Kiaan - Queso (Remix)

 
Jag gillade verkligen Ivorys original av den här låten. Och gissa vad? Jag gillar den här versionen precis lika mycket. Enligt mig så borde de spela in en ny version av Queso där Kiaan också medverkar.
 
Faan vad bra det hade blivit!
 

Cherrie - Sherihan

 
Vilket debutalbum, wow!
Jag läste andras tankar om Cherries album, för att kunna hiita egna ord att beskriva det med. Men vet ni? Jag har jättesvårt att hitta ord den här gången. Jag är så berörd.
 
Cherries sound är något alldeles eget. Det är liksom drömmigt och helt fantastiskt. Det går inte att inte ta till sig av hennes texter. Det är kärlek, sorg, starkt, och allt samtidigt. Musiken går liksom rakt in i hjärtat. Jag blev helt förlamad medan jag lyssnade igenom alla låtarna. Shit vad grym du är Cherrie!
 
Jag hittade min absoluta favoritlåt väldigt snabbt. Egentligen är det svårt att välja bara en, men kände att jag ville göra det. "Lämna han" fick bli min favorit, av uppenbara anledningar för er som känner mig.
 
Lyssna igenom plattan ni också:
 

Lyckliga Gatan Säsong 2, Avsnitt 3: Owe Thornqvist & Keya

 
Jag var lite efter med det här avsnittet av Lyckliga Gatan. Jag hade helt enkelt för mycket annat att göra, men det är aldrig försent, eller?
 
Jag blev inte lika känslomässigt berörd den här gången. Eller jo, känslorna stormade när Keya berättade sin historia. Men det blev mer skratt ändå allt som allt. Det här var nog ett av de finaste avsnitten hittills.
 
Owes version av "Leyla" är nog inte den typen av låt som jag skulle lyssna på. Men det var ett otroligt fint framträdande, och när han plockade fram sitt munspel så kunde jag inte låta bli att le. 
 
Och Keyas version av "Dagny" var dunder! Jag hittar typ inget bättre ord. Jag satt och gungade med hela låten och log så stort så det nästan gjorde ont. Jag kände verkligen kärleksviben i låten, och den åkte ner i min lista så snabbt så jag knappt hann blinka. För som ni redan vet, Keya är en av mina absoluta favoriter när det kommer till svensk hiphop.
 
Som vanligt så lägger jag till hela spellistan från denna säsong av Lyckliga Gatan!
 
Och en till grej, Är Keya verkligen bara 23?! Det trodde jag inte. Har alltid haft en tanke om att han är äldre än jag, men tydligen så är vi jämngamla haha!
 

Ken Ring - Hooden ft. Abidaz & Zeki

 
Det var ett tag sedan jag lyssnade på Ken Ring. Jag har varit inne mer på trap på senaste. Men så kom jag hem till Norrland och hittade dem som faktiskt lyssnar på den här "hårdare" typen av hiphop igen. Så nu är jag hooked. 
 
På den här låten bland annat. En helt genialisk mix av artister, och beatet gjorde alltid ännu lite bättre. Denna kommer definitivt spelas flitigt den närmsta tiden.
 

Imchibeat, Simon Emanuel & Friman - 1502

 
När jag fick första mailet om den här låten så beskrevs den som atmosfärisk, trap- och molnig. Inget av dessa ord var fel. Simon Emanuel är ju liksom känd för att ha det soundet, det älskar jag med honom. Däremot så har jag aldrig hört Friman på det här sättet.
 
Men gud vilken bra kombo det blev. I love it!
 

New Stock City - Madesu

 
"New Stock City är en grupp unga killar från stockholm som har sina rötter i kongo i afrika har verkligen kommit från ingenstans och chockar med en sjuk afro trap låt som handlar om mat på något nytt sätt som ingen annan tidigare gjort från sverige.
Blacky har tsm med sina vänner Alfa, Majestic och Axel skapat de dom kallar New Stock City.
Nu är dom här med deras debut "Madesu" som betyder bönor på Lingala språket man talar i Kongo.
New Stock City kommer verkligen att synas under resten av 2016 och de snackas redan massa samarbete mellan
New Stock City och Papis och resten av hans Kollektiv Team Captain Entertainment."
 
Jävligt snygg video för att vara en debut måste jag säga. Låten däremot vet jag inte riktigt vad jag tycker om än. Måste nog lyssna på den några gånger till för att bestämma mig!
 
