Trailer

Jag längtar ihjäl mig. Abidaz är min absoluta favorit i Sverige just nu! Jag kommer spricka av längtan snart..!
 
 

Ny video: Critical fest. Evidence & Allyawan - Look at me now

Hahah shit vad jag är seg med allt. Den här som jag väntat på, och skrivit om trailern, sen glömt bort. Menmen, bättre sent än aldrig antar jag! Enjoy!
 
 

Nytt: 24K feat. Sebbe Staxx, Myrna - Djävulen viskar

Jag vet inte riktigt om jag tycker om den här låten ännu. Har lyssnat igenom den några gånger men den fastnar liksom inte. Kan bero på att jag har lite svårt för 24K faktiskt. Vet inte varför, men det klickar liksom inte. I övrigt är det en helt okej låt. Måste bara vänja mig vid 24K antar jag.
 
 

6 September


En bild säger mer än 1000 ord

Här nedanför har ni en bild som jag är sjukt stolt över. Jag vart så nöjd med denna att jag blev tvungen att skicka den till ingen mindre än Abidaz himself. Förhoppningsvis så ser han den!
Vad tycker ni om bilden?
 
 

Försöker

Jag vet att jag lovat bilder nu ända sen i Lördags. Det har bara inte blivit så, för jag kan inte fokusera. Kalla mig dum eller vad ni vill, men jag saknar Stockholm. Finns ingenstans jag hellre vill spendera min tid. Vill flytta dit och bara börja om. Börja ett nytt liv, där jag kan ge allt för det jag drömmer om. Hiphopen har blivit mitt liv och här uppe finns det ingenting för mig längre. Men men.. nog om det.
Imorgon LOVAR jag att åtminstone några bilder kommer upp, och några kul historier från huvudstaden. Tack för erat tålamod.

Vi kommer aldrig tystas ner

Det här måste ha varit höjdpunkten på hela spelningen. Att de faktiskt körde "Tystas ner" Live. Och det faktum att 8000 åskådare sjöng med borde ju betyda något? För mig betyder det att minst 8000 människor, inte stöttar rasismen i Sverige. Den känslan gör mig glad. Jag fick en sån varm känsla när jag hörde hur alla sjöng med. Så FUCK SD!
 
 
 

Ursäkta förseningen

Redigering och så har stannat upp lite, men ikväll har jag tid att göra klart allt. Det är ett löfte. Ska just nu börja ladda upp alla videos på videofy, eller youtube, får se. Men de kommer också ikväll nångång. Kommer bli fett!
 
Wu-Tang!
 

För jag trivs inte här

Nu tror ni säkert att det är ångesten som pratar, men nej det är det inte. Jag läste ett inlägg på Theas blogg angående att bo i en småstad. Alla blickar man får osv. Jag måste helt hålla med henne.
 
Finns inget värre ställe än denna lilla hålan som jag är uppvuxen i, och värre blir det år efter år. Jag har sett så många människor bli sönderbrutna av den här stan. Jag har själv varit där. Jag har själv brutit samman mer än en gång pga det här stället. Jag har aldrig träffat så många negativa, ingrodda människor som här. Det äcklar mig. Jag blir så arg när jag ser vad tex 12-13 åringar sitter och säger om varandra. Vad hände liksom? Människorna som bor här har ingen respekt i kroppen. Det är hemskt.
 
Men jag har blivit starkare än er. Alla ni som ständigt försöker trycka ner andra, för att må bättre själv. Era blickar och ord biter inte längre. För vad ni än säger så vet jag att jag kommit långt. Bra mycket längre än er. Jag har byggt upp en plan för att ta mig härifrån. För jag tänker inte bli som er. Jag tänker inte sitta resten av mitt liv och klaga på andra bara för att de har det bättre än jag. Och jag tänker absolut inte låta mina framtida barn växa upp här. Jag tänker inte göra det.
 
Det finns så mycket möjligheter utanför det här smutsiga samhället, och jag tänker inte tveka på att ta dem. Direkt jag hittar jobb och bostad så sticker jag härifrån. Så enkelt är det.
 
Ni som vet vad jag pratar om, ni vet.
 
