Trailer: DC Grimsta - När vi går

Låten släppts 8 Augusti med B-spåret "Stjärnor" och tillhörande video kommer den 16 augusti!
Ser fram emot detta släpp.
 

Snart snart

Sorrii att jag är så långsam ibland, men har inte haft tid förrän nu! 
Har varit på arbetsintervju och nu är jag hos min coach igen. 2,5 timme till hemgång, och jag längtar redan till sängen. Är så himla trött jämt, måste vara något fel på mig. 
Vi hörs igen om nån timme! 




Arbetsintervjuer från alla håll

Det har äntligen börjat gå mot det bättre för mig i jobbsökandet!
Har som sagt varit och provjobbat på hemtjänsten nu i veckan, och imorgon ska jag på intervju på en restaurang i Sollentuna. Livet känns riktigt bra just nu! Förhoppningsvis hittar jag snart ett heltidsjobb, vilket i sin tur leder till att jag kanske snart hittar en egen lägenhet. Jag är himla lycklig alltså!
Och på söndag kommer lillasyster och kusinen hit och hänger med mig i 2 veckor. Vi ska på grönan, We Are Sthlm festivalen, prova på massa spännande mat (tjockisar), sola, bada och bara njuta av livet. Det kommer bli helt faktastiskt. Innan det så kommer ju Melika hem också, så ska hänga med henne på fredag! Så jävla nice, har ju knappt orkat med någon social kontakt på 2 veckor för att jag har sovit så himla lite.
 
Nu blev det mycket text, så jag avslutar här, men lite musik.
Hoppas ni har en lika bra dag som mig!
 

Ken Ring ft. Samia - Ensamma mammor

Det börjar vara ett tag sedan jag skrev något om Ken. 
Hur bra är han inte?
 Den här låten har en speciell plats i mitt hjärta.

Hard workin gal

Det har varit 2 intensiva dagar. Har jobbat 7-16 båda dagarna. Vilket har inneburit att kliva upp 5 varje morgon, då det tar 45 minuter att ta sig till jobbet. Jag har nästan gråtit blod av att kliva upp så tidigt. Fy tusan.
Imorgon är jag ledig, vilket innebär mer sömn och mer lugn i själen. Nu har jag iallafall 2 deltidsjobb, vilket känns riktigt bra! Bara jag får nog med timmar.
Jag la upp en bild på Instagram igår, som jag är riktigt nöjd och stolt över. Måste ju självklart lägga upp den här också! Bilden är tagen på "I skuggan av betongen 2014" och många av er har säkert redan sett den. 
Följ mig på Instagram: Skitsammaa
 
 

Ivory - Lutar som en krycka

Ouufffff, vad jag diggar Ivory. Han är t u n g!
 

Video: Linda Pira - Shu katt/Överlever allt

Så himla bra låtar, och lika bra video! 
Linda är så snygg! Om jag hade fått välja att byta utseende med någon så hade jag bytt med henne. Utan tvekan!
 

Trailer: Lokal ft. Patryk - Galen

Godmorgon alla där ute!
Jag har varit uppe sedan ca 5 imorse, och hade ingen tid att blogga innan jag åkte. Så jag ställde in den här till er redan igår kväll.
Låten släpps 3 Augusti, alltså på söndag!
 

#Leh

Haha jag är helt kär i texten på den här. Någon mer än jag?
Någon som vet vad Leh står för?
 

OIAM x Warner Music

Godmorgon allihopa!
Jag har precis klivit upp ur sängen faktiskt.
Ska ut och röka och sedan äta lite frukost.
 
I fredags såg jag något riktigt bra på Facebook. OIAM (Samboii, Adam Kanyama och Gedi Gedz) hade lagt upp varsin bild på när de signar kontrakt till Warner Music. Hur bra är inte det på en skala? 
Grattis grabbar, ni förtjänar det!!
 
