den här redan, men har lite bildbrist i luren. Den här bilden togs iaf i söndags!

På Fredag!

Det blev en biljett till Kid Ink ändå! Känner att jag behöver se en riktigt tung artsit just nu!
Så på fredag kommer jag infinna mig på Debaser och bara njuta. Shit va nice.
 
 

Helt fantastiskt

Igår satt jag och letade som en tok efter något kul att ta med mina norrlänningar på nästa helg. Jag satt och sökte runt hur länge som helst och helt plötsligt dyker denna upp på Instagram. PERFEKT!
Så nu har jag köpt biljetter till mig och mina fina vänner. Äntligen ska jag få visa runt dem lite i min "värld". Kommer bli så j*vla fett!!!

Mer info finns på bilden!
 
 

Zeki Rekk - Rakt igenom ft. Sebbe Staxx & Abidaz

Så här skriver Zeki om låtsläppet:
"Det var 4 år senast jag släppte musik, snart släpper jag en ny hiphop banger och musikvideo gästad av Abidaz och Sebbe Staxx (Kartellen). Gilla, sprid o dela för kärlek!"
 
Jag har bara hört Zeki live i Kärleksattacken, men han är grym! Så jag har väldigt stora förväntningar på detta släpp. Men kan det ens bli dåligt? Tror inte det!
 
 

Linda Pira x 3Details

En kommande reklamfilm för 3Details!
 

Supernatural tisdag

Godmorgon!

Även om jag var supertrött imorse, så är jag glad ändå. Peppen på att gå till skolan är enorm varje morgon, vilket är asbra ju! 
En till riktigt bra sak händer idag. Supernatural börjar igen efter att ha haft paus i några månader!! Haha serietorsken är igång igen. Men jag har väntat så länge på säsong 10 så peppen är totalt oövervinnerlig!

Vi hörs mer på nån timme gullisar :*
Om ungefär en vecka kommer mina norrlänningar hit också, hur bra?



Bilder från igår!

Haha jag hann inte lägga upp bilderna innan jag åkte till skolan, och när jag kom hem så hade jag fått 3 kommentarer av "Anonym" som löd: När ska du lägga upp bilderna från igår då? 
Vem är skyldig? Haha.
Här har ni bilderna iallafall!
Och kom ihåg mina vänner, om ni tar bilder av mig: Länka till mig eller låt "loggan" i hörnet vara kvar!! (Eller både och om man vill va snäll.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GONZA-RA & ERK "VI ÄR HÄR NU"

Asså Norrland <3 
Gonza-ra släpper debutplattan "Lavinfara LP" den 8 Oktober.
Intervju och mer info hittar ni HÄR.
 

Kid Ink

Jag är typ superspänd just nu. I flera veckor har jag tänk köpa biljett till Kid Ink, men alltid glömt. Jag har ingen aning om det ens finns kvar biljetter nu och det ger mig magont. Jag måste kolla upp det direkt när jag kommer hem!! För jag vill verkligen inte missa Kid Ink, oavsett om jag måste gå själv eller inte.
Låten hittade jag på Melikas blogg.
 

6 oktober

Morning guys!

Jag hann verkligen inte slå på datorn och blogga imorse. Försov mig och hade alldeles för mycket att hinna med. Hann knappt få i mig någon frukost. Men nu har jag precis kommit till skolan och har äntligen ro att skriva lite. Jag vet inte riktigt vad det är vad vi ska göra idag, men det blir säkert roligt iallafall. Det är det ju typ alltid!

Vi hörs lite senare mina fina läsare.




Antwans videoinspelning

Nu har jag landat hemma igen!
 
Jag skrev ju tidigare att jag bara skulle förbi Liljeholmen en sväng. Men så blev det inte. Blev kvar där i nästan 5 timmar. Men det var så j*kla kul så jag ville inte åka hem. Fick träffa massor med nya människor! Bland annat killarna i Svart & Vit. Jag måste börja gå på mer sånt här, man skapar nya kontakter osv. Och sen så fick jag ju vara med i videon också, så det är rätt fett.
Är peppad på resultatet! För låten är överfet, Antwan och Mabel är superduktiga verkligen!
Jag bjuder på en bild från dagen, imorgon kommer det upp fler.
 
