DaCosta - Picasso Feat. Malcolm B, Tsiu

 
Sjukt längesen man hörde något från DaCosta, eller har jag fel? Denna har jag däremot sett mycket om i sociala medier. Och jag måste säga att jag är långt ifrån besviken. Jäävlar vilken bra låt!! Och sjukt fet video.
 

Nålarnas terapi

Good day yall!

Vet ni vad den bästa medicinen mot ont i själen är? Tatueringar. Man får liksom ut smärtan genom nålarna på något sjukt sätt. Det fungerar iallafall för mig. Känner mig alltid mycket mer "at peace" med mig själv efter att ha plågats i några timmar. Sjukt egentligen va?

Well, imorse när jag vaknade så hade jag ett lite grinigt inlägg planerat i huvudet men jag beslutade mig i sista minuten att inte lägga upp det. Varför? För att jag inte är säker på ämnet i mig själv än. Men första tanken jag hade imorse var: 
"Min kärlek till musiken kanske inte räcker. Det verkar inte så."

Utvecklar mer på det ämnet när jag orkar. Just nu vill jag inte lägga ner min tid på negativa vibes. Så jag avrundar nog här. 
Ha en superfin kväll!








Under nålen

Shululu!
 
Lycklig tjej som knappt fått någon sömn inatt. Har drömt mardrömmar och jag vet inte riktigt vad.
Men vaknade åtminstone med ett leende på läpparna, för nu är det dags att tatuera sig! Igen :)
Dock är det samma projekt som förra gången, men idag ska det bli klart! Plus en liten annan grej. Fyfarao vad jag älskar tatueringar. Hela min kropp kommer vara täckt innan jag är klar, så ere ba.
Har ledigvecka dessutom, så nu har jag tid att göra precis vad jag vill på dagarna, istället för att sova. Dock finns det väl inte överdrivet mycket att göra här uppe. Typ glo film och äta onyttigheter, haha!
 
Sen får vi väl se vart jag hamnar ikväll. Förhoppningsvis vill väl någon hänga med mig och hitta på något.
 
Talk to ya later bitches.
xoxo
Erica
 
 

U.Vernon x Dalen Beats - Perspektiv

 
Ännu en låt som är värd att lyssna på! Hade aldrig hört om artisten tidigare, men nu ska jag hålla koll på honom!
(Bilden jag lånade är som jag fattat det, omslaget till ett kommande album!)
 
Förresten så skulle jag bli jätteglad om ni kommenterar mer! Typ vad ni tycker om musiken eller liknande. Kommentarer är alltid jättekul! (Nästan, negativa och kränkande kommentarer kan ni lämna utanför) :)'
 

Astral Pharao - Bittersweet

 
Fick den här låten skickad till mig på Facebook under natten mot måndag. Tyvärr var jag ju på jobbet och kunde inte lyssna på den direkt. Men nu har jag gjort det!
 
Och vet ni vad? Det borde ni också göra. Den är dunder!
 

Bilal - Vänd dig inte om ft. Teck Noir

 
 
Minns ni att jag skrev att det skulle komma en video i samband med mixtapet? Klart ni minns.
Jag har bara inte hunnit dela den förrän nu. Bättre sent än aldrig!
 
Iallafall: Grym video till en grym låt! Hittade inga bättre ord.
 
Checka videon ni också:
 

Bilal - På ingång

 
Idag släppte Bilal sitt debutmixtape. Det innehåller 14 låtar, och även några spännande gästartister!
Ni borde verkligen lyssna in den, precis som jag också gör just nu! Verkligen värt att lyssna på.
 
Det kommer även en musikvideo till en av låtarna ikväll. Dock hinner jag nog inte lägga upp den förrän imorgon då jag snart måste skynda mig till jobbet. Synd, men sånt händer.
 
Lyssna in mixtapet "På ingång", på Spotify:
 

Indigo - Skog

 
Jag gissar att namnet inte är särskilt bekant för er. Så jag lät Indigo beskriva sig själv, så ni ska få en bild av honom!
 