Hoppas ni diggar den iallafall.
 

Music maestro

Shululu!
 
Efter en inte så jätterolig natt så sitter jag här iallafall. Tanken var att jag skulle försöka plugga men det går inte så bra när sömnen inte varit på topp inatt. Så det kommer väl sluta med att jag sitter och pluggar i sista minuten som vanligt. Haha!
 
Jag tänkte mest bara meddela er att jag lever, och att jag förmodligen kommer vara borta hela helgen igen. Som vanligt med andra ord.
 
Dessutom har jag fått otroligt roliga besked senast igår, så snart kommer det ske stora förändringar här. Vill inte säga för mycket dock, förrän allt är klart på riktigt. Så ni får vänta ett tag till, jag återkommer mer om det här senare.
 
Hoppas ni får en grym helg!
Medan ni väntar på att jag ska komma tillbaka så kan ni ju alltid pumpa den här godingen:
 

Mac J x Papis - Persbrandt

 
Först och främst vill jag bara nämna att detta är Mac Js debutsingel! 
Jag diggar den här grejen när artister gör låtar baserade på andra människor. Haha. Till exempel som när Ivory gjorde "Andreas Kleerup". 
Var det bara jag som älskade hur trippy videon var? Älskar effekterna. Dessutom var låten dunder!
 
Hoppas att ni tycker samma sak!
 

Lani Mo - T(r)aktkänsla

 
Jag såg något om denna för ett par dagar sedan. Men hann glömma bort den. Sen kollade jag Facebook och insåg att den släpptes inte förräns igår, så jag är inte så långt efter.
 
Jag tycker Lani Mo är grym, har alltid tyckt det. Och nu när jag suttit och lyssnat igenom hela EPn några gånger så har jag äntligen valt favoriter. Om jag får välja två låtar från den här EPn så är det "Jalla", och "Ingen här som dej" som fastnat mest. Men låten där Sebbe Staxx medverkar var också otroligt bra.
 
Leta era favoriter ni också!
 

Denis Alic & Jos F - Starkare just nu/Hitta dig

 
"Malmö artisterna Jos F & Denis Alic håller på med en EP som släpps i år! Nu har dem äntligen släppt första singeln från EPn "Starkare Just Nu" temat med hela Epn är att de ska vara "MUSIK MED MENING". Både artisterna jobbar hårt dagligen i studion för att förmedla en känsla till folket."
 
Detta var alltså meddelandet jag fick imorse. Och direkt jag lyssnade på låtarna så förstod jag temat "Musik med mening", för det har de verkligen lyckats med! Jag är himla förväntansfull på EPn. 
 

Lyckliga Gatan Säsong 2, Avsnitt 2: Nordman & Cleo

 
Jag kände än en gång att jag behövde dela med mig av mina tankar angående Lyckliga Gatan. Varför? Jo för att jag blev så otroligt känslosam igår.
 
Jag hade ingen aning om att "vandraren" betydde så mycket för mig. Visst, mina föräldrar har alltid lyssnat på den när jag var yngre, och jag kan den utantill. Men! När Håkan började prata om vad låten faktiskt betydde för honom, så trillade poletten ner för mig också. Han pratade om rotlöshet, att inte höra hemma någonstans. Och believe me, jag kan relatera. Jag har två hem, Stockholm, och lilla sketna Gällivare. Men jag känner mig inte hemma på något av ställena. När jag är i Gällivare så saknar jag mina vänner i Stockholm varje dag, och tvärtom. För på båda dessa ställen har jag människor som betyder mycket för mig. Människor som jag lämnat, vissa när de mått som sämst. Sånt gnager på mig. Jag antar att det är därför jag inte känner mig hemma någonstans. För att jag slits mellan två världar. 
 
Att Nordman blev ihop-parad med Cleo i programmet var otroligt starkt. Desså två människor hade mycket mer gemensamt än de trodde, och resultatet blev så himla känslomässigt, starkt, och magiskt. Jag grät som ett barn i slutet, när man fick höra båda låtarna. Och efter programmet så spelade jag båda deras låtar om och om igen. Magi, ren magi.
 
Som vanligt så har jag lagt in båda låtarna i min Lyckliga Gatan - lista på Spotify, som ni hittar här nedan!
 

Keya - Hörnet Remix

 
Featuring Ison & FIlle, Ken Ring, Denz, Chris & Fada, 2Much, Moms och Zeki!
 
