Dagens musik: Rikard "Skizz" Bizzi - Kapitel 15 - 27

 

Valborg

Men hallo finisar!
Hur mår ni idag? Själv rullar det väl på, förutom irritationen jag känner just nu. Jag skulle ta en powernap klockan halv 5, och vaknade först sju! Blev så där måttligt ilsken. Menmen, har inga speciella planer idag ändå.
Idag är en sån där dag när exakt ALLA dricker, förutom jag. Känns knasigt, förra året vid den här tiden så hade inga tankar på att vara nykter, speciellt inte på valborg! Men människor förändras, just idag till något bra.
Istället så ska jag nog släpa röven ner till affären och inhandla en dricka och kanske något annat gottis (men ändå nyttigt).
Idag har jag annars tränat och varit förbi skolan imorse. Efter det har jag flängt runt lite med Dollis. Vi har hunnit på stan med Olivia, varit hemma hos Olivia och slutligen hamnade vi hos Zorba med Crills och Sophie. Allt detta på 4-5 timmar. Man kan väl kalla dagens äventyr för mitt valborgsfirande. Detta är första gången på riktigt länge som jag spenderat valborg hemma i sängen. Knasigt.
 
Äh, Supernatural får underhålla mig resten av kvällen. Det blir suveränt. Bjuder på någon bild innan också.
Large
Pusspuss!
 

Spn-time

Ligger i sängen och tänkte vila ett tag. Uppdaterar mer senare om dagens spektakel :)


Självkänsla deluxe

Kom att tänka på en grej igår när jag stod i duschen. (Jaha? Tänker ni nu)
Men faktum är att jag kommer på massor av helbra grejer just i duschen.
 
Jag liksom stod och tänkte på mig själv, och vart jag var för bara ett år sen. Bara ett halvår sen till och med.
Jag har i hela mitt liv varit den där lilla osäkra räkan som gömt sig bakom alla andra. Aldrig velat göra väsen av mig. Har däremot hunnit med en massa knasigt i hemlighet men det är inget jag vill tala om. Tillbaka till ämnet: Jag var mobbad i flera år. Inte nu sådär jättegrovt men mobbningen fanns där. Blev helt enkelt trackad för att jag var annorlunda. Där har ni anledningen till att jag varit tillbakadragen.
 
Sen kom alkoholen in i bilden, och då blev jag ju såklart helgalen. Men bara under inflytande av starka drycker. Nykter så var jag som jag alltid varit. De som kände mig, kunde få mig att prata hur mycket som helst. Men nya människor gömde jag mig från. Och sån var jag, fram tills för lite över ett år sen. Då jag råkade göra bort mig i fyllan. Eller jag trodde att jag hade gjort bort mig. Jag skrev till en helt för mig okänd människa, som dessutom var bosatt 116 mil härifrån, och frågade om han och hans grupp ville komma hit upp och ha en spelning. Det var nog det mest otänkbara jag har gjort. Och sen att han gick med på det och faktiskt kom hit upp är en helt annan historia, som ni kan läsa om i arkivet "Februari 2012". Det var iallafall inte detta jag ville komma fram till.
 
Efter att de hade gjort sin grej här uppe så gick jag tillbaka till gamla rutiner. Satt tyst för mig själv igen och var vettskrämd för allt som hade med människor att göra. Varje gång jag kollade mig i spegeln så ville jag typ..kräkas. Så illa har jag tyckt om mig själv. Jag tryckte konstant ner mig själv, vilket ledde till att jag mådde skit, vilket i sin tur ledde till att jag tröståt. Det fanns också människor i min närhet mellan 2010 - 2012 som fick mig att må ännu sämre. Fick mig att se ut som ett arsle åt resten av världen. Så jag gick ner mig ännu mer. Kunde inte, ville inte sluta supa varje helg. Så såg det ut fram till julen 2012. Då insåg jag att det var dags att ta tag i livet och ändra på mig själv. Eller våga vara mig själv rättare sagt.
 
Det skrämmer mig nästan när jag tänker på hur långt jag har kommit på bara ett halvår. Kilon har försvunnit, självkänslan har vuxit enormt och för första gången så kan jag säga att jag är stolt över mig själv. Jag har tagit steget mot att följa mina drömmar, bli det jag vill. Jag är inte längre blyg och rädd för nya ansikten. Fast det är klart att jag har mina dåliga dagar ibland, men de betydligt mer sällsynta idag än för ett år sen. Från och med nu ska jag jobba mig framåt, njuta av livet och en dag flytta bort från den här hålan som har skadat mig så mycket.
 
Man ska aldrig ge upp hoppet om sig själv. ALLT kan bli bättre bara man vill. Förhoppningen med denna text är väl att någon kanske kan finna inspiration eller motivation till en förändring. Om någon orkar läsa hela det vill säga. Hahah!
 
Puss på er allihop!

Bieberfever, som sagt

Sjukligt fin.
 