Har ingen bild på mig och dom tillsammans, så lånar deras instagrambilder tillsvidare. (Hoppas det är ok)
 
 

Nostalgi

Blir helt varm i hjärtat!
 

Bigger than me

Ojojoj vad jag väntat på något sånt här från The Game. För er som inte vet, så är han en av mina favoriter. Han hamnar precis nedanför Odd Future på listan!
 
"These niggas ain't spitting with me, you ain't sicker than me.
Fuck out my section, you ain't sitting with me.
This for very important people, it's clear that we not equal.
Clear you niggas faggots, I'm the black Marshal Mathers.
Like "ying, ying, ying" on a motherfucker."
 

Morgonmusik

Godmorgon!
Börjar vara dags att kliva upp och äta frukost. 
Men innan det ville jag bjuda på lite musik!
 

Det är fredag!

Gud så skönt med Fredag. Nu när jag börjat ha något att göra på dagarna, så kan jag längta till helgerna igen. 
Jag har ingenting speciellt planerat idag faktiskt. Trodde jag hade planer men min polare har inte hört av sig än. Så jag gissar att det inte blir något.
Får helt enkelt mysa ner mig hemma när jag slutat. Typ fira in helgen med massa gott och massor av Teen Wolf. Värsta serietorsken. Har nästan kollat alla säsonger på lite mer än en vecka. Det är väl okej? Eller?
 
Nu ska jag fortsätta söka jobb och utbildningar. Så vi hörs på någon timme!
 
 
Mina ögon är så jävla fina på den här bilden, haha.
 
 

Den går BAM!

Jag blir aldrig aldrig aldrig trött på den här. Den är så himla bra!
 

Glad av vädret!

Godmorgon!
Man blir så himla glad av vädret. Solen verkar bli kvar här ett tag. Så himla härligt. 
Jag är som vanligt hos min jobbcoach, men just nu är det rast så tänkte uppdatera lite. Man lär sig himla mycket här faktiskt. Fast det har jag nog sagt redan. 
Äh, skriver mer när jag är hemma. Hoppas alla har en lika bra dag som mig!



Trailer: Abidaz - Jag sa till dig

Jag har delat den här tidigare. Men nu är äntligen ett datum satt efter månader av väntan.
11 augusti släpper Abidaz äntligen "Jag sa till dig". Och som jag har väntat!
 

Ut och springa

Godmorgon!
Har precis vaknat och ska nu pressa i mig lite frukost. Efter det ska jag, tro det eller ej, ut och springa! Eller gå, beroende på hur varmt det är.
Har inte så värst mycket att säga just nu, så skriver mer sen!


Vacker!

100 likes

Wohooo! Glädjen när man ser att man nått 100 gillamarkeringar på bloggens Facebooksida! Vilket glädjerus! Nästa mål är 150. Vi tar 50 i taget.. Haha!
Gå in du också och klicka på gilla.
Klicka bara på bilden för att komma till sidan.
 
 

Kaliffa - Det strålar så om dig (Officiell musikvideo)

Åh vilken fin låt, och så himla mysig video. Jag blev helt kärleksfull, haha!
 

Critical - Fantasi

 Lyssna noga på texten!
 

Orkar du hålla dig vaken?

Hur mysig? Kärkärkär.
 

Lazy Sunday

Jag fattar inte vad som hände. Jag var astrött redan vid nio igår. Men jag tvingade mig själv att va uppe till iaf tolv, så man inte skulle vakna överdrivet tidigt. Ändå vaknade jag nio imorse hur pigg som helst. Skitkonstigt liksom.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Finns ju inte så överdrivet mycket att göra på en söndag. Får väl underhålla mig med serier eller något. Så ska jag leta upp något kul att blogga om också.
Men tills dess kan ni underhålla er med en riktigt bra låt!
 