Vilken blandning av artister! Jag har sett lite hints om denna på sociala medier och Periscope, men har aldrig uppfattat ett releasedatum. Men nu är den hääär!
"Hörnet" var också ett av de starkaste spåren på Keyas "Nyanser av blå", och enligt mig så var det även det bästa valet att göra en remix av. Och jag kan lova er en sak, jag är absolut inte besviken. 
Mixen av artister var hur grym som helst. Fler artister borde göra sånt här,
 
Så gör som jag, lägg in denna i era Spotifylistor. Så kan vi ju hoppas på att det kommer en video till denna i framtiden!
 

Karma Befometz - Ain't got time ft. Americol

 
Fick denna låten länkad till mig igår. Plus en hel del ny info om en ny artist!
Karma Befometz är nog den första tjejen som jag hört på engelska, här i Sverige. Alltså rapmässigt. Jag tycker absolut att det låter bra, och jag är grymt peppad på att höra hennes musik som hon släpper bland annat till hösten. 
 
Kolla in videon nedan för en live-version av "Ain't got time", där även Americol medverkar.
 

Keya ft. Mwuana - Vendetta (remix)

 
Wow, oväntad kombo. Verkligen. Men hur grymt är det inte att just dessa två valde att jobba tillsammans, speciellt när jag listat de båda som 2 av Sveriges bästa 2015? Detta var dessutom en av de bästa låtarna från Keyas "Nyanser av blå" som han släppte för ett tag sedan. 
 
När två av Sveriges, just nu, tyngsta artister gör en låt tillsammans så kan det inte bli annat än bra. Jag älskar den!
 
Lyssna på den ni också:
 

I came to slay, bitch

Shoo!
Känns som att jag lagt ner vardagsuppdateringen här. Lika bra kanske, för just nu har jag inte så värst intressant liv. Jag är iallafall hemma i Norrland igen. Lovade att komma upp samtidigt som en vän skulle flytta hem. Men i slutändan så blev det ändå en överraskning för mina närmsta. Fast det kanske jag har berättat redan, haha. 
 
Idag fick jag iallafall lust att slänga ihop ett moodboard och skriva några rader. För det känns som att jag kommer vara borta hela helgen igen som vanligt. Special occasions ni vet. 
Anyways, jag är typ besatt av Beyonces senaste. Jag får sån enorm egoboost av "Formation" så det är typ omänskligt. Därför kändes det inte mer än rätt att ha med henne i mitt moodboard.
 
Hoppas allt är bra med er som klickar in här. 
Vi hörs, när vi hörs.
xoxo
 
"I did not come here to play with you hoes. I came to slay, bitch!"
 

Frej Larsson ft. Erik Lundin - Salaam Aleikum

 
Jag ska inte välja favoriter, men GOD DAMN vad jag älskar den här låten. Detta är verkligen den här helgens festlåt. Jag dansade runt hela dagen igår till den här på repeat. 
Vilken geni-låt. Jag hittar inget bättre ord, haha!
 

Alpis - Andra sidan bron ft. Miraki

 
Det känns som att det var ganska längesen jag hörde något från Alpis sist. Men jag blir alltid lika glad när han släpper ny musik. 
 
Jag älskar beatet på den här, men det är väl ganska vanligt när det är Matte Caliste som sitter bakom spakarna. Låten har ett jävligt bra budskap också. Men Alpis brukar ju ha bra budskap i sina texter, så det är inte heller något nytt.
Videon har en bra story för det första, sen vill jag bara tillägga att den är riktigt snyggt filmad. Men än en gång: Matte Caliste. Kan det bli annat än bra?
 
Summan blir alltså: Riktigt bra låt, den åkte snabbare än snabbt in på min lista. För ja mina vänner, den finns såklart på Spotify också!
 

Mohammed Ali - Tills nästa gång

 
Det finns få artister i Sverige som skriver lika grymma texter som Mohammed Ali. Det är ett fakta. Deras samhällskritik är inte likadan som andras. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men så är det bara. 
 
Jag läste Gaffas recension av albumet och de skrev så här:
"Mohammed Ali är en av Sveriges mest substantiella grupper, och deras budskap hade inte blivit lika omedelbart och kännbart utan en producent som vet precis vad de vill."
De satte ord på det jag ville säga själv.
 
