Ison & Fille - Langa fram

Men hallåååå! Jag tycker att jag har läst nånstans om att det skulle komma en video till den här tokbra låten. Men jag trodde att jag har drömt. Så kommer den upp i mitt Facebook flöde mitt i allt. Och jag har ju gått runt och väntat på en video ända sedan jag hörde låten första gången. Så jävla bra! Och det bästa? Dem åker ju runt på permobiler, sån himla häftig idé!!!
 

Det Strålar Så Om Dig

Känner ni sommarviben?
 

DaCosta med Alibrorsh - Klappa händerna

Ni som läst min blogg innan vet att jag tycker om den här låten väldigt mycket. Det är en riktig partylåt som alltid får upp mitt humör. Älskar temat på själva videon också. Hur jäkla bra som helst!
 

Kirunafestivalen

Nu är jag tillbaka och jag lever. Den här helgen har varit både bra och dålig. Mest bra dock. Labyrint var så jävla bra som vanligt. Fick massa kärlek av killarna för min tröja, och efter dom spelat klart så träffade jag Dajanko. 
Jag har gjort hål i näsan också. Dock är ringen så stor så den nästan hänger ner i munnen på mig. Haha. Nu ska jag fortsätta vara social med min syster och kusin. ☺️ Vi hörs senare!





Hejdå Stockholm

När ni läser det här så är jag nog påväg till Arlanda. Klockan 20.35 går flyget mot Kiruna. Där kommer Crille och Amanda att möta upp mig, sen åker vi till Gällivare. Äntligen ska jag få krama min mamma! (Och crilles nyinköpta kisse, heheh). Och imorgon åker vi till Kiruna igen, för att delta i festivalen där. Jag hade verkligen hoppats på att fixat något roligt till bloggen när jag är där. Men vi får helt enkelt se hur det blir.
En hemsk sak är ju dock att jag inte kommer kunna lyssna musik på hela flygresan! Hur hemskt?! Jag har inte Spotify premium för tillfället så har noll musik i luren. Fast jag har tagit med mig en bok, så får hoppas att jag kan roa mig lika mycket med den.
 
Jag hör av mig senare, eller imorgon. Puss och kram alla fina som klickar in här varje dag!
 
 

Syster Sol - Drama

Jag har bestämt mig, inge drama!
Fee-eet-
 

STHLM Nattetid

Jag har väntat ett tag på den här faktiskt. Har inte vetat exakt datum men har vetat att den skulle komma nångång i Juni. Jag har ju hört den tidigare, på kärleksattacken såklart. Vart annars? 
Den är himla bra iallafall. Alla artisterna liksom passade bra ihop. Tung tung tung!
 

Flyga flygplan

Godmorgon alla fina som läser min blogg. 
 
Jag är lite nervös idag. Men det är bara för att jag ska flyga. Jag är hemskt rädd för sånt, fast bara att lyfta och landa. Tycker det är riktigt hemskt. Någon annan med samma bekymmer?
Ska iallafall kliva upp nu och äta nåt. Sen blir det väl att packa klart väskan. Och sist med inte minst så kanske lillasyster vill springa en sista vända på stan eller något sånt. För hon kommer ju inte tillbaka hit om 1.5 vecka som vissa andra gör. Haha. Shit vilken konstig känsla att bara åka upp och "hälsa på". Alla de tidigare åren så har jag ju åkt ner hit för att hälsa på någon vecka under somrarna. Men tänk att nu bor jag ju HÄR och inte där längre. Tanken gör mig glad. För jag har äntligen hittat min plats i världen.
 
Tänkte faktiskt bjuda er på en låt från några månader tillbaka idag. En låt som jag var grymt kär i under en tid, och igår när jag hörde den igen så kom all dendär kärleken tillbaka. För dessa artister har gjort det jävligt bra tillsammans. Vilka pratar jag om? Shuez, Sam-E och Nano såklart! 
 

Pills n Potions

Hur har jag missat den här? Hur jävla bra som helst! Sen är det ju ett plus att hon har med en av världens snyggaste killar (enligt mig), The Game. Har varit störtkär i honom sen jag var 14 typ, haha! Hur som helst, den här låten kommer jag inte bli trött på i första taget.
 

