Oskar.

Oskar åskar, snart kommer blixten.
 
 

Del 1: Kartellen, Stora scen, Gröna Lund

 

Video: Linda Pira - Knäpper mina fingrar ft. Stor

Herregud vad jag har längtat, och herregud vilken jävla video! Så jäkla ball! Big up Linda & Stor.
 
 
Regissör Måns Nyman
Producent Frida Klarker
Inspelningsledare Jimmy Francis
Regiassistent Olivia Kastebring
Fotograf Erik Persson
B-foto David Gylje
C-foto/DIT Tommy Sandberg
Elektriker Sebastian Sheild
El ass Robert Pontinder
Passare Adrian Wigerdal
Scenograf / Stylist Marika Åkerblom
Scenograf / Stylist ass Franciska Svenson
Hår/Make up Emma Veronica Johansson
Craft Maya Parment Schwarz
Prod ass Simon Bergfors
Klipp / grading Johan Nordin

Dans / Koreografi
Blackout Family:
Melina, Anya, Nicole, Stina, Laura, Zawadi, Amanda, Tiandra

TACK TILL
Sony Mobile
Dagsljus
Salim Häggelin El Gharbi
Evelina Lundqvist

Romantics Anonymous Production 2014

Video: Sindri - Faded

Kär, i en till låt. Den här ska jag nöta, nöta & nöta.
 
 
 
First video from the EP More Than Enough

Prod By: Sindri
Filmed By: Bobby Castelo & Sindri
Edited By: Sindri

Plantlife.

Shululu!
 
Satt och slöläste massa bloggar och helt plötsligt fick jag världens lust att skriva ett inlägg. Har ju redan några tidsinställda till idag, men nu får ni ett extra!
 
Så vad gör jag? Jag softar i köket i min övermysiga & snygga Dope tröja, och självklart mina HUF Plantlife sockar. Finns seriöst inga strumpor som är skönare. Måste på Caliroots och köpa fler nu när vi taggar till Sthlm. Fick även typ världens bästa nyheter imorse. Min babe lever, jag behöver inte oroa mig längre! Det känns så himla bra. Hade kunnat dansa runt stan 13 varv eller nåt, haha. Anyways, planerna för idag är ganska oklara. Antingen far jag ut och firar med lite sprit, eller så stannar jag hemma, väldigt osäkert än så länge. Det enda jag vet är att jag ska och sola med världens finaste Ida och sen ska jag väl tokstäda mitt rum (det börjar se ut som resterna av ett världskrig där inne heheheh)
 
Nu dags för en cigg eller 4 och sen ska jag torka mitt nyduschade hår. Puss på er :*
 
 

Nytt: Flame Feat. Robzta De Niro - NANANA

Galet jävla fet! Längesen jag blev så här störtkär i en låt. Längtar efter EPn!
 
 
 
The Preperation Disc is an EP from Flame containing 6 tracks.

The first track Nanana features Robzta De Niro and is produced by Kiano Beats (http://www.instagram.com/kianopiano).

The video is shot on a tram in Gothenburg City a.k.a Rotten Gothen.

Allting blir till aska.

TJA!
 
Det här är nu tredje gången jag skriver om detta inlägg och jag håller på att få ett mindre raserianfall. Jag tänkte uppdatera er om vad som pågår i livet just nu. JAG ÄR SPYLEDS PÅ MIN DESIGN! Någon kunnig som vill hjälpa mig?
I Februari sticker jag till Sthlm och jag håller på att längta ihjäl mig. Jag och mina fina ska dit på Partykryssning vilket kommer bli asfett! Sen ska jag väl bara njuta av att få andas storstadsluften igen. På tal om det så hittar jag inga lägenheter i varken Sthlm eller Uppsala och det börjar gå mig på nerverna. Jag orkar fan inte bo kvar här längre. Tragiskt men sant. Man blir ju hjärndöd av att bo här, inget illa menat mot någon så hetsa inte upp er. Så det känns ju lite pissigt. Men annars mår jag bra. Festar järnet och bara umgås med mina fina. Det finns ju vissa som man kommer sakna mer än andra när man flyttar iväg.
Har börjat skriva dagbok också, eller något liknande. Är himla skönt att bara kladda ner sina tankar på ett linjerat papper. Så slipper jag ta ut det på bloggen!
 
Yeye, det var väl allt jag hade att erbjuda för den här gången. Imorgon kommer det säkerligen komma upp minst ett inlägg. Puss på er! :*
 
 

Nytt: Vem - Galen (Feat. Joel Fungz)

 

Video: Seinabo Sey - Younger

GOD DAMN vilken röst hon har!
 
 

Nytt: Maskinisten - Familjen (Feat. Christos)

 

Nytt: Shivano - Paradis

Varje Måndag så släpper ju Shivano en ny låt, och förra måndagen så glömde ju jag såklart att dela hans nya låt. Idag är det faktiskt Tisdag, men ni får ändå låten som han släppte igår. Den heter Paradis, och den är hur mysig som helst!
 
 

Trailer: Linda Pira - Knäpper mina fingrar

Är HYPAD rätt ord att använda just nu? Aa. Jag är fett hypad på den här videon alltså. Linda Pira & Stor gör det så jävla bra tillsammans. Det här KAN INTE gå fel asså. Tro mig.
 
 

Video: Aleks feat. Mohammed Ali & Masse - Magasin

Är sen med att titta på videon, jag veeet. Men lika jävla fet är den ändå. Aleks asså, vilken röst. Sveriges Frank Ocean helt klart. Åh.
 
