Releaseparty: Fideli - Overdose

Whaddup vänner?
 
Jag har alltså, tillsammans med Fideli, arrangerat mitt första event!
Vi ska ha en releasefest för hennes kommande musikvideo. Vi kommer alltså under kvällen att visa musikvideon, exakt tid kan jag inte svara på.
Dessutom kommer vi ha hemliga gäster på scenen! 
 
Var: Bonden bar
När: 11 Juni, mellan 21-01
 
Inträdet är givetvis fritt, så BE THERE OR BE SQUARE!
 
Facebook-eventet hittar ni genom att klicka på bilden.
 
 

Kid Jallow - Ocho till ocho

 
Har sett reklam för denna låten hur länge som helst, och idag släpptes den!
 
Jag skulle kalla det här en riktig sommarlåt, är det bara jag eller? Jag kommer definitivt spela den här flitigt under sommaren, och förmodligen efter det också. 
Jag fick bara positiv energi av den. Hoppas ni känner likadant!
 
Lyssna på den här:
 

Leslie Tay - Lever livet ft. Timbuktu

 
Alltså Leslie! Han får mig alltid på sååå bra humör med sin musik. Good vibez only!
 
Bara av att kolla på omslaget så vet man att detta kommer vara en bra låt. Och jag kan lova er, direkt jag lyssnade på första tonen så blev jag helt hypnotiserad. Hans musik har den effekten på mig. 
Dessutom har jag sett en massa positiva ord om den här låten, på Instagram. Det känns som att alla andra redan sagt det jag vill säga om den. 
Det var iallafall en grym låt, och den åkte ner i min lista så snabbt så jag knappt hann blinka. Haha!
 
PS. Jag vill se Leslie Tay live i sommar, så om någon vet av vart och när han spelar, holla at me! :)
 
Lyssna på den ni också:
 

Recap: Lyckliga Gatan S02

 
Jag har missat två avsnitt av Lyckliga Gatan. Hur kunde jag lyckas med det? Måste nog varit för att jag inte varit hemma så mycket på senaste tiden. Men igår tog jag mig tiden att kolla på de avsnitt jag missat. 
 
Beris avsnitt var väldigt känsloladdat och vackert skulle jag vilja säga. Hon skrev en låt till sin mamma, och jag ska inte ljuga. Tårarna var nära under nästan hela avsnittet. Och slutresultatet? Helt fantastiskt!
 
Denna veckan var det ju Dani Ms tur. Det avsnittet blev inte ens nästan lika känsloladdat, men det var en overload av skratt istället. Jag fick många skrattanfall under avsnittets gång. Varför? Det fanns många anledningar. Däremot så har jag fått se Dani ur en annan vinkel, vilket alltid är roligt. Och slutresultatet var grymt även här. 
 
För let's face it: Både Beri och Dani M är sjukt duktiga artister, så det är klart att resultaten blev nice!
 
Har som vanligt lagt in alla låtarna i min Lyckliga Gatan-lista, som ni kan prenumerera på, eller bara gå in och lyssna på låtarna. 
 
Ha en fortsatt fin dag!
 

Dilly D - 52 Ess ft. Nimo, Simon Superti

 
(Jag trodde att jag publicerade det här inlägget igår, men tydligen inte.)
Jag ligger sååå efter med denna. Och det skäms jag lite för. Men saken är den att jag har varit väldigt off senaste veckan, har haft så mycket annat att stå i. Bland annat planeringen av en releasefest osv.
 
Tillbaka till ämnet: Låten är grym! Även om det var en lite oväntad kombo av artister. Dilly & Nimo liksom, den tanken har aldrig slagit mig. Men resultatet blev i alla fall grymt. Och jag älskar stuket på videon, såå snyggt.
 
Simon Superti förresten, vet ni vem det är? Klart ni vet, det är Simon Sez som bytt artistnamn nyligt! 
 
Kolla in videon ni också:
 

Mwuana - Yeah Right (360 video)

 
Alltså hur jävla cool video?! Jag har kollat den säkert 10 gånger, och ba kollat in alla vinklar som finns. Haha.
Hur kan allt som Mwuana gör, bli så bra? Han är så unik, och så jävla grym. Det fanns många anledningar till att han blev årets artist förra året, och om han fortsätter så här så lär han vara årets artist 2016 också. 
 
Den här låten tror jag kommer bli min sommarplåga, tillsammans med "Mentally". 
Kolla in videon här:
 

Stor - Svartskallar

 
Är jag vilsen, eller har det varit tyst från Stor ett bra tag? 
Jag gillar låten faktiskt, den är lite mer oldschool. Sån musik kan va nice att höra, för idag är det väääldigt mycket trap. Inget illa menat dock. 
Och videon diggade jag, just för att den hade en bra story. Det känns nästan lite filmaktigt. Dessutom hade han med några välkända ansikten i videon. 
 