 

Redigerar för fullt

Ha tålamod, snart är alla bilder färdiga. Här har ni ett smakprov. På bilden ser ni ingen mindre än Aliammo och Nasim från Svart&Vit!
 
 

Favorit: Alpis - Trottoarbarn

Kärleken är obeskrivlig. Trottoarbarn
<3
 

Underhållning

Här får ni min Spotifylista att underhålla er med, medan jag sitter på ett tåg och inte kan blogga.
 
 

Lämnar Stockholm

Sitter just nu på golvet i vårat sovrum. Känner ångesten över att åka tillbaka till Gällivare. Vill inte dit. Jag trivs så himla bra här. Vill känna den känslan i resten av mitt liv. För vem orkar med Norrland egentligen? Finns inte ett skit att göra där. Direkt jag är framme så ska jag börja leta jobb här och i Uppsala.
 
På tal om något roligare så ska jag börja redigera bilderna från veckan. Inte nu dock, för nu har jag inte riktigt tid. Men när jag är framme i Norrland. Då ska ni få massor av bilder från Kartellen och även några från Wu-tang. Fick typ inga bra bilder på Wu dock. vi hamnade så långt bak. Men några videos har jag iallafall.
 
Nu ska jag fortsätta organisera i mina väskor och kanske gråta en skvätt.. hahah. Vi hörs mer senare.
Jalla, bye!
 
 
 
 

Ny EP: Nimo - Tills vidare

Imorse släppte Nimo sin nya EP "Tills vidare" som gästas av Näääk, Fille och Melo. Lyssna på EPn på spotify eller iTunes nu!!
 
 

GrandSmack TV: En dag med Dani M

Hoppas verkligen att "Helt Galao" släpps som en riktig låt, blev tamejtusan helt kär i den.
 
 

Ny video: SödraSidan - Äntligen Solsken (med Kaliffa från Hoffmaestro)

SödraSidan levererar som vanligt. Kan inte säga mycket annat!
 
 
 
SödraSidan - Äntligen Solsken (med Kaliffa från Hoffmaestro)
© Playground Music Scandinavia 2013

Beat producerat av: Rasmus "CJ" Nilsson (@CJofJewoit)
Co-prod: Proclaimer

Video av: Emilio Di Stefano
www.emiliodistefano.se

Kontakta SödraSidan
[email protected]
Twitter/Instagram @sodrasidan121

Stendött här

Jag vet att det har varit helt dött här! Jag ber om ursäkt för det men har verkligen haft fullt upp hela dagarna. Imorgonkväll har jag däremot tid över och då ska ni få uppdatering om vad jag gjort de senaste dagarna. Hoppas ni kan hålla ut så länge! Puss på er!

20th birthday!

Shoo alla där ute!
Jag lever livet just nu. Kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar storstan. Har redan kommit in i viben av att vara här och nu vill jag aldrig åka hem.
Fyller ju 20 år idag och det är ganska stort. Har hunnit med min första runda på Systembolaget här nere också. Kändes grymt konstigt. Sen har jag även bränt 2000 kronor bara idag på kläder. Det sved lite lätt i plånboken måste jag säga. Men så fort vi kom in genom dörren så fick jag tillbaka de pengarna i födelsedagspresent. Så nu kan jag med gott samvete gå och köpa mig ett par nya kicks! Soft. Bilder på allt jag inhandlat kommer upp så fort jag orkar fota allting. (Kan ju iallafall säga att Hollywood tjänade lite pengar på mig idag).
Nu ska jag fortsätta njuta av den här underbara känslan, och kika lite battlerap med mina hjärtan.
Älska livet! Jalla, bye :)
 
Bild lånad från Google.

Stockholm, here we come!

Shoo!
Skulle egentligen göra ett videoinlägg men känner mig alldeles för trött och sliten. Håller just nu på att plocka ihop resten av mina saker och kolla så jag inte glömmer något. Om 2 timmar sitter vi på tåget.
Förvänta er ingen uppdatering förrän imorgon, tågresan tar 16 timmar ungefär.
Jalla, vi hörs när jag kommer fram, peace!


Trailer: Critical ft. Evidence & Allyawan - 22 Augusti!!