Thinkin bout you

Är påväg ut till Tyresö och hämta upp min syster nu. Hon är här igen, fast med sin pappa den här gången. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, äta något iallafall. Sen får vi se. Planen var att bada egentligen men det är så himla dåligt väder ju. Så vi får se. 
Förövrigt så ville jag tipsa er om en sjukligt bra artist. Frank Ocean. Han måste ha en av de skönaste rösterna jag hört. Dessutom är han en del av mina favoriter Odd Future. Låten här nedanför måste ni höra. Den är så otroligt bra!!!





Kvällsmoden

Sitter framför min dator och pratar med syster i Skype. VI båda är helt ensamma och har tråkigt, så varför inte underhålla varandra? Samtidigt pratar jag med några saknade polare på Facebook och lyssnar musik. 
Kvällens musik är lugn och känslosam, precis som humöret. Känner mig ovanligt lugn ikväll och då vill jag bara ha lugn musik i öronen. Och vem är då bättre än David Kroon? Hans musik kan få mig så himla känslosam, men också så himla lugn. Perfekt för en fredagkväll.
 

Playlist på Youtube

Jag har börjat lägga ihop en playlist på Youtube, för er som inte har Spotify. Här kommer jag lägga in dom bästa släppen 2014 enligt MIG. Och ja, jag är medveten om att "Game Over" släpptes 2013, men den är så pass bra enligt mig så den fick hamna på listan ändå!
Enjoy :)
 

Fredag!!

Äntligen fredag! Jag har nu klarat av första veckan på jobbcoachningen.. Nästan. Har 4 timmar kvar och sen tar jag helg! Ska sova som in i bomben kan jag lova. För inatt blev det inte många timmar. Började blöda näsblod mitt i natten så somnade inte förrän vid tre typ. Det var inte lätt att komma upp ur sängen vill jag lova, och känner mig helt trasig i kroppen. Fryser och har ont i huvudet. Men sånt får man ta ibland. 
Nu är min rast slut så hinner inte skriva mer. 




MadChild - White Knuckles

Kääär i beatet!
 

Tröttare än trött

Godmorgon!
Är ni pigga idag? Det är då inte jag iallafall. Men kämpade mig upp ändå. Sitter på tuben nu och är påväg till jobbcoachen. Har ingen aning om vad vi ska göra där idag, men förhoppningsvis nåt roligt. 
Jag uppdaterar mer när jag är hemma igen. 
Puss & kram 


Träffade min sötunge igår på stan, helt oväntat ❤️

Shivano - Första val (ft Cristo Hage)

Åh vilken fin låt! Big up Shivano och Cristo Hage!!
 

Videos från igår

Godmorgon! 
Egentligen vaknade jag klockan 8, med blod i hela mitt ansikte... Hade tydligen börjat blöda näsblod i sömnen. Har inte blött näsblod på flera år, så det var rätt obehagligt. Men lyckades somna om iallafall. Och vaknade strax innan halv 11. 
Nu till poängen med inlägget. Har fört över mina videos till datorn nu och tänkte dela dem med er. Bilder kommer sen, då jag måste gå igenom dom och välja de som ser bra ut. Och vilken låt filmade jag mest? Shabbaaaa!
 
 

A$aaaaap

Alltså ni anar inte hur grymt det här var! Är så himla glad att jag valde att gå dit, för vad skulle jag annars ha gjort? Ruttnat hemma antagligen. Nej fyy vad bra han var. Och när jag hörde Shabba, så gick alla proppar i min skalle. Det är min favoritlåt om ni undrar. Haha i och för sig så hade jag bara hört den och Work innan, men ändå. Nu har jag ju iallafall fått upptäcka hur mycket jävla bra musik han gjort. Helt otroligt. 
Det här var nog första gången jag inte stod längst fram också. Men det var lagom med folk så det gick bra att stå i mitten också. Publiken var helt galen, Ferg också för den delen. Han kastade ut himla mycket vatten över alla. Haha.
Behövde inte gå ensam förresten. Träffade Melika och hennes vän där, så jag hängde med dom. Haha varje gång jag sagt att jag ska på en spelning själv, så träffar jag ändå Melika där. Första gången vi träffades var faktiskt på Earl Sweatshirt, om ni inte visste det!
 