 

Videoinspelning i Liljeholmen

Ni vet väl vem Antwan är? Jag har delat hans musik säkert hundra gånger här på bloggen. Och för ett tag sen släppte han ju sin debutsingel. Idag ska han och en tjej som heter Mabel spela in en ny video. 
Alla är välkomna och vi samlas allihopa klockan 15.50 vid Liljeholmens t-bana. Därifrån ska vi vidare någon annanstans, så kom i tid! Ta med alla ni känner!
 
Jag ska dit ett tag iallafall. Vet dock inte hur länge jag kan stanna då jag måste fortsätta söka boende och fixa lite bloggsaker. Men stannar säkert en timme iallafall.
 
Kom dit ni också mina fina läsare, det kommer bli grymt!
 

5 Oktober

Godmorgon! 
 
Fast det är ju typ inte ens morgon längre. Jag vaknade vid 10 nångång typ. Och kastade mig direkt i duschen, för det var så varmt i sängen. Haha!
Nu ska jag ägna nån timme åt att leta lägenheter. Det verkar som att alla bara hyr ut rum och det är väl bra, men det hade varit ännu bättre om jag kunde hitta en lägenhet. För det hade varit så skönt att ha mitt helt egna space. Kunna bjuda hem vem jag vill osv. Så idag ska jag leta leta och leta. Ni får önska mig lycka till!
 
Vi hörs lite senare.
 
 
Gammal bild från när jag tog studenten förra året.

Seriekväll

Jag har inte gjort något alls speciellt idag. Ganska skönt ändå. Imorgon däremot ska jag nog iväg och göra en kul grej. Men mer om det då. För nu ska jag kika mer serier och bara hänga i sängen. 
Puss och godnatt till er som ska sova, och till er som ska ut och festa: Ha så kul! :)
 

Joel Martinsson - Äventyr

Äntligen något nytt från Joel! Han är ju så bra.
Så j*vla bra "kärlekslåt". Man blir ju peppad av den!  
Eller vad tycker ni?
 

Fotoutställning

Se hit allihop! Den 12 Oktober så har mina superduktiga vän Melika (DuVetInte) en fotoutställning på Framia i Vällingby. Hon kommer ställa ut och sälja bilder. Ni borde gå dit! Allihopa! Jag kommer gå dit.
 
Så skriv in 12 Oktober i era kalendrar!
 
Lånade bilden från Melikas facebook.
 
 

4 Oktober

Godmorgon!
 
Så himla skönt att få sova ut för första gången på hela veckan. Vaknade verkligen helt utvilad. För jag somnade ju redan vid 12 igår, så jag vaknade mellan 9 och 10 nångång. Och det första jag gör är såklart att plocka upp datorn för att blogga. Har börjat få in den rutinen nu. Hur bra som helst ju.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det återstår att se. Kanske det bara blir en hemmakväll. Åker kanske iväg på Hemmakväll och köper lite lördagsgott, för det är jag värd. Haha jag har ju kind of bestämt att jag bara får äta godis på lördagar, det funkar väl sådär än så länge. Men det går bättre för varje vecka iallafall!
 
Nu blir det lite serie eller så kanske, om man får nån ro att göra nåt i den här lägenheten. 
Tills vidare får ni två bilder från igår!
 
 
 
 

Sagt hejdå

Jag har varit upptagen med att hänga hela dagen idag. För två av mina babes från Norrland kom hit och hälsade på över dagen. Vi har sprungit runt i stan, shoppat, käkat och bara pratat. Det var skönt att se några gamla ansikten för en gångsskull. Få en påminnelse om hemma liksom. Så jag la blogglivet åt sidan ett tag, hoppas mina trogna läsare förstår.
 
Jag är så himla glad över alla jag har runt mig just nu. Jag har bara peppande och stöttande människor i min närhet och det ger mig sån fantastisk glöd. Glöd som jag använder till att fortsätta med sånt som jag vill göra. Utan både mina "gamla" och nya vänner så skulle jag nog lägga mig ner och dö. Hehe. Sorry om jag är sämst på att visa hur viktiga ni är för mig!!!!
 