 
 
Regi/Foto/Klipp: Emilio Di Stefano
Regi ass: Fabian Sigurd, Aleksandar Manojlovic
Manus/Idé: Aleks, Mohammed Ali & Emilio
Creative ass: Mohammed Haji Bile
Producent: Aleksandar Manojlovic
Runner: Krister Espalani, Rasmus Bleckberg
Smink: Mona Ali
Tatuering: Södra Ink

Skådespelare: Ellroy Tushawn, Ashkan Jalilian

Nytt: Realistico, RoRo & DanDon - För hela orten

 

Nytt: N feat Sebbe Staxx - För dom riktiga

Jag diggar denna. Det låter verkligen som Kartellen 2008. Dock så är ju inte detta Kartellens låt, men ljudet är samma som de körde på för några år sedan. Fet!
 
 
 
Spotify & iTunes kommer inom kort!

Underklassmusik UKM & Stadsbild presenterar
N feat Sebbe Staxx - För dom riktiga
Från kommande albumet Stadsbild Volym 3
Producerad av Matte Caliste
Cuts av DJ Siesta
Regi/Video av: Ali Memarchi
www.directoralimemarchi.com

Foto: Anja Ullberg och Ali Memarchi
Ljus: Marcus CF. Tinnerholm
Postproduction: Felipe Rebolledo

Till er..

..som vill ta en titt in i min skruvade skalle. Jag har skaffat en tumblr, bara för att jag kan liksom! Där kommer jag samla all fucked up shit som jag tänker på varje dag. Så klicka er in där och lär känna mig:
 
radasfudge.tumblr.com
 
 

Nytt: Aleks - Magasin (Med Mohammed Ali)

Det finns ingen i Sverige som har ljuvligare sångröst än Aleks. Han är Sveriges motsvarighet till Frank Ocean. Jag skulle kunna sitta i dagar och bara lyssna när han sjunger. Hans låtar slår aldrig fel heller, tror aldrig jag har hört en dålig låt med Aleks. Nu får jag ju inte glömma Mohammed Ali, haha! De är också duktiga, de har liksom alltid ett budskap i sina texter och det diggar jag. :) Äh nu ska jag sluta babbla, lyssna på låten här nedanför istället! F e t!
 
 

EP: BoBo - Kolla på mig nu

Men hallåååå! Kolla vad jag har glömt.. Bobos nya EP har ju släppts för en x antal dagar sedan. Dumma mig. Har knappt lyssnat igenom den själv ens, men av det jag har hört så är den feet!
 
För er som inte vet vem han är: BoBo är en del av TGC (TungGungClick). Det nyaste tillskottet faktiskt. För er som inte har spotify så finns hela EPn på Youtube!
 
 

Live: Dani M i Nyhetsmorgon

Kolla in när Dani M & hans bror Ramon kör "Agenda" live i tv4 Nyhetsmorgon!
 
 

Bonusavsnitt: Bängan Lagerblad Målar över hakkors

Min kärlek för Bängan kommer leva förevigt. Fan vad han är bra!
 
Så här skriver Critical om videon: 
"I väntan på säsong 2 kommer här en extrainsatt sändning med er allas BÄNGAN LAGERBLAD!"
 
 

Nytt: Shivano - Ringa upp

Idag släppte Shivano (La Familia) en ny låt. Tyckte den var asjävlatung. Den kommer spelas mer än flitigt i mina högtalare framöver. Big up Shivano!
 
 

Nytt: Samboii - Västerortsstil

Känns skönt att vara igång med bloggandet som vanligt igen, och det första tillskottet får bli Samboiis nya överfeta låt. Den kommer verkligen spelas flitigt här hemma iallafall!
 
 

2014 - Simma eller sjunk

Idag är första dagen på ett nytt år Just därför vaknade jag med en helt ny inställning till livet idag. Efter att ha mått dåligt ett bra tag nu så känns allting plötsligt lättare. Jag tror att jag behövde spåra ur för att kunna stå upp rakt igen. Det har varit en jävligt spännande vecka för min del. Men det har jag redan skrivit om tidigare.
2013 var ett bra år för mig. Jag har byggt upp mig själv så himla mycket, och lärt mig att man faktiskt klarar det mesta, även om man inte tror det. På kärleksfronten har det dock varit dött. Jag har inte velat ha någon på samma sätt som tidigare, kanske för att jag varit mer självständig. Däremot förändrades det i slutet av året. Jag fick upp kontakten med en gammal vän under sommaren, och vi har inte slutat prata sen dess. Och efter otaliga timmars pratande så kom kärleken in i bilden. Vi har dock inte hunnit träffas och nu har han försvunnit nånstans. Jag saknar honom som in i helvete, men förr eller senare så kommer han tillbaka, jag bara vet det. "Med dig känns det bra", ett par ord som verkligen öppnade mina ögon. Men jag tänker inte sitta och må dåligt för att jag saknar honom, det har jag insett. Man kan sakna utan att vara ledsen. 
Jag har även hittat många nya vänner under året. Vilket jag är sjukt glad över. Jag har så många fina människor runt mig, vilket jag lärt mig att uppskatta. Det här året ska jag göra till det bästa med hjälp av alla mina vänner! Även om jag ska flytta bort från dem, så kommer jag alltid finnas där. Vilken tid på dygnet som helst. Ni vet vilka ni är.
Så tack 2013 för alla skratt och all gråt. Jag är glad över både motgångar och medgångar, för man lär sig av allt som händer. 2014 ska jag ta en dag i taget, för shit happens! Men livet går vidare ändå.