Nu ska jag försöka vila ryggen lite, den har börjat bråka igen efter flera veckors fungerande. Det blir nog lite Pretty Little Liars så jag hinner bli trött. Bilder och videos kommer imorgon. Gissa vilken låt jag filmade mest av? 
 
 

A$ap Ferg

Blev att boka biljetten till Ferg ändå. Jag har ju inte sett någon internationell artist på ett tag, förutom Earl. Dessutom gör Ferg bra musik. Jag har ju dock inte hört hela hans platta, så jag får bara hoppas att det är bra! 
Dörrarna öppnas klockan 6, men han går upp på scen först 9 så orkar inte vara där exakt dom öppnar. Jag går alltså själv på denna spelningen. Det är lite trist att jag inte har så många vänner som är lika intresserade av samma musik som mig, men det gör inget. Finns många människor i världen som går på konsert ensamma!





Godmorgon

Jag kom precis till "skolan". Väntar på att vi ska börja. Har bara halvdag idag och sen ska jag hem och städa. Vill hitta på något kul idag. Funderar på att gå på A$ap Ferg men vet inte riktigt. Lyssnar typ på två av hans låtar så 300 känns nästan inte värt. Eller så sticker jag väl ut och hänger med någon. Vi får se helt enkelt. 
Skriver mer när jag är hemma! 
Puss & Kram



Lite nytt

Har varit på fett dåligt humör hela dagen för att jag sovit för lite. Tur att bästa Junkyard kan rädda humöret varje gång. Fick ett sms om deras rea, upp till 80%!! Hur snabb var jag att beställa när jag kom hem? Supersnabb kan jag lova. Fast det blev bara 2 linnen den här gången. Tänkte gå loss och köpa ett par skor också, men det får bli en annan gång. Nu ska jag spara pengar så jag har när syster och kusin kommer hit!
 
Jobbcoachgrejen gick bra ändå. Vi fick se en film och några frågor att svara på. Det handlade om att typ motivera sig själv till det man vill göra. Vilket passade mig perfekt även utanför jobbsökandet då jag haft mina nollade dagar, som jag skrivit tidigare. Nog om det. Nu måste jag laga mat, sen ska jag bädda ner mig under täcket ganska så direkt!
Puss & Kram!
 
Heheheh är lite tokig i Chicago Bulls kläder, varför vet jag inte...
 

Ibbe ft. Lokal - Du & Jag

Vilken gullig låt! Jag vill gå och bli kär när jag hör den. Haha. Det här är förresten Ibbes första officiella släpp. Jävligt bra jobbat!
 

Det vackraste jag hört

..på väldigt länge. Sons of Anarchy har i princip bara bra musik med i sina serier. Och nej, jag lyssnar inte på sånt här i vanliga fall, men jävlar vad denna är bra!
 

Tatuering

Jag har sån otrolig lust att tatuera mig. Över hela kroppen helst. Tatueringar är bland det absolut snyggaste jag vet, och jag kan sitta flera timmar och bara bläddra på tumblr för att få inspiration. Jag vill så gärna boka en tatueringstid, men eftersom det är så osäkert med pengar just nu så vågar jag inte. Dock ska jag börja spara nån tusenlapp i månaden igen, för att fylla upp sparkontot lite. Så när jag har tillräckligt mycket där, så ska jag börja med en sleeve. Exakt vad den ska innehålla vill jag inte skriva ut, roligare om det är hemligt ju.
 
 

Ge Mig Kärlek

Vem behöver kärlek när den här låten finns? Totalt nerkärad..
 