Jag ska inte ljuga. Stämningen inombords är lite neråt just nu, men det blir den alltid när jag måste säga hejdå. Men tur så går det över rätt så snabbt. Och strax är jag back on track again.
Nu ska jag kika nån film eller serie, skönt med en lugn helg för en gångsskull. Ska bara äta choklad och mysa.
 
Godkväll på er allihop!
 

Realistico - Det enda jag ser e svek (Ft. RoRo & Marc Divine)

 

Möta gällivarebor

Godmorgon fina ppl.
 
Det gick ovanligt lätt att kliva upp imorse, trodde jag skulle vara helt död. Haha för att kliva upp klockan 6 är inte min grej riktigt. Men idag blev jag tvungen. Ska möta Crille och Linnea på centralen vid 8. De är här i storstan över dagen och vill hänga med mig. Hur bra låter inte det? 
 
Igår var jag iallafall på företagsmässa med Caty. Vi gick på några seminarier på förmiddagen och sen åkte vi in till stan. Vi sprang och hämtade lite fastfood och sen hängde vi på hiphopfabriken resten av dagen. Hann prata om himla mycket och sen blev det rätt mycket musik också. Så himla bra dag!
 
Well, nu ska jag springa och köpa en kaffe innan jag ska till tuben. Puss!
 
 

STHLM STAD REMIX - TRAILER

Peppad på att se och höra denna. Så många bra artister i en och samma låt!
 

En genial låt

Den här låten måste ju vara en av de bästa som släppts inom svensk hiphop på några år. Och igår var det dessutom 2 år sedan den släpptes! 
Hur många av er har hört den här nångång?
 

Företagsmässa

Godmorgon!
 
Idag ska jag iväg på företagsmässa med Caty. Tänkte först inte gå då företag inte kändes så aktuellt. Men sen såg jag att det fanns massor med roliga seminarium där man kunde lära sig massa nytt. Så varför inte? Vi fick dessutom gratisbiljetter så kbk.
Jag var ju som sagt på hiphopfabriken igår. Det var nice häng och kul att testa nåt nytt. Kommer definitivt att fortsätta där, och försöka prova på det mesta under veckorna.
 
Nu ska jag bädda min säng och fixa håret på ca en kvart så har ingen mer tid att skriva. 
Puss på er!
 
 

Hiphopfabriken ikväll

Jag är på lite inspirationslöst humör idag. Jag vet inte ens vart det kom ifrån med tanke på allt inspirerande vi gjort i skolan hela veckan. Orken kanske är slut?
Aja. Det går över.
Ikväll ska jag iväg till hiphopfabriken och prova på hur det känns. Det blev en spontan ansökan ihelgen. Det kan ju liksom inte skada att testa. Känner jag att det inte är något för mig så går ju inte världen under direkt. 
 
Men innan jag åker ska jag hinner läsa nåt kapitel i "När jag inte hade nåt". Så otroligt bra bok!
 
 

Silvana Imam & Nebay Meles - Astma (RMH remix)

Tung!
 

Kartellen 26/9 - Videos

Ja jag vet att ljudet inte är så himla bra. Jag vet bara inte hur jag ska fixa till det än. Så om någon har tips så är ni välkomna att kontakta mig på Facebook eller på mail: [email protected]
 
 

Frusen

Godmorgon peepz!
 
Jag är fortfarande himla trött. Som jag varit hela veckan. Men jag får nog skylla mig själv när jag inte sover i tid.
Igår blev det sent igen pga att jag fick min bok. Jag fastnade helt i den direkt och mitt i allt var klockan nästan 12. Nä idag ska jag vila lite efter skolan, så jag orkar med dagens äventyr. Men mer om dem senare.
Nu måste jag börja fixa det sista innan jag ska åka iväg till skolan.
 
Justja, jag skulle ju visa vad det var för bok jag beställt. Någon på Facebook har redan gissat rätt. Men jag tror inte att alla mina läsare har mig på Fb. Så här har ni en bild! Ignorera min rutiga madrass där under, haha!