M.A.K - The journey

Den här killen skickade sitt album till mig för ett par dagar sedan. Jag har tänkt skriva om det länge. Men saker har hänt runt omkring mig som har gjort att jag tappat fokus. Men nu är back in action!
 
Tycker plattan var riktigt fet förövrigt. Kalla mig dum men jag har aldrig hört snubben förut. Han är riktigt duktig ju!
Checka albumet genom att klicka på bilden.
 
 

Under mitt skal är jag naken

Godmorgon! 

Som vanligt är jag på bussen mot skolan. Råkade försova mig idag igen. Mardrömmar har plågat mig hela natten så det är inte så konstigt. Men det gör inget. Jag har bra närvaro i skolan så två sena ankomster är ingen fara. 

Hade handledning igår och fick lite nya idéer. Jag har liksom velat kräkas på mitt projekt sen jag kom hem. Men igår fick jag en rejäl realitycheck av både handledare och någon annan. Så nu ska jag börja hitta tillbaka till inspirationen igen. Vi börjar med "Ikväll är vi kungar" på Cirkus imorgon. Är jävligt taggad faktiskt. Ni vet väl att Ison & Fille är mina absoluta favoriter inom svensk hiphop? Nu vet ni iallafall! 

Jag har glömt att berätta en sak för er, eller jag har glömt att berätta en grej för mig själv! Haha men det tar vi sen. Nu måste jag avrunda.

Ha en bra dag!




Första skoldagen

Godmorgon! 

Idag är första skoldagen sen Thailand. Jag är så otaggad så ni förstår inte. Förlåt klasskompisar men så är det. Dessutom har vi delmåls redovisning och det känns inte som att jag gjort något alls. Men det löser sig väl när jag kommer dit. Har ju som sagt en timmes bussresa dit. 

Idag har jag några viktiga saker på schemat. Skolan är en av dem. Så det kan hända att jag är lite off hela dagen. Sorry för det!

Ha en bra måndag hörrni!




FATTA MAN - Det börjar med mig.

 
Sånt här är vackert. Så jävla vackert. Och så himla viktigt.
 

Changes

Godmorgon söndag!
 
Ni vet när någon helt plötsligt säger något så smart så att det fastnar? Haha det där låter så efterblivet men jag kan inte förklara bättre just nu. Det är bara så att någon talade vett med mig här för ett tag sedan, och nu har jag insett hur rätt den här personen hade. Så just nu är det mycket som förändras i mitt liv. Och jag vet inte riktigt vart livet kommer ta mig de närmaste månaderna. Jag ville bara att ni ska veta det, ifall jag skulle bli lite off härifrån. Så nu vet ni. Big changes are coming.
 
Idag är det iallafall söndag och jag gissar att jag ska till min kära morfar och äta middag. Har ingen aning om exakt vilken tid jag ska tid, men innan dess ska jag iallafall hinna duscha och såna småsaker. Bädda sängen och sånt ni vet. Tänkte även ta en springtur men det regnar, och jag är fortfarande lite smått förkyld så jag sparar det till imorgon. Ursäkter, ursäkter.. haha. Sen ikväll ska jag testa ringa D och se om han har tid att prata ett tag. 
 
Så vi hörs när vi hörs!
 
 

Lyckas är ett måste

 
Okej, så den här låten kom medan jag var borta från Sverige. Fast jag hörde den live på Kingsizegalan innan jag åkte, haha. Då tyckte jag att den var hur fet som helst. Men sen när D slog på den ute på balkongen där borta så tvekade jag lite. Det blir så med vissa låtar. Och nu efter att ha hört den några gånger till så tycker jag den är rikstung igen. Ken & Keya gör det riktigt jävla nice tillsammans!
 
Har ni hört den?
 

Evighet

Godmorgon!

