Moncho - Noll Respekt

 
Wow...alltså..WOOOW. Det var längesen jag blev så här blown away av en låt. Jag hade verkligen inte förväntat mig en sån här låt från Moncho. Jag är van att höra honom i en mer reggae-vibe, i LöstFolk. Så detta kom som en riktig käftsmäll.
 
Men jag ska inte avslöja för mycket. Jag gillar att vara lite mystisk när det kommer till sånt här. Jag vill att ni ska bli lika överraskade som mig, haha!
 
Jag hann knappt blinka innan jag kastade in den i min Spotify-lista. Hoppas ni också vill lägga in den i era listor.
 
Lyssna in den på Spotify nu nu nu. Video kommer senare under dagen, lästa jag någonstans.
 

Friday bitches!

 
Morning, eller vad man nu säger vid den här tiden. 
 
Jag har då hunnit vara vaken några timmar. Känns som att jag börjat med en jävligt bra morgonrutin den här veckan. Har varit hundvakt i några dagar vilket har inneburit att jag inte kunnat sova bort hela dagarna. Sen så har jag börjat varje dag med att ta en promenad med hunden. Inklusive idag. Fast det blev lite senare. Tänkte försöka hålla igång med promenader minst 3 gånger i veckan så jag kanske droppar några kilon innan sommaren, haha! Man måste ju vara snygg när man springer runt i bikini.
 
Det känns förövrigt som att livet börjar pusslas ihop igen. Jag har ju varit väldigt förvirrad en lång period. Men efter lång eftertanke så har jag bestämt mig för att jag inte kommer flytta tillbaka till Norrland. Det känns som att det har börjat hända mycket grejer runt omkring min blogg och så där, och vill inte kasta bort det. För människorna jag saknar som bor där kommer ju finnas kvar. Jag kommer kunna åka och hälsa på dem då och då, så vi kommer ju absolut inte tappa kontakten. Sen så ska ju en av dem mest troligt flytta ner hit vilket gör saken ännu lite lättare. 
 
Har iallafall plockat ihop ännu ett moodboard. Känner att det kanske ska bli min nya grej varje morgon. Man blir ju så himla peppad av att plocka ihop bilder varje morgon. Bara för att beskriva humöret, eller hur? 
Har bjudit på en låt också som har gått på repeat de senaste veckorna. Så jävla braaaa! #Obsessed
 
 

Wanties: Diamante Wear

Genom att jag börjat följa Dope D.O.D på diverse sociala medier så har jag även fått upp ögonen för några nya asfeta klädmärken!
 
Ett av dem är Diamante Wear. Det finns inte att beställa någonstans i Sverige. Än så länge har jag bara hittat deras egen sida. Märket är grundat i Polen, och enligt mina efterforskningar så verkar det vara väldigt populärt just där iallafall! Jag har dock inte fått något grepp över om de fraktar till Sverige. Men så fort jag har pengar så tänker jag ta reda på detta. För jag bara måste ha kläder härifrån!
 
Jag har plockat ihop ett collage med några av godbitarna som jag vill ha. 
Sedan kan ni såklart gå in på deras sida och kolla runt själva. Det går att välja att sidan ska vara på Engelska, så ni behöver inte klicka runt helt vilsna, haha!
http://diamante-wear.com
 
 

Moodboard

Godmorgon!
 
Egentligen har väl alla hunnit vara vakna några timmar, inklusive mig själv. Men har tagit det väldigt lugnt imorse. Hunnit äta frukost, gå en promenad med morfars hund och sen tagit mig en dusch. Känner att idag blir en väldigt lugn dag. Har nån typ av virus i kroppen. Känner mig illamående, snorig och allmänt hängig. Typiskt. Har inte tid att bli sjuk just nu. 
 
Måste söka jobb till mig själv, söka jobb till min vän, kolla efter större boende och dessutom plugga. Men det tar vi lite senare. Haha!
 