Jag är så himla stolt över att jag fått göra en intervju med Ali. Dock är jag väl inte så jätte nöjd med alla frågot nu i efterhand, men att det hände är något jag alltid kommer vara stolt över. För det var stort för mig. Jag skulle mer än gärna göra en ny intervju med dem båda två, i framtiden. 
 
Mina favoriter från plattan? Omöjligt att välja. Jag gillar alla låtar på sina egna sätt.
 
Albumet är otroligt bra. Och det medverkar några riktigt grymma artister. Så jag rekommenderar er alla att lyssna på plattan så fort ni kan!
 

Ivory - Gäris & Äzi vol.1

 
Först och främst vill jag bara poängtera hur många tunga artister som medverkar på detta mixtape. Bland annat Papis, Onda, SamBoii, Finess, Joel Fungz, Jos-F och Dilly D. Det finns ännu fler namn, men de får ni se själva. 
För det andra: Ivory, varför finns inte dessa låtar med på ett album? Varför gjorde du inte ett album av det här?
 
Detta är alltså 13 låtar som inte har följt med på hans tidigare EP:s eller album. Så istället plockade han ihop alla dessa låtar och släppte ett mixtape. 
Mina favoriter är: Lägger ner, Inte Ensam (Remix), Rakt in & Queso!
 
Lyssna igenom den ni också och hitta egna favoriter!
 

Ivory ft. Dilly D & Alex LGTM - Queso

 
Inatt släppte alltså Ivory ett mixtape, men mer om det i nästa inlägg. Detta är en av låtarna från det mixtapet iallafall. 
Det här är lätt en låt som jag skulle välja att lyssna på när jag festar. Ivory har en tendens att göra sån musik. För jag menar, trap i allmänhet är ju den bästa festmusiken.
Jag tycker att videon var jävligt snyggt gjord. Gillade den enkla miljön, och att videon i helhet var väldigt enkel. Men streetvideos ska väl vara det? 
 
Som sagt, lägger upp ett inlägg angående mixtapet alldeles snart. Ska bara lyssna igenom alla låtar först!
 

Lyckliga Gatan Säsong 2, Avsnitt 1

 
Det har släppts en hel hög med musik idag, men jag tänkte ändå att jag vill börja dagen med att dela mina tankar om gårdagens lyckliga gatan avsnitt. 
 
Som många av er kanske vet så var jag på inspelningen av detta. Men det var ju ett antal månader sedan.
Jag satt och hade gåshud genom i princip hela avsnittet igår. Jaouli aka Finess öppnade upp sig så otroligt mycket och hans historia var så himla gripande. Jag var själv nära tårar flera gånger, utan att ljuga. Att han dessutom sa att det är första gången han pratar om allt det här, gjorde hela grejen så mycket starkare. 
 
Tolkningarna av båda låtarna var otroligt magiska. Men Finess låt fastnade mest. Jag har bokstavligen väntat ända sedan inspelningen på att den här låten skulle släppas. Jag älskar den. Finess skriver så otroligt bra texter, och att sedan ha en gospel-kör på refrängen...Wow säger jag bara. Så otroligt fint. 
 
Jag fick se mig själv i TV också, vilket kändes sjukt konstigt. Haha! 
Om ni missat avsnittet igår så finns det att se på TV4Play.se. Rekommenderar ALLA att se det. Dessutom så har jag bestämt mig för att göra en lista av alla låtar i årets säsong. Jag kommer lägga upp listan efter varje avsnitt så ni har en möjlighet att prenumerera på den. 
 

Fiidow X Lokal X Jamkid X Patryk - All Green

 
Den här låten släpptes igår, om jag inte är helt ute och cyklar. Det är alltså bara artister som hör hemma på gröna linjen i Stockholm. Samma linje som jag känner mig mest hemma på. En sån här låt och video bevisar verkligen vilka helt fantastiska talanger som finns, även efter gröna linjen. 
 
Fiidow och Jamkid är nya namn för mig, men de var iallafall otroligt duktiga. Lokal & Patryk är två favoriter enligt mig, och kommer definitivt fortsätta vara det efter denna.
Hoppas på grymt mycket mer sån här musik innan det här året är slut!
 

Toxycon - Ballin Out ft. Americol & Mac J

 
Alltså jag vill börja med att be om ursäkt, för att jag glömt bort att lägga upp denna. Den släpptes för en vecka sen, men bättre sent än aldrig hoppas jag?
Ibland glömmer jag bort att det faktiskt finns rappare i Sverige som kör på engelska, haha. Och logiskt sett så är ju det lika mycket svensk hiphop som de svenska låtarna. Well: tillbaka till ämnet. 
 