Orange i ansiktet

Godmorgon sunshines!
Vädret börjar gå på mot det bättre, och det är ju suveränt. Bara synd att jag åker till Gällivare imorgon och kommer totalmissa det bra vädret. För där uppe ska det bara vara 8-13 grader hela helgen. Kul va? Vi ska ju dessutom till Kirunafestivalen.. Jag hade liksom planerat klart i huvudet vad jag skulla ha på mig, så ska det vara apkallt. Så det är bara att börja planera om. Skitdrygt. Tur att jag har en jävligt bra outfit som väntar på mig när jag kommer upp. Då har jag iaf en dag klar. Haha.
 
På tal om rubriken. Igår använde jag en sån där "brun utan sol" produkt. Tänkte att det kan va kul att testa. Dock råkade jag sätta några lager för mycket i ansiktet så just nu liknar jag en morot. Det skulle ta 2-3 timmar innan man såg resultatet så jag chansade på att det här var en lagom mängd. Men tji fick jag! Så nu får jag gå runt och se ut som en morot i några dagar. Wohoo! Dessutom har det blivit ganska fläckigt på armarna också. HAHA.
 
Jaja, idag ska jag väl packa väskan osv. Vet inte vad som händer idag förutom det. Och imorgon får jag äntligen träffa min mamma igen. Hur bra? 
Och jag vet att jag verkligen tjatar in den här låten i alla era hjärnor men jag är så otroligt kär i den. Den är så himla bra ju! Och hur bra är inte videon?
 

Nytt: Medina - Doga doga ft. Arash

Den här var ju rätt härlig ändå, även om det inte riktigt är min smak av musik.
 

Video: Albin - Din Soldat ft. Kristin Amparo

Har heelt missat att de har släppt en video till den här asbra låten. Tydligen var det 5 dagar sedan. Måste hålla bättre koll. Sån himla inspirerande och bra låt!
 

Överlever allt

Vi överlever allt. 
Det finns ingenting att vara rädd för!
 

Måndagmorgon

Har knappt sovit inatt, men vad gör det? Idag har jag massa roliga ärenden att uträtta. Haha! 
Imorgon töms huset på människor, och det ska blir så himla skönt. Jag har ingen ro i kroppen när hela huset kryllar av folk. Och på Torsdag lämnar jag Stockholm för första gången på fyra månader för att hälsa på min familj och mina fina vänner. Gud så kul det ska bli! 
 
Nu ska jag duscha och göra mig klar. Sen bär det av ut. Tills jag kommer tillbaka så kan ni få roa er med min playlist på Spotify.
 

Godnatt!

Avslutar en ganska livlös dag med bästa musiken.
 

Releasefest

Min dåliga dag igår fick en otrolig vändning. Jag hade egentligen bara tänkt stanna hemma efter jobbet och låsa in mig själv med serier och cola. Men bestämde mig i sista minuten för att hänga med Bella på Finess releasefest. Och det var ett jävligt bra beslut faktiskt. Jag fick så himla mycket kärlek igår, vilket fick mitt humör att skjuta i höjden. Jag blir så himla glad när jag ser vilka bra människor jag har runt mig.
Drack inte särskilt mycket igår heller, bara typ 3 öl. Men hade hur kul som helst ändå. 
Måste börja sätta upp nya mål nu också, så jag har något att jobba efter. Ska brainstorma nån dag med bästa Bella, det bestämde vi igår. För efter gårdagen så har jag tusen kilo ny inspiration och energi. Så nu ska jag verkligen ge järnet!
 
Nu ska jag ta vara på söndagen, med lite serier. Har ju missat alla nya avsnitt av alla mina serier i veckan då jag för det mesta inte varit hemma. Så har lite att ta igen nu. Vi hörs senare.
 
 
Jag och bästa Finess igår!

Bloggpaus idag

Hej alla :)
Jag är på lite konstigt humöt idag. Känner mig riktigt förvirrad så känns inte som att jag har något att säga riktigt. Hade behövt vara ifred ett tag. Men tyvärr måste jag jobba, sen har vi lägenheten full med människor, så riktigt ifred kommer jag nog aldrig att få vara. Viktiga samtal måste genomföras också, men det får vänta till ikväll när jag kommer hem. Så idag kommer det mest troligt eka tomt här resten av dagen. Kan hända att jag slänger in något ikväll, om jag inte hittar något annat att fördriva tiden med.
Tills nästa gång bjuder jag på en låt som går på repeat idag, för såna här dagar är David Kroon min bästa vän.
 

Midsommar

Det är tydligen Midsommar idag, men det syns då inte om man kikar ut genom fönstret. För ute är det trött, grått och kallt. Så jag lär inte gå ut många meter idag. Här hemma är det grillning på gång, och snart trillar några släktingar in genom dörren. Vi kommer bli riktigt många i den här lilla lägenheten under helgen. Haha. Helst hade jag kanske velat ha nånstans att rymma, för det kommer inte bli många minuter lugn och ro. 
På någon timme ska jag följa en polare till centralen, mer än så ska jag väl inte göra idag. Har ju varit ute och sprungit några dagar nu, så kanske behöver en lugn stund. Eller om det kanske blir uppsala sent ikväll, men det får vi se då.
Ville bara kika in här och önska alla mina läsare en riktigt Glad Midsommar. Så hörs vi mer senare!
 
Bild lånad från google, haha.

Alaska - Saudi (Video)

Helmysig video ju. Och låten gillar jag verkligen, men jag gillar väl mest alltid Zackes musik. Han och Johan har liksom den där stilen som ingen annan har. Den där underbara Norrländska viben gör mig alldeles kär. Tack Zacke och Johan, för att ni finns! 
 

Alaska - Saudi (Spotify)

 

Linda Pira - Shu Katt/Överlever allt

Inatt släppte alltså Linda Pira en dubbelsingel där även Dani M medverkar. Titelspåret "Shu katt" ft. Dani M gillade jag, lite "klubbstil" på den, och Linda och Danis röster passade väldigt bra ihop. MEN b-sidan "Överlever allt" var bättre. För det var mer en sån låt jag behövde just nu, plus att beatet gick mer hem hos mig än det andra. Men all in all, båda låtarna var riktigt bra. Men kan Linda göra något annat än bra? 
 

Lani Mo - Chillar till max

Jag la väl upp trailern till denna för ett tag sen? Jag såg iaf trailern och har ett svagt minne av att jag la upp den här. Nu är videon iallafall ute. Och jag får världens sug efter att åka utomlands när jag ser den.. Haha måste börja spara till en resa! Fett skön låt också för den delen!
 

Adam Tensta (ft. Mapei) - Let your hair down

Adam Tensta och Mapei funkar bra ihop, riktigt bra faktiskt. Den här var ju asbra!
 

Simon Emanuel - Vansinne & Stolthet

Waow. Kär i beatet.
 

Planer för imorgon

Har hunnit springa på stan en sväng med lillasyster idag, Det gick väl bra ett tag, även om vi har ganska svårt att komma överens. Jag hittade typ jordens snyggaste tröja på H&M. En kortare tröja med Wu-tang loggan på, även ett par leggings med ingen mindre än Notorious B.I.G på. H&M kan ha bra kläder ibland. Egentligen hittade jag en miljon andra grejer också, men det får vänta tills jag har bättre ekonomi. Haha! 
Imorgon ska jag hänga med en polare hela dagen typ. Vi ska på Kompis cup finalen. Kolla lite fotboll och några feta artister. Hoppas det blir bra häng, fast det tror jag nog att det blir. Så imorgon vet ni vart ni hittar mig. Haha.
Nu blir det lite mer serier och en tidig sömn, förhoppningsvis.
Vi hörs imorgon! Avslutar med en bra låt.
 

Cherrie - Intro

OIAM's senaste tillskott, Cherrie, släpper ny låt och video, solo! Hon har tidigare samarbetat med bl.a. Adam Kanyama och Abidaz. Hur bra var inte denna? Love it.
 

Teaser: Alaska ft. Dim Out - Saudi

På Onsdag släpper Alaska sin nästan singel "Saudi" ft. Dim Out. Album släpps 27/8!
 

Va Händish på Redline Del 5

Godmorgon! eller godmiddag kanske det heter. Fattar inte varför jag sover så länge även när jag somnar tidigt. Borde man inte vakna tidigare då också? Aja, ska i allafall till Arbetsförmedlingen lite senare, sen vet jag inte riktigt vad min kära syster vill göra. 
På tal om klippet. Det var nåt år sedan de släppte förra delen av "Va händish på redline". Jag kommer ihåg hur mycket jag nördade dem klippen då. Tyckte dom var asbra av någon anledning. Hehe. Imorse klockan 11 kom alltså femte delen ut, och det betyder ju såklart att jag ska dela den med alla er!
 

Videopremiär: Piraterna - Astma!

Jag har väntat så jävla länge på den här. Har till och med haft nedräkning på telefonen. Haha! Men för er som inte vet, "Astma" är min absoluta favoritlåt just nu, och det har den varit ända sedan de släppte den. Och gud vilken video. Jag blev verkligen INTE besviken. Jävlar vad dom är bra! Håller ni inte med mig?!
 

Lokal - Mer tid

Feet.
 

Mack Beats - Chicken Teriyaki med Rosh, JaQe & Amin (video)

Mack Beats enda släpp under 2014 har äntligen fått en video. Låten är riktigt fet, och videon likaså.
 

Finess - Avtryck (Video)

Ojojoj, tung ju!
 

Trailer: Jag sa till dig

Snart släpper Abidaz ny video och låt "Jag sa till dig". Det står inget datum, men jag hoppas det är väldigt snart!
 

Busy day

Hej allihopa!
 
Borde egentligen ha gjort mig klar för längesen men jag har inte orkat. Om typ en timme ska jag åka och fira en tjejkompis som fyller 25. Efter det blir det jobb i några timmar, och sedan avslutar jag dagen inne i stan med en killkompis. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men gissar att planen innehåller öl. Haha.
Statistiken på bloggen har varit lite halvtaskig i veckan, och det är trist.. Men gissar att det beror på min brist på roliga ideer. Jag får bättra mig till nästa vecka. Promise.
Nej nu måste jag börja göra mig klar. Puss & Kram!
 
 
Bildbrist här, så ni får en till bild från Abidaz. Måste fixa en kamera känner jag...

Trailer: Lani Mo - Chillar till max

Släpps 18/6!
 

Mohammed Ali - 50 länder ft. Jacco

Det jag kanske glömde skriva igår var att det skulle komma en video till titelspåret på Mohammed Alis EP. Den kom ut igår, men eftersom jag var borta halva dagen och hela kvällen så kom den aldrig upp här. Men här har ni den. En väldigt viktig låt och video.
 

Hoosam - Riktigt

Roligt att höra något nytt från Hoosam. Känns som att det var ett tag sen han släppte något sist. Prod på den här feta låten står Viktor Ax för!
  

50 Länder EP

Inatt, precis efter midnatt så släppte Mohammed Ali en ny EP "50 Länder". Medverkande artister är bl.a. Nebay Meles, Jacco och Seinabo Sey.
 

Some type of mood

Vaknade idag och kände mig otroligt arg. Haha vissa dagar spökar mitt humör mer än vanligt. Plus att ryggen gör äckligt ont så kan vara därför. Dock har den värsta ilskan gått över nu, och ersatts av ett konstigt lugn och en viss förvirring. Jag verkar ha mycket att fundera på när det gäller det mesta i mitt liv. Bloggen tar upp mest av mina tankar. Jag måste liksom börja sätta upp lite mål, så jag har något att jobba efter. Resten vill inte ni höra om. Haha.
 
Ikväll är det iallafall One DIrection som gäller, på Friends Arena. Där har jag aldrig varit förut faktiskt. Är inte alls taggad kan jag lova er. Men min syster verkar peppad. 
Well, bjuder på dagens musik, mitt konstiga humör till ära. Så hörs vi om en stund.
 

Imorgon

 

Trött som tusan

Godmorgon kompisar!
Jag har precis varit och hämtat min minsta syster på flygplatsen. Hon ska vara här fram till 26e då vi båda åker upp till Norrland. Jag ska dit och hälsa på min älskade familj och mina vänner. 
Men först och främst ska vi på konsert imorgon. Syster har fått två biljetter till One Direction. Det är kanske inte min musiksmak, men vad gör man inte för sin syster? 
Nu ska vi ta och vila ett tag, så jag skriver mer senare. 

Bild från Abidaz spelning på Solidaritet. 

Teaser: Svart & Vit feat. Ismael - Hemmaplan

Release 3 Augusti.
 

Method Man & Redman till Sverige?!

Kan det vara sant? Fick blinka några hundra gånger för att inse att jag inte drömmer. Waow. De kommer verkligen hit. Nu har jag dock vetat om det i några dagar. Jag har bara inte bloggat om det förrän nu, för jag har varit så uppe i varv så inlägget skulle bara ha blivit rörigt. 
Men! Det finns ett visst antal artister som jag bara måste se under min livstid. Och Meth & Red ligger väääldigt högt uppe på min lista. Jag MÅSTE vara där. Inget snack om saken. Struntar helt ärligt i om jag måste gå ensam. Dettta får inte inte missas. Jag kommer köpa biljett snarast, om inte någon vill bjuda på en tidig födelsedagspresent det vill säga? ;) Haha nejmen. Tänker inte missa detta, aldrig i livet.
 
8 Juli är det dags, på Berns i Stockholm. Biljetter köper ni via Livenation!
 
 

Album: Mächy - Finna Balansen

Om jag ska vara ärlig så har jag inte lyssnat på Mächy tidigare. Visst jag har hört honom, men aldrig riktigt lyssnat mycket på honom. Fy på mig. Jag har verkligen missat nåt. Idag har han iallafall släppt sitt debutalbum "Finna Balansen". Jag sitter just nu och lyssnar igenom det, så kan inte välja någon favoritlåt än. Det får ni helt enkelt göra själva.
 
 
  

Nya ideer

Ja som rubriken lyder, jag behöver nya ideer till bloggen. Jag tycker att det bara blir samma saker varje dag, och det kanske blir tråkigt? Jag har redan EN idé som jag tänkte försöka fixa under Kirunafestivalen. Vi får helt enkelt se hur det går så kanske jag fortsätter på samma spår. Men vad tycker ni? Har ni några ideer om hur jag kan göra min blogg ännu bättre? Släng in en kommentar eller skriv till mig på Facebook. Alla förslag uppskattas!
 
Sen skulle jag hemskt gärna behöva hjälp med en logga också. En som jag kan sätta på alla bilder jag tar, kanske trycka upp på någon väska och tröja också. Känner ni någon som skulle ställa upp? Holla at me!
 
 
 

Godmorgon måndag

Min rygg känns betydligt bättre idag. Fick en riktigt smärtsam massage igår, tror det är den som hjälpt litegrann. Ibland är det tur att man bor med en sjuksköterska. Haha.
Just nu håller jag på att fixa mig klart för att åka in till stan. Ska möta upp en gammal kompis från Norrland faktiskt. Vi ska springa runt på stan lite tror jag.
Har ni förresten sett att Allyawan använder en av mina bilder som profilbild på Facebook? Och att samma bild hamnat på Kingsize? Jag blir himla glad över sånt. För just den bilden är jag otroligt nöjd med. Så när andra gillar den så blir jag varm i hjärtat. Klicka på bilden för att komma till Kingsize-artikeln!
 
 

La Familia - Svårt att klaga

Men hallå vilken härligt låt & video! Värsta sommarviben ju. La Familia är himla bra, håller ni inte med mig?
 

EP: Aliammo - Ångest & Frustration

 

Söndag

Fan vad jag är glad att jag drog till Solidaritet igår. Första tanken var ju "Ahmen jag såg ju Abidaz för typ 2 månader sen, inte orkar jag." Men sen så såg jag att SoBlue lottade ut en plats på gästlistan. Så jag testade, och blev vald. Då var det ju lika bra att fara. Dessutom kände jag att jag behövde bra musik, för humöret var ju inte på topp igår. Mest pga ryggen, som förövrigt inte blivit bra än. Före, under och efter spelningen så var min rygg lika trasig. Men så länge basen slog så kände jag inte av det så mycket helt ärligt. Och spelningen var fan helt magisk! Sån energi alla hade, speciellt Abidaz. Alla var totalhypade. Så jävla bra! Nej, även om ryggen är trasigare än vanligt idag, så var det fan värt varenda minut!
 
 

Abidaz

Jaha, här hade jag förväntat mig en lugn och stilla hemmakväll. Men icket. Strax måste jag hoppa i kläderna och röra mig mot Solidaritet Arena. För vad händer där? Jo Abidaz händer. Så där kommer jag befinna mig. Helt ensam faktiskt. För första gången kommer jag vara helt ensam. Men ska dit bara för att se uppträdandet, sen blir det nog hemgång för mig. Känner absolut inte för att hälla i mig alkohol idag. Plus att det kanske är jättekul att gå ensam på konsert? Vad vet jag? 
 

Videon från Labyrint

Äntligen har den kodat klart. Jag filmade mest i början av spelningen, för sedan tog minnet på min mobil slut. Jag måste verkligen införskaffa mig en kamera. Har faktiskt bestämt mig för att börja spara ihop till en, så snart kan jag ta ordentliga bilder och filma i bättre kvalité!
 

Gårdagen

Jag får tyvärr inte upp videon just nu. Videofyme bråkar med mig. Men förhoppningsvis hinner jag slänga upp den innan jag springer till jobbet.
Jag är halvdöd i kroppen idag, och jag har dessutom sovit till halv ett. Jag kom hem vid 5 imorse ungefär, efter bra häng hela dagen, kvällen och natten. Labyrint var hur jävla bra som helst, även om de babblade rätt så mycket. Haha. Det var ju ungefär 2 år sedan jag såg dem live sist, så tänkte att det börjar vara dags. De blandade gamla låtar med nya från "Garalaowit" och det blev hur bra som helst. Men mitt under spelningen så kraschade min rygg. Det var efter ungefär hälften. Jag fick otroligt jävla ont och orkade knappt stå upp. Det kändes som att någon hade stampat mig i ryggen i flera timmar. Jag ville helt ärligt bara lägga mig på marken och gråta. MEN, jag bet ihop för kung och fosterland för att jag inte ville missa Labyrint. Även om jag blev helt okoncentrerad av värken. Och ryggen gör ont ännu. Jag vet inte vad jag har gjort, får se hur det går att jobba idag..
 
Ok, nu ska jag sparka igång lite mer Prison Break och ta det lugnt innan jobbet. Puss & Kram! 
 
 

Trailer: Piraterna - Astma

Gissa hur glad jag blev när jag såg det här? Astma är en av mina absoluta favoritlåtar just nu, jag blir aldrig trött på den! Haha. Och jag blir himla glad över att de spelat in en video till den. Jag vill att den ska släppas nu, nu, nu! Men jag får sitta och vänta snällt till 16 Juni.
 

Vad Skall Du Bli?

Jag har svårt att hitta rätt ord för att beskriva den här låten. Så idag låter jag Ametist tala istället, bara för att hennes text var så himla bra.
 
 

Amsie Brown - Tänder upp en

Till minne av alla som lämnat oss alldeles för tidigt.
 

Mack Beats - Chicken Teriyaki med Rosh, JaQe & Amin

Producerad av Mack Beats, mixad av Marcus Price & Mack Beats. Artwork av Dainja. Video av Saga Berlin/Nice Guzz. Singel release 5 juni, video strax efter.
Läste på Mack Beats like-sida på Facebook att detta är den enda låten han släpper 2014. Det vore ju väldigt synd i så fall. Även om den är riktigt bra! 
 

Marvin Tebano - Klipp dig

Så jääävla skön. Fick en känsla av att jag hört låten tidigare. Sen kom jag på att han körde live på Personalize it! när jag var där med Melika. 
Stick och klipp dig!
 
 
Spotify: http://po.st/KlippDigSp
iTunes: http://po.st/KlippDigIt

Music video by Marvin Tebano performing Klipp dig. (C) 2014 That Moose Productions, under exclusive license to Universal Music AB

Finess - Avtryck

Idag släppte Finess sin första dubbelsingel. Tuuuuung!
 

Erk - Skurk

Första solosläppet på svenska av Erk (ena halvan av Trainspotters). Alla låtarna är producerade av Imchibeats. Medverkar gör bl.a. Cleo och Gonza-ra. Det känns nästan som en självklarhet att denna ska finnas med på min blogg. Varför? För att det är musik från Norrland såklart. Även om jag numer bor här i Stockholm så kommer jag alltid ha Norrland i hjärtat. 
 
Så klicka er in på Spotify och checka "Skurk" nu direkt!
 

HMSV - Introvärt

Officiell musikvideo för HMSV "IntroVärt". Från EPn "Känslor & Känsla".

HMSV - Hjältar Mot Sin Vilja - består av Meron Mangasha och Henok Achido.

Producerad av Up To No Good.
 

Förhandslyssna: Amsie Brown - Älskad ft. Syster Sol

Åh vilken mysig låt. Känns som att jag vill bli kär när jag hör den här. Haha! 
Klicka på bilden för att förhandslyssna på Amsies nya singel, där Syster Sol medverkar. Jag kunde tyvärr inte bädda in spelaren av någon anledning. 
 
 

En bit på vägen

Vill bara dela en bild mer er. Som jag plockat ihop själv. I den här bilden så finns ungefär hälften av alla artister jag träffat sedan 2012 när jag började blogga. 2012 tog jag dock inte min blogg på lika stort allvar som jag gör nu, men jag träffade ändå några stycken. Det här är iallafall hur långt jag tagit mig på 2 år. Ni kanske inte tycker det är mycket, men för mig så är det en del.
 
 

Pato Pooh - Västeraq ft. Denz

Alltså Pato på svenska. Så himla fett!
 

EP: Ivory - Rap Game Jackie Arklöv

Precis när jag kollat videon och kände att jag behövde mer av Ivory, så kom jag på att han just släppt en ny EP.. Bra va?
 
 

Ivory - Andreas Kleerup (Officiell musikvideo)

Den här låten visade faktiskt min syster för mig för några månader sedan. Hon hade hört den på Kärleksattacken. Och utan att riktigt veta varför så fastnade jag totalt i den här. Måste säga att det är lite roligt att de faktiskt tagit med Andreas Kleerup i musikvideon. Eller det kanske inte är han? Fick en kommentar om att det inte skulle vara Kleerup. Spännande. Big up Ivory!
 

Nytt från Amsie 5/6

Börjar den här dötrista måndagen med bra nyheter. På torsdag släpper Amsie Brown 2 nya låtar. Tänder upp en & älskad där Syster sol medverkar. Självklart kommer jag dela låtarna med er så fort jag kan.



Alpis med Sam-E - Stoppa mig

En sån här dag så behövde jag verkligen den här låten. Pepp i mängder ju! 
Vill bara lägga in låten i min playlist på Spotify. Men ett problem: Den släpps på Spotify, iTunes och Wimp först 6/6.. Så jag får väl fortsätta nöta den på Youtube medan jag väntar.
 
Edit: Hahaha det råkade bli lite fel låt som hamnade här igår. Så vi gör ett nytt försök idag!
 

Album: David Kroon - Tills ljuset tar oss

Jag ska inte ljuga. Känslorna kommer som en flodvåg när man lyssnar igenom det här albumet. I vissa texter känner jag igen mig, i andra känner man verkligen hur mycket känslor han har lagt ner själv. David är riktigt jävla bra! Och då menar jag otroligt jävla bra!
 

Loiter Squad

Det här måste vara det bästa att titta på när man har tråkigt. Åtminstone om man är en lika stor Odd Future nörd som jag är. De här killarna har verkligen lika värdelös humor som mig. Serien sänds på Cartoon Network/Adult Swim. Fast jag kollar alltid på Youtube då jag inte har den kanalen. 
Så om ni har tråkigt, och dessutom har kass humor, så är detta något att rekommendera!
  

Swish på Spotify

Den här veckan har jag fått en ful ovana att sova riktigt länge. Inte så bra egentligen, men jag jobbar ju bara kvällstid så har väl inget att kliva upp till egentligen. Haha. Idag är det dessutom Söndag så vi skyller på det. 
Jag hade inga planer igår tydligen, även om jag trodde det. Så jag latade bara hemma och kikade massor med Prison Break. Idag har jag inte heller några planer så det blir väl samma sak idag. 
Nu ska jag ringa min syster på skype och prata med henne ett tag.