Chillmode i sängen

HejHallå!
Ja som rubriken lyder så ligger jag mest och tar det piano i sängen. Har haft ganska fullt upp på mitt schema idag, men ni har ju fått lite spännande update iallafall. Tro inte att jag glömmer bort er finosar som klickar in här varje dag! Börjar dock bli ganska less på att aldrig ha några bilder att bjuda er på. Känns så där halvtaskigt! Menmen, när första lönen trillar in på kontot så ska jag se till att börja spara till en liten systemkamera. Fram till dess så ska jag leta fram laddaren till min lilla röda älskling så ni far iallafall några bilder. Halvtaskiga bilder menar jag, förlåt!
 
Vad händer annars i mitt liv? Ja, jag tror jag har åkt på lite Bieberfever. Inte så där mycket som hans crazy-fans men.. en liten gnutta. Jag lägger all skuld på min syster. Allt är hennes fel. På tal om Bieber så läste jag hans första bok häromdagen, ganska intressant faktiskt. Han är som ganska charmig ändå, även fast han inte sysslar med min sorts musik. Vissa låtar kan man ju dock tralla med till.
 
Om 115 dagar ska jag se Wu-Tang live också, förhoppningsvis (om inte Patrik sviker mig). Kommer bli helt knasigt. Känns som inte direkt verkligt att man ska få se dem stå på scen. Häftigt om inte annat!
 
Nej nu ska jag sluta ordbajsa och gå och snatta en cigg av min moder. Sen blir det en släng dusch och efter det ska jag skalla kudden! (Fan, jag börjar ju bli grym på det här med bloggandet!)
 
Jag kan också vara snygg.
 

115 dagar kvar!

Det närmar sig! Gud vad jävla kul det ska bli att se dem live!
 

Dagens musik: Zacke - Storstadsblues

 

Boost!


Streetwear: New Wave Huste

I fredags slog en ny webshop upp sina dörrar. Namnet på märket är New Wave Hustle, och så som jag förstår det så kommer märket från Stockholms området. De har riktigt snygga tröjor så jag kommer absolut slänga iväg en beställning när jag har pengar över. Ta och kolla in webshopen! De första två plaggen på bilden är i limiterad utgåva och kommer alltså försvinna snart. Så passa på att beställa nu!
 
Klicka HÄR för att komma till shopen.
 

Minska beroendet

Idag har jag tagit bort Facebook från mobilen. Känner att jag behöver minska mitt FB - beroende. Finns fortfarande kvar på Instagram iallafall. Kommer också försöka börja twittra mer!
 

Söndag

Hejhopp!
Sitter för tillfället och kikar lite SoA med lillasyster och bara tar det lugnt. Har hunnit vara och övningsköra lite, tränat på dragläge och sånt. Känner mig riktigt taggad på körkortet nu alltså!
Har inte planerat nåt speciellt idag, blir väl att bara vara hemma. Plugga lite kanske. Imorgon är det körlektion, skola och träning som gäller. Finfint!
Vi hörs mer senare eller imorgon 😘


Nytt på g

Hörde att det viskas om en ny TungGung video.. Stay tuned :)
Bildbax från Ari.


Ny favort: Tyga - Hotel California

Är inte Tygas nya album helt amazing?!
 

Dagens Boost


Ny musik: Medina - Miss Decibel

Men kolla katten, det svänger ju!
Den här låten var riktigt somrig, kan slå vad om att den kommer spelas flitigt överallt i sommar.
 

Ni kan aldrig ta min stolthet

 

Har inga tvivel. Hör min stämma hur den saknar gråt.
Finns ingen återvändo, mannen jag är låst.
Vart där tankar jagar bort dig ifrån verkligheten.
Och där enda vid din sida heter ensamheten.
Tror jag behöver er, en hand på bibeln innan bönen bes.
Så många strider jag har överlevt.
Mannen, trivs där regnet öser ner.
Vi hustlar vidare, vi stannar inte för nån.

Säg Gud, vart slutar stigen på din gröna jord?
Av alla böner som jag bett, har du hört mitt rop?
Hur många steg är det kvar innan du kommer ta mig?
Se mina ben börjar vika sig, jag håller kvar mig.
För mycket press i mitt bröst, det är som en vissen ros.
Svär, allt jag har är mina taggar. Jag är klar att bli till jord.
Gråblåa toner utav depression.
Nära att drunkna där på botten då man nästan tappat tron.
Ge mig lite ljus i mörkret, för det e svårt för mig att se.
Kan inte skilja på en vän och en fiende nå mer!
Vandrar vidare på vägen, dör för äran och mitt namn.
Ryggen rak när jag tar mig fram!


Godnatt

Natthumor


Exakt sju dagar

Nu är det bara 7 dagar kvar! Taggad!


Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt att spana in Dunderhunds webshop? In och beställ nu!!

Ny video: Kartellen - AM43 Remix (Ft. det bästa av hiphopsverige)

Orkade verkligen inte skriva ditt alla artister som är med. Det är så sjukt många.
 