Jag gillar verkligen viben på den här låten. Den passar min sinnesstämning riktigt bra just nu. Dessutom gillar jag enkelheten i videon.
Det enda som är synd är att låten inte finns på Spotify. Jag skulle vilja lägga in den i min lista, haha!
 
Hoppas ni också gillar den!
 

Cherrie - Aldrig igen (må sådär) ft. Stormzy

 
Jag älskar RMH. Och jag älskar musik som träffar en rakt i själen. 
Sen måste jag bara påpeka att det är sjukt coolt att blanda både svenska och engelska i en låt. Det ger en speciell feeling, varför vet jag inte, det bara är så.
Denna låten åkte så snabbt in i min spotify-lista så jag hann knappt tänka. Allting med den här låten bara klickade så jävla bra.
 
Tack Cherrie för ännu en fantastisk låt! 
 

Achee Flips - Sluta aldrig drömma

 
Ni vet väl vem Achee Flips är? Ena halvan av Rhymes & Riddim så klart.
Detta är första gången jag hör honom ensam, så jag skulle gissa att detta är hans solodebut (?).
Jag gillar låten, den är en riktig sån goodfeeling-låt. En sån låt som alla kan behöva just idag, det är ju fredag och allt!
 
Hoppas på att få höra mer solo-grejer inom en snar framtid!
Lyssna in låten på Spotify (den finns även på Youtube för er som inte använder Spotify):
 

Rawa - Pengar

 
Den här låten har det pratats mycket om i sociala medier de två senaste dagarna. Så den var i princip omöjlig att missa. 
Till att börja med så vill jag bara påpeka hur bra videon var, älskar när musikvideos har en tydlig storyline! När det kommer till låten så tycker jag att den var helt okej. Det tog några lyssningar innan den fastnade, MEN Rawa är riktigt duktig. 
 
Hoppas ni gillar den!
 

Video: Sindri ft. Jaqe - Nojig

 
Detta är en låt som jag lyssnat mycket på den senaste tiden, kära vänner. Jag absolut älskar den.
Att det skulle komma en video, visste jag inte. Helt plötsligt var den bara där. Videon passade så himla bra till låten, och den var sjukt snyggt gjord. 
 
Jag ber om ursäkt för att jag är så sen med att dela den!
 

Mohammed Ali - Allting blev så konstigt

 
Det finns få artister här i Sverige som kan skriva politiskt som Mohammed Ali. De lyckas alltid skriva texter som man verkligen tar till sig av. 
Denna låten var absolut inget undantag. Så jävla bra. Ursäkta svordomarna, men jag känner starkt för sånt här.
 
Ni alla borde verkligen lyssna på texten, jag menar verkligen lyssna. 
 
"Allting blev så konstigt plötsligt.."
 

MetaFour - Missförstå mig rätt

Den 4/4 släppte MetaFour äntligen sitt debutalbum. Dock finns skivan endast i fysiskt format, och ni kan beställa den via metafourhiphop.com!
 
"Skivan är en utlämnande personlig berättelse som porträtterar en vilsen person I sina bästa år. Meta Four är inte bara en rappare som gör Hiphop från förorten, han är även Zlatko Prangasevic - Fritidsledare och kontaktperson som jobbar med ungdomar I Göteborg och brinner för rättvisa.

 

Under skivans gång bearbetas personliga berättelser på ett filmiskt sätt, där Zlatko själv spelar huvudrollen. Man får hänga med under svårare perioder i livet från då till nutid, berättar Zlatko Prangasevic, som bortsett från musiken jobbar heltid med ungdomar via Göteborgs Stad samt hjälper en ung kille som sitter I fängelse tillbaka till samhället via musiken.

“En rannsakad och personlig Meta Four I ett nytt, annorlunda och spännande format.” – Enver Ramirez (Föreläsare/Ungdomskonsulent/Skivbolagsdirektör/Hiphop-pionjär)"

 

Gee Dixon - Au Revoir ft. Rob Bourne (Officiell iPhone 6 video)

 
Denna kom som lite av en överraskning för mig. Annars brukar det alltid snackas i sociala medier när någon från Redline ska släppa ny musik. Men har inte sett ett enda ord om denna, plötsligt var den bara där. Men jag klagar inte!
 