Imorse bestämde jag mig för att nu är det slut latat. Dags att ta tag i de delar av livet som inte känns bra. Så jag lyckades fixa in mig på jobb två helger, och från och med idag ska den här "tjockisen" börja motionera igen. Jag tror "någon" slog mig i skallen där borta i thai. Fick mig att inse hur värdefullt livet är och att man inte bara ska kasta bort det på att klaga och tycka synd om sig själv. Så nu ska det fokuseras på mig, mig och mig. Pengar ska sparas så att jag förhoppningsvis kan resa bort ett tag i sommar. Bara andas ut och fokusera på att läka min själ. Livet är för kort för att lalla bort!

Annars så har en vän till mig varit på besök över dagen. Vi har lunchat och pratat strunt mest. Hon ville egentligen stanna över helgen men jag kände att jag behövde lite space efter att ha haft människor runt mig konstant de senaste 3 veckorna. Så det får bli en annan gång.
Nu ska jag hoppa i springskorna och dra en runda i "orten" haha. Sen vid 10 är det dags för jobb! 

Puss och hoppas ni har en bra fredag :)




Aliammo - Ödet

 
Det känns som att jag missat en massa musik medan jag varit borta. Men den här är inte så gammal väl?
Det får bli samma visa som igår, klicka på bilden för att komma till låten!
 
Vad tycker ni?
 
 

Vad ska du bli?

Godmorgon eller vad man nu ska säga.
 
Jag har såklart inte vaknat först nu. Jag har varit vaken sedan 6 men inte orkat göra destomer. Har bara fått tatueringen smord och sen har jag suttit här och kollat runt på olika utbildningar. Folk säger till mig att jag ska vänta tills jag vet vad jag vill bli. Men jag har inte tid att vänta. Någon utbildning någonstans borde ju passa mig. Så jag ska sitta resten av dagen och leta efter plugg som kan ge mig nåt i framtiden. Kollar mest på distanskurser faktiskt. Då slipper jag hålla mig låst till en stad, ett ställe. 
 
Nåväl, ska nog kicka igång Leslies EP medan jag letar, för att få lite sinnesro. Är värsta PMS häxan idag, så plötsligt inser jag varför livet har känts så himla jobbigt hela veckan. Tjejproblem ni vet.
 
 
Och jag vet att ni är trötta på mina bilder från Thailand. Men det är inte jag, så ni kan suga min lilltå :)

Leslie Tay - 12 år

Idag slog jag på musik för första gången sedan jag kom hem. Jag har alltså inte lyssnat på musik på två dagar, av olika anledningar. Och det första jag slår igång är Leslie Tays nya EP. Det var inte ett misstag. Långt ifrån. 
Jag är kär. I varenda låt på den här EPn. Tack Leslie Tay, du är bäst!
 
Och eftersom Spotify har gjort någon ny uppdatering så vet jag inte hur man bäddar in för tillfället. Så klicka på bilden för att komma till EPn.
 
 

Moodswings

Godmorgon peepz!
 
Min kropp återhämtar sig sakta men säkert. Mitt huvud däremot hänger inte riktigt med. Men det är väl så sånt här fungerar antar jag. Långdistansgrejen. Fast det berör ju inte er som läser min blogg så vi lämnar det ämnet från och med nu. Ska ta mig i kragen ordentligt och börja jobba igen.
 
Men först måste jag få i mig mat och städa upp i mitt rum. Ni vet packa upp väskan och sånt tråkigt. Hehe!
 
Vi hörs snart!
 
 

Tony Ejremar & Robert Mendelson - Bli vad det var

 
När jag var borta i Thailand så hamnade all min bloggbuisness åt sidan. Men nångång under de sista dagarna jag var där så fick jag tips av en nyfunnen bekantskap om en riktigt bra låt. Och eftersom jag gillar att hjälpa andra människor att synas och höras så vill jag dela den med er!
 
Klicka in på Spotify och lyssna in låten, sen får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tyckte!
 

#heyswerje

Goodmornin guys!