Tom i skallen

Jag vet helt ärligt inte varför jag bloggar så dåligt. Det kan vara för att min motivation är nere på noll just nu. Ändå sitter jag och övertalar mig själv varje dag att inte ge upp det här. Jag har följt mina drömmar ett bra tag nu, och kommit en bit på vägen. Men det hjälper inte att jag säger det till mig själv. Jag behöver någon annan som kan skrika det i mitt ansikte. Någon som vill langa en riktigt starkt peptalk? Och jag måste börja sätta upp mål. Så jag har något särskilt att jobba mig upp till. Något annat? Jag måste fixa den här designen. För på 99% av datorer ser den fuckad ut på ett eller annat sätt. Jag tycker om designen i sig, men sakerna hamnar huller om buller hela tiden. Haha, det är ju inte ETT problem jag har just nu. 
Well, bjuder väl på dagens musik innan jag slår igång Sons of Anarchy och äter lite. Sen blir det jobb fram till 21. Och om någon här i Stockholm vill hitta på nåt ikväll, holla at me!
 

Roas av människor

Har heeelt glömt bort den här jäkla bloggen idag. Har varit på jobbcoach grejen sen somnade jag ett tag. Efter det blev jag så inne i min serie så jag glömde helt bort att jag inte bloggat på hela dagen. Shit happens liksom. Hoppas ni inte är allt för besvikna på mig.
Förövrigt så ska jag väl in till stan och möta upp en gammal vän strax. Det var faktiskt jävligt längesen vi umgicks sist. Vi ska ta en drink antar jag, vilket jag behöver efter att vissa idioter helt trashade mitt humör idag. Så himla låg människa. Fast, sån är livet ibland.
Nä ska skynda iväg nu, skriver ikväll när jag kommer hem.
Puss & Kram!
 

Stammis

På ungefär en timme ska jag iväg igen. Gissa vart? Rålis såklart! Haha.
Vet inte hur länge jag blir där men jag bloggar när jag är hemma igen. Dagens musik får bli Linda Piras nya, Shu katt. Bara för att jag känner mig kärleksfull!
 

Det är inte ens skoj

Så fort jag hör Abidaz låt "Råknas" så fastnar den i min hjärna HELA dagen. Hörde den tidigare i Rålis och nu är den fast. Har gått runt hela kvällen i lägenheten och rappat för mig själv. Och mina rapskills? Inget att skryta med kan jag lova. Haha.
 
Har hängt i Rålis hela dagen med min fina vän och lite andra människor. Det var så jävla varmt idag, så jag har till och med badat TRE gånger, hör och häpna. Jag som aldrig badar annars, men man överlevde inte utan att doppa sig några gånger. Jag har även lyckats bränna ryggen ganska rejält. Märkte det inte förrän jag klev ur duschen. Är helt tokröd över halva ryggen, så imorgon får jag bara sola framsidan av kroppen. Haha!
 
Gårdagen var också kul. Först hängde vi i Rålis nästan hela dagen. Sen drog vi vidare till Melika och hoppade i myskläderna. Fick hjälpa henne när hon fotade Dj Blackmoose. Det var faktiskt kul att hjälpa till, och jag tror (vet) bilderna kommer bli asbra! Kvällen fortsatte med rulltårta och GTA. Jag spelade inte, men det var roligt ändå.
 
Anyways, tänkte bara uppdatera er om hur mina senaste dagar har sett ut, eftersom det varit ganska tyst här. Det är himla skönt att vara hemma igen, även om jag saknar mina bästa vänner där uppe. Jag känner mig inte hemma där längre, och det är ärligt för att det är för mycket drama. Man blir bara påmind om alla demoner när man kommer dit.. Här nere har jag no worries i min skalle nästan hela tiden. Så jävla nice! Nu ska jag kolla lite Orange is the new black och somna till det.
Puss & Kram!
 

Häng idag igen

Mornin' guys.
Jag har precis slagit upp ögonen typ. Ska strax börja göra mig klar. Vi ska ut i solen idag igen. Och bara pressa ett tag. Sen blir det väl hemåt för min del, till en tom lägenhet. Spännande va? Nja. Men kommer ju ha tid att blogga ordentligt iaf! Aja, nu upp och tvätta av sig lite. 
Puss och kram!