All in all så får både låten och videon riktigt bra omdömen från mig. I love it!
Den finns även på Spotify & iTunes för er som använder det.
 

Ison & Fille - Vi skiner ft. Blen

 
Äntligeeeen! 
Ison & Fille har ju varit tysta ett bra tag, om man inte räknar med "Så mycket bättre". Så gissa hur glad jag blev? Helt sinnessjukt. 
 
Jag älskar den här! Men när jag tänker efter, så älskar jag det mesta med Ison & Fille. Det finns ju anledningar till att de är allra högst upp på min favoritlista. De kan sin grej helt enkelt.
Sen vill jag bara tillägga att jag gillar beatet, det var otroligt lätt att fastna i. 
 

Kumba - Mentally ft. Gee Dixon, Samboii & Blen

 
It's official: Jag har hittat sommarens fest-låt. Ni som umgås med mig kommer inte komma undan den här låten. Haha!
 
Jag råkade faktiskt höra den här på Kåken, när jag var på Lokals release. DJn spelade den under kvällen och jag fastnade direkt. Även om jag inte hörde att den va svensk först. Haha. Sen var det någon som sa att det var Kumbas nya, men att den inte släppts än. Och sen dess har jag väntat på att den ska släppas. 
 
Jag hittar nästan inga bra ord att beskriva den här låten med. Jag kan bara inte sitta still när jag hör den. Plus att den ger mig hundra kilo bra energi, vilket alltid behövs.
Sååå tung video, så tung låt, och så otroligt tunga artister! 
 
Big up Kumba, Gee Dixon, Samboii och Blen!
 

Adrijana - Lika barn leka bäst

 
Alltså ärligt nu, hur tung är hon inte? Det finns ingen annan tjej i Sverige med det här soundet. Inte vad jag vet iallafall. 
 
Jag älskar den här, och jag ser fram emot tusen till släpp från Adrijana! 
 
Lyssna på den ni också: 
 

Franqi x Papis ft. Indigo - 13D

 
Vi firar fredagen den 13e med denna överfeta låt, från grabbarna i Malmö. Och jag säger samma sak idag igen, som jag sa igår: Det finns så sjuuuka talanger i Malmö. Jag. Måste. Dit!
 
Förövrigt så älskar jag temat på videon. Den är så där mörk och trapig, precis sånt som går hem hos mig just nu. 
Bra jobbat grabbar!
 

Lokal Releasefest på Kåken

Shululu!
 
Alltså kvällen igår, haha. Planen var helt annorlunda än vad som egentligen hände. När jag åkte hemifrån så var min tanke att jag skulle dit och se live-framträdandet och sen åka hem och chilla resten av kvällen. Jag var absolut inte på partyhumör. Så jag åkte dit, satte mig vid ett bord och väntade på att spelningen skulle börja. Men sen hände något. Lokal kom och drog iväg mig till deras bord, och det slutade med att jag hängde men dem hela kvällen. Dessutom fick jag även träffa Ibbe,Patryk och Oscar, och ett 20-tal andra människor som jag inte riktigt minns vad de hette. Vi hade hur som helst askul. Vi pratade, dansade, sjöng och ja allt det där som hör till en utekväll. 
 
Spelningen var grym. Publiken var så otroligt hypad, och stämningen var helt otrolig. Dessutom avslutade dem det hela med ett spontant framträdande av "All green", som bokstavligen fick hela huset att gunga. Dock lyckades jag inte armbåga mig ända längst fram, så bilderna blev inte fullt så bra som jag hoppades. Men jag har iallafall lyckats skrapa ihop några bilder som va helt okej, och dem tänkte jag lägga upp på Facebook så fort jag gått igenom dem ordentligt. Dessutom fick jag ihop massor med videos som jag tänkte klippa ihop och ladda upp på min Youtube-kanal. 
 
Kvällen avslutades iallafall med donken-häng. Sen fick jag ta nattbussen hem för första gången, var rädd att jag inte skulle hitta hem. Haha! Men jag klarade mig helskinnad ända hem iallafall.
 
Jag fick så sjukt mycket kärlek igår. Jag var helt ställd innan jag klev på nattbussen hem. Så jag känner att jag måste visa min tacksamhet för alla fina ord jag fick igår. Så tack alla ni grymma människor som visade kärlek och gav mig en massa pepp igår.
Speciellt tack till Lokal,Ibbe och Oscar för era otroligt fina ord! Det är ju trots allt för alla er jag gör det här. Och det är så himla nice när man får uppskattning från artister för det man gör!
 
Jag behöver fler såna här kvällar!
 
 

Gonzalo feat. Jos F & Ruzbeatz - Byggare Bob

 
Shiiiit vilka talanger det finns i Malmö, känns som att jag måste ta en trip dit snart. 
När jag läste namnet på låten så var jag lite skeptisk. MEN när jag lyssnade på den så ändrades min uppfattning helt. Riktigt fet låt, och riktigt påhittig och snygg video!
 