 

DaCosta - Lever min dröm Turné

 

Bästa presenten hittills

Svär, bästa jag fått hittills. Älskar min kusin för att hon köpte den till mig. 
Finaste bästa Tyler, the Creator!
 
 

Snart Stockholm

Shoo alla fina! 
Idag är det bara 2 dagar tills jag sticker till underbara Stockholm. Har sprungit runt här och letat efter alla kläder som jag vill ha med mig. Det var ingen lek må jag säga. Nästa uppgift blir att välja ut vilka kläder som faktiskt ska tas med, för jag har inte direkt största väskan. Kommer garanterat få flytta över lite till systers gigantiska resväska. Börjar även få resfeber redan, men det är bara för att jag vet att snart är jag hemma. Hemma i min underbara storstad. 
Fyller ju 20 på Lördag också. Coolt va? Är fett taggad. Nu blir jag fan vuxen på riktigt asså. Kan inte fatta att åren gått så fort, och hur mycket jag har förändrats. Jag är en helt annan person. På tal om min födelsedag så var jag och åt på O'learys idag med finaste Pernilla och Tim. De ville bjuda mig på mat innan jag åker, eftersom jag är borta på min födelsedag. Tim bjöd även på en tröja, som en extra present. 
Aja, åter till packning och hårfärgning nu. Vi hörs imorgon finosar! Peace. 
 
 

Ny video: Adoo - Först & Främst (Feat. Sam-E & Danny Maroc)

Fet!
 
 
 
Adoo -Först & Främst .Feat. Sam-e & Danny Maroc
Här hittar direkt länkt till låten på spotify:
http://open.spotify.com/album/1DUKE0u...
Här hitta du låten även på iTunes:
https://itunes.apple.com/se/album/for...

Facebook Page:
https://www.facebook.com/alsad.kozar

Instagram:
Adoo031

- ADOO
- GETAWAY GÖTEBORG EP

Adoo - Först & Främst (Ft.Sam-e & Danny Maroc)
Beat Producerad av: Sami
ISRC KOD: SEY4Y1257705

Inspelad i State Crown Studio.
Mixad av Sami Rekick.
Promotion: Jesper Grunditz för GM Promotion
Mastrad av Henrik Heinric för Nevo Studios (Shark Audio).
Tack till: Galagowear Clothings AB
Exklusivt producerad av: Alsad Kozar & Sami Rekick


Kontakta Adoo:
[email protected]

Pressfrågor:
[email protected]

Bokningar:
[email protected]

Skulle döda för att vara där


Nytt: Jocke ft. Näääk - Min dröm

Jag har alltid haft lite svårt för Jocke, han är inte riktigt min grej liksom. Men måste ge honom lite beröm för den här låten faktiskt. Näääk levererar som vanligt också, bästa! Lyssna på låten!
 
 

Nytt: Henx Ft Dilly D - Vad som än hänt

Den här får verkligen ingen missa! Så himla fet!
Big up Henx och Dilly D!
 
 

Ny video: Abidaz ft. Chapee - Game over

Överfet!
 
 

Do Something Project.

Fick ett mail på Facebook förra veckan från Decay & Spotnicc (Cirkus Mental) som jag tänkte informera alla er lite om. "Do Something Project" är ett projekt som handlar om att samla in pengar till Aidsdrabbade i Afrika. Projektet är ett album med låtar från flera olika artister runt om i världen. Datum för släppet är ännu inte satt, men inom en snar framtid förhoppningsvis. Det är iallafall till för en god sak! Här nedanför kan ni lyssna på en av låtarna som kommer att hamna på skivan. Klicka här för att få lite mer info.
 Här är iallafall deras bidrag:
 

Knaz räää!

Har helt glömt att blogga! Shit.. Men imorgon kommer det upp inlägg! Jag loovar! Tills dess får ni en riktigt fin bit. Tolka hur ni vill.. :)
 
 

Ny video: Mack Beats feat. Gee Dixon & Stockholm Highgrades - Gunshotta Blaze

 Jag har nött denna låt ett bra tag, och jag älskar den. Vilket gjorde att jag hade så himla stora förväntningar på videon. Och gissa vad? Videon var allt jag föreställt mig och mycket mer. Sjukligt tung!
Kolla kolla kolla in den!