Häng

Glömde blogga imorse. Förlåt! Men fick sån stress när jag vaknade så det blev inte. Kom precis till Melika och ska sova här. Men lovar att skriva mer imorgon! 
Puss och kram!




Dom Säger

"Dom säger att jag borde va någon annan.
Sluta bry mig om andra.
Men det kommer inte hända, för jag är så"
 
Det här måste vara den finaste låten jag hört på väldigt länge. Och Joakim Gissberg har ju en helt fantastisk röst. Måste höra honom live någon gång i livet!
 

Lämnar Norrland

Egentligen skulle jag skrivit innan jag åkte men det blev så stökigt. Blev av med min skjuts mitt i allt och allt kändes kaos. Tur man har så fina vänner som ställer upp och kör! Har haft en klump i magen hela dagen. "Vill jag verkligen lämna alla redan?" Men nu när man väl är på flygplatsen känns det lättare. Jag har ju ett liv där nere också. Jag är inte ensam. 
Dock har jag insett den här veckan varför jag flyttade från första början. Det finns helt enkelt fler än en anledning. Men trots problemen så har jag fått enormt mycket kärlek den här veckan. Från så många människor som jag trodde hade glömt bort mig. 
Haha nu ska jag sluta vara så sentimental, och fortsätta vänta. Tiden går nog fort om jag har musik i öronen. Tills nästa gång, får ni en bild på bästa crille som jag tog i fredags!




Fumilajo - Låt oss inte glömma Prod. Dj Espinoza

Fumilajo (eller Olivia som hon heter egentligen) skrev en riktigt fin text på sin Facebook om vad musiken betyder för henne, man blev typ inspirerad själv av att läsa den. Och igår skickade hon sin senaste låt till mig, men fick ingen tid att lyssna den förrän nu. Jag gillar den. Man hör på henne att det är det här hon brinner för. 
 
Lyssna in den på SoundCloud!
 

Ingen Kärlek

 

Spårad kväll

Vad händer med statistiken?! Blir knäpp snart. Den hoppar upp och ner, fram och tillbaka. Huff..
Igår var en bra, men spårad kväll. Jag for ut och festade nykter. Drack en öl, men det blir man ju inte full på. Jag hade kul iaf. Träffade massa människor som jag inte sett sen jag flyttade. Hade massa deeptalk med en vän, rökte massa cigg och fick himla mycket kärlek av folk. Skulle ha gått hem tidigt, men eftersom det var min sista utekväll och jag hade så mycket bra folk runt mig så slutade det med att jag var hemma först 5 på morgonen. Hehe.
Idag ska vi städa ur systers rum, och jag ska packa väskan. För imorgon bär det av hem till Stockholm igen. Det känns skönt, men samtidigt lite sorgligt. Kommer ju sakna ihjäl mig efter min fina familj och mina vänner. Men det är ju sånt som hör till när man flyttar till andra sidan landet. 
När jag landar i Stockholm så gäller det att börja jobba stenhårt med att hitta boende och ett till jobb. För det måste som sagt vara fixat innan September. Sen börjar jag på jobbcoachning också på måndag. Så kommer väl ha fullt upp känns det som. Haha..
 
Nu ska vi börja städa!
Puss och kram / E
 
Världens sötaste unge!
 

En låt jag ALDRIG trodde skulle fastna

Haha alltså den här låten. Jag vägrade ens lyssna på den först, av vissa anledningar. Den största var nog att jag trodde den skulle vara löjlig. Vilket den är, lite iallafall. Men den har verkligen fastnat i min hjärna efter Kirunafestivalen. Det är en asbra låt att supa till faktiskt. Däremot är det nog inte en låt jag skulle slå på bara sådär. Men som sagt, det är en bra partylåt. Hahahah.
 