Shit vad länge jag har väntat på denna videon! Det är helt sinnes. Den är ju överfet! Men en liten besvikelse är tyvärr Autotune i refrängen. Varför? Det hade låtit så himla mycket bättre utan. Men annars så var både låten och videon helt sinnessjuka! Älskar när Svenska rappare går ihop såhär och gör låtar. Kan inte välja bara en favorit, men Abidaz ligger väldigt högt upp. Abidaz är mord, så ere ba.
Nånå, kolla in videon här nere och lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte.
 
 

Ingen ork i kroppen!

Har varit lite seg med update idag, men imorgon så jävlar! Är inte så jättetaggad idag, har mest varit trött hela dagen. Sen har jag haft teorilektion på körskolan som har tagit död på mig helt. Så nu ska jag gå och sova och tagga Nationella i Svenska på morgonen. Blääää
Nattios :)
 

Mer drama

Hahah, orkar inte med Aftonbladet...inte fansen heller. Nu kommer det väl bli nåt jävla "cut4bieber" igen. Ingen har sagt att knarket var hans så ta och andas med näsan!


Måste bara dela med mig av den här!

Hahah, fyfan vilken humor man har! Det här klippet är iallafall från när Labyrint gästade "Bergs bärbara talkshow". Lyssna och njut, haha!
 
 

Nytt: Creole - Realest On The Rise

Den här grabben hade jag ärligt talat aldrig hört talas om förrän nu. Hittade låten på en annan blogg faktiskt. Så även om jag tror att jag kan så mycket om Svensk hiphop, så har jag nog mycket mer att lära mig.
Creole kommer iallafall från Malmö. Han planerar även att släppa en debutplatta E's & L's, som ska släppas någon gång i Maj. Jag kommer självklart hålla er uppdaterade om honom då han var sjukt duktig enligt mig.
 
Följ honom på Instagram: HÄR
Följ honom på Tumblr: HÄR
 
 

Justin Bieber

Måste bara få prata av mig lite angående det heta ämnet Justin Bieber.
 
Jag förstår mig inte på de där tjejerna som satt och grät ögonen ur sig bara för att Justin hade mask på sig när han gick in till hotellet. Det är helt sjukligt att de sedan säger att de inte ska gå på hans konsert bara av den lilla anledningen.
Jag förstår varför han bar mask. Han måste liksom precis som alla andra, få ha ett privatliv ibland. Han har varit på turne ganska länge nu, och förstår ni hur mycket fans han möter varje dag? Hur många som han kanske inte ens orkar träffa egentligen? ALLA människor blir leds ibland. Dessutom är Justin en VÄLDIGT stor offentlig person så han får nog aldrig ta en lugn stund. Han hatar inte sina fans bara för att han väljer att dölja sitt ansikte. Antingen var det bara en kul grej eller så kanske han inte orkade träffa er allihopa just då. Och eftersom det är så himla många tjejer som springer efter honom hela dagarna så förstår jag att han är leds. Jag hade då blivit det.
Så istället för att vara arga eller gråta, tänk på allt bra som han gör för människor varje dag. Ingen verkar uppmärksamma hans bra gärningar, inte ens hans största fans. Det är ju ganska tragiskt om inte annat.När det påstods att han rökt hasch så blev det världens liv, samma sak när han slagit till en paparazzi eller skrikit åt sina fans. Men ingen säger nåt när han hälsar på sina fans, besöker barnsjukhus eller liknande.
Världen är sjuk.
 
(Nej jag är ingen belieber, men jag förstår hans situation)
 
Hittade en bild som beskriver bättre hur jag menar.

Ny Video: CES Cru - Juice (Feat. Tech N9ne)

Har fått någon dille på Sinister Tech idag känner jag :) Denna låten var jävligt bra iallafall!
 

Musik: Tech N9ne - E.B.A.H (Official musicvideo)

Jag kan inte beskriva Tech N9ne med ord, han är bara för bra. Jag har liksom en förkärlek till allt som är lite konstigt. Hahah!
 
 

Godnatt

 
 
                                                       image
 

Mina kungar

Kottonmouth Queen til' I die.
Måste hinna se dessa grabbar live nångång. Ska vi säga nästa år? Nästa år ska jag se dem live!

Tech N9ne - Little Pills

Den här låten brukade vara min favoritlåt. Speciellt under en tid då jag mådde förjävligt. Det var som om texten talade till mig. Jag kommer knappt ihåg vad det var som var fel, men det är hursomhelst för privat för bloggen.
Jag kom att tänka på denna låten bara mitt i allt. Tycker den är så fin på något sätt. Tech N9ne är grym dessutom. Lyssna på låten så får ni se :)
 
 

På Fredag


Apr. 23, 2013

Tänkte bara säga godmorgon och att jag uppdaterar mer snart! Bjuder även på en bild på bästa Dani ❤


Ortens hjältar Del 3 Trailer (Sebbe Staxx VS Ken Ring)

Snart kommer en ny Ortens hjältar. 8 Maj släpps den på Youtube gott folk!
 

Följ mig på Instagram!