"Indigo som är en rappare från Malmö har släppt låten "Skog". Han har varit dold ett bra tag, och nu är det dags att träda fram. Han samarbetar med rapkollektivet Empire Klan och det verkar som att dom har något stort på gång. Soundet kan beskrivas som molnigt, catchigt och tufft, och som han själv beskriver det - Indigo"
 
Lyssna in hans låt "skog" här nedan! En riktigt dunder-låt!
 

En av sju nätter

Shululu allihopa!
 
Jag vet att det är sent osv. Men jag vaknade för lite mer än en timme sedan. Jobbar ju natt som dom flesta säkert vet vid det här laget. Och igår var natt nummer 1 av 7. Ikväll går jag ut på min andra natt så uppdateringen kommer nog se ut så här hela veckan. Trist tycker jag då jag förlorar besökare och så på det. Men jag försöker att inte kolla statistiken så det inte känns så mycket, haha!
 
Jag har äntligen fått bort alla konstigheter från min dator också, så nu ska den fungera normalt igen. Bra va? Äntligen kan jag blogga utan massa reklamlänkar och sånt svammel. 
 
Vet ni vad jag var mest rädd för när jag åkte hem? Att människor inte ska se hur mycket jag förändrats. Hur mycket jag faktiskt utvecklats som människa under tiden jag varit borta och hur mycket bättre jag mår. Jag var så himla rädd att människor fortfarande skulle titta snett på mig, se ner på mig, eller inte se mig alls. Har det då blivit så? Ja till viss del, och sånt gör mig lite ledsen. Att folk inte fattar att en människa kan förändras. Så jag har varit lite down fram och tillbaka sen jag kom hem, men jag krigar på ändå. För det är sån jag är. Vad som än hänt så har jag alltid lyckats ställa mig upp igen, och det är jag stolt över.
 
Nåväl, nu ska jag kika nån rolig serie i väntan på mat, sen bär det vidare mot jobbet. 
xoxo
Erica
 
 

MsBellz - Solen Skiner (Intro)

 
Sämsta jag som sover bort halva dagen! Skulle ha lagt upp denna mycket tidigare men såklart så sov jag till typ nu.. Förlåt mig, speciellt Bella!!
 
Min supertunga vän MsBellz är iallafall på gång med att släppa sin nya låt med tillhörande musikvideo. Jag var med på inspelningen så jag kan lova er att ni har något riktigt tungt att se fram emot! Jag har inget exakt releasedatum så ni får hålla ögon och öron öppna! Ok?
 
Hur tung är hon inte?!
 

#BackaAdamTensta

Alltså vet ni vad? Jag är så trött på att se sånt här. Sverige2015 är rent ut sagt skrämmande! 
Jag gissar att de flesta har sett klippet där Adam Tensta lämnar Nyhetsmorgon i Tv4 pågrund av att de normaliserar rasism. Och jag hoppas och ber för att alla mina läsare kan säga att han gjorde rätt. För det var precis vad han gjorde, RÄTT sak. För alla de som inte får höras och synas. "Vi känner, vi finns." Jag skickar all kärlek i världen till Adam just nu. För när man går in på hans artistsida och läser kommentarerna så gråter jag nästan. Hur kan människor vara så här hemska? Det kommer bara mer och mer hat hela tiden.
 
Så jag har en förfrågan till alla er som läser min blogg: Snälla gå in och ge honom lite kärlek. Ett enda gott ord räcker. Det kommer kännas så mycket bättre både för er och för honom. 
 
#BackaAdamTensta!!
 
Bilden lånade jag från sidan Svensk hiphop, som i sin tur lånat den av Ametist.
 
 

Joakim Gissberg - Trappuppgången

 
Joakim Gissberg har alltid såna tilltalande texter, och hans röst..finner knappt ord. Jag fångades helt upp av denna låt, tappade bort allt annat runt mig. Det kanske låter överdrivet men det är sant.
 
Detta är iallafall tredje singeln från Joakims kommande album. Vet inte när det släpps eller så, men jag längtar redan! How about you?
 