Video: Cleo & Kristin Amparo, Broke n' Tipsy - Gå på salong

Hur jävla fet video?! Var redan ultrakär i låten innan och nu är den ännu bättre! 
 

Noll motivation

Godmorgon.
Jag vet inte vad det är med mig riktigt, för jag sover verkligen heeeela dagarna. Och sen är jag ändå trött hela tiden. Konstigt.. Sen har jag största bristen av motivation till att hålla den här bloggen levande. Av olika anledningar som jag inte tänker ta upp här. 
Aja, idag har jag bara två dagar kvar här innan jag åker hem. Hem till Stockholm och bostadspaniken. 
Jag skriver mer senare. :*



Babe!

Adidas

Råkade sova länge idag igen. Har vänt på dygnet helt åt helvete av någon anledning. Kan inte somna förrän vid 4 på morgonen och vaknar först vid 11-12.. Inte bra. Måste vända tillbaka dygnet för på måndag börjar jag gå på nån "jobbcoach" grej som arbetsförmedlingen tvingar mig till. Vet inte ens vad man gör där. Så om någon har ett extrajobb till mig, hojta! Så slipper jag den där skitutbildningen. Eller ett heltidsjobb, ännu bättre. Så jag har råd att leva lite bättre. 
I September blir jag bostadslös också. Och det verkar svårt att hitta boende i sthlm. Fast det har jag ju vetat länge att det är. Finns det någon som läser min blogg som vet av någon lägenhet? Hojta isåfall!
På tal om annat så fick jag present igår av mina bästa tysk. Han hade beställt en adidaströja och ett par adidas leggings till mig. Hur bra är inte han? För jag har spanat på dom kläderna hur länge som helst och så fick jag dom tillslut. Han är himla bra han!
 
Nu ska jag sluta prata strunt. Ska göra mig nåt att äta, sen kolla något avsnitt av Orange is the new black medan jag väntar ut regnet. Sen ska jag umgås med lite fina människor resten av dagen. Bra dag!
 
 

ADL - Medicine

Jag är kääääär. så jävla bra!!!
 

BoBo - Kolla på mig nu

Den här videon blev också borttagen från Youtube. Vet dock inga exakta anledningar. Men hjälp till att sprida runt den nu så Bobo får tillbaka alla views han förlorade (plus några till)!!!
 

Borttagen video: DaCosta - Klappa händerna

Så här skriver de på Facebook: 
"Ny adress till DaCosta med AliBrorsh "Klappa Händerna" videon! Efter 20.000 views valde youtube att plocka bort videon och lägga upp den på en ny adress. Vi fick ett mail där det stod att det fuskats med viewsen vilket inte har hänt från vår sida. Men det viktigaste för oss är att ni som vill se videon får se den så nu är den uppe igen!"
 

Sociala medier

Godförmiddag, haha! 
Jag råkade sova brutalt länge idag. Kan ju kanske bero på att jag var på så jävla dåligt humör igår så kunde inte ta det lugnt och somna förrän typ kvart i fyra. 
Meeen iallafall. Låg och funderade igår och insåg att jag är grymt "osocial" på mina sociala medier. Då snackar vi Instagram, Twitter och Snapchat. Uppdaterar typ ALDRIG helt ärligt. Men nu ska jag börja uppdatera allt det där MINST en gång om dagen. Facebook är ju det enda jag toknöter. Haha. Men det hjälper ju faktiskt.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen vänta in att mina vänner slutar jobbet. Vi ska bl.a. hämta ut ett paket som min bästo beställt till mig. Kan visa på Instagram vad det är sen!
 
Instagram: Skitsammaa
Twitter: Annnerica
Snapchat: annerica
Facebook: Erica Skitsamma Ödalen
Kik: Annerica
Tumblr: Radasfudge
 
Följ mig överallt!!!
 
 
Bild från "I skuggan av betongen" tagen av MIG