Kolla in den ni med:
 

Kartellen - En fjärils vingslag

 
Jag tar tillbaka det jag skrev om Sebbe förra gången de släppte en låt, han har visst kvar all glöd. Iallafall i den här låten. 
Jag tror inte ni förstår hur snabbt den här låten träffade i hjärtat. Varför? Jo, för att jag känner igen mig så grymt mycket. Mobbning var en del av min vardag under i princip hela grundskolan. Vissa dagar var det så illa så jag inte ville gå till skolan. Dock handlade det inte om fysisk misshandel för min del, det var mest psykiskt. Men ord kan göra mycket mer skada än slag. Det var som sagt min vardag, och spåren sitter kvar än idag. Ärren kommer nog aldrig riktigt läka. Men en sak kan jag lova, jag är så otroligt mycket starkare idag, än vad jag var då.
 
Detta är en otroligt viktig låt, och video. För alla oss som vet hur det känns, och för alla er som inte har en aning om hur mycket man kan skada andra genom sånt här. Den är helt enkelt viktig för alla, och jag är glad att det är Kartellen som gjort den.
 
Kolla in videon ni också:
 

Ken Ring - Ger dig allt jag har

 
Jag vet att jag är brutalt efter med denna låt, men bättre sent än aldrig antar jag. Allt i mitt liv rör sig i slow motion just nu känns det som.
 
Jag älskar sommarviben på låten, man blir typ glad av beatet. Videon var också grymt peppig!
Samtidigt fanns det lite humor i refrängen. Allt som en sommar-låt behöver med andra ord. 
 
Kolla in den ni också!
 

SödraSidan - Vi fakkar upp vår värld

 
Det bästa med SödraSidan måste vara att de alltid har något att berätta i sina låtar. Det behöver inte vara politiskt, eller samhällskritiskt. De berättar sina egna och andras historier, och de gör det så jävla bra!
 
Denna låten var helt okej, jag tror det kommer ta ett tag innan den fastnar. Jag hann liksom bara lyssna på den en gång, för nu måste jag stressa iväg!
 
Lyssna på den ni också:
 

Lokal - Utan dig/Kan spel

 
I pressutskicket om den här låten så kallades den "Uppföljaren till havet är djupt", och det var det verkligen.
Texten talade till mig ordentligt, och hela viben på låten fick mig att fastna direkt! Men att låten skulle vara dunder var jag säker på redan innan jag hörde den, för Lokal är tung. Det vet ni andra också, hehe!
 
Men vi får inte glömma b-sidan, "Kan spel", där även Ibbe & Patryk medverkar. Vilken trio de är, man hör att de synkar otroligt bra när de gör musik tillsammans. Jag diggar denna låten också, men om jag måste välja en som är bäst så får det bli "Utan dig", för den kunde jag relatera mer till just nu!
 

Janevar ft. Adrijana - Mama

 
Adrijana har släppt sin första featured låt, tillsammans med en artist från Danmark. 
Jag ska inte ljuga, jag hade svårt att första texten, tills Adrijanas vers kom. Då föll det på plats.
En låt med peppigt beat, sommarvibe eller vad man ska kalla det, men även en väldigt djup text.
I love it!
 
Lyssna på den ni också:
 

Leslie Tay - Uh Yeah/S&S

 
Woho äntligen lite nytt från Leslie!
Jag har väntat länge på det här, och jag gissar att jag inte är ensam om det. För hur underbar är inte Leslie och hans röst?
Första låten var dock annorlunda från vad han brukar göra, men jag gillade den ändå. Och den andra låten får jag en känsla av att jag redan hört. Kan det vara så att den ligger ute på SoundCloud? Kanske. 
Jag ger båda låtarna sjukt höga betyg iallafall. Leslie Tay är såå grym!
 

Mwuana - Tillgångar XOXO

 
Mwuana är tillbaka, mina vänner!
Förstår ni lyckan? Jag tror inte det. Kan det bli dåligt när det kommer från Mwuana? Jag tror inte det.
Jag älskar den mörka viben på videon, den passar perfekt till musiken som Mwuana gör. Den enda besvikelsen är att jag inte hittar låten på Spotify, men då får den platsa i min spellista på Youtube så länge. 
 
Kolla in videon nu:
 

Samboii - Som jag vill

 
Vilken självkänslo-bomb!
Alla borde ju veta vid det här laget vilken grym artist Samboii är. Och om ni av någon anledning har missat det så kommer ni fatta det efter den här låten och videon!
Jag älskar stuket på videon, att de har lagt in en massa tillbakablickar på Samboiis karriär. Det känns real helt enkelt. Och låten var absolut en sån där låt som jag behövde idag. 
 
Kolla in videon nu direkt:
 (Låten finns även på Spotify!)