 
Följ mig på Instagram: Skitsammaa

Morgonbloggning

Godmorgon på er!
Själv har jag varit vaken ett tag men bara inte orkat kliva upp ur sängen. Var ledig idag så fick ta en rejäl sovmorgon. Och vet ni vad ledig dag betyder? Jag har massor med tid till bloggen! Så nu ska jag ta och förbereda en massa skojsiga inlägg så inte bloggen blir så tråkig. Sen ska jag välja skor till balen också, har ju hittat 2 potentiella kandidater. Rösta gärna på vilka jag ska ta. Båda paren kommer från Nelly.com
Sko 1: HÄR                                                       Sko 2: HÄR
Men först måste jag få i mig nåt att äta känner jag, magen skriker efter frukost!
 

Äckelsmuts

Har fått mycket kritik för mina kära klistermärken som jag beställde för några månader sen. Ganska många månader sen.. haha. Har skrivit om detta på min förra blogg men måste få dela med mig igen.
 
"SD=Rasister". Sant eller falskt? Frågar man mig så är det sant. Finns inte mycket på denna jord som jag hatar mer än SD. Enligt min åsikt så är dessa patrask rasister. De är smutsiga, äckliga människor. Det är svårt att finna rätt ord som beskriver dessa dåliga ursäkter till människor, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Sist jag skrev om detta så blev jag kallad "wigger" av någon anonym jävla p12. Wigger? Vet du vad det är? Knappast. Jag är många olika saker som människa, men jag är fan inte Wigger. Jag är bara en sån som står för vad jag tycker. Sen kommer ju många och kallar mig outbildad då "sd minsann INTE är rasister".. Nehe..? Vad är dem då? Kommer inte Sverigedemokraterna ursprungligen från BSS (Bevara Sverige Svenskt)? Jo serru, det gör dem. "De är nationalister, det är inte samma sak" Jasså det är dem? För det är ju normalt att springa runt och kalla folk "blattelovers" hit och dit, jaga folk med järnrör och klanka ner på människor med annan hudfärg. Ursäkta min franska men VISST FAN ÄR DE RASISTER.
 
Jag står för allt jag skriver. Så är det bara. SD=RASISTER!
Förlåt om inlägget blev rörigt men jag är jävligt upprörd. Puss och kram!

Härlig söndag

Hejhopp!
 
Nu kommer det bli ett lite halvtråkigt vardagsinlägg. Men iallafall. Har haft en helt okej helg. Har varit ensam hemma med syster hela helgen då resten av familjen är i Luleå och hälsar på. Vi har bara myst på hela helgen, skrattat en massa och pratat en hel del. Har även hunnit umgås med Emil en hel del. Kollat text-tv, skrattat och åkt massor med bil. Nu är det söndag och jag har ingen aning om vadfan som händer idag. Håller på att mixtra lite med Viddy, så om någon vill följa mig där så heter jag: Skitsammase
 
Nej nu ska jag lista ut vad som händer resten av dagen så hörs vi säkert senare :*
 

Inspiration: OFWGKTA

 
 
 
 

Skitkul app!

Fastnade på en ny app idag. Det är ett bildredigeringsprogram som heter "Catwang". Finns både som gratis och betal-app. Skitroligt att leka med bilder. Rekommenderas starkt!
 

Albin Johnsén - 1000 gånger bättre

Hittade denna på Melikas blogg (duvetinte.se). Blev lite småkär i den. Tycker det är lite Oskar Linnros stuk, om jag inte är helt ute och cyklar.
Lyssna och njuut!
 

Ny musik: Lazee - Get the picture

 

Ny video: Shazaam - Blyertspenna

Shazaam blir faktiskt bara bättre och bättre i mina öron. Soft video också, kolla in den!
 
 

Favoritbild

 
Detta är INTE min bild. Jag har lånat den från Duvetinte.se!

Bängan Lagerblad - Del 6

Sorry för skiiitdålig update idag, det ska bli bättre, jag looovar. Men dagen har sett ut som följande: Skola, Vila, Gym, Åka bil, Teorilektion och sen åka ännu mer bil. Har haft "fullt upp".
 
Eftersom jag lovat mina läsare att jag ska lägga ut alla Bängan Lagerblad avsnitt så kan ni kolla in senaste här nere. Här får ni se hur Bängan leker kurragömma med sina kollegor!
 
 

Mina sommarlåtar

Ja, det är ett tag kvar till sommaren, men jag har redan räknat ut vilka två låtar som kommer prägla min sommar. Känner mig så extremt somrig när jag hör dessa låtar:
 
 
 
 

Sova sött

Efter en helt händelselös dag med ett effektivt gympass så bäddar jag ner mig i min säng! Helt otroligt skönt ska det bli. Men innan man stänger ögonen så måste man ju hinna med lite SoA.
 
Godnatt!

Back in the days

Gissa vilka? ;)


Musiken är min bästa vän

Sann historia. Musiken är faktiskt min allra bästa vän, lyssna på låten så förstår ni!
 

Morgonmotivation!


Nytt: Pato Pooh - 3AM i Svennebygränd

Jag älskar Pato på svenska! Han borde göra myyycket mer sånt här! Tycker inte ni också det?
 

Album teaser: Alpis - Knutna nävar

Åh herrejesus vilken fin låt! Jag fick nästan rysningar i hela kroppen. 
Detta är iallafall en album teaser till Alpis nya album som släpps någongång till hösten. Kommer bli sjukligt länge att vänta. 
 
 
Ladda ner - https://soundcloud.com/teamgalagowear...

http://www.facebook.com/realalpis
http://www.twitter.com/realalpis
http://www.instagram.com/realalpis

http://www.teamgalagowear.com

Musik: Renio Poli
Mixing & Mastring: Alexander Hagman
One Music Entertainment

Serietips: Sons of Anarchy

Gör inte såna här inlägg annars, men SoA är en serie som jag tycker att ALLA ska se. Så himla bra och spännande handling!
 
"Sons of Anarchy handlar om familjen Teller-Morrow, medlemmar i motorcykelklubben Sons of Anarchy. Klubben refereras ofta till som Samcro, eller Sam Crow, vilket är en förkortning av Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original. Rivaliserande och allierade gäng som Mayans, 1-9ers, Nords, True IRA och League of American Nationalists medverkar också i serien."
 

Snart!


Bängan Lagerblad - Del 5 (Jag är inte rasist, men..)

Älskade, älskade Bängan. 
Kolla in Del 5 allihopa. Del 6 släpps nu på Torsdag!
 

Spotify: Matte Caliste - Så kallt

 

Spotify: Dani M - Naiv ft. Jacco

Äntligen finns den på Spotify! Dani Ms nya "Naiv"!
Med på singeln finns också b-sidan "Sånt e livet". Astunga!
Lyssna nuuuuu:
 
 

Kaffepaus

Med crullo, uppdaterar mer snart :)


Inspiration: Cassie


Ask.fm

Kom igen nu, fråga mig en massa saker! Lovar att svara ärligt på ALLT!
 
Klicka hääääär
 

Ny video: Mårdh & Shivano - HYPE

Så himla härlig låt, den här lär gå på repeat ett tag.
 
 
Skriven av Mårdh & Shivano, producerad av Shivano.
Video: RedEye Pictures (Dilly D)
Stockholm, 2013.

Hard working girl

Vet inte om jag kan säga att jag har för mycket fritid, eller att jag har för lite. Jag är typ ALLTID upptagen nu för tiden. Umgås typ nästan aldrig med nån, ganska trist egentligen. Men som sagt, man måste jobba för det man vill ha här i livet och det är precis det jag gör. Och det är verkligen inte bara en sak jag jobbar med.
 
1. Tränar i princip varje dag, det är en av sakerna som jag verkligen MÅSTE hinna med annars blir jag knäpp.
 
2. Jobbar på mitt självförtoende, skriver väldigt mycket och det går faktiskt framåt. Jag måste liksom bygga upp mitt självförtroende, och min självkänsla för att kunna arbeta inom det jag vill.
 
3. Bloggen, förmodligen det allra viktigaste i mitt liv just nu. Kämpar hela tiden med att ha något att uppdatera er med varje dag. I framtiden har jag även en surprise till er, men vågar inte säga när exakt den kommer.
 
4. Körkortet! Har ganska nyss börjat plugga till körkortet och måste åtminstone vara halvfokuserad på det. Känns som en ganska viktig grej.
 
5. Sist men inte minst så har jag fortfarande skolan att tänka på. KAOS.
 
Men jag ska försöka hålla igång det här iallafall tills skolan är slut, sen kan jag satsa all-in på bloggen!
 

Inspiration


Before I Die..


Lyssna på: Kartellen - AM43 Remix

Väntar med spänning på videon till remixen, men den kommer nog också snart.
Här nedanför kan ni provlyssna på AM43 Remix om ni är som mig och inte har tålamod att vänta på videon.
Medverkande artister: Sebbe Staxx, Kakka, Sam-e, Lazee, Melo, Chapee, Abidaz, Grillat & Grändy, 24K, Ison, Ozzy, Piraterna, Eboi, Promoe, Petter, Myrna, Lani Mo.
 
Ger denna 5/5 stjärnor. Älskar när artister gör Remixer av låtar som redan är favoriter. Exempel: Broder del 2, Ortens favoriter osv. Nu hoppas jag bara på en riktigt fet video till denna feta låt!
 
 
 

Özz Nujen @ Nordan

Kom hem för bara en liten stund sen. Har varit med några fina och kollat när ingen mindre än Özz Nujen körde Stand-up på lilla Nordan. För er som inte vet vad Nordan är, så är det ett litet sketet ställe som agerar skolmatsal, biosalong osv.
Özz var iallafall helgrym. Och nu menar jag inte bara på Standup, utan även på vad han sa där emellan. Han pratade om lika värde, och att man kan bli exakt vad man vill bara man jobbar för det. Min motivation var verkligen på botten innan jag kom dit, var så svag så jag hade kunnat gråta. Men efter föreställningen så var allt som det skulle igen. Jag är mer motiverad än någonsin och det kan jag tacka honom för. Förövrigt så är han enligt mig en av Sveriges bästa komiker. Utan tvekan.
Man fick ju tyvärr inte filma sjävla föreställningen men tur som jag hade så fick jag en bild med honom iallafall. En stor inspiration för mig i fortsättningen! Skickar bara kärlek åt hans håll!
 