Så nu tänkte jag lägga mig och kika på nya avsnittet av Supernatural, sen ska jag kolla om jag hittar något spännande att uppdatera er om. Så vi hörs om en stund, ok? Plockade ihop ett passande moodboard igårkväll. Kände att det är lättare att beskriva sitt humör med bilder. 
 
 

Jireel - Som Mig

 
Om jag inte fattat det helt fel så är Jireel en rätt ny artist, eller är det bara jag som missat honom?
Hur som helst så är låten grym! Videon är nice också, jag gillar den på något sätt, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. 
 
Låten finns även på Spotify, iTunes och allt det där!
 
Hoppas ni diggar den lika mycket som mig!
 

Monday morning

Hej allihopa!

Jag tror inte ni fattar hur glad jag är över att bloggen fungerar igen, haha! Det känns som att jag fått tillbaka en del av mitt liv igen. Det har känts så sjukt konstigt att inte kunna skriva varje dag. Och jag har haft så sjukt dåligt samvete över alla feta låtar som jag inte kunnat dela med mig av. 

Nu är jag iallafall tillbaka. Idag är en sjukt bra dag. Började planera helt fantastiska saker med en nära vän till mig igår, är så peppad på det här så ni förstår inte. Dessutom har jag börjat planera en annan fet grej med en klasskompis och skolan går riktigt bra nu. Hade muntlig presentation i fredags som gick riktigt bra, iallafall enligt min lärare. Haha. 

Och nu ska jag på ett möte inne i stan, vi får se hur det går. Känns som att livet går min väg just nu. Peppar peppar. 

Vi hörs när jag är hemma igen. Hoppas ni har en lika bra dag som mig! 

xoxo
Erica



Shivano ft Henx - Efterlyst

 
Den här låten passade min state of mind idag, känner mest för att lyssna på lugn musik och bara andas ut ett tag.
Sen måste jag ju bara säga att Shivano och Henx är så otroligt jävla grymma!
 
Tycker inte ni också det?
 

Dope D.O.D - Ready to die (Official video 4K)

 
Yaaas bitches jag kan bädda in mina inlägg igen! Vet ni vad det innebär? Jag är tillbaka. Fullt ut. Den här fredagen började på bästa sätt.
 
Inte nog med att jag äntligen fixat min dator, Dope D.O.D släpper EP och en musikvideo idag! Jag är sååå taggad. Kollade precis på videon och jag lovar er: De håller samma fantastiska kvalite som alltid. Anton van der Linden som gör alla deras videos är ett jävla geni för att vara ärlig. Deras videos ger en alltid speciella känslor. Och enligt mig så är det så det ska vara, man ska känna någonting när man tittar på en musikvideo, och framför allt när man hör en låt.
 
Denna videon gav mig typ ny livsglädje. Fan vad bra den var!
Dope D.O.D är verkligen mina favoriter just nu. Jag vill jättegärna göra ett fotoprojekt till bloggen med dem som inspiration, någon som vill hjälpa mig?
 

TrapsWear - El Chapo

TrapsWear är ett rätt nytt klädmärke som jag personligen har varit lite extra nyfiken på. Jag har sett diverse artister klä sig i deras kläder, men har tyvärr aldrig riktigt haft råd att inhandla ett plagg. Fattig student-problems. 

Märket har influenser från musikstilen trap, men det hör ni väl på namnet? Alla plagg är dessutom FairTrade-märkta, hur bra är inte det?

Till saken: Idag släppte TrapsWear en ny kollektion. I samarbete med Gucci Mane! 
Kollektionen består av två t-shirts och en hoodie. Motivet är inspirerat av björnen Paddington och Polo Ralph Lauren. En tuffare björn som gillar Gucci Mane, Rolex och Luis Vuitton. Designen är skapad av Old Oak Tattoo.

Så skynda in på TrapsWear.com och klipp era exemplar!