Chris Jyck - När du var med mig feat. Nadin

 
Ännu mer nytt från Chris Jyck!
Den här gången tillsammans med Nadin. Riktigt bra vibe på den här, passar mitt sinnestillstånd jävligt bra idag.
 

Surviving the Empty.

Förlåt. Förlåt för att jag totalt skitit i att uppdatera här. Men jag jobbar väldigt mycket just nu. Och på min lediga tid så sitter jag mest och är osäker på min framtid. Jag tänker väldigt mycket just nu. Och då händer det att bloggen hamnar på sidan om. Så många frågor som snurrar i min skalle och inga svar finns att hitta. Jag tror jag behöver åka på en soulsearching-resa. Kanske låsa in mig i ett kloster med munkar ett tag. Meditera till att inget finns kvar. Tror jag liksom måste hitta min placering här i världen. Innan jag blir galen. För just nu så slits jag ständigt mellan att fortsätta med det jag gör nu, eller att stänga ner allt och flytta till andra sidan jorden. Hjälp tas emot tacksamt!

Jag spenderar även mycket av min lediga tid till att lyssna på Adam Tenstas nya album "The Empty". I början var det jobbigt att höra texterna, men nu har det blivit min trygghet. Varenda låt träffar mitt i hjärtat och själen. Dessutom såg jag klippet från Nyhetsmorgon igår, och jag säger bara: #BackaAdamTensta!!! Han är bäst, enough said.



Ivory - "Lajka" prod. Tegelhunna

 
Denna släpptes lite tidigare idag på SoundCloud. Och som ni redan vet så diggar jag Ivorys musik. Denna låt var inget undantag!
 
Vad tycker ni andra?
 

Liamoo - All I got

Alltså vad har jag sagt till er hela tiden? Liamoo är så jävla grym! Jag har följt honom i ungefär två år, och under de senaste månaderna så har han verkligen börjat bygga upp någonting. Han kommer komma långt, det har jag alltid sagt. Och jag kommer fortsätta hålla er uppdaterade om honom. Det kan ni räkna med. 
 
Han släppte den här låten idag, men den är tydligen inte helt klar än. Jag vet inte hur det är med er, men I can't wait to hear the whole thing! Jag kan tyvärr inte bädda in videoklippet här på bloggen, men om ni klickar på bilden så kommer ni direkt dit.
(Jag lånade bilden från hans likepage på Facebook, klicka HÄR för att komma dit.)
 
 
 

Morgonpigg

Godmorgon!

Tror aldrig jag bloggat så här tidigt förut. Men för tillfället sitter jag på jobbet och fryser. Det har varit himla lugnt inatt, så lugnt att tiden krupit fram. Men om en timme får jag gå hem! 

Förövrigt så har jag ju spenderat hela helgen i Luleå med mina fina vänner. Ätit, druckit, levt life och sett Linda Pira live! Hon var sååå grym, och hon hade dessutom med sig Stor som en liten överraskning. Dock synd att jag inte hann träffa dom innan spelningen. 

Bjuder på några bilder så hörs vi senare när jag vaknat!

xoxo
Erica







BNManagement

Min vän Bella aka MsBellz söker nu några som vill vara del av hennes glam squad! Är hår eller smink din passion? Släng isåfall iväg ett mail till adressen nedan!




Abdi Hakim - Ridin

 
Abdi Hakim från Empire Klan släppte en ny låt igår. Det låter riktigt bra tycker jag!
Vad tycker ni? :)
 

Första jobbdagen

Heey you!

Jag har precis vaknat men skulle nog kunna sova lite till. Inte för att jag e trött eller så, utan för att jag jobbar inatt och vill vara utvilad så jag orkar. Eftersom jag kommer börja jobba på riktigt den 20e så kan det hända att uppdateringen blir lite knas när jag sover hela dagarna. Men det är ju inte så värst länge. Så det löser sig nog. 

Tatuerade ryggen igår också. Har ju en ryggtavla som varit halv klar i några år nu. Så igår tog vi tag i att göra klart den på riktigt. Och så klart har jag lyckats sova på rygg inatt så det bränner överallt just nu. 