 
Ser väldigt.. konstig ut på bilden men jag var glad egentligen!

Video: Critical ft Sebbe Staxx - Alla har en gräns

Först och främst vill jag säga: Nej jag hatar inte alla poliser. MEN jag vet vad vissa av dem är kapabla till. Så innan ni kallar mig omogen osv så kan ni ju läsa exakt vad jag tycker. Låten är i varje fall bra. Puss och kram!
 
 

Ny video: Dani M med Jacco - Naiv

Jag sa ju att denna låt och video skulle vara asfeta, sa jag inte det? Helt otroligt bra var den. Och jag tror på det som Redline skriver, detta kommer blir årets sommarplåga. Detta är lätt en låt som jag hade kunnat festa till. Absolut.
Ta och titta på videon NU!
 
 
 
Dani M "Naiv" med Jacco.
Prod: Masse Salazar/TSB
Regissör: Oliver Martin/Concrete Steppa pictures
Label: Redline Recordings/Universal Music

#freebängan Update!

"Del 5 kommer på torsdag (11 april).. men Bängan uppdaterar oss med fler klipp från hans vistelse på Uppsala polishus och i ett SMS kommenterar han anklagelserna:
"..de påstår är att jag har spottat på sju av mina kollegor och att dom kräver skadestånd, 5000 var... 35 lax totalt för "förgripelse på tjänsteman".
I teorin skulle jag kanske hinna med 2-3 stycken, men 7 stycken låter helt omöjligt! Det lutkar mobbning här för faaan!"
 
Är efter med denna också men det här ovanför är iallafall vad Critical skrev på videobeskrivningen, enjoy!
 
 
 

Bängan hos Uppsalapolisen

Jag dör för den här snubben, på riktigt! Han är världsbäst alltså.
Detta klipp kom upp för ganska längesen men jag har glömt att dela med mig av det på bloggen. Kommer slänga upp del 2 snart också! #freebängan!
 
 

Dagens outfit

Var ju tvungen att testa detta också.
Chillkläder till skolan :) mjukisar och min älskade AYLA tröja :)


Nytt: Matte Caliste - Så kallt

Denna låten har ett riktigt BRA budskap. Jag hatar hur Sverige är, jag skäms helt ärligt. Tycker alla borde ta sig tid att lyssna på denna låten, så kanske ni öppnar ögonen någongång.
 
Såhär skriver Matte själv på Facebook om låten:
 
"Nu släpper jag min första sololåt.
Jag skrev den mer eller mindre i huvudet på väg från jobbet, en reaktion på de senaste månadernas skiftning i retorik från flera partier i Riksdagen. Saker som får mig att komma ihåg 90-talet med BSS & NyDemokrati.
En skiftning där syftet verkar vara reducera mänskligheten hos människor som inte faller in i Reinfeldts epitet "etnisk svensk".

Videon filmades av Francisco Conejeros kl 0630 för en vecka sedan, innan jobbet och platsen är Stadshuset, med sina Tre Kronor."
 
Big up Matte, massor med kärlek!
 
 

Nytt från Matte Caliste

Nu runt klockan ett så släpper Matte Caliste en ny sololåt plus video. Jag slänger upp videon så fort jag har tid!


Knasigt

Hejhallå!
Jag har precis landat hemma efter ett hårt konditionspass. Nu håller jag på med mat, och sen blir det sova för hela slanten. Har haft jävligt lite att blogga om idag så som kompensation bjuder jag på min Spotifylista som ni mer än gärna får subscriba!
 
Puss så länge!

Nytt: Nutso - No Sleep

Förra veckan så släppte Johan, eller Dj FortKnox, en låt med den amerikanska artisten Nutso.
Tycker låten var riktigt bra faktiskt. Jag har liksom tappat bort den amerikanska hiphopen när jag varit så fokuserad på den svenska hiphopen så länge. Men efter denna låt så har intresset bubblat upp igen.
Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! :)
 
 

Dagens inspo

Oh gud, idag vill jag verkligen inte kliva upp. Menmen, jag är så illa tvungen. Tänkte bara vara snäll och slänga in ett morgoninlägg innan jag sticker iväg.
Nångång här inom en snar framtid så ska jag fixa en kamera så ni kan få Dagens outfit varje morgon, bra va? :)
Jaja, nu måste jag springa och byta om och så.
Puss!
 

Till er som undrar vem jag är


Stolthet

Citerar Stor, Dani M och resten av Redline:
"Stolthet" klättrade idag 14 placeringar på Spotify topp 100 till plats 64.
Lyssna och sprid om ni gillar!
#RedlineFamiljen
"Stolthet" Stor Feat Dani M på Spotify:
 

Gissa vem?