Gee Dixon lyckas alltid. Dock känns det som att det var ett tag sedan man hörde från honom. Jag hoppas att han släpper något större i år, antingen EP eller album. Det hade vart sååå grymt. 
Tillbaka till ämnet: För det första vill jag poängtera hur ballt det är att de har filmat videon på en helt vanlig iPhone. Det är ju ett bevis på att allt inte behöver vara så påkostat bara för att det ska kunna bli bra. För det andra så var låten grym, den hade dock kunnat vara någon minut längre. Kändes som att den tog slut för fort, haha!
 

Bilal - Del 2

 
Bilal har alltså släppt den andra delen av sin EP serie. Kommer det en tredje? Jag vet faktiskt inte, men jag hoppas det. 
 
Denna EP lät väldigt annorlunda jämfört med den första. Låtarna låter liksom.. råare eller hur jag ska förklara. Hur som helst så är låtarna på denna EPn mer min smak än den första. Och ta inte den raden fel, jag gillar båda delarna!
 
Jag har iallafall suttit och lyssnat igenom alla låtarna nu och försökt leta favoriter. Mina favoriter denna gång måste vara "Misstänkt" där även Faaraz medverkar, och "Ni trash". Båda de låtarna passar väldigt bra in på musiken jag lyssnar mest just nu.
 
Hoppas det kommer en del 3, jag vill verkligen se mer av vad Bilal går för!
 

Dope D.O.D - Smash ft. DJ Paul (Official 4K video)

 
Inte svensk hiphop, but still. Ni vet att jag älskar Dope DOD så jag kommer nog aldrig sluta blogga om dem.
De släppte ju faktiskt ett nytt album för inte så jätte längesen. "Acid Trap" heter albumet och jag har i princip hela plattan i min spellista på Spotify.
 
Jag har länge funderat på vilken genre man ska placera Dope i, eftersom deras stil är rätt speciell. Men sen var det en kompis till mig som sa "Gör inte dem horrorcore?" och då blev det plötsligt logiskt. Dessa grabbar gör otroligt jävla bra musik, och jag skulle vilja tillägga att jag inte vet någon svensk artist/grupp som gör samma sak. Eller har jag fel?
 
Videon är iallafall inspelad under deras senaste resa till USA för några veckor sedan. Och för de som inte vet vem DJ Paul är, så är han en av medlemmarna i Three 6 Mafia. Galet snygg video iaf!
Vill även tillägga det som jag sagt i alla tidigare inlägg: Finns nog inget jag inte skulle göra för att få spendera en heldag med de här fantastiska människorna. Haha!
 

Faraz Azar - Musikmedicin EP

 
1 April släppte Faraz en ny EP. Jag var i full gång att lyssna igenom den och skriva ett inlägg, men sen kom vardagsstressen igång så jag hann inte! Sen har det varit som alla andra helger ni vet, man hittar annat att göra. Sorry bout that! Men till ämnet: Musikmedicin EP.
 
Några av låtarna som finns med är ju såna som man hört förut, till exempel "Kom närmare mig" som länge var en av mina festfavoriter. Men det fanns även 2 helt nya låtar. Om jag ska välja en favorit av dem två så måste jag nog säga att "Problem" var bäst. Varför? För att den låten talade till mig ganska mycket. 
 
I sin helhet så tycker jag att EPn var grym!
 
Och jag hoppas ni också tycker det.
 

SödraSidan - Landat

 
 
Äntligen lite nytt från SödraSidan!
Deras musik är också sån där musik som träffar en rakt i hjärtat. Många av deras låtar har alltid betytt mycket för mig, i min kamp i att hitta mig själv. Och denna är inget undantag. Det här är en sån låt som jag skulle sätta på repeat varje gång jag behöver lite kämpaglöd.
Dessutom vill jag tillägga att videon var helt otroligt fin!
 
Vad tycker ni andra?
 

Adrijana - On Top

 
Tycker ni kan göra samma som mig, börja eran fredag med lite ny musik från Adrijana!
 
Älskar älskar älskar viben på den här. Har lyssnat den om och om säkert 10 gånger sedan jag vaknade, och den kommer fortsätta spelas resten av helgen!
 
Hittade dock  ingen coverbild så lånade en från Kingsize.
 
Hoppas ni diggar lika mycket som jag!