Hör av mig senare, ska äta och sånt tråkigt nu!
xoxo
Erica



Robert Mendelson - Fåniga ord (EP)

 
Minns ni Robert Mendelson? Han har dykt upp här på bloggen några gånger nu. Och tidigare idag så skickade han sin nya EP till mig, som jag precis hunnit lyssna igenom. Och vet ni vad? Det borde ni också göra! För den innehåller riktigt bra musik.
 
Enjoy!
 

Chris Jyck - Blommor (EP)

 
För någon dag sedan fick jag ett mail av Chris Jyck med hans nysläppta EP. Självklart tog jag mig tiden att lyssna igenom den. Och vet ni? Den är helgrym. Precis såna låtar som jag lyssnar mycket på just nu. 
 
Så jag tycker att ni också tar er tiden att lyssna igenom EPn, typ nu! 
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.
 

Mot Norrbotten

Shululu people!

Jag har stressat runt med packningen hela morgonen. Mest pga att jag är en tidsoptimist och hängde hela gårdagen hos Eliana och orkade ej packa. Så jag har stressat hela natten och morgonen med det. Haha. Men nu är vi påväg mot Arlanda i full fart. Förhoppningsvis hinner jag springa förbi och krama på Bella innan vi ska på flyget. Beroende på trafiken. 

Det blir som sagt en månad i Norrland och sen ska jag försöka ta mig neråt när lönen kommer. Tänkte mig en sväng till Göteborg och Malmö faktiskt. Utforska hiphopscenen där nere också. För nu är jag taggad på massa nya projekt och har fått diverse inbjudningar till olika ställen!

Och vet ni en rolig sak? Dida började följa mig på Twitter igår! Jag blev typ såhääääär glad. Hahah!

Nåväl, uppdaterar er mer när jag är framme.

Ha en fin söndag!
xoxo 
Erica



Lokal feat. Ibbe & Patryk - Havet är djupt

 
Så många gånger den här låten har gått på repeat, så mycket som den hjälpt mig genom senaste heartbreaket. Jag verkligen älskar den här. Och videon passade perfekt till låten. Den var helt fantastisk. Eller vad tycker ni?
De här tre killarna gör ju verkligen magi ihop. Fortsätt så!
 
Kolla in videon på Youtube nununu, och blir lika kär som jag!

På topp

Godmorgon!

Jag har stressat runt hela morgonen. Blev tvungen att åka hem och hämta massa grejer för vi ska åka och bada idag. Det är så jävla varmt ute så man kan ju knappt göra annat. 

Är på riktigt bra humör idag också. Kanske är det för att jag får lämna det här stället snart. Eller det är inte stället jag vill slippa. Vill egentligen bara lägga några mil mellan mig och den där personen som gör mig så deprimerad. Haha! Men oroa er inte, hen har bränt alla sina broar så hen betyder jack shit för mig nu :) 

Avslutar nog här, men ni kan få lite musiktips med er. Min favoritlåt just nu: Keya - Leyla! Har ni inte hört den så har ni missat massor!!

xoxo
Erica





Njuter av livet

Shululu älsklingar!

Det är så himla bra väder ute idag så jag har inte haft någon lust alls att sitta inne vid datorn. Har haft en fixardag istället och sen hängt ute med mamma och syster. Och nu tar jag en kort paus från solen för att uppdatera er lite!

Jag åker nog upp till Norrland på söndag. Har fått sommarjobb där och tänkte hänga runt där uppe i ca 4 veckor. Ska jobba natt på äldreboende, vilket betyder att jag kommer få in rätt bra med pengar. Så sen ska jag och syster boka resa! Så skönt. Bort från Sthlm ett tag. För sen börjar ju pluggandet igen och jag har faktiskt inte bestämt mig för vart jag tänkte hamna. Men blir nog mest troligt kvar här.

Ska hjälpa mamma fixa mat nu så vi hörs senare! 
xoxo
Erica