Gissa vem som släpper ny låt på fredag? En riktig tjejfavorit.
Det är Dani M jag snackar om såklart, vad troooru?
Dani M släpper låt och video nu på fredag, den 12 April! Låten heter "Naiv" och på den medverkar även Jacco (Labyrint). Både låten och videon KOMMER vara asfeta, inget snack om saken!

Här har ni en liten sneakpeak bakom kulisserna:
 

Smutsfolk!

Den här går ut till alla smutsiga människor, ta åt er om ni vill :)
 

Kingsize intervju: TungGung

Fan vad det går bra för TungGung just nu. Jag kan inte hjälpa att jag blir lite glad när jag ser hur långt de har kommit bara sen jag träffade dem sist. Det här visar bara att man kan om man vill. Spelar ingen roll vad det gäller.
Jag kommer absolut fortsätta sprida Tunggungs musik och annat kul, bara för att hjälpa till.
 
Meningen med detta inlägg var såklart att de blivit intervjuade av Kingsize, och intervjun hittar ni HÄR
 

Favorit i lurarna

 
Hittade denna låt igår men det är redan en ny favorit. Daddy Yankee är ju så jääävla tung!
 
 

Dagens citat


Källa: Kushandwizdom.tumblr.com

Nytt Album: Ken Ring - Akustiken

Jag tror det är många hiphopintresserade som har väntat på denna platta med spänning. Jag vet att jag har gjort det iallafall. Ken Ring är en artist som jag lyssnat på ända sedan 2007 ungefär, lite till och från. Har alltid haft en svag punkt för hans musik på något sätt.
Den här plattan var helt sjukligt bra också. Så jag tycker alla som läser detta inlägg borde ge den en chans!
 
 

Ni har väl inte glömt?

Idag är en sån där dag då jag inte riktigt vet vad jag ska uppdatera er om. Bloggtorka helt enkelt.
Men ikväll ska jag ta tag i saken och verkligen spana efter grejer att uppdatera om, så hela veckan blir sprängfylld med roliga grejer.
 
Ni har väl inte glömt TungGungs nya platta förresten? Om ni gjort det så får ni den publicerad en gång till här nedanför:
 
 

Lite tankar angående självförtroende.

Varför ska det vara så himla svårt att tycka om sig själv? Jag har liksom kämpat med det i flera år av mitt liv. Det är först nu som jag kan säga att jag är nöjd med mig själv och den jag är (de allra flesta dagar).
 
Det är mycket ens eget fel att man har dåligt självförtroende. För man trycker oftast ner sig själv. Helt i onödan. Så varför gör man det? Varför sitter man och trycker ner sig själv över helt onödiga saker? Alla är fina på sitt sätt, så är det bara.
Jag har alltid varit en person som klankat ner på mig själv, för att andra klankat ner på mig. Deras ord blev verklighet tillslut. Tänk på det! Det du själv tror att du är, är det som kommer visas i spegeln när du står där. Man måste försöka motverka alla negativa tankar. Det första man ska göra är att rensa alla negativa människor från sitt liv, och det är precis vad jag har gjort. Alla "vänner" som spelat falskt mot mig, är borta nu. Alla människor som klankat ner på mig, är borta ur mitt liv.
Nästa punkt är att tänka positivt. Stå framför spegeln och se alla bra saker med dig. Fundera ut alla bra egenskaper du har, och du ska se att självförtroendet växer.
Följ dina drömmar! Det finns inget bättre sätt att bättre på självkänslan än att ge sig in i något som man alltid drömt om. Jag själv tog steget och startade upp den här bloggen. Jag mailade och mailade till miljoner ställen för att kunna få lite hjälp framåt. Vissa har ännu inte svarat, vissa har sagt nej och vissa har faktiskt erbjudit sin hjälp! Men måste ta risker för att komma någonstans!
Sista punkten är att uppskatta det du har. Det spelar ingen roll om du inte har speciellt många vänner. För det är bättre att ha några få riktiga vänner än att vara omringad av falska människor. Ta vara på alla de människor du älskar i den här världen. Du kommer få så himla mycket bra saker tillbaka.
 
Inlägget kanske blev lite rörigt men, jag hoppas det hjälper någon vilsen själ!

Nytt album: Petter - Början på allt

Bara häromdagen så släppte Petter sitt nya album! Så jag tänkte att jag kunde dela med mig av det till alla er fina läsare.
Min favoritlåt måste ju vara "King" men Lilla Namo, helt klart.
 
 

Ny video: Tyler, the Creator - IFHY

 
 
Som de flesta vet så är Tyler verkligen en stor stjärna på min privata himmel. ÄR han inte underbar?
Måste erkänna att jag tyckte videon var lite läskig först, men låten är sjukt bra.

Nytt Album: Tyler, the creator - Wolf

 
Äntligen säger jag bara. Ända sedan Domo 23 släpptes som singel så har jag väntat på albumet. Det hade tydligen läckt ut tidigare nånstans men jag väntade hellre. Ibland kan man vara en hederlig människa ;) Nu ska jag bara se om den finns att beställa någonstans!
Min absoluta favorit på albumet måste vara "Domo 23" faktiskt. Vilken/vilka är dina favoriter?
 
 

Tattoo

Detta inlägg skulle ha kommit upp igår men jag orkade inte. Blev helt slut i både kropp och knopp av att sitta i en obekväm stol och plågas. Det tar sjukt mycket energi från kroppen när man tatuerar sig, till och med när det inte gör ont.
Well well, här har ni resultatet iaf.
Puss på er :*


Obsessions

Tar det piano på barnkalas hos mina små kusiner. Otroligt nog så kunde jag stå emot tårtan, heheh. Snart blir det hemfärd och senare blir det lite secrets, avslöjar sen!
Nu till det viktiga i detta inlägg, Norman Reedus:

Önskeoutfit: Galagowear + Dunderhund

Tshirt: Dunderhund.se
Väst: Galagowear/Hollywood.se
Skor: Adidas Originals/Hollywood.se
 

Följ mig på Twitter!


Önskeoutfit

Tröja: Diamond supplies/Hollywood.se
Keps: Diamond supplies/Hollywood.se
Leggings: Minns ej
Skor: Adidas originals/Hollywood.se

Nattliga tankar

Känner mig otroligt gay, ledsen och kärleksfull denna afton så jag bjuder på någon deppig bild. Ibland måste jag också dela med mig.
 
 

Tips: Dunderhund.se


Här får ni ett jävligt bra tips av mig. Dunderhund.se! Snygga t-shirts till riktigt bra priser. In och beställ NU!
Klicka bara på bilden för att komma till deras webshop!

Önskeoutfit

Tröja & Keps: Hollywood.se
Leggings: Asos
Skor: Sneakersnstuff.se
 

Dagens boost


Coming soon: AM43remix

(Bildbax från Kartellen's facebook-sida)
 
Alla ni som gillar Kartellens fanpage på Facebook har förmodligen redan sett detta.
Men till er andra:
Kartellen håller just nu på att spela in en video till remixen på AM43. Många stora namn inom den svenska hiphopscenen kommer medverka. Personligen tror jag att både låten och videon kommer bli otroligt fet, då de flesta av mina favoriter är med. De har inte släppt något releasedatum ännu, men jag läste på instagram att den släpps mest troligt inom 12 dagar.
 
Någon som är lika förväntansfull som mig?!

Ny musik: Flame, Black Ghost, Prince Ali, Lani Mo & Wordsilah - Tro hopp & utanförskap

 
 
Vi presenterar stolt första videon och låten från kommande albumet Maktskiftet: Tro Hopp & Utanförskap. Den visar vad förortsungar känner om dagens Sverige. Sverige med REVA, Segregerade busslinjer och riksdagsmän som ber invandrare att "åka hem". Detta är vårat Sverige; detta är Maktskiftet...

Istället för att skriva en debattartikel så visar vi våran ställning genom att göra videon som insats i det aktuella ämnet. Handlingen i videon visar vad som pågår i huvudet hos människor som levt allt för länge i utanförskap. Vi visar vilka tankar som föds när en människa gång på gång blir sviken av sitt samhälle och lämnas i utanförskap. Denna text och video är ingen debattartikel; det är tankar som banar vägen för agerande och handling.

Maktskiftet är ett album av Karwan Faraj (Wordsilah), Ammo (Wordsilah), Flame, Black Ghost & Prince Ali.

Om Maktskiftet:

Maktskiftet är en rubbning av ett maktmonopol för att Maktskiftet är ett röstskifte; röster som inte blivit hörda innan ska bli hörda nu. Skivan är en produkt av tankar och känslor som människor i utanförskap har fött.

Ortens hjältar Del 2

Hahaha kärlek! Denna gång "medverkar" Kapten Röd, Labyrint, Stor, Carlito, Amsie Brown & Linda Pira.
 
Längtar tills nästa kommer!
 

Ont i magen

Sorry om uppdateringen har varit pissig idag men jag har inte haft lust.
 
Imorse när jag vaknade så hade jag ett missat samtal från en vän. Tänkte inte mer på det, tänkte att jag kunde ringa upp henne sen. Men så loggade jag in på facebook. Och där såg jag att något hemskt inträffat. En gammal klasskompis till mig, vi gick i samma klass 9 år, hade dött. Det har nog inte riktigt gått in i skallen ännu. Men då förstod jag iallafall varför min vän ringt mig. Denna kille var hennes pojkvän sen flera år tillbaka. Det är tragiskt när sånt här händer. Även om vi inte kände varandra längre, eller knappt tyckte om varandra, så hoppas jag att han får vila i frid. Och jag tänker på alla hans nära och kära just idag.
 
Känns som att alla man nånsin pratat med, bara dör i den här stan. Det är inte okej längre! Det är så otroligt hemskt.
 
Nånå, nu vet ni iallafall.
Imorgon är jag back on track. Jag lovar!
 
Puss & kram, ta hand om varandra!