Vissa har varit vaken sedan 5 imorse i tron att klockan var 11 på förmiddagen. Jetlag ni vet. Det är grejer det. Lyckades iallafall somna om vid sju och sova till nio men sen var det ganska kört. Kommer nog vara så här i några dagar. Men det är bara bra. För jag har miljoner saker jag måste göra innan skolan börjar igen på Måndag. 
Det första jag tänkte på imorse när jag vaknade var makaroner. Kan ni tänka er? HUR GOTT ÄR DET INTE MED SNABBMAKARONER LIKSOM?! Så jag blev ju tvungen att koka ett gäng. Haha!
 
Nu ska jag catcha upp på lite serier medan jag äter och sen ska jag förhoppningsvis orka städa i mitt rum. Känns jävligt jobbigt men vad gör man annars i Sverige? Man ligger då inte i någon solstol med en drink i handen iallafall. Vi hörs senare!
 
MVH
Bitter tjej
 
 

3 dagar helt off

Alltså förlååååt från djupet av mitt hjärta för att jag totalt skitit i bloggen i flera dagar. Men sanningen är att jag bara har försökt ta vara på tiden här med min tornado eftersom ingen av oss vet när eller om vi kommer se varandra igen. Visst låter det hemskt? Jag kan lova er att mitt hjärta värker redan nu. För om lite mindre än ett dygn så sitter jag på planet hem till Sverige. Och jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Det enda jag vill just nu är att stanna här borta i all evighet och bara vara. Resten av mitt liv känns så sjukt oklart och enbart jobbigt. Jag vill inte till Sverige, inte till Stockholm. Jag vill inte göra något alls just nu. Och jag vet inte om det är bra egentligen. Jag hade behövt lufta tankarna till någon. Men vet inte vem.
 
Nu ska jag fortsätta med vad jag gör här i lägenheten. Tänkte överraska min tornado, han gillar att klaga annars. Men nu jävlar. Klagar han så blir jag sur.
 
Vi ses imorgon mitt helvete, paradis och hemland.
 
 
 
 
 

Inget ansvar, inga skyldigheter.

Jag trodde att den här resan skulle göra mig mer motiverad. Att jag skulle få 1000 grejer gjorda här borta i solen. Men icket. Istället har jag slöat ner hela mig själv. Hittar inte orken till något. Vill bara ligga i solen med ett glas alkohol i handen och glömma vardagen där hemma. Jag vill avboka biljetten hem och flytta in i en hydda på stranden och käka mango hela dagarna med Ison & Fille i lurarna. Vill stänga ute hela världen och chilla galet resten av livet. Inget ansvar, inga skyldigheter och inga tankar förutom mina egna. Ligga i en solstol och skriva lallrap och tro att jag är kungen av hela världen. Kanske spela in skiten på mobilen och leka rap-superstar i några år. 
 
Kanske öppna något eget coolt hak nånstans. Där jag får välja musiken och hur drinkarna ska se ut. Bara softa ensam, inte behöva bry mig om någon annan. Kanske någon dag resa vidare och göra samma sak där. Bara skita i allt och leva life. Inte behöva tänka på vad jag ska utbilda mig till, eller vad jag ska jobba med resten av livet. Inte behöva tänka på att bilda familj, ni vet gifta sig och sånt. Binda fast sig själv i någon resten av livet. Fast det kanske jag vill egentligen. Men då kan han bo i min hydda med mig. Visst låter det underbart?
 
Bara leva efter mottot på mitt nyckelben. Länge Leve Vi.
 
Jag tror min gadd har stigit mig åt huvudet. Det är klart jag ska leva ett normalt svenneliv som alla andra. Eller?
 
 

Tar vara på tiden

I'm so sorry u guys!
Jag känner inte riktigt att jag har tid med att blogga just nu. Jag vill ta vara på den lilla tiden jag har kvar här med min tornado. Och då faller vardagen ofta bort. Men sånt händer ibland. Jag hade tänkt lägga ner en massa tid på bloggen igår, men jag blev lite dålig. Fick vätskebrist, inte så farligt kanske. Men jag låg däckad i sängen hela kvällen med gråten i halsen tills han kom hem från jobbet. Jag har sån tur som hittat någon som kan ta hand om mig. Haha! Idag mår jag bra iallafall så ni behöver inte oroa er.
 
De senaste dagarna har inte varit så jätte aktiva. Fast för mig spelar det inte så stor roll vad vi gör, det viktigaste är att vi umgås. Helgen var lite mer händelserik dock. Vi var ute på äventyr och bara utforskade Pattaya lite, sen skulle vi ut också men det blev aldrig. Så vi hängde hemma i lägenheten hela fredagskvällen. Lika bra kanske. Alkohol är inte bra för själen, hehe. 
Jag tatuerade mig i lördags! Vi gick in på en tatueringsstudio som killarna brukar hänga i. Planen var att jag bara skulle boka tid för en lite större grej som ska sättas på mitt ben nu på lördag, men det slutade med att jag spontant satte mig i stolen och gaddade in något som jag velat ha länge. Ni som följer mig på Instagram har redan sett den. Men inte alla. Den kostade mig bara drygt 300 svenska kronor så jag är inte ens nästan ledsen. Kastar upp beskrivning och bild här nere när jag skrivit klart. Vi gick även runt på nattmarknaden ett tag. Hittade verkligen 1000 saker jag vill ha, som jag förmodligen också kommer köpa nu till helgen. Till exempel ett par rosa Air Max, alltså jag, Nike & Adidas är farligt. Tro mig.
 
Jag kan berätta mer detaljerat en annan dag vad vi gör här borta, men nu måste jag ta tag i ett skolarbete som ska skickas in om ca 5 minuter. Haha alltid ute i sista minuten. Typiskt mig.
 
"Tre ord för alla förändringar i livet det senaste året. Tre ord för kärleken. Tre ord för livet.
Länge. Leve. Vi."
 
 

Jos-F ft. Ras Kriole, Sir Roach & Denis Alic

 
Är det inte hur fett som helst när man blandar svenska och engelska på samma track? Det tycker jag iallafall!
Lyssna in "motsägelse" på Youtube.
 

Någon ville ha bilder

Jag är sämst när det kommer till att ta bilder. Men igår ansträngde jag mig faktiskt bara för att en polare sa åt mig! Haha.













Trött tjej

Hello my darlings!

Jag skulle få lite grejer gjorda idag medan D var på jobbet. Men kände att jag behövde vila lite först, för vi ska upp jättetidigt imorgon. Så jag la mig och ställde väckning på en halvtimme. Hur gick det då? Åt helvete som vanligt. Jag sov i nästan 3 timmar... Tur att han inte kommer hem förrän om några timmar. Då hinner jag ringa mamma och städa upp lite här, kanske duscha också. Det är så jävla varmt här så det är sjukt.

Annars så har vi varit ute hela dagen idag. Först så var vi på en liten shoppingrunda i Pattaya Beach, och jag hittade Victorias secret! Priserna var samma som i Sverige, men jag kände mig tvungen att köpa något ändå så det fick bli en parfym som jag längtat helt sjukt mycket efter. VS angel. Dör för den. Sen har vi mest glidit runt överallt. D hyrde en HD så han var som ett barn på julafton och jag var mest rädd. Haha!

Imorgon kommer jag inte ha tid att uppdatera er, kanske inte på hela helgen men det hoppas jag att ni förstår. Jag behöver stänga av projekt hjärnan ett tag, och fokusera på det som finns här och nu. Kram på er så länge! 




21.06

Waddup guys!
 
Jag får massiva psykoser på den här tidsskillnaden. Kollade statistiken och ba "vart e ni mina bästa läsare?", sen insåg jag att klockan bara är tre hemma i Swerje. Haha! 
Vi sov fett länge idag, fick ångest när jag vaknade och kollade klockan. 17.30. Ville typ slå mig själv för att jag sovit bort hela dagen. Så det blev inte mycket gjort innan han stack till jobbet. Vi hann mest bara äta. Så nu sitter jag ensam i lägenheten igen och nojjar över minsta ljud. Höll på att kissa ner mig imorse när vi kom hem. När jag öppnade dörren så hoppade det ner en ödla från väggen och sprang rakt förbi mig. Och jag hatar smådjur. Usch. Säkert har den varit och gosat med oss i sängen också. #mesigastegärinilandet
 
Det bästa med att han har ett jobb att gå till är ju ändå att jag får pumpa musik och dansa runt i lägenheten utan att han ser det. Och han läser inte min blogg så behöver inte oroa mig över att han ser det där! Kanske jag skulle vara snäll och städa lite och bädda sängen innan han kommer hem. Har ju ändå gjort det varje kväll hittills så varför inte? Wifey kallar han mig, kanske är en sån. (Hatar ordet, uuuuuschhh).
 
Nu ska jag fortsätta sjunga och dansa runt här ett tag, sen ska jag ringa mamma och min syster tänkte jag.
Ha det så bra i eswerje så länge mina fina!
 
#osminkadförstagången

Fvck Aina

Rubriken asså haha. Det är en låt bara oroa er inte. Men godkväll mina fina bloggläsare. Fast hemma i swerje är det ju inte kväll än, hehe. Jag är iallafall ensam i lägenheten igen då min tornado är på jobbet. Så jag ligger i soffan och lyssnar musik och dricker Cola typ. Vågar inte gå ut ensam för då kommer jag inte hitta hem igen. Är jävligt sugen på godis också, typ snickers. Får be honom köpa på vägen hem. Vilken tjockis man är ibland. Haha! 

Annars har vi inte gjort mycket idag. Han har fått solsting eller nåt för han har sovit hela dagen. Och jag? Jag har rökt 300 cigg och typ softat galet. Hans polare var förbi ett tag men annars har det stått stilla här. Fast de kan också va nice ibland. Hoppas bara han håller sig vaken när han kommer hem för jag kommer inte kunna somna haha!

Vi hörs imorgon hörrni!
Puss så länge :) 




Joel Fungz - 36 Bars

 
Igår droppade Joel Fungz en bomb! Det var meningen att jag skulle lägga upp den redan igår men min dygnsrytm blev fett skev så jag fick ta det nu istället.
Det här är egentligen inte sån musik som jag lyssnar på så ofta, men denna var fet!
Dessutom ska jag ha med Joel i mitt intervjuprojekt, så håll koll på honom.
 

Med min tornado

Godkväll mina vänner! 

Jag vet inte exakt vad klockan är i Sverige men jag är fett jetlaggad så jag vaknade precis. Klockan e ett på natten här borta och jag är ensam i lägenheten för min tornado är på jobbet. Kommer kalla honom för det i fortsättningen eftersom jag inte vet vad han tycker om att ha sitt namn på min blogg. Vi klickade riktigt jävla bra faktiskt. Trodde det skulle bli konstig stämning när jag klev ur taxin utanför lägenheten men istället kändes det onormalt naturligt att kasta sig i hans famn och bara andas in hans parfym. Så nu vet ni de.

Idag har vi varit ute hela dagen. Blev ingen sömn igår så istället dygnade vi och stack till Kohl Arn (?) imorse och låg i solen hela dagen. Så Erica har bränt sönder ansiktet första dagen woopwoop! #typicalturistsvenne!

Oh well ska städa lite nu innan min tornado kommer hem. Så jag hör av mig imorgon. :) 








#eydåswerje - thailand nästa

Om 6 timmar så kommer jag sätta min söta rumpa på Arlanda och invänta mitt flyg. Just nu så är jag så nervös så jag nästan kräks var femte minut. Så jag ska packa klart och sedan ska jag åka och hänga lite med mina tjejer så jag kanske kan lugna ner mig. 
 
Jag hör antagligen av mig imorgon på kvällen när jag är framme. Eller så på Måndagmorgon. Vet inte riktigt än.
Önska mig lycka till nu kära läsare!
 
Plockade ihop ett moodboard som stämmer in på mina tankar idag.
Puss & kram!
 
 

EP: Viktor Ax - Dom som aldrig ser

 
Inte nog med att Viktor Ax droppade en riktigt fet video igår, så kom det även en EP. Bara feta namn finns med i line upen och låtarna är fantastiska!
 
Checka den:
 

Stressens mamma

Godmorgon mina fina!
 
Jag är otroligt stressad idag då jag bara fick hälften gjort igår. Kläder blev tvättade, vaccinationen är klar, och halva väskan är packad. Nu är det bara andra hälften kvar. Dvs packa klart, äta middag hos morfar, och ta sig till Arlanda. Klockan 03.00 inatt ska jag vara där. Jag kommer på fullaste allvar att dö. Jag driver inte ens.
Så nervös är jag just nu. Och nu kom jag på att jag ska möta upp mina tjejer också en sväng och säga hejdå. Den här dagen kommer bli riktigt spännande!
 
Nu måste jag fortsätta med vad jag gör. Ska packa och duscha.
 
Puss & kram!
 
 

Ögonen på vinsten

 
Vart har den här låten varit hela mitt liv? Så jävla tvärfet!!!!
Fast det anade jag redan när jag såg vilka artister som var med, samt en riktigt tung producent. Så vad kan gå fel? Ingenting. Jag älskar den!!
 

Slutkörd gäri

Jag är helt slutkörd mina vänner. Det känns som att någon kastat mig från ett höghus. Alldeles mosig och svag i kroppen. Dessutom så är jag rätt bakfull och huvudvärken är på besök. Men ignorera allt det där, för jag får inte blu trött och seg nu. Jag MÅSTE hålla mig på banan och fixa massor med saker som jag skjutit upp tills idag. Dumma dumma dumma mig. Jag måste tvätta, packa, städa, köpa lite nödvändigheter samt vaccinera mig helst igår.
Alltså förstår ni hur stressen borde äta upp mig levande? Jag får panik på insidan men min kropp reagerar motsatt. Min kropp vill bara ligga kvar i sängen och jäsa med chips och kanske en cola. Men jag har inte tid! Jag åker mot flygplatsen om mindre än 48 timmar och allt är KAOZ. Nä jag måste lyckas knuffa mig själv ur sängen innan det är too late.
 
Vi hörs på ett tag!
 
 

Trött och sliten

Mornin y'all!

Idag är det fuckin kaoz inne i mig. Ett samtal med en vän fick mig att flippa helt och helt plötsligt sitter jag här och vet ingenting. Dessutom drack vi några glas vin igår, och vin plus känslor är en dålig mix. 
Idag har vi ledarskap i skolan, få se hur det går. Får hoppas humöret vänder till det bättre. Men det tror jag faktiskt att det gör. Är ju känd för att va grinig på morgonen haha!

Ha en bra torsdag :) 




Sluta stressa ta det lugnt

 
Idag släppte min vän Bosh Mimps en ny låt, och jag fick äran att lägga den här först. Så vi kan ju kalla det exklusiv premiär!
 
Checka den:
 

Viktor Ax - Ögonen på vinsten

 
..feat. Abidaz, Ozzy, Dani M och Piraterna!
Release 6/3, alltså nu på fredag. Jag längtar!
 

4 dagar

Hey guys!

Sitter i skolan för tillfället och har inte hunnit uppdatera förrän nu. Ville bara att ni ska veta att jag lever. Haha! 
Slutar 12 och ska möta crille nånstans då så uppdaterar mer senare. Känns inte som att jag har så mycket att berätta. Eller jo. Det är bara 4 dagar kvaaaaar!!! Natten mot söndag sticker jag från Sverige och herregud vad jag längtar! Ska fixa de sista nödvändiga imorgon så jag slipper stressa.

Men mer om det nån annan dag, nu ska jag ut på en snabb cigg. Puss!




Kaffe och musik

Godmorgon!

Den här morgonen gick betydligt bättre än igår. Om man räknar bort att jag kletat eyeliner över halva ögat. Haha! Fick kallt kaffe också, men är glad ändå. 
Den här skoldagen kommer gå snabbt tror jag. Och sen ska jag in till stan och hänga me mina kompisar. En av dom sticker vidare till Norrköping ikväll så vill hinna krama på henne lite ni vet!

Ikväll ska jag börja packa också. Det är dags att dra snart, jag är så himla nervös!!!

Well Vi hörs snart :) 




OIAM - Speciell

 
Shit vilken mysig video. Jag längtar nästan efter en riktig norrländsk vinter när jag ser den.
Låten är jävligt bra också!
 

Flippa ur lite

Godmorgon!

Lämnade en totaldäckad Amanda i min säng imorse när jag stack till bussen. Jag förstår att hon är trött. Jag själv är typ döende efter en vild helg. Det kommer nog ta ett tag innan vi återhämtat oss. 
Ska försöka ta mig genom en hel skoldag idag iaf. Det kommer nog bli en utmaning men ibland måste man kämpa. Sen när jag slutar så ska vi softa runt i skäris ett tag, de ska shoppa lite osv. Blir nog att jag också gör det, haha! 

Vi hörs senare.




Liamoo - Dina problem (Not my biz)

 
Har ni koll på Liamoo? Ni borde ha det!
Vanligtvis så kör han ju på engelska, men den här gången blev det svenska. Och ärligt, han är tung vilket språk han än kör på. Så enkelt är det.
 
Checka "Dina problem" nuuuu!
 

Alex Rios - Efter mörkret

 
Idag släppte Alex Rios en väldigt viktig låt, som tar upp ett känsligt ämne: Mäns våld mot kvinnor. Så här skriver de i beskrivningen till videon:
 
"Varje år misshandlas fler tals kvinnor i sina hem här i Sverige.
Det är något vi vill belysa, då vi anser att det är fruktansvärt att röra en kvinna och även barnen far illa vid när fadern får sina utbrott. 
Organisationen RSK (Riksföreningen, stoppa mäns våld mot kvinnor)
släpper nu en kortfilm om just detta ämne och vi valde då
att hjälpa till att pusha för ändamålet genom musik.
Alex Rios Bidrar därför med sin låt ” Efter Mörkret ” 
Låten är producerad Av Ali (Gabbagi) Jammali och videon är regisserad av Patrik Vincent.

Vill ni veta hur ni kan bidra till en tryggare värld för våra kvinnor/barn här i Sverige så kan ni gå in på denna hemsida.
Känner ni någon som är utsatt? Hjälp finns! kontakta RSK

http://www.rskriksforeningen.se"
 

Slutkörda g's

Hello there mina trogna läsare!
Här hemma i mitt rum så ligger två utslagna krigare efter en hård helg. 
Vi var ute igår, såklart. Vad gör man annars en lördag? Tyvärr blev vi bara 2 då en blev sjuk och en annan var bortrest. Men vi hade en sjukt bra kväll ändå! Haha så flippad kväll, har fått många roliga minnen iallafall och träffat massor med nya människor. Någon spärr har släppt inom mig den här helgen tror jag. Har släppt fram lite mer personlighet. Men det är fett jäääävla nice! 

Nu ska vi fortsätta dega i sängen ett tag. Vi hörs på ett litet tag kompisar!
Tills dess kan ni spana på de här katterna från röda mattan i fredags :)