Joel Fungz - Nu eller aldrig (Mixtape)

Har tänkt dela denna i flera dagar. Sorry bout that. Men jag har inte varit hemma, har varit borta mest hela tiden. Men nu måste den upp.
För om ni inte hört detta mixtape så har ni verkligen gått miste om något! Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Joel är riktigt tuuung!
 
Hjälp honom att sprida sin musik. Han förtjänar det!
 
 

Förlorare i krig.

Hey Guys! 

Vet inte ens vad jag ska säga just nu. Igår var en lång helvetesdag för min del. Allt rasade, men jag har nog äntligen fått mitt avslut nu. Det känns som det iallafall. Jag kommer aldrig kriga så här mycket för en enda människa någonsin igen. Jag svär på allt.

Idag är jag iaf på väg till Naturhistoriska med mamma och yngsta syster. Känns kul att göra något annorlunda som omväxling. Och jag lovar att jag ska blogga bättre när jag kommit hem, handen på hjärtat!

Vi hörs lite senare. 
xoxo
Erica 



Hundrafemtio kilometer

Godmorgon!

Jag somnade hos morfar igår. Det var nog lika bra. Ville verkligen inte sova ensam igen, så fick dela säng med mamma och Tilde. Jag slapp mardrömmarna iaf, till viss del. Har dock vaknat 2 gånger under natten. Så jag är ungefär lika trött nu som när jag la mig. Vilka problem va? Finns så mycket jag vill skriva just nu men inte kan. Fuck it.

Jag vet inte vad vi ska göra idag faktiskt så vi får väl se om jag skriver mer. Ska i alla fall försöka dela en ny EP med er. 

Tills dess får ni gärna langa tips på länder man borde flytta till!

xoxo
Erica 



Adam Tensta - The Empty

 
Jag försöker finna orden för att beskriva detta album. Men det är svårt. Jag skrev några rader om det inatt på vägen från jobbet. Men de raderna blev för privata och jag vill inte dela dem här. Låt oss bara säga att min vän Bella hade rätt. "Lyssna in på albumet innan du e redo." Jag lyssnade på det ändå, och gud vad jag inte var redo för alla känslor som stormade upp igen. Jag känner igen mig i varenda låt på albumet. Jag skulle nog till och med kalla mig själv samma sak som titeln på skivan, "The empty".
 
Och om jag hade haft en betygskala så skulle denna fått 5/5!
 

Näääk & Nimo ft. Samboii - Vägarna vi valt

 
Jag har saknat Näääk & Nimo lite. Det har ju varit knäpptyst sen "Lyckliga gatan". Så detta gjorde mig väldigt glad.
En riktigt bra låt, eller vad tycker ni? Såg dessutom att de ska släppa video till denna, men exakt när vet jag inte.
 

Denz - Jag har den (Video)

 
Alltså Denz är en riktig stjärna! Han har aldrig släppt en dålig låt. Enligt mig iallafall.
Däremot så hade jag totalt missat att denna släpptes för någon vecka sen. Fast det är ju alltid roligare att lyssna på en låt när det finns en video till, eller vad tycker ni?

Sjukt bra iallafall.
 
 

Maskinen - Batteri ft. Chapee, Sam-E, JOY & Parham

 
Den här blandningen hade jag inte väntat mig. Okej Maskinen och Joy. Men ett beat proddat av Stress, och Chapee, Sam-E och Parham som gästar var inte en blandning som jag hade kunnat tänka ut. Och resultatet är ju fantastiskt! Blev överdrivet hypad av att lyssna på denna.
 
Checka deeeen!
 

Pato Pooh - 13 (Video)

 
Snygg video måste jag ju säga. Jag var dock tvungen att kolla på den två gånger för att fatta händelseförloppet. Inte för att jag är trög, utan för att jag hade två skrikande 15 åringar bakom ryggen som inte kunde hålla tyst. Haha!
 
Kolla in videon ni med!
 

Joel Fungz - Världen är min

 
Vet ni vad jag gillar mest med Joel? Han har genuin kärlek för musiken han gör. Det kommer från hjärtat. (Menar inget illa mot någon, det finns många som har kärlek för musiken de gör. Så no hate plz)
Ochden här låten blir man ju hur glad som helst av! Min dåliga dag blev plötsligt bättre.
 
Jag hoppas och tror att snart kommer hela Sverige veta vem Joel Fungz är. Han förtjänar att synas! Så gör mig en tjänst, sprid vidare låten om ni gillar den!
 

Vet ingenting

Godmorgon guys!

Något hände igår. IGEN. Jag är så trött på det här. Men vissa saker "måste" man tydligen gå igenom för att det är "meningen". Alltså haha jag skrattar det där rakt i ansiktet idag. Det där är bara en ursäkt för att det ska kännas bättre. Jag vet vad jag gjorde fel den här gången, och jag mår inte bättre för det. Jag gjorde fel, fast jag egentligen inte ville, och jag förlorade det finaste jag hållt i mina händer. Shit happens, jag har bränt den bron nu. "Du gjorde inget fel!" Fast jo, det gjorde jag. Den andra parten också, men mest jag. 

Jag trodde också att jag visste vad jag ville göra med mitt liv. Men efter en realitycheck igår så har jag ingen aning. Trodde jag ville flytta men det kommer ju inte hända. För hur ska jag hitta boende när jag kommer tillbaka till Sthlm? Plugga ska jag väl göra I guess. Igår kändes det ju som en dream come true så jag måste väl tvinga mig själv. 

Jag är jätteglad över de fina kommentarerna jag får på Facebook. Men jag tror inte att ni förstår. Alla säger att jag ska fortsätta kämpa, men jag har ingen aning om vad jag kämpar för. 22 år av 90% otur har gjort mig rätt uttömd på energi. But I'm still standing, det är väl bra.

Orkar ej skriva mer för tillfället. Hör av mig på ett tag.




 

Dreams do come true

Asså kan ni gissa vad som hände igår?! Jag kom in på utbildningen som jag har sökt! Hur tung är inte jag?
Jag vet inte varför, men jag vill inte riktigt berätta vad det är för utbildning än. Berättar när den börjat istället.
Det känns iallafall som att mina drömmar äntligen börjar falla på plats. Jag inser nu att: Jag kan dra till andra sidan jorden om jag vill. För utbildningen är 100% på distans så jag behöver inte ens gå i närheten av skolan en enda gång. Vilket betyder att hela världen är min bostad. Så vart vill jag åka? Jag vet inte. Det får bli nästa problem.
 
Jag vet inte vart känslan kommer ifrån men jag vill typ bort från Stockholm ett tag. Eller, jag vet exakt vart den känslan kommer ifrån. Men det är inte relevant. Jag vill testa mina fötter någonannanstans. Långt bort. Ensam. Eller vill jag vara ensam? Förmodligen inte. Men med tanke på att jag planerade detta med någon som inte längre finns i mitt liv så kommer jag få göra det ensam.
 
Så nu ska jag spendera resten av sommaren för att planera vart jag ska åka.
 
GRATTIS TILL MIG!!
 
 

Dilly D - Bättre dagar ft. JK

 
Först och främst: Förlåååt Dilly för att jag missat den här helt. Jag vet inte hur det hände!
Låten är verkligen jättebra, lyssna bara på texten. Dessutom har ju Dilly blivit signad till Stadsbild för inte så längesen. Hur fett är inte det?
En sak till: låten ligger på plats 45 på iTunes OCH den har spelats på The Voice. Så himla fett!
 

Keya - Leyla (Video)

 
Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla på denna video typ 3 gånger. Haha! Sen när jag väl fick igång datorn så kollade jag igen. Så bra tycker jag att både låten och videon är.
Keya har liksom allt, talangen, utstrålningen OCH utseendet (OMG vad sa jag nu?!) Haha tror det är första gången jag kommenterat en rappares utseende här på bloggen. Mest för att jag inte vill vara ytlig like that. Men Keya ser bra ut. (Nu vet ni att jag tycker det.)
 
Kolla in videon så ser ni vad jag menar!
 

Jag har kärleksproblem

Tja babes!
 
Jag är extremt irriterad på min dator just nu. Men annars är humöret på topp. Vi ska nämligen på Gröna Lund idag, och då får man släppa ut lite känslor. Haha. Jag är livrädd för karuseller men jag åker det mesta ändå. Så om ni har mig på snapchat så lär ni bli bombade på Mystory. Synd för er, hehehe.
 
Bloggade inget igår pga extreeemt dålig dag. Började morgonen med ett totalt breakdown så efter det hade jag ingen lust att logga in här. Det enda jag egentligen orkade med var att hänga med familjen och bara hänga runt i stan. Allt annat kändes onödigt.
Men idag är det mycket bättre som sagt! Dock har jag inte tid att sitta här och ordbajsa. Måste klä på mig och sminka mig. Sen ska vi börja åka I guess.
 
Lägg till mig på snapchat om ni vill: annerica
 
xoxo
Erica
 
 

Dani M - Nya sverige

 
Det känns som att Dani satsar allt just nu på lite Dancehall stuk på sin musik. Inget dåligt med det, det passar hans röst. Dessurom vill man ju bara dansa när man hör hans låtar. Am I right?
 

Myrna - Edens ogräs

 
Jag vet att jag är brutalt sen med denna. Men! Som jag sagt tusen gånger så är livet rätt kaosigt just nu. Ni skulle svimma om ni såg hur mitt rum ser ut för det första. Det är sååå stökigt.
 
Tillbaka till låten: De har pratat om denna i flera månader, och nu är den äntligen här. Myrnas debutsingel!
Den var riktigt bra faktiskt. Och just därför kände jag att jag ville dela den med er. Bättre sent än aldrig, eller hur?
 

Saint - Badman

 
Jag vet inte om jag berättat det. Men förra veckan var jag på något som kallades "Le Fest" på Scandic i stan, anordnat av "Today is vintage". Saint körde iallafall live där och jag blev typ helt chockad över hur grym han är. 
Ni bara måste lyssna på den här!!!
 

Abidaz ft. N - Diego Costa

 
Just nu är jag inne i en period då jag vill ha hård och kaxig rap. Och vem är bättre på det än Abidaz? 
Jag vet att denna är typ två veckor gammal, men jag hittade den först idag. Och jag kommer nöta den om och om igen. Fan vad grym låt!
 

Trailer: Joel Fungz - Världen är min

 
Jag hoppas verkligen ni har koll på Joel Fungz nu! För han är så himla bra ju!
På måndag kommer han droppa en ny singel, och här kommer en trailer. 
Hoppas ni är lika hypade som mig! 
 

Finbesök

Godmorgon!

Idag är en jävligt bra dag, men samtidigt ganska sorglig. Min tjejkompis åker hem nu. Men hon byter bara plats med nästa besök för igår kom min syster och kusin hit. Så jävla underbart att träffa dem igen efter ett halvår! Vill bara krama sönder dem båda två. Haha.

Sorry för låg update igår men jag kom inte hem förrän sent på kvällen. Vi var först på Arlanda och hämtade alla barnen och sedan avslutade vi kvällen med bio och donken. Standard grejer som alltid händer när min familj är här. Fick dessutom sova bra inatt, första gången på månader. Jag tror det är för att min syster är här. Min klippa i stormen ni vet!

Well, vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera idag då vi inte kommer vara hemma. Det står nämligen midsommarfirande på schemat idag, hemma hos morfar. 

Så vi hörs mest troligt senare.
Glad midsommar på er! 



Bish Ja E Baws (Video)

 
Haha jag försöker finna orden att beskriva denna. Det hände ju typ en miljon olika saker i videon samtidigt. Massor med färger och masker av olika slag. Men den var häftig. Har inte sett något sånt här tidigare!
 

Pato Pooh - 13

 
Den här visste jag inte ens att den skulle släppas. Råkade bara se det nyss på Patos snapchat. Hehe.
Men riktigt bra var den, som typ allt annat Pato Pooh släpper. Haha!
 
Lyssna in den på Spotify:
 

Linda Pira & Allyawan - Bish jag e baws

 
Det har pratats om denna på olika sociala medier ett tag, så jag har hunnit bygga upp ganska höga förväntningar på denna. Och mina förväntningar stämde in rättg bra! För Redline levererar alltid. Så ere ba.
#bishjagebaws
 

Theres no getting over you

Godmorgon people! 

Det har varit en jobbig natt. Svårt att sova och mardrömmar igen. Tänka sig att alla dessa mardrömmar började försvinna för en vecka sedan. Men sen kom de tillbaka. Förmodligen för att allt jag grävt ner kom tillbaka i lördags. Bra där Erica! 
Missförstå mig inte. Jag mår bra, åtminstone på dagarna. Under dagtid är jag det stolta lejonet, och på nätterna är jag det osäkraste som finns. Det finns inget mellanläge. Ingen gråzon. Och jag börjar bli trött på att leva så här. Att vