Godmorgon

Mornin alla glada där ute!
Själv så är jag på g till gymmet om en strax för att göra bort dagens träning + solning. Senare ikväll kanske det blir utgång, men det återstår ju att se om min kära vän behagar svara i sin telefon.
Jag uppdaterar mer när jag är hemma igen :)


Nattar med birthdaybarnet

Hade lovat syster att vi skulle kolla sista Supernatural avsnittet ikväll. Har fan väntat på att få se det i en och en halv vecka, då vi lovat varandra att vi skulle se det tillsammans. Hade kunnat vara ute och glida med mina fina ikväll men är med födelsedagsbarnet istället. Vi ska mysa bara, sen blir det sova så jag orkar upp och träna imorgon!
 
Ta det lugnt nu, så hörs vi imorgon! :)
 
image

Min ögonsten

Idag fyller min älskade syster 14 år. Jag kan inte riktigt förstå hur jäkla stor du har blivit. För mig kommer du alltid vara liten.
Här har ni en riktig syster, underbar människa. Finns ingenting som jag inte skulle göra för henne. Min kära syster som är lika hooked på Svensk hiphop som mig. Min kära syster som springer runt och rabblar förortsslang hela dagarna bara för att hon älskar det lika mycket som jag. "Benim nappar shunos", har jag fått höra många gånger de senaste veckorna. Haha! Ni skulle höra orden hon använder. Min syster som för allt i hela världen vill ha likadana kläder som jag, lyssnar på samma musik och tänker nästan exakt samma tankar. Jag älskar henne runt jorden och tillbaka. Min älskade älskade syster.
 
Grattis på din dag!
 

Old but gold

Bara kärlek!
 

Stor live i Nacka!

Här kommer lite news för er som bor nere i Stockholm. Klockan 20.00 ikväll tycker jag att ni ska infinna er på Glada Henkan i Nacka. Varför? Jo för att Stor kör live där. Han är verkligen en av de bästa som jag sett live hittills. Har sett honom 3 gånger nu och fler ska det bli. Han är så jävla hype, så himla kul att se. Så ni som bor i Stockholm, pallra er till Nacka ikväll!
 

Shazaam - Videoblogg "Äventyret vinner alltid" Del 2

Mornin' guys! Idag är jag på sjukligt bra humör! Tror det är min nya frisyr som gjort min morgon. När jag verkligen fått styla den själv och så där. Har ju blivit relativt korthårig, men det gör inget för snart åker löshåret i.
Idag fyller min kära älskade syster 14 år. Har inte hunnit köpa någon present till henne men det kan jag göra imorgon fast. Har ingen aning om vad jag ska köpa dock :( Det enda hon älskar är ju Justin bieber och ja.. hon har typ allt som har med honom att göra. Bläää.
Här kommer iallafall nästa del av Shazaams videoblogg!
 
 

Hej självkänsla

Har kikat igenom mina gamla bloggar litegrann. Och där hittade jag fan inget annat än "jag mår dåligt" - inlägg. Det är hemskt hur mycket jag har sett ner på mig själv. Tyckt att jag var världens sämsta människa osv. Varför? Det kan jag inte svara på. Men det har seriöst varit ett rent helvete.
 
Sen jag började ta hand om mig själv så har allting blivit så himla mycket bättre. Jag fattar inte hur jag har kunnat se ner på mig själv så mycket som jag gjort. Jag finner ingen vettig förklaring. Nu det senaste halvåret så har jag liksom lärt känna mig själv bättre. Och med det, så har jag även börjat känna mig mycket bättre. Nu kan jag helt ärligt säga att jag är en bra människa. Jag är stolt över mig själv. Jag har blivit så himla självsäker, inte kaxig dock. Jag är en bra människa, en fin människa, och så är det bara. Jag är inte bra på allt, men jag är bra på mitt sätt. Jag skriver inte detta för att verka "störst, bäst & vackrast", utan för att visa att man faktiskt får tycka om sig själv. Alla är vi bra på något sätt.
 
Tänkte mycket på detta igår och var tvungen att skriva ner det. :)

Ny video: Rhymes & Riddim - Dödar dom med kärlek (prod Matte Caliste)

Är det bara jag som blir glad av Rhymes & Riddim? Tror inte det va. Så himla härlig video och verkligen överfet låt!
 
 

Dagens musik: TungGung session

Fett längesen jag hörde denna, så kände lite nostalgi.
 
Medverkande:
Jojje (TungGung)
BoBo (TGC)
Dilly D (La Familia)
Ari (TungGung)
Kaz (TungGung)
Marc Divine (Base-Ent)
Alex (LGTM)
Dj Rooftop (OMA)
 

Battle: Mandalaten vs Modesty Blaze

Känner att det börjar vara ett bra tag sedan jag slängde upp en battle senast. Anledningen till det är att jag varit lite slö med att titta på dem själv. Men nu kände jag att det var dags för lite battle här på bloggen. Detta är iallafall finalen i Mini-kuppen som Basementality anordnat. Hoppas ni gillar den.
 
Vem tyckte du vann?
 
 

Nytt: Pato Pooh - Grupptryck

Älskar hur hiphopsverige har börjat engagera sig i Husby frågan. Det ploppar upp låtar lite här och där. Här har ni Pato Poohs syn på vad som händer i Stockholm!
 
 

Besviken!

Min besöksstatistik ligger i botten idag. Nu gör ni mig väldigt ledsen! Kom igen nu, lämna mig inte! :) hehe
 
Nu:

Dagens musik

 

Dagens inspiration

Grävde runt i mina mappar lite och hittade denna. Sjuktligt mycket inspiration!
 

Nytt: Timbuktu - Budskapet

För två dagar sen publicerade Timbuktu denna låten på sin Youtubekanal där han yttrar sina åsikter angående kaoset i Stockholm. Big up Timbuk!
 

Saker ni inte visste om mig - Del 2

Har publicerat en sån här tidigare, men tänkte köra några saker till!
 
  • Jag är väldigt lättlärd.
  • Jag var väldigt sjuk när jag var liten, och ville aldrig snacka om det förr. Men nu är det inga problem.
  • SD är de vidrigaste människorna jag vet. That's it.
  • Jag har väldigt kort stubin, men jag har blivit bättre på att kontrollera mitt humör.
  • Jag bryr mig väldigt mycket om människor.
  • Just nu vill jag ha en Amstaff valp mer än allt annat.
  • Jag brukade hata Kartellen, men nu älskar jag dem.
  • Jag vill arbeta med ungdomar i framtiden, helst i någon förort. Hjälpa dem som behöver hjälp helt enkelt.

Bloggtorka

Åh, känner mig helt värdelös på att blogga mitt i allt.. Jag behöver någon sorts förändring här på bloggen. En ljusare design skulle nog hjälpa. Måste dock ta mig ut och plåta lite nya bilder innan jag kan förändra den saken. Får ta och göra det här nån dag.
 
Annars så har jag bara hängt med mina fina idag. Har hunnit vara på födelsedagsfika också hos världens bästa Pernilla. Gott med tårta! Har inte ätit det på månader. Så imorgon blir det stenhårt på gymmet för att dämpa ångesten.. haha!
 
Även fast jag är så leds på att blogga så lovar jag att det ska bli bättre till imorgon. Ska redan nu slänga ihop något som jag tror ni kommer tycka om. Sen kan jag även lova ett (första) videoinlägg till på fredag. Skulle gärna göra ett före det om jag inte kände mig så himla ofräsch. Tur att jag har klippningstid på onsdag så håret blir normalt iallalfall. Ser ut som ett skatbo just nu.
 

Yeye, avrundar med någon söt bild, så hörs vi imorgon!
 

Dagens bild


May. 27, 2013

Är himla fint väder idag igen, så jag ska ta vara på det med mina finosar. Uppdaterar mer ikväll, när jag är hemma igen :)


Dagens inspo

Jag har en hel massa bloggtorka idag. Det är ju trots allt söndag, så jag tänkte att ni kanske nöjer er med lite inspiration idag. För det är det enda vettiga jag kan komma på just nu.
 

Skallebank

Eeeyo. Idag håller min skalle på att döda mig. Känner mig helt ärligt bakis fast jag inte druckit igår. Men trevligt hade jag iallafall. Spenderade största delen av kvällen med mina finisar. Först var vi på någon förfest vart vi fastnade ända till klockan 1. När vi väl kom därifrån så kom vi till en ganska tom fest, så vi fick helt enkelt fylla den med folk.
Har även hunnit träffa på en annan bra vän och pratat med honom i flera timmar, samt åkt runt stan 100 varv.
Jag kom hem vid 7 imorse och då slocknade jag nästan direkt. Vågade dock inte sova för länge så nu är jag vaken igen. Kul va? Det här inlägget var helt meningslöst och nu ska jag laga mat. Och så är det ju morsdag också! Måste vara snäll mot mamma idag.
 
Puss och kram!
 
 
 

Får otroligt ont i magen av sånt här

Nu har tydligen nazisterna börjat marschera fram i förorterna för att "göra det som polisen inte kan". Sen att polisen bara låtit dem slå livet ur små barn är ännu värre. Ser ni inte vart Sverige är på väg? Allt det här händer för att vi inte kan acceptera varandra. Vi måste göra något åt detta innan det är försent! Måste erkänna att gråten var nära när jag läste detta, smutsiga jävla människor det finns!
 
Klicka på länken för att läsa mer om detta: http://storify.com/opassande/nazisterna-i-storvreten
 

Dagens musik: DaCosta feat. Näääk - Kommentarer

Nu finns denna helgrymma video även uppe på Youtube! Därför tycker jag helt klart att detta får bli dagens musik. Ett av de fetaste spåren från DaCostas album som jag beställde hem i fysiskt exemplar dessutom. ;)
 
 

Husby & Rinkeby brinner (Bängan Lagerblad) gästas av Dani M

Jag har så många ord jag vill skriva, men jag vet att det är lönlöst. Alla mina försök till att få människor att förstå, har fått bakslag. Jag vill bara klargöra en sak: Det är precis som Bängan säger, det hjälper inte att skicka mer poliser till orterna. Det kommer bara göra saken värre. Fler bilar kommer brinna, mer stenar kommer flyga. Det som behövs är att lyfta fram förorterna, fräscha upp dem & framförallt, sluta med nedvärderingen. Ni poliser vinner inte direkt nånting på att springa runt och kalla folket för råttor, negerjävlar osv. Ni skapar bara ännu mer hat, plus att ingen människa har rätt att kalla en annan för såna saker. Så istället för att slå, nedvärdera och spotta på folket så borde ni börja lyssna på vad de vill ha sagt. Lyssna och gör något åt problemen.
Tänk om alla poliser skulle vara som Bängan Lagerblad, då hade ni alla blivit bemötta med kärlek istället för hat. Tänk på det.
 
 

Ken Ring - En gräns har byggts...

Det har blivit väldigt mycket angående upploppet i Stockholms förorter nu, men jag tycker att det är ett ämne som är värt att ta upp.
Här nedanför kommer ni hitta länken till en artikel i DN, skriven av ingen mindre än Ken Ring. Om ni inte kan visa förståelse, läs igenom vad han skrivit så ska ni se att ni förstår. Sverige brinner, vi måste göra något åt det!
 
"Det har byggts en gräns vid tullarna runt Stockholm, och den kommer om femtio år att bli till en riktig stenmur om inte saker förändras. Samtidigt som man bygger stora feta gallerior i alla hoods så stängs fritidsgårdar och ungdomsställen ner. Det leder till hat! Vi är trötta på att ducka och dölja våra ansikten varje gång en polis kör förbi, trötta på att bli misshandlade av polisen, trötta på att inte ha några alternativ i livet, trötta på att inte ha någon plats där vi kan känna oss trygga, trötta på att polisen stormar vårt hem!"
 
Läs hela artikeln här: http://www.dn.se/kultur-noje/musik/ken-ring-en-grans-har-byggts-vid-tullarna-runt-stockholm
 

Fredagsmys

Eeeyo alla glada!
 
Idag är det fredag som sagt, men jag ska inte ut. Jag ska mysa hemma istället.
Har varit ute och busat med några fina mest hela dagen. Man måste ju ta vara på solskenet. Vi har varit ute och glassat i solen, blåst såpbubblor och pratat om allt mellan himmel och jord. Resten av mina polare skulle och spela brännboll, men jag kände att det blev för jobbigt så jag for hem. Ska nog gå och sätta mig på balkongen och glassa tills min mor kommer hem. Resten av kvällen får spenderas i sängen med en kall cola förhoppningsvis (zero såklart).
 
Tänkte ta och bjuda på en status jag skrev tidigare idag på facebook som avslut på detta inlägget. Så får vi höras mer senare eller imorgon. Puss på er!
 
 
 

Shazaam - Videoblogg "Äventyret vinner alltid" Del 1

Den sjunde juni släpper Shazaam sitt nya album "Äventyret vinner alltid". Här har ni en liten videoblogg från honom och TGR där han pratar lite om albumet. Måste tillägga att det är först nu som jag fattat tycke för Shazaam. Har inte varit så mycket för honom tidigare. Men efter "Mina ord" så fastnade jag för honom.
 
 

Coming up: Kaah - Bästa som jag sett

Den 31/5 släpper Kaah sin nya singel "Bästa som jag sett". Jag vet inte vad jag ska förvänta mig av den, då jag inte lyssnat på honom speciellt mycket. Men om man tittar på teasern så verkar den vara bra!
 
 
Följ Kaah på Spotify: http://spoti.fi/WJSbxS

Foto: DamaSpirit

http://kaah.nu/
http://facebook.com/KaahOfficial
http://twitter.com/Kaah_Official
http://instagram.com/Kaah_Official

© BABA recordings 2013

Loiter Squad

Som ni alla säkert vet så ÄLSKAR jag Odd Future. Speciellt Tyler, the Creator. Så när jag hittade dessa klipp så höll jag på att dö i skratt. Dessa är så himla typiskt min humor. OF består av så himla sinnesrubbade människor, det är det som gör dem så underbara. Jag tycker alla borde kolla på Loiter Squad. De är så jävla roliga! Jag bjuder på två klipp här nedanför.
 
 

När poliserna delar ut slagen

23e maj - H blir nedslagen av poliser i Norsborg
 
Klicka här för att komma till artikeln. Hur ska detta kaoset sluta?
 
 

Kaos

Blogg.se har fått något ryck och mina tidsinställda inlägg har ej publicerats idag. Jag ber om ursäkt för det. Det skulle komma en massa kul idag, men det får helt enkelt bli imorgon istället.
 
Anyways så har jag inte fått så mycket gjort idag. Har bara tagit en powernap, tränat lite och varit förbi min gamla skola och kikat på deras BRA-dag. Orkar inte förklara vad det är. Något asläskigt hände på gymmet också.. Mitt i allt så kände jag hur magen bara vände sig ut och in, så jag försökte skynda till omklädningsrummet. På vägen dit så fick jag helt grumlig syn och benen vikte sig. Trodde på riktigt att jag var på väg att dö. Så jag fick ligga där på golvet ett tag och hälla i mig massa vatten för att det skulle bli bättre. Sjukt läskigt iallafall.
 
Nu ska jag nog slänga mig i duschen och fundera på livet. Sen blir det att trycka nåt ätbart i truten och slänga sig i sängen. Vi får höras imorgon :*
 
 
 

Ny video: Keya - Maria

Är en dag sen med denna, men det gör nog inte så mycket. Har aldrig hört Keya förut faktiskt, men låten var riktigt bra. Flowet är helbra, och beatet likaså. Lyssna och avgör själva!
 
 

Det brinner i Stockholm

Som säkert många har sett så är det nästintill kaos i många av Stockholms förorter. En av anledningarna till detta har jag bloggat om tidigare. Läs ALDRIG vad som säga i dags/kvällstidningar, 99.9 % av allt de skriver är rent skitsnack.
Mitt hjärta blöder för dessa människor. Jag har alltid velat hjälpa folk, helst folket i förorterna. Även fast jag inte har någon anknytning dit själv. Jag har läst så himla mycket på Twitter, Megafonen och andra ställen om det som pågår just nu och jag kan lova er att mitt hjärta blöder för er. Och ni som säger att dessa människor är ansvarslösa osv borde tänka om. Ja, det kanske är kaos just nu. Men om de inte gör sig hörda på dessa sätt så blir de aldrig hörda. Att bränna upp bilar kan verka extremt, men ni måste ha förståelse. Sveriger miljonprogram är så otroligt undertryckta och utstötta. De vill bara få sin röst hörd!
 
Jag tänkte ge er lite länkar där ni kan läsa om vad det exakt är som händer i Husby och många andra förorter just nu. Klicka HÄR, HÄR eller HÄR för att läsa. Det finns även mycket annat om detta på Megafonen.com som är läsvärt. Tycker alla borde ta några minuter och försöka förstå. Visa att ni är mänskliga, öppna ögonen! Ni ser bara det här:
 
 
 

Nytt: Johan Klingwall - Upp till himlen

Fick en riktigt härligt låt skickad till mig på Facebook av Johan Klingwall. Johan har tidigare släppt en låt som heter "En vacker dag", som säkert många har hört. Han har också gästat RMK & Toppen på deras album. Jag hörde även att han just nu spelar/spelat in en låt med Johan Alander (Sober) som jag kommer vänta på med spänning. Så jag tycker att alla ni ska ta och lyssna på denna super härliga låt!
 
 

Kärlek vid första ögonkastet

 
Som ni alla säkert listat ut, så ääälskar jag Odd Future. De är helt enkelt grymma på alla sätt och vis, och att de har min humor gör ju saken ännu bättre. Loiter Squad är ju en "serie" eller vad man ska kalla det, som OF har skapat. Fyfan så jävla roliga de är! Kolla på smakproven här nere.
 
 
 

Bängan Lagerblad - Del 7

Äntligen är den här! Här får ni lite kommentarer från en "åklagare" om vad som hänt med Bängan.
 
 

Story. Of. My. Life.

Fast med det motsatta könet dock. Men lika glad är jag för det!
 
 

Kvällsmys

Var som sagt ute hela dagen med några fina människor och rensade skallen. Problemet är inte borta ännu men jag har övertalat mig själv till att livet går vidare, för det gör det faktiskt.
Nu ligger jag hemma i min säng och ska proppa i mig några smörgåsar innan jag sover. Imorgon är en ny dag och imorgon ska jag skina igen. Det är så sjukt jobbigt att må dåligt när man mått i princip svinbra i flera månader.
 
Jaja, imorgon kommer även nya klipp upp här, samt mina åsikter om en sak. Så spana in här då pussisar! Ni får en bild på mina söta kompisar från ihelgen medan ni väntar!
 
 
 

Dagens feelings


Bilåkning

Är ute och snurrar på stan med några fina vänner just nu. Blev bjuden på mat och ett nytt tungsmycke för ett litet tag sen också. Annars så är jag jävligt sällskapssjuk idag så lär väl umgås med de här typ hela dagen. Så vi hörs sen :*


En snabbis

Har mått sjukt konstigt hela dagen. Har haft sjukligt mycket att tänka + att jag har haft världens klump i magen efter helgen. Vet inte varför, eller jo, men det är privat. Så himla privat så bara jag vet om det. Det känns iallafall som att det kommer kännas bättre imorgon, men man vet aldrig. Jag kommer självklart uppdatera bloggen med massa kul ändå, jag behöver bara återhämta mig lite. Så med andra ord så är det bara jag som blir lidande av detta, inte ni fina som läser min blogg. :)
 
Nu ska jag fortsätta nöta sönder världens ångestlåt och ta en cigarett, sen blir det nog lite Loiter Squad så jag får skratta lite.
 
 

Ny video: Medina - Miss Decibel

Ja vad ska man säga? Medina levererar alltid! De har liksom det där svänget som gör att man bara vill dansa ärslet av sig direkt man hör deras musik. Och Miss Decibel är inget undantag. Så himla härlig låt! Kolla in videon vettja!
 
 
 

Plågsamt

Är fortfarande inte helt pigg. Men har fått massor med energi! Vill verkligen göra något idag, men ingen annan verkar vara pigg på det. Så jag lägger väl mig och glor lite serie istället tills någon behagar vakna till liv. Hahah.
Har alldeles för mycket i skallen idag för att kunna fungera normalt. Så istället bjuder jag på en låt som stämmer ganska plågsamt på mig idag.
 
Vi hörs mer senare babes!
 
 

Två favoriter tillsammans


Godmorgon måndag

Är fortfarande bakis måste jag bara tillägga. Känns ju så där lagomt fint att sitta i skolan och kämpa med restarbeten när jag egentligen bara vill lägga mig ner och gråta. Trodde dessutom att jag tappat bankkortet imorse, höll på att snubbla över mig själv och ville bara kräkas när jag kollade mig i spegeln. Jävla skit alltså.
Jag hör av mig mer när jag kommer bobos :*
 

Videopremiär: DaCosta feat. Näääk - Kommentarer

Asså jag måste bara få säga att 2013 är verkligen den Svenska hiphopens år. DaCostas album som släpptes tidigare i år är verkligen överfett. Dock håller jag kvar min åsikt om att ingen kommer kunna klå Stors "Sherekan XIII". Men nu är det ju inte Stor det handlar om utan DaCosta.
 
Tycker att låten i sin helhet är sjukligt fet. Näääk och DaCosta tillsammans blir näst intill oslagbart. Videon var också jävligt fet, även om den var ganska enkel. Det var lite Odd future stuk på den, med ögonen och så där. Helgrymt tycker jag! Så ni kan ju alla ta en minut av era liv till att kolla in denna videon!
 
 

DaCosta Feat. Näääk - Kommentarer on MUZU.TV.

Studenthelg

Jag måste börja med att be om ursäkt för att bloggen har fått ligga nere i helgen. Jag ser dock att jag har en del trogna läsare som klickar in varje dag. Idag är jag ännu för trött för att uppdatera er hela dagen, men jag kommer såklart slänga in lite saker. 
 
Klockan är 3 på dagen och jag är fortfarande full. Full på hembränt och kärlek! Helgen har varit underbar. Spenderade tiden med kära vänner. Sophie drog med mig på något som man kan kalla bysväng. Fullt av bybor, gud vad jag gillar bybor. Vi hade himla kul iallafall och sen bar det av till krogen. Fick knappt komma in men det löste sig. Drack inget mer för jag ville nyktra till. Stod och pratade med en fin hur länge som helst, det kändes bra. När krogen stängde så blev det ännu mer bysväng. Gjorde saker som jag ångrar nu. Slutade med att jag var så himla full och somnade på soffan. Min fredagskväll var ganska knasig med andra ord.
 
Inlägget blir rörigt men det är okej. Jag känner mig helt rörig själv. Måste ta lite syster terapi och lugna mina nerver. Har så himla mycket att tänka på, men jag lämnar det till sen. Nu ska jag springa på affären med min allra käraste syster och köpa nånting mumsigt att knapra på. Sen ska jag tjata lite mer åt henne om kärleken. 
 
Hare kungligt alla mina trogna läsare!
 

Helt jävla trasig.

Idag orkar jag fan inte leva. Nu minns jag varför jag slutat dricka, jävla mösspåtagning asså. Röjde iallafall hela kvällen med Crille, Sophie, Agge och en jävla massa folk. Träffade sjukt mycket folk på krogen och sprang in och ut ur rökrummet mest hela kvällen. Minns lite av förfesten, krogen och en  timme av efterfesten. Vaknade upp i en soffa imorse utan en susning om vart jag var, tog bussen hem och däckade under resan. Slängde mig i sängen när jag kom hem och slocknade där direkt. Vaknade upp. Hitta massa blåmärken på min kropp och minns inte vafan som hänt. 
Jag är så jävla trasig idag så bloggen får vila. Känns som jag ska dö. Ska ut och umgås med lite folk så fort jag orkar röra mig. 
Aldrig mer hembränt! Var i fin form på bilden btw.
 

Mösspåtagning

Förvänta er ingen större update idag, är full redan nu. Puss på er allihopa!


Kvällskul

Shoo alla glada därute!
 
Och om ni inte är glada, så är det ju synd för er. För här har ni en liten gäääri (haha) som är extra glad. Har varit ute och prompat i 2 timmar med min syster ikväll. Rensat huvudet lite, lyssnat Kärleksattacken och bara gått. Där vid sju nångång så öppnar de ju telefonslussarna på Kärleksattacken, och då får man ju ringa in och snacka lite med Ametist om sin favoritrappare. Jag har funderat i flera veckor på att ringa, men aldrig riktigt kommit till skott. Men idag tänkte jag att nu jävlar! Så jag ringde. Efter kanske 10 minuter så blev jag uppringd av Ametist och fick snacka ett tag med henne och Dj Blackmoose. Vem är då min favoritrappare just nu? Svaret hittar ni precis när texten tar slut. Det var iallafall fett att bli uppringd, trodde inte de skulle välja just mig av alla som ringer in varje torsdag. Så det är nog därför jag är extraglad ikväll. Imorgon blir även min första fylla sen nyårsafton, vi får ju se hur detta slutar. Hahah, mösspåtagning och grejer brooor (haha).
Nu får det faktiskt vara färdigbajsat med orden så bjuder jag på min favoritrappare just nu istället. Hare king.
 
 

Dagens musik: Dani M - Inget att förlora

Riktigt gammal, men riktigt fin bit. Från tiden innan Dani blev alla tjejers favorit ;)
 
 

Läskigt som tusan

Satt här i mitt rum och tänkte att jag skulle lyssna lite Kärleksattacken innan jag sticker ut på prommis. Jag hörde en välkänd röst direkt och ba "åhfan det är ju Dani", men se på tusan, det var det inte. Det var han bror (osäker om de är riktiga bröder), och de låter näst intill INDENTISKA när de både pratar och sjunger. Jag blev faktiskt nästan rädd. Men eftersom Dani har finaste rösten så kan man ju inte klaga på hans bror heller.Klicka in på sverigesradio.se/metropol och lyssna själva!
 

Äntligen

Sommarvärme! ☀


Ny EP: LöstFolk - Folk Vet Inte

Som jag sa igår så skulle jag ju slänga upp LöstFolks nya överfeta EP. Så här har ni, från mig till er: LöstFolk - Folk vet inte!
 

Blackout Family's New Show 2013

Om det är något jag alltid velat kunna så är det dancehall. Men har alltid trott att jag varit för osmidig för det. Vem vet vad som händer i framtiden? Kanske man börjar dansa dancehall!
 
 

Ny video: LöstFolk - Den hårda vägen

Håll utkik, snart slänger jag upp deras nya EP.
 
 

Work REMIX

Medverkande artister: A$AP Ferg, A$AP Rocky, French Montana, Trinidad James & Schoolboy Q
 

Dagens musik: Adam Tensta & Adam Kanyama - Young, black & famous

Har precis landat hemma efter lite skola, solning och träning. Så tänkte att jag bjuder på dagens musik innan jag gör något annat. Hoppas ni gillar den!
 
 

99 dagar


Läsvärt!

Klicka på HÄR för att komma till artikeln!
 
Megafonen

Favorit just nu

 

Krigare

Eeeyo! (haha)
 
Har precis kommit hem efter att ha varit ute och krigat regnet. Efter gymmet fick jag någon impuls att kliva av bussen en bra bit hemifrån för att gå resten av vägen. Började regna ganska rejält efter vägen så nu är jag både blöt och kall. Tur att sängar och täcken finns då iallafall!
 
Nu ska jag ta och läsa lite, i brist på annat. Sen ska jag förhoppningsvis ut och köra bil, om nu min moster har tid. Resten av dagen återstår att se vad som händer. Ska försöka lägga mig i tid ikväll iallafall.
Vi höres lite senare!
 

Tragiskt del 2

Orkar inte.


Tragiskt

Ursäkta språket i det här inlägget men jag är så less just nu. Festivalen "Putte i parken" har tvingats till att avboka Labyrint efter "vad som hände i Karlstad" i mars. Det som hände i Karlstad var att polisen bestämde sig för att förstöra hela deras kväll och 3 av fyra medlemmar i Labyrint fick åka på urinprov. Låter det som Labyrints fel? Skulle inte tro det va.
Sen skriver Aftonbladet en massa jävla goja såklart "skandalgruppen" "knarkskandalen".. Aftonbladet (eller tidningar i allmänhet) borde vinna ett pris för allt skitsnack de skriver varje dag. Det har inte inträffat någon SK knarkskandal. Alla som lyssnar på Labyrint är mycket väl medvetna om att de röker, det är inte direkt någon hemlighet. Sen att "Putte i parken" ersatt Labyrint med Näääk & Nimo kan man ju bara skratta åt. Vadå så Näääk röker inte? Det var något nytt. Polisen kan ju inte ha hört hans låtar ännu med andra ord. Snart blir det väl en ny knarkskandal...
Sen hur polisen betedde sig på Gröna Lund mot Redline vill jag inte ens prata om. Jag blir bara så sjukt arg när jag tänker på det. För er som inte vet vad som hänt så råder jag er att Googla det eftersom detta inlägg börjar bli jävligt långdraget.
Lämna Labyrint och resten av Redline ifred era jävla pappskallar!


Tvmys

Ken Ring i Livet blir bättre. Sen blir det SoA.


Prommis

Hej alla glada! :)
 
Tänkte bara uppdatera er om min tråkiga dag. Har inte hänt ett skit idag faktiskt. Men så är det ibland. Ska iallafall strax ta min knasiga syster under armen och sticka ut på prommis. Har gjort lite ändringar i min träning och ska fokusera på kondition ett tag. Så nu blir det prommis 2 gånger i veckan också.
 
Wellwell, vi får höras senare!
 
thelovenotebook:

EVERYTHING LOVE QUOTES

Dagens musik: Alpis, DaCosta & DC Grimsta - Hemmaplan

 

Inspiration

Börjar dagen med lite inspo.
 

Chokladmask

Söndagkvällar är alltid lika softa. Det måste alla hålla med mig om.
Jag och syster har hunnit kleta chokladmasker i våra ansikten just och ska väl bara kika SoA och ta det lugnt. Vi har även just kommit fram till att det blir inget godis eller skräpmat fram tills nästa månad. Känner att jag behöver det. Det är bara 1 månad kvar till balen och avslutningen och jag har fortfarande några kilo kvar att tappa.
 
Annars så har jag varit och övningskört idag. Vi var ute i trafiken ett tag, men det blev för mycket. Så det blev mest träning ute i Nunis. Men det gick skitbra! Sen har jag bara käkat och så när jag kom hem.
 
Menmen, nu blir det en cigg och sen chillmode framför tvn. Bjuder på någon snygg bild först. :)
 

PSL intervju: Tyler, the Creator - Del 6

Här kommer sista delen av intervjun. Enjoy!
 

Nytt: KWAAI - Badman (Officiell video)

Hur fet? Cleo mördar som vanligt och Syster sol dödar refrängen. Bara kärlek!
 
 
KWAAI - Badman (Official Video)
featuring Syster Sol, Driemanskap, Mofeta, Kristin Amparo, Cleo & Kanyi

Produced by Khosh
Photography by Luke Daniel ( http://lukedanielphotography.com )
Edited by Neil Wigardt ( http://wigardtmedia.se )

Recorded in Mo Fire Studios by Khosh, 2012
(P) & © 2013 Musikföreningen Spiderdogs

http://www.kwaai.nu

Mornin'


Lördagsmys

Hey allihopa!
 
Jag har haft en riktigt soft Lördag. Först har jag bara legat i sängen och läst lite, skickat iväg lite mail och bara chillat. Sen har jag kikat film med barnen och efter det har jag hunnit laga mat. Fick bli klyftpotatis och fläskfile. Och nu är det bara jag och lillesyster hemma. Vi ska knata ner på affären och köpa en dricka sen blir det massor med Sons of Anarchy resten av kvällen. Myspys.
 
Bjuder på en bild på Tyler så länge ;)
 

Dagens citat

thelovenotebook:

EVERYTHING LOVE

Nytt: Korset - Underhund

Riktigt skön låt från Korset. Underhund är en låt från det kommande mixtapet "Tro, hopp & Vilja". Kommer naturligtvis slänga in mixtapet här så fort det släpps. Tills dess kan ni lyssna på den här godingen!
 

PSL intervju: Tyler, the Creator - Del 5

Godmorgon! Medans jag gör mig redo för dagen så kan ni få kika in femte delen av dokumentären.
Be back later.
 
 

It's friday!

Shoo alla glada därute!
 
Idag har jag varit ytterst effektiv. Har hunnit vara och promenera i 2 timmar cirka, handlat gott och raggat runt stan med Crillz. Har även fått höra en sak som retar mig något otroligt. Omogna snorungar, jag vill inte vara en del av era patetiska liv, tack på förhand.
 
Tänkte vara jävligt nyttig i helgen också, men det gick ju åt helvete när man handlade på tom mage. Haha! Fast jag har inte direkt långt kvar till min målvikt så det löser sig. Nu är planen att baka lite cupcakes med min syster och kusin. Sen kanske jag sticker ut en sväng med nå fina folks. Efter det blir det hem och ha filmmys med mina särsläktingar.
 
Så tills dess kan jag bjussa på någon fin bit. Får nog bli lite Tyler igen, min nya obsession!
 
 

Synd


Ny video: Adam Tensta with Eboi - Sh#t to do (Tommy Tee Remix)

 

Ortens hjältar Del 3 - Battle (Ken Ring vs Sebbe staxx) Fakementality

 
 

Wanties: Odd Future

Dör för dessa kläder alltså! Inom ett år ska jag fan äga allt som finns av detta märke!
 

PSL intervju: Tyler, the Creator - Del 4

 

Dagens musik: Tyler, the Creator - She (Feat. Frank Ocean)

 
 
One, two, you're the girl that I want.
Three, four, five, six, seven, shit.
Eight is the bullets if you say no after all this.
And I just couldn't take it, you're so motherfuckin' gorgeous.
Gorgeous, baby you're gorgeous.
I just wanna drag your lifeless body to the forest,
and fornicate with it.
But that's because I'm in love with you, cunt.
 
Värsta charmören. eller vad säger ni? ;)


Random facts

* Förortsslang är det absolut bästa jag vet! Andra säger att Franska är romantikens språk, men icket. En kille som snackar förortsslang däremot! Ojoj, jag faller direkt. Hade kunnat ligga och lyssna på det i timmar.
 
* Streetwear är det snyggaste som finns! Jag har aldrig varit den typiska tjejen som springer runt i kjol och klackar. Eller ibland kan jag väl ta på mig nåt sånt för att "piffa" till det lite. Men den ultimata vardagsoutfiten innehåller stora huvtröjor, leggings och sneakers!
 
* Sneakers = PORR! Jag ska börja samla på mig en jävla massa sneakers. För mig är det lika bra som..porr är för vissa andra människor. Jag älskar sneakers! Nike, Adidas, Supra osv. Allt är snyggt.
 
* Jag tänker för mycket. Kan göra värsta minigrejen till världens största problem osv. Det har stoppat mig från att göra saker väldigt många gånger. (Jag grubblar ännu på en grej som hände för snart ett år sen)
 
* Jag har varit en väldigt känslig person. Men det har blivit bättre på senaste. Det som inte dödar, härdar ;)
 
* Min självsäkerhet växer och växer för varje dag. Det är ganska läskigt egentligen. Förra året trodde jag inte på mig själv för fem öre.
 
* Jag har börjat tröttna på Facebook. Så har börjat twittra istället. Enda anledningen jag har kvar min FB är för att få ut min blogg.
 
* Jag vantrivs så otroligt mycket i detta samhälle som jag borde kalla för hem.
 
* Jag är väldigt kreativ, i smyg. Haha! Men jag får väldigt mycket roliga ideer, som jag aldrig delar med mig av. Antar att jag är lite rädd att folk ska tro jag är dum i huvudet.
 
* Jag har inte varit full sen nyårsafton!

Nattar med min fina

 

Ny video: SödraSidan - Vårt Sätt

Den här godingen släpptes igår, och som vanligt så levererar SödraSidan. Riktigt jävla bra låt & video. Kolla in den guys!
 
 

SödraSidan - Vårt Sätt (Officiell video) on MUZU.TV.

Efterlyser

 
Är det någon som vet om dessa sockar finns att köpa någonstans i Sverige? De är av märket HUF och sjävla sockarna heter "Plant life". De finns i massor av olika färger och jag är dökär! Känns som att jag är i behov av några par av dessa skönheter!
 

PSL intervju: Tyler, the Creator - Del 3

Sorry idag igen! Jag hade helt enkelt inte nog med tid till att blogga imorse. Men nu är ju min domän uppe iallafall. Så nu hittar ni mig på Skitsamma.nu.

Just nu känner jag mig lite smått febrig och trött, så jag tänkte vila en stund. Men medans kan nu ju kolla in tredje delen av intervjun med Tyler!
 
 

Kingsize träffar Looptroop Rockers

 

Eget företag

Jag har kommit till en period i livet då jag har väldigt svårt för att vara rastlös. Allt ska hända direkt och jag vill helst ha 100 bollar i luften samtidigt. Så det jag nu har börjar spana på är eget företag. (Notera att det inte kommer hända än på ett tag). Det började faktiskt som ett skämt mellan mig och en släkting. Men nu på senaste så har jag börjat kolla runt på allvar. Min första tanke var självklart en Streetwearbutik. Nackdelen är ju att det finns sjukt många sådana, men då blev min tanke att kanske beställa in lite ovanliga märken. Då sticker man ju ut ur mängden osv.
 
Men än så länge är det ju bara en tanke. Men en tanke blir lätt så mycket mer än så! Vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden.
 

Nytt Album: LoopTroop Rockers - Mitt hjärta är en bomb

Jag har helt glömt bort att lägga upp det här albumet, sorry guys! Men här kommer det iallafall, det allra senaste från Looptroop Rockers!
 
 

PSL intervju: Tyler, the Creator - Del 2

 

PSL intervju: Tyler, the Creator - Del 1

Hahah, jag är verkligen helt hooked i den här snubben. Det kommer bli mycket av Tyler/Wolf Haley på bloggen just nu. Men jag hoppas det finns någon där ute som gillar honom lika mycket som mig!
Har iallafall hittat en 2 år gammal intervju med honom nu som Per Sinding-Larsen har gjort. Den är i flera delar så jag tänkte lägga upp en del om dagen till er, så ni också får se.
Hur kan man inte älska honom? Han röst är underbar, han har jordens charmigaste glugg mellan tänderna och han har värsta söta dumbo-öronen. Han är ju hur härlig som helst!
 
 

New in: Victoria's secret Body mist

Eftersom det har varit ett jävla tjat om dessa, så var jag tvungen att införskaffa mig en. Valde att testa Mango Temptation. Den luktar hur gott som helst, så jag kommer absolut köpa fler.
 

Lite seg idag

Skulle ha slängt in något kul imorse men jag blev för lat helt enkelt. Tog lite extra sovmorgon istället. Menmen, som tröst kan jag bjuda på en låt som går på repeat idag. Måste nog vara min favoritlåt just nu faktiskt, och har varit det ett tag.
Man blir typ aldrig less på Tyler, the Creator. Hans stil är så egen och speciell så man kan lyssna hans låtar 1000 gånger om. Här kommer den iallafall, IFHY.
 
 

3 timmar

Efter 3 timmars städning så känns min säng väldigt välkomnande.
Next up:

Städ-time

Nu ska det röjas här i mitt stökiga rum. Resultat kommer senare ikväll om ni har tur :)
På med discomusiken och fram med moppen!
 
 

Hår-inspiration

Jag funderar på att göra nåt galet med mitt hår. Vill typ slänga i massa lustiga färger och bara få något helt crazy resultat. Men det får nog vänta tills efter balen isåfall. Men bilden här nedanför skulle jag vilja testa, hennes hår är ju sjukligt snyggt! Det blir nog nästa hårprojekt :)
 

Startar dagen

Med lite inspiration
 
Bildkälla

Egen domän?

Nu har jag skaffat egen domän. Kirrade det riktigt snabbt på Binero.se. Så inom en snar framtid så kommer den här bloggen alltså byta namn till Skitsamma.nu. Härligt va? Jag tycker. Domän-namnet kostade mig endast 99 :- /år, vilket är jävligt lite pengar. Så det passar mig perfekt!
Måste bara påpeka att mitt läsarantal stiger för varje dag som går, och jag blir så himla glad för det. Känns skitkul att ni tycker om min blogg. Puss på er hela bunten! :)
 

Två favoriter

Jag har 2 plagg i min garderob som jag verkligen älskar och behandlar som bebisar. Det är självklart dessa två:
1. Labyrint Sweatshirt HÄRIFRÅN 499 :-
2. AYLA crewneck HÄRIFRÅN 600 :-

Kan inte sluta lyssna

Så jävla härlig låt, kan verkligen inte sluta lyssna.
 
 
 
 

Lördag

Goodmorning solstrålar! :)
 
Jag skulle faktiskt ta en lååång sovmorgon idag. Men det sket ju sig. Numera kan jag faktiskt inte sova lika länge som när jag var yngre. Vaknar alltid innan klockan 10 på morgonen, knasigt va?
Dagens planer är väl att ta hunden till Veterinären. Hon är jätterädd för vettisen, så jag kommer få släpa in henne. Stackare.. Men dit bort ska vi först klockan 2 så jag hinner chilla ett tag. Skönt om inte annat.
Sen ska jag väl försöka få någon kul att hitta på nåt spännande med mig. Typ Emil kanske, han brukar gilla spännande saker!
 
Annars så kommer jag uppdatera med mer spännande saker under dagen förhoppningsvis.
 

Friday bitches!

Jag vet inte hur det är med er, men jag har iallafall haft en riktigt soft Fredag hittills. Stack upp till skolan en sväng och lagade Tacotårta & Nutella cupcakes. Asgott kan jag lova er. Efter det satt jag bara hemma och chillade ett tag. Men jag blir jävligt lätt uttråkad så tillslut bar det av till solariet istället. Stekte mig själv en kvart, och fytusan så skönt det var. Sen blev det att hämta ut mitt nya proteinpulver (starkchey) samt handla lite onyttigt till helgen. Det fick bli lite cheesehearts och en Ben & Jerry's.
Nej nu ska jag mumsa på min Clever cookies och kolla ett avsnitt Supernatural, sen får vi väl se vad alla gör idag. Jag kanske drar ut och hittar på något! :)
 
Kan bjuda på lite Jensen Ackles så ni inte blir ledsna ;)
 
image

Dagens inspiration


Nytt Album: Stor - Shere Khan XIII

Herrejävlar säger jag bara. Här snackar vi riktig jävla hiphop! Detta är lätt årets album. Det kommer bli riktigt svårt för andra artister att överträffa denna, så ere bara. För er som inte har Spotify så finns albumet att köpa på iTunes. Tycker alla kan lägga 99 kronor på albumet, Stor förtjänar det.
Mina favoriter från albumet måste vara "Zattla doft" och "Psycho". Stor kan verkligen musik. Jag sätter punkt där.
 
 

Fråga mig massor!

Kom igen nu, fråga massor!! Svarar på allt. :)
Klicka på bildeeen

Vila i frid

Jag saknar dig. Hoppas du sover gott. Nästa gång jag kommer så ska jag lämna något till dig. ❤

https://cdn3.cdnme.se/4103566/6-3/pic_5182bc5b9606ee096efd8eac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4103566/6-3/pic_5182bc62ddf2b30da961a519.jpg" class="image">


Eboi - VS. Freestyle

Tung!
 

Imorgon!


Dagens musik: Rikard "Skizz" Bizzi - Va Dig Själv (Live@SRmetropol)

 

Storstadspuls

Jag behöver lite terapi. Lite Stockholmsterapi. Jag behöver vattnet, jag behöver grönan. Jag behöver sitta i slänggungorna ett tag och bara titta på allt det där vackra.
Jag behöver Söder. Jag behöver tuben. Hur konstigt det än låter. Jag behöver Morfars altan, behöver Farsta. Jag behöver stressen i Stockholm city, behöver människorna. Jag behöver känna mig som en i mängden. Lite halvt vilsen, på jakt efter något större. Jag behöver betonghusen som sträcker sig efter gatorna. Jag behöver Stockholmsnatt. Jag behöver promenader genom staden med någon jag tycker om. Jag behöver nya människor. Jag behöver irra runt i timmar, i den stora staden. Jag behöver uteserveringarna, behöver solen. Jag behöver plattan, och alla människor man passerar där. Jag behöver smaken av alla kulturer som blandas på en och samma plats. Jag behöver min hemstad  Det enda stället där jag känner mig hemma.
 
Jag behöver storstadspulsen, och jag behöver den nu.
 
 
 

"Ordrikt, sylvasst & svängigt"

Kolla in här nedan för att se vad Per Sinding-Larsen hade att säga om Stors nya album "Sherekan XIII" som släpps om ynka 2 dagar!
 
 

Är med och tävlar

Är med och tävlar om en skitsnygg keps på Keelas blogg. Klicka HÄR eller på bilden för att vara med och tävla!
dope2

Dagens goda gärning: Passa Boken

Eftersom jag prenumererar på SR Metropol på Youtube så ploppade det här awesome klippet upp igår. Det är alltså rapparen Petter som snackar om en ny grej som Metropol börjat med, Passa Boken. Det är ett projekt som går ut på att få fler ungdomar att läsa böcker. Hur bra?! Asbra tycker jag.
Såhär skriver Metropol själva under klippet:
"Vi på Metropol 93,8 tycker att det är viktigt att läsa - därför drar vi igång projeketet Passa boken för att för fler unga stockholmare att öppna en bok!

Under fem veckor (6 maj - 14 juni) kommer Metropol 93,8 i Sveriges Radio fokusera på att få unga stockholmare att läsa böcker. Och rapparen Petter är med oss! Hör varför han tycker det är viktigt att läsa."