Värsta julkänslan

Omg vart kom detta ifrån?
Jag har haft cirka noll procent julkänsla sen jag var typ 13 och nu bara kom den som en käftsmäll. Har helt plötsligt fått för mig att jag borde gå och köpa en liten julgran att ställa på mitt skrivbord och kanske till och med en stjärna i fönstret.
Kan det vara så att julkänslan kommer tillbaka när en inser att en måste åka 120 mil för att fira jul med sin familj?
Det känns som att det är så. För just nu längtar jag till julafton. Att sitta ihopkurad i soffan framför tvn med familjen och se Kalle Anka och trycka i sig skumtomtar och ischoklad. Åh vad jag längtar!
 
 

Dött här

Hello peepz!
Det har varit så himla dött här och I am sorry bout that. Men i lördags sov jag bort typ hela dagen och fick stressa iväg till Farsta bland annat. Fick med mig en ny lur hem igår tillslut. Jag har ju försökt välja en telefon i flera veckor utan framgång så tele2 fick tillslut hjälpa mig att välja. En iPhone 5s fick det bli. Billigast så och jag har velat ha den länge. 
Vi var på Ametist avslutningsfest igår. Den var helt ok faktiskt, fast såg inte så många "kända" ansikten. Det var lite synd. 
Sen sov jag hos Bella inatt så får blogga från mobilen. Jag e förmodligen hemma ikväll nångång och då ska jag uppdatera ordentligt. 

Ha en mysig söndag mina fina läsare :*
Har inga bilder på den här luren så ni får en bild på vackra Monami Frost!




GoldenBest - Mitt Crew

 
Jag älskar Golden Best, på riktigt. Insåg det i somras på Wearesthlm festivalen när de körde.
Och nu ska de även styra upp värsta julgalan! Såklart är jag inte hemma det datumet, min vanliga tur. 
Men jag hoppas alla ni andra köper biljetter!!
(Blev förresten lite förvirrad när Eboi var med i videon, hade ingen aning om att han var del av Goldenbest, haha)
 
"I år kommer tomten två gånger och du har chansen att ta ut julen i förskott ihop med din andra familj: Goldenbest + Crew. Vi samlar packet, hyr annexet och bjuder på årets roligaste julfest. 
Event: https://www.facebook.com/events/37401...
Köp biljett här: http://www.axs.com/se/events/256427/g...

VIDEO AV BÄSTA JOAKIM WIJK 

Vi tänkte konkurrera ut julbordet, hockeyn, disney on ice och ladies night. Ta med dig arbetskamraten, farsan, syrran och morsan och gå på årets fetaste julshow. För visst finns det någon av dom här akterna du skulle vilja se i tomteluva?"
 

Stor & Aki . Redline is for the children

 
Den är här nu!
Sista släppet i #RödNovember står Stor & Aki för. Det som från början skulle bli en EP, resulterade i ett tvärfett album!
Lyssna in den på spotify!
 

Fredag!

Godmorgon solstrålar.
Idag är min första lediga morgon på hela veckan. Därför får ni en mobilblogg tills jag orkar upp ur sängen. Det är så varmt och gosigt här under täcket. Tror nog att det blir ett gäng serier och lite frukost innan jag börjar fungera som människa igen. 
Har suttit i telefon sen nio imorse också. Utan att få något svar. Kom bara till en telefonsvarare hela tiden. Asnice! Hade hellre sovit vidare till typ 12 eller nåt.
Haha jaja, skriver mer på ett tag. Puss!



Övertunga Dida igår med Eboi i bakgrunden. Haha.

Hejdå Kärleksattacken

Ikväll sänds det absolut sista avsnittet av Kärleksattacken. 
Det känns så himla tråkigt. Jag har suttit fastnaglad nästan varje Torsdag och lyssnat, eller åkt dit och sett det live. Men nu kommer min kära tillflyktsort upphöra. Efter ikväll måste jag hitta något annat att rensa skallen med.
För det har verkligen varit min tillflykt, för när jag lyssnar på Kärleksattacken så existerar inget annat. Då kan jag stänga av allt och bara vara. 
Och tänk hur mycket Ametist har hunnit göra för svensk hiphop under de här nästan 8 åren i radio. Hon har påverkat så sjukt mycket. Hoppas att hon väljer att börja med detta igen senare.
 
Jag kommer iallafall åka dit ikväll med Melika och se det sista avsnittet live. Jag känner att jag behöver det!
 
Tack Ametist för nästan 8 år av fantastisk radio och lycka till med böckerna!
 
 

Ansiktet - Fyra våningar upp

 
Ansiktet har släppt en ny EP, "Fyra våningar upp" heter den och den finns på Spotify nuuuu!

"Vi har släppt EP, badat nakna och rakat av våra finaste frisyrer på film i Lettland. "Fyra Våningar Upp" finns på Spotify NU! xx Ansiktet"
 

Dilly D - 0 to 100 (video)

 
Minns ni att jag la upp den här låten för ett tag sen? Klart ni minns!
Nu har den en video också!
 

Dålig jävla dag

Hej alla glada därute!
 
Min morgon kunde fan inte ha börjat sämre. Min ekonomiska situation är kaos just nu och när man väl sväljer sin stolthet och ber om hjälp så blir man spottad i ansiktet. För er som inte vet så krävs det jävligt mycket innan jag ska erkänna att något håller på att gå åt helvete. Jag har försökt lösa det här på egen hand men det har inte gått, och då tog jag tillslut den sista utvägen, som ändå inte gav nånting. Så idag är jag inte ens nästan på bra humör. Känner mig så otroligt hjälplös och arg. Förhoppningsvis har jag en sista utväg, och jag får mest troligt tvinga mig själv att ta den. Haha jävla skitliv!
 
Kämpade mig iallafall till skolan och ska fortsätta på samma projekt idag igen. Då kanske humöret går uppåt lite iallafall.
 
Hoppas ni andra har en bättre dag än mig iallafall.
 
 

EP: OIAM - Lyxproblem

OIAMs efterlängtade debut-EP är här nu.
Jag vet att många väntat på denna, inklusive mig själv.
Klicka på bilden för att lyssna!!
 
 

Denis Alic - Komma iväg

Denis hörde jag för första gången när han var med i "RöstaFörDinOrt" grejen. Sen träffade jag honom för ett par veckor sedan när jag var med i Kärleksattacken och vi bytte kontaktuppgifter och så. Igår släppte han sin officiella debut iallafall och den är tvärfet!
 
Vad tycker ni?
Klicka på bilden för att komma till Spotify!
 
 

Onsdag igen

Godmorgon!
 
Haha tycker att jag börjar alla inlägg på samma sätt varje morgon. Så helst skulle jag inte ens skriva vart jag är eller vad jag gör, för det vet ni redan. Men det känns ändå som att ni vill ha uppdatering på morgonen, måste bara hitta något mer intressant att skriva om till er. Haha!
 För hur kul är det egentligen för er att höra varje dag hur stressigt jag har det, eller hur mycket/lite jag sovit. Förmodligen inte så värst spännande iallafall.
 
Nu ska jag sätta igång med dagens arbete iallafall. Skriver mer senare.
 
 

Skitsamma söker sällskap!

På fredag har Ivory releasefest för sin EP "Vatten". Jag vill hemskt gärna gå dit, men inte ensam!
Jag behöver sällskap, så om någon är frivillig: Holla at me!
 
 

Ison & Fille - Ambition

 
 
Alltså Ison har blivit något av en inspiration för mig ända sedan jag började läsa hans bok. Så jag verkligen älskar den här låten, och video. Länge Leve Ison!! (Och fille såklart)
 

Klurigt värre

Goodmornin' guys!
 
Jag landade precis i skolan faktiskt. Och vet ni? Jag behövde inte ens stressa imorse. Jag hann fan till och med äta frukost. Soft stämning liksom. Och bussen var lite tidig så jag hann in på affären och handla lite energi också. Asså den här dagen kommer bli helt fantastisk känner jag! Hoppas jag lyckas klura ut mitt lilla problem också när jag ändå är igång. Haha vad det är för problem får inte ni veta ;)
 
Iallafall: Nu ska jag gå upp till klassrummet igen och planera lite mera över nästa månads bloggprojekt. Måste lyssna på lite låtar och såna saker. Sen har jag "utvecklingssamtal" också vid 11 så kan hända att jag är borta en liten stund.
 Men det utlovas bra grejer till nästa månad iallafall!
 
Vi hörs på en liten stund.
Puss på er!
 
Lekte lite i photoshop med en egobild. Haha ser ni vad jag gjort? :)
 

Eboi w. Little Jinder - As I'm fallin

Jag hade inte ens hört den här innan torsdag. Men sen visade en vän denna för mig och jag dog. Så jävla bra! Allvaaarligt, jag bara känner massa saker samtidigt och den är så BRA!
 

#RödNovember avslutas

På fredag avslutas alltså #RödNovember för det här året. Sist ut är Aki & Stor med sitt gemensamma album "Redline is for the children".
Trist att det redan är sista släppet, men är ändå pepp på att höra albumet!
 
 
 

Gonza-Ra - 99 år (2093)

 
Alltså jag vet inte ens vad jag ska skriva, helt flippad video iallafall. I brist på ord så får ni beskrivningen från Youtube istället.
 
"Häng på till framtiden!

År 2093 fyller idag 20-årige Gonza-Ra 99, och blästar inte oväntat mer än någonsin.

Vi har rest i tiden och lagt vantarna på de hemliga filmklippen och väljer att läcka ut dessa.

Är det så här det kommer att se ut och fungera i Lapplabama? Blir det dystopi, utopi eller ba bläst?

Denna galna musikvideo är regisserad av Alexander Felsing & Josef Nilsson. Låten är från hyllade albumet Lavinfara."
 

Måndagmorgon

Godmorgon allihopa!
 
Jag hade värsta otursmorgonen haha! Först så försov jag mig lite, och fick stressa ihjäl mig. Sen kom jag på att jag glömt tömma minneskortet till kameran, och skulle lämna in den idag. Och som pricken över allt så hittade jag inte grejerna jag behövde, så jag hann inte ens äta frukost imorse. Och pga allt det så var mitt morgonhumör 7 resor värre. Men nu i efterhand så kan jag faktiskt bara skratta åt mig själv!
 
Nu är jag äntligen i skolan iallafall efter många om och men. Och idag tänkte jag börja skriva på min "Årets"-lista hit till bloggen. Försöka spåna fram kategorier och sånt ni vet. Det är väl det jag ska spendera hela min vecka med iallafall. Så jag har lite att göra.
 
Har ni några förslag på kategorier? Skicka iväg en kommentar isåfall.
 
Ha en fin dag alla.
Bilden är från i lördags på Nype.
 
 

Spontan kväll

Men godkväll på er!
 
Jag har ganska precis landat i sängen efter en heldag borta. Jag sov hos Melika inatt eftersom mina bussar går på helt fucked up tider på nätterna, så det blev lättare att åka till henne. Var längesen jag sov över där sist faktiskt, typ nångång i somras senast. Kom iallafall hem nångång vid 2 idag, och var då tvungen att stressa vidare till morfar direkt. Har typ "bestämt" nu att jag ska äta middag med dem varje söndag. Så jag har varit där resten av dagen, och avslutade bakisdagen med att svänga in på Ica och köpa lite onyttigt skit.
 
Asså kvällen igår var helt underbar! Vi hade så jävla kul. 
Det blev en lite spontankväll faktiskt. Melika körde på Nype så jag gjorde sällskap med henne dit. Det blev några shots och drinkar och sen var kvällen igång. Jag har dansat så mycket så jag har träningsvärk i låren, haha! Träffade även på ett par killar som jag inte sett sedan i Maj. Träffade dem på partykryssen som jag var på med mina norrlänningar. Trodde helt ärligt att jag aldrig skulle se dem igen. Men kul var det iallafall!
 
Nu ska jag slå igång nån film tänkte jag, eller serie. 
Tills imorgon kan ni roa er med en bild som beskriver mitt tankemönster ganska bra just nu.
 
 

Hit ska vi ikväll

Känner stressens mamma just nu. Jag har inte ens börjat fixa mig och måste börja åka till Melika på en timme. Haha! Ska dit och hänga med henne fram tills att vi ska till Nype, hon spelar där ikväll. Heela kvällen!
Så om du är 18+, kom dit. Det kommer bjudas på bra musik hela kvällen!
 
Nej nu måste jag faktiskt sätta igång! Ha en kul kväll allesammans!
 
 

Trivs med livet

Alltså rubriken bara kastades ur mig automatiskt. För idag vaknade jag med den tanken. "Fan vad jag trivs med livet just nu." Även om jag har mina ups and downs, så vet jag att jag har ett jävligt bra liv! Det är bara det att jag alltid varit sån som hellre ser det negativa i allt, för att det är lättare på något sätt. Typ med allt man gör. Men nu ska det bli ändring på det! Man kommer ingenstans i livet om man bara ser allting negativt.
 
Jag menar, tänk på det. Jag har världens finaste människor runt mig. Jag har fått chansen att lära känna två av mina största förebilder inom bloggandet, och de är nu riktigt nära vänner till mig. Förstår ni den eller?! Jag går i en världsbra skola, med superfina klasskompisar och vi peppar varandra helt stört mycket. Där hemma uppe i Norrland har jag världens finaste familj som stöttar mig i allt jag gör, och som alltid kommer finnas där vad som än händer. Sen så har jag ju några andra guldklimpar kvar där uppe som fortfarande ringer mig väldigt ofta även fast det snart gått ett år sedan jag packade väskorna och stack. Och to top it all of så har jag hittat boende nu, som jag delar med en sjukt fin och rolig tjej som jag hoppas att jag kan utveckla en bra vänskap med.
Sen har jag min älskade blogg såklart, som har gett mig så sjukt mycket den med!
Och allt detta har kommit in i mitt liv de senaste 9 månaderna (förutom det som finns i Norrland då)
 
Ser ni? När en tänker och skriver ner allt det fina en har i sitt liv, så blir en mycket gladare. Man måste uppskatta det man har, istället för att vara besviken över allt som man inte har. Och det här inlägget skriver jag endast för att påminna mig själv om hur bra jag har det, inte för att skryta eller någonting annat. Jag vill bara peppa mig själv så här på en lördag eftermiddag!
 
"Livet är det bästa som har hänt dig. Och ingenting är omöjligt, tro mig."
- Joy
 
 
 

DaCosta - Ännu en dag (ft. Alex Rios)

 
Den här droppades igår men jag hann aldrig skriva om den. Jag hade 1000 andra saker att tänka på.
Men nu finns den här!
Hope you like it, cause I do!
 

Allyawan - Samma som mig (Video)

 
Vilken fin låt, och vilken fin video.
Tväärfett!
 

Allyawan - Dümma mig (EP)

 
Inatt nångång så släpptes Allyawans nya EP på Spotify. Klockan 12 kommer en musikvideo också!
Jag har inte lyssnat på Allyawan hur länge som helst, bara 2 år kanske. Men han är bra, och den här EPn är ju helt jävla tvärfet!
Favoritlåt? Eyo Wa känner jag just nu iallafall. 
Har ni hittat någon favorit?
 

Hemmafredag

Att stanna hemma idag var nog bland de sämsta besluten jag har tagit den här veckan. 
Jag bara visste att det skulle sluta med att jag sov alldeles för länge. Jag borde ha åkt till skolan istället som alla andra dagar och suttit där och pysslat med bloggen. Aja. Bättre lycka nästa vecka. För då SKA jag vara i skolan hela veckan, minst 3 timmar varje dag.
 
Igår åkte jag till Bella efter skolan, kände att jag inte ville åka hem och dryga utan sällskap. Vi pratade massor, och rökte en massa cigg. Sen bjussade fina Bella på middag + efterrätt. Vi bakade typ världens största äppelpaj bland annat. Jag vill ju lova att jag hade lite ont i magen när jag åkte hem. Vi hann se en film också, kommer inte ihåg vad den hette men det var någon komedi. Det var helt klart ett behövligt häng igår. Och ikväll ses vi igen fast denna gång hemma hos Melika. 
 
Nu ska jag upp och göra frukost. Ha en fin dag!
Bjuder på en gruppbild från releasen i onsdags!
 
 
 
 

Bilder, bilder, bilder

Gårdagen var fantastiskt jävla tvärfet! Så många tunga akter på scen.
Det enda jobbiga var väl att jag inte riktigt kunde fota i början, då det var så mycket folk överallt. Jag kom inte längre än till dörren innan det tog stopp. Och jag måste erkänna att jag blev rätt så irriterad, men tillslut kunde jag klämma mig längst fram och då kändes det plötsligt bättre.
Jag fick en del feta bilder faktiskt, jag börjar lära mig kameran mer och mer. sen testade jag ett nytt redigeringssätt också, och jag gillar det. Eftersom jag inte har fotograferat så länge så har jag ju inte riktigt hittat min egna "stil" än, så jag provar mig fram än så länge. Och jag uppskattar verkligen om ni säger till om det är någon speciell "stil" ni gillar, så kan jag fortsätta på den.
 
Träffade även Joel Martinsson igår, har velat träffa honom länge. För han gör ju helt fantastisk musik! Fick massa kärlek av honom bland annat, så jag var helt peppad när jag gick hem. För ibland så behöver man faktiskt pepp från andra än sig själv. Jag hade iallafall kul igår även om jag hängde i ett helt nytt gäng människor. Så himla nice att det var massa norrlänningar där, jag kände mig lite hemma. Haha!
 
Här kommer iallafall några bilder, resten kan ni se genom att klicka HÄR och gilla min Facebooksida samtidigt.
 
 
 
 

Broder John & Friman - Hoopdigga (VIDEO)

 
Jag är så jävla sämst. Jag missade såklart videopremiären igår på releasefesten. Det viktigaste liksom.
Men hallå så jävla tvärfet den är! Har suttit och kollat den typ 3 gånger redan.
Jag har en ny favoritlåt och video, yassss.
Så jävla soft att hänga bland norrlänningar igår också, det var längesen sist.
 

Tröttast i stan

Godmorgon folket!
 
Jag kom precis till skolan och ska börja redigera bilder från igår. Och plötsligt insåg jag att jag inte  ens berättade för er vart jag skulle igårkväll. Jag hann aldrig skriva om det innan det var dags att dra iväg. Och när jag väl kom dit så fick jag koncentrera mig stenhårt på att trycka mig fram i publiken för att kunna ta bilder. Det tog ett tag men det gick tillslut. Dessutom råkade jag bokstavligen slå sönder en killes ölglas när jag skulle ta ner kameran. Haha han blev inte så glad vill jag lova.
 
Aja, mer om själva festen sen. Nu måste jag börja arbeta.
 
Ha en fortsatt fin dag allihopa!
 
 

Va Händish på Redline Del 6

 
Asså jag kanske är ensam om detta: Men jag ääälskar dom här avsnitten. Tycker det är asfett att man får se lite av vad som händer behind the scenes på en musikstudio.
Del 6, bräääp!
 

Gabbe G - Långt ifrån lagom

 
Det här är det första släppet från Gabbes kommande EP.
Jag vet inget datum när den släpps, men tror den kommer bli fet!
 

I skolan

Godmorgon alla fina!
 
Jag kom precis till skolan. Egentligen har jag inga lektioner idag men passade på att åka hit ändå för att inte vända på dygnet igen. Vi har ju typ allt jag behöver här så det är rätt så bekvämt. Tänkte dessutom försöka hooka en kamera till ikväll. Jag ska nämligen svänga förbi en releasefest ikväll, vilken artist det gäller kommer jag berätta senare. Det blir mer spännande så. Haha!
Och innan det ska jag hinna sitta här några timmar, sen hem en sväng och laga middag och sånt där tråkigt. Sen så har jag ju hiphopfabriken ikväll med bästa gänget också halv åtta ungefär. Så jag har fullt upp idag. Och resten av veckan för den delen. Planerade helgen med mina brudar igår. Det blir bland annat lite fredagsmys hemma hos bästa Melika.
Men nu känns det som att jag mest bara bajsar ut massa ord, så jag avrundar här.
Vi hörs på en liten stund.
 
Ha en fin dag! Bjuder på lite morgonhumor också ;)
 
 

Allyawan släpper EP

Övertunga nyheter mina vänner! Allyawan släpper EP nu på fredag, och namnet är "Dumma mig".
Hur fett är inte det?!
 
 

Kaffetime

Godmorgon fina läsare!
 
Jag sitter just nu med stressens mamma som vanligt. Jag skulle verkligen behöva en sån där take away-mugg till mitt morgonkaffe. Haha får ta och inskaffa en sån när csn kommer. För jag får alltid hälla ut typ halva koppen med kaffe på morgonen då jag inte hinner dricka upp det. och det är ju slöseri med pengar!
 
Idag har vi våran första handledning i skolan. Ska bli spännande. Och sen på eftermiddagen har vi våra gruppövningar för sista gången. Jag tror meningen med dessa övningar var att vi skulle lära känna varandra, men ingen pratar ju med varandra. Aja, shit happens.
 
Nu ska jag till bussen!
Ha en fin dag.
 
 
Bästa Organismen på Nalen i fredags.

Hänger i sängen

Godkväll guys!
 
Jag har en sån där dag idag. Ni vet en sån dag när man inte vill göra nånting alls. Så jag har legat och hängt över sängkanten och lyssnat mysmusik i flera timmar. Med hänga över kanten menar jag att halva kroppen är utanför sängen ungefär. Fråga inte. 
Jag har dessutom hunnit tänka på miljoner olika saker under tiden. I sin helhet: livet. Jag har funderat på hur annorlunda mitt liv skulle se ut om jag aldrig hade flyttat. Då hade jag förmodligen varit på mitt gamla jobb just nu och varit arg och ledsen. För det var bara de två humören jag var på där uppe, inte pga mitt jobb då. Men allt annat. Jag har blivit så himla mycket lyckligare nu. Även om jag har mina svackor. Men jag känner alla känslor så jävla starkt, har alltid varit så och kommer förmodligen alltid vara så. Jag har liksom ingen gråzon. Jag vet inte ens varför. Idag dippade mitt humör lite, men då försökte jag tänka på allt positivt som hänt det senaste året, och vips så var jag på topp igen. På topp, men lat. Och på den banan tänker jag fortsätta. Lär ju däcka sönder sängen snart, om jag känner mig själv rätt.
 
Anyways, jag ville bara dela med mig av mina kvällstankar utan att gå in på smärtsamma detaljer. Haha!
 
ps. Jag har hittat värsta ögongodiset i skolan, men jag är för blyg för att göra något åt saken. Så om någon kan komma och sparka mig i arslet så uppskattas det! ds.
 
 

Broder John & Friman - Hoopdigga (prod. Buju Anton)

 
Visst finns det talanger även i Norrland? Eller vad säger ni?
Bilden är en print från teasern till musikvideon. Sök bara på Youtbe så hittar ni den!
 

Joel Martinsson - En flummares liv

Joel Martinsson borde släppa grejer oftare! 
Jag gillar hans stil, han sticker ut ganska mycket från det som jag brukar lyssna på faktiskt. Och han har dessutom väldigt speciell röst.
Kul förresten med en video! Tror inte jag har publicerat någon video med honom tidigare.
 

Seg dator

Godmorgon mina homies!
 
Det här får bli ett jävligt snabbt morgoninlägg då jag fått bråka med datorn hela morgonen. Skulle göra iordning till färdiga inlägg till senare, men det går inte för sig tydligen. Igår har jag nämligen fått 2 låtar skickade till mig som ni bara måste höra. Men det får vi tydligen ta sen. Ska försöka lösa det i skolan.
 
Igår gjorde jag mest ingenting, inte ens bloggade särskilt mycket. Däremot åt jag så mycket godis så jag höll på att spy, och drack massa julmust. Sen imorse så spillde jag såklart ut halva mitt glas med julmust när jag skulle upp ur sängen. Bra där! Kokade dessutom för starkt kaffe imorse menmen..
 
Ha en bra dag!
 
 

Baksmällan

Hej mina fina läsare!
 
Jag är faktiskt lite bakis idag. Haha inte ok.
Men vi hade kul igår, nästan hela kvällen iallafall. Precis innan N2 stängde så upptäckte Melika att hennes lur blivit stulen. Så jävla lågt att ta andras grejer!! Så vi alla var väl ganska arga när vi gick därifrån, och min ilska fortsatte när jag var påväg att missa min nattbuss. För det står ju inte i appen vilken hållplats man ska till så jag fick springa runt och leta. Och det gjorde mig bara ännu mer förbannad. Så jag var verkligen inte på humör när jag kom hem.
Idag ska jag iväg till morfar och hämta lite mat. (Studentlivet). Sen ska jag nog bara köpa mig en påse chips och ta det lugnt framför serier. 
Jag uppdaterar mest troligt sen.
 
Ha en bra dag!
 
 

Ikväll - Mosebacke & N2

Från klockan 21 ungefär hittar ni mig på Mosebacke!
 
 
Och sedan från 00.00 och framåt är vi hääär!
 
 

Uppdaterad

Har inte så värst mycket att blogga om idag känns det som. 
Men tänkte iallafall dela med mig av min Spotifylista som fylls på väldigt ofta. 
Så prenumerera på den vettja!
 

Lördag

Hej hallå alla fina!
 
Jag är himla pigg och glad idag. Även om telefonen har gått non stop hela natten. Folk har ringt mig 5 på morgonen bland annat. Haha. Men sånt händer också ibland!
Just nu sitter jag med en stor kopp kaffe och tänkte se ett avsnitt av Suits. Jag har på något sätt helt glömt bort den serien bland alla andra, så har en massa avsnitt att titta nu. Sen ikväll så ska jag hänga med Melika och Mariella, plus en massa andra säkert! Haha. Först Mosebacke och sedan Victoria. Jag har ju tyvärr inte råd att dricka ikväll, vilket är synd för jag är grymt ölsugen idag. CSN livet <3
Aja, tragiskt men sant. Nu ska jag slå igång mitt avsnitt så hörs vi på ett tag. 
Puss och kram.
 
ps- jag har inte sovit tills nu, jag har bara varit för seg för att slå igång datorn, haha!
 
 
 

Denz - Måste

 
Shit vad det kommer musik idag. Och bara bra musik också!
Alltså Denz, så jävla bra är han!
Dessutom hörde jag honom soundchecka idag i Fryshusets lokal bredvid min skola. Fick värsta lyckoruset när jag hörde "Jetski". Haha!
 

Parham - Lova mig själv (Nibla RMX)

 
Idag släppte Parham den här tunga remixen på sin låt "Lova mig själv" med nya verser dessutom!
Don't sleep on this.
 

Mohammed Ali - Inshallah

 
#RödNovember levererar som vanligt!
Släpp nummer tre står alltså Mohammed Ali för med låten och videon nedan!
 

50 shades of Friday

Godmorgon allihopa!
 
Jag har inte ens lyckats ta mig upp ur sängen än, även om jag skulle behöva det. Haha.
Istället har jag klickat runt på Facebook och trillade över trailern till 50 shades of grey. Böckerna är ju fantastiskt bra, men filmen kommer bli skit. Varför? Jo för att de valt helt fel skådis till att spela Christian Grey. Han är inte alls lik honom och det gör mig irriterad. Haha har jag några läsare som läst de böckerna? Vad tyckte ni?
 
Idag ska jag till Nalen med Melika och se Organismen. Men först ska jag hinna med en massa annat. Bland annat åka till skolan och se om någon är kvar så jag kan få låna en kamera. För jag får nämligen inte tag i min lärare. Typiskt.
 
Vi hörs på en stund, har hört att det släpps mycket ny musik idag!
Tills dess får ni en halvtaskig bild på mitt nya rum som jag flyttade in i förra veckan.
 
 

EP: Ivory - Vatten

 
Väntan är över mina vänner! Nu har äntligen Ivory släppt sin EP "Vatten". 
Hittar ni några favoriter? Jag har inte hunnit genom hela än, men han är ju sååå bra!
 
PS. Ivory gästar Kärleksattacken ikväll. Tune in på Metropol 93.8 eller lyssna via SRs hemsida!

Houman Sebghati - Gamla Fågel (Officiell video)

 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, hittar inga bra ord. Men så himla vackert iallafall..

Thursday

God förmiddag mina fina och sorry att jag varit seg!
 
Jag var bara så jävla hungrig när jag vaknade där vid 11 så jag började med maten direkt! Tänkte att bloggen kunde vänta lite. Haha.
Igår började som en skitdag men utvecklades till det bättre under dagen. Bella ringde mig och jag fick spy ut allt jag tänkt på den senaste veckan, och gud så skönt det var. Jag brukar annars ha svårt för att ta hjälp från människor men jag var verkligen tvungen att berätta till någon nu, hade sprängts annars. 
Sen fick jag träffa bästa Caty också, på hiphopfabriken. Hon och jag hänger ju tyvärr inte så ofta, så jag stannade kvar ett tag efter alla andra gått så vi fick lite hängtid. Vi hann prata en massa medan jag hjälpte henne att packa ihop alla sina saker. Jag har så otroligt fina vänner här! Och det gör mig så jäkla glad!
 
Nu ska jag äta min lunch och kolla ett avsnitt Paradise, sen ska jag börja utnyttja min projekttid.
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
 

Far & Son - Nattlivspussel

 
Alltså Far & Son <3 
Jag vill bli som dem när jag blir stor, haha. Så himla sköna människor!
Visst ni förresten att Simon G har gått Projektverkstan, som jag går just nu?

Irriterad morgon

Godmorgon!

Somnade irriterad igår, och vaknade minst lika irriterad. Jag önskar jag kunde skriva vad det är som är fel, men det går tyvärr inte. 
Drog iaf musik på högsta volym i hörlurarna nästan direkt jag vaknade. Allt för att slippa människor runt omkring mig. Kanske blir det bättre när jag får lite mer sömn + kaffe. För när jag kommer hem så ska jag fan krypa ner under täcket igen. Och hoppas på att humöret blir bättre. 

Hoppas ni har en bättre morgon än mig, ha en bra dag :) 





Inne i mitt huvud

Som sagt, ibland måste man peppa sig själv. Och det här är vad som snurrar runt i mitt huvud just nu!
 
 

Tuesday

Godmorgon finisar!
 
Jag har äntligen fått sova ut, och ändå kunna vakna tidigt. Har myst på mest hela morgonen utan stress. Måste vara typ första gången. Haha! Sen har jag hunnit samla vuxenpoäng också, bryggde mitt eget kaffe imorse. Det gjorde jag iofs igår också, men då blev det jättestarkt och äckligt.
 
Idag ska vi fortsätta skriva projektplaner i skolan. Måste bli klar idag! Och vet ni det bästa? Vi får använda datorer hela förmiddagen, så jag hinner blogga emellanåt! Hur bra?
Nu ska jag städa undan lite i köket innan det är dags att gå till bussen. 
 
Ha en fin, stressfri dag!
 
 

Ivory - "Squats" Officiell video

 
 
En till låt från den kommande Epn "Vatten", med tillhörande video! 
Ivorys musik är ju som knark typ, man blir beroende.

Ivory x Adam Kanyama - Inte ensam

 
Ivory skulle ha släppt sin EP "Vatten" idag på Spotify, men det blev förhinder. Så istället släppte han en singel från EPn, där även Adam Kanyama från OIAM medverkar. 
Hur feeet?!

Dilly D - 0 to 100 (REMIX)

T u n g!
 

Fortfarande sjuk

Godmorgon!
Det är nu jag får betala priset för att vara ute fast man är sjuk. För imorse vaknade jag med hostan från helvetet och näsan täppt igen. Det kändes ju som att jag var på bättringsvägen ett tag. Men icket. När man är ute och festar en hel helg så får man väl skylla sig själv när man blir ännu mer sjuk.
Hur som helst så har jag inte tid att stanna hemma iaf. Så jag ska kriga mig till skolan. Och det börjar vara dags att springa till bussen nu så hinner inte skriva så mycket mer!
 
Ha en fin dag!!
 
 

Huvudvärk

Herregud vad jag har sovit gott inatt. Helt sinnes
Men ändå vaknade jag med världens huvudvärk. Vilket är konstigt med tanke på att jag inte blev ens nästan full igår. Jag drack 2 drinkar bara, som förövrigt var svinigt goda! Plus en öl i ett desperat försök att bli lite lullig. Men egentligen behövdes inte alkoholen, för vi hade sjukt kul ändå. Jag och min clique, haha!
 
Nu ska jag kliva upp och byta om lite snabbt, och sen ska jag sätta mig på bussen mot morfar. De ville bjuda mig på mat idag, för att rädda min ekonomi lite. Och sen innan hemfärd så ska jag nog handla med mig lite godis. Det är ju trots allt söndag!
 
Ha en fin dag alla!
 
 

Kvällens planer

Det är här det händer ikväll. Be there or be square!
 
 

The one, the only

Satt och bläddrade på Tumblr för att hitta ny pepp till bloggandet. Och i mitt flöde dök det upp tusentals bilder och citat av Eminem. För er som inte vet så var Eminem en av de första hiphopakter jag hörde i mitt liv.
Har några av hans plattor hemma hos min mor som jag samlat på mig under livet. Anyway, fick värsta nostalgitrippen och sitter nu och lyssnar på massor med både gamla och nya låtar med Eminem. Haha man blir alldeles varm i hjärtat. Jag tror inte att många förstår vad musik betyder för mig.
 

Förkyld brud

Usch vad jag mår alltså.
Tur att jag inte drack mig full igår, för då hade resan varit tjugo gånger värre. Fast ändå mår jag ju bättre än igår, och igår var jag ju ute ändå. Så det blir en sväng ut ikväll också. Ikväll ska vi på N2, Melika ska köra där så vi hänger där hela kvällen. Suveränt!
 
Igår var vi iallafall på Riddar Jakob, glömde skriva om det innan jag drog, det blev sån stress. Men det var kul! Dansade rejält, till och med så hårt så en av mina töjningar flög ur örat och jag hittade den på andra sidan rummet typ. Haha! Drack 3 öl under hela kvällen men dansade typ bort allt för kände mig aldrig ens lite påverkad. Sen avslutade vi kvällen på donken innan det bar av hemåt. Shit va nice, pizzaslice!
 
Nu ska jag ut på en cigg och sen ska jag laga mat. Sen blir det fix,fix och fix innan det blir kväll så jag slipper stressa. 
 
"Ain't nobody fucking with my clique"
 
 

OIAM - Avundsjuka

 
Idag är alltså dagen då OIAM släppte sin debutsingel "Avundsjuka" med Sam-E från Medina. Låten som har hypats av så många, så länge. Och vet ni?
Den levde absolut upp till förväntningarna. I love it!
 

Carlito - Ensam ft. Aleks, Ison

 
Ååh så jäkla bra låt! Jag älskar #RödNovember, alla de riktigt bra låtarna släpps liksom på löpande band.
Gud vad jag behövde den här idag.
 

Dunder förkyld.

Jag gjorde det igen! 
Har sovit asdåligt inatt då jag knappt kunnat andas. För näsan täppte igen hela tiden. Och här har jag gått och trott att förkylningen försvunnit. HAHA säkert va. Så här på en fredag bryter den ut. Varför inte tidigare? Så hade jag varit frisk nu. 
Aja, det ska inte stoppa mig från att ha kul idag. För ikväll bär det av till jakan med mina tjejer. Mer om det sen. 
Ha en fin och frisk dag mina fina 









Gästinstagramare

Tjaa bloggen!
 
Fyfan vad det var kul att Instagrama åt Kärleksattacken. Jag har ju funderat flera säsonger på att söka men det har aldrig blivit för mina nerver har sagt nej. Men nu jävlar körde jag! Folk hade dock kunnat vara bättre på att kommentera bilderna!! Haha. Feta artister som körde också. Först Finess och J-riz, sen Dayday och Denic Alic och sist men inte minst så kickade Empire Klan massor med grejer live. Knöt en ny kontakt också, och såklart träffade jag många som jag redan känner. Sen körde ju Finess och J-riz min favoritlåt från EPn också, så det är nice!
 
Fick iallafall massvis med kärlek för bilderna jag tog och jag är nöjd. Det var kul och jag skulle gärna göra om det 1000 gånger. Har ju skrivit i bloggen tidigare att jag alltid velat vara med i Kärleksattacken och nu har jag fått vara med. Inte på det sättet som jag ville egentligen men jag har fortfarande fått vara en viktig del av programmet. 
 
Tack Ametist och resten av gänget för att jag fick komma, och tack till all kärlek för bilderna, och TACK som fan alla nya följare på Instagram!!
 
Min lur dog när jag kom hem och den vägrar slå igång, så tills imorgon får ni en lånad bild från Kärleksattackens facebooksida.  Mer bilder imorgon!
 
 
 
 

Torsdag!

Godmorgon mina vänner!

Nu är jag på väg till skolan efter massa stress imorse. Jag trodde jag hade massor med tid, men som vanligt så bara flög den iväg så jag hann aldrig blogga innan jag fick springa till bussen. När ska jag lära mig att kliva upp i tid? Haha. 
Idag ska jag gäst instagrama i Kärleksattacken. Är skitnervös. Haha! Men kom till fryshuset klockan 17 eller tuna in på metropol 93.8!!

Mer om det senare! 
Ha en fin dag.

Bilden är från Manifest on tour i tisdags när Caty och Ellen körde!

Erica mitt i kaoset

Haha fan vad det kändes fult att lägga mitt eget namn i rubriken. Vet inte riktigt varför men jag klarar inte av att säga mitt eget namn, det ringer liksom fult i mina öron. 
 
Jag ville bara uppdatera er lite snabbt om vad som händer i mitt liv.
Jag brukar ju vanligtvis blogga på morgonen men idag blev det inte så. Jag har haft för mycket att göra helt enkelt. Eller ja, imorse tyckte jag att det vore skönt med sovmorgon så jag klev upp först klockan 12, men efter det så har jag haft mycket att göra. Och än är jag inte klar.
Jag försöker organisera och plocka ihop en massa småsaker här i mitt nya hem. Sortera upp smink, smycken, kläder och hygienartiklar. Det här är ju ändå första gången jag flyttar på riktigt så det är mycket att stå i.
Jag har dock lyckats hinna ta pauser för att dela med mig av två helt fantastiska musikvideos som kommit ut idag. 
Och nu tog jag en paus igen innan det är dags att åka in till Farsta och handla lite. För här jag bor nu finns det inte så mycket i affärsväg. Haha. Sen så ikväll blir det lite hiphopfabriken också, även om jag är sjuk. För jag vill verkligen dit och hänga med alla hiphopskallar. Det är så himla mysigt.
Oj vad det här blev ett långt inlägg. Jaja, jag slänger upp en bild på rummet sen när jag fått bättre ordning.
 
Tills dess får ni ha det så bra mina fina läsare.
 
(Haha pixlade bort mitt ansikte lite på bilden med Abidaz, men ibland är man för muppig för att visa sitt ansikte helt enkelt)
 
 

Kumba - I staden

 
Idag släppte otroligt duktiga Kumba sin första singel och video. 
Jag älskar den, både låten och videon. Denna kommer spelas flitigt här i mitt nya rum!
Du hittar den även på Spotify!
 

Finess ft. Alpis - Produkt av min miljö

 
Den är här nu grabbar och tjejer. En video till låten som också är en favorit från EPn med samma namn.
Videon passade så jäkla bra till låten! Tycker inte ni?
 

Back 2 School

Godmorgon!

Jag har legat i soffan här i skolan ett tag nu. Kom hit redan halv nio då jag följde mamma till tåget rätt tidigt och det fanns ingen tid till att åka hem mellan. Det var jobbigt att säga hejdå till mamma. Men jag lyckades hålla tillbaka tårarna den här gången. 
Tror jag börjar bli sjuk också. Perfekt sådär mitt i flyttkaoset. Jag fryser konstant och har fått värsta retiga hostan på det. Men ska ändå kämpa mig igenom den här skoldagen och sen ska jag förhoppningsvis hinna på Catys showcase på Debaser. Bara jag inte blir mer sjuk innan dess. 

Men vi hörs lite senare, för nu ska jag vila lite till innan vi börjar! 
Ha en fin dag :) 




Bilden säger allt

Snart kommer en video till "Produkt av min miljö", titelspåret från Finess EP!




Den moden

Jag känner bara för att lyssna på massor sån här musik idag. Känner för att bara ligga under en filt och mysa med musik i öronen. Men tyvärr, så blir det inte. Haha!
 

Måndag igen

Tjena bloggen!
Jag är just nu på väg till skolan för att lämna in kameran igen. Sen ska jag hem och käka lunch med mamma. Det är hennes sista dag här idag, så jag kommer typ kedja fast mig i henne så hon inte kan åka hem, hahaha! Nej men.. Kommer sakna ihjäl mig efter henne. Min mamma är ju ändå min bästis också. Förhoppningsvis kan jag åka hem över jul iallafall, tar pengar från sparkontot i värsta fall. 
Äsch har inget mer att tillägga så vi hörs om ett tag :) 




It's official

Hej mina fina!
 
Nu har jag varit hos min rumskompis och lämnat alla mina saker. Jag har alltså flyttat nu, fast det är inte riktigt officiellt förrän på Tisdag. För jag tänkte stanna hos morfar så länge mamma är här. Vill hinna hänga med henne så mycket som möjligt. Så idag ska jag spendera heeela dagen med mammsen. Fick förresten nyckel till lägenheten idag redan, så tekniskt sett bor jag där nu. Gud så bra det känns!
 
Gårkvällen var bra, fast det är det ju alltid med mina fina tjejer. Jag blir så glad av att umgås med dom. Dock svajade humöret lite på hemvägen men det gick över snabbt! Kom hem först 5 imorse så var dödstrött när klockan ringde. Men det var bara att kliva upp och packa. Haha. Åh vad jag längtar till Tisdag, och efter Tisdag så längtar jag till Fredag. För då får jag hänga med mina tjejer igen. Suveränt! Bjuder på en selfie och dagens låt, så hörs vi sen!
 
 

Kör vi

En utekväll med mina bästa. Ses på N2 i kungsan!



Lördag och party

Godmorgon!
 
Egentligen har jag varit vaken ett tag, men har haft annat att göra.
Igår var jag med mamma och kollade Idol live. Det var faktiskt bättre än jag hade förväntat mig. För egentligen så följer jag ju inte programmet. Men mamma ville gå och titta så det är självklart att jag följer med. Och sen så uppskattar jag ju all musik också, det är ju inte så att jag bara lyssnar på hiphop om nån nu trodde det. Haha!
Vi kom hem vid 12 nångång iallafall, och la oss nästan direkt i sängen. 
Ikväll ska jag ut med mina tjejer, men det skriver jag mer om sen. Det blir mer spännande då. Och imorgon ska jag börja flytta mina saker till nya boendet! Spännande va?
 
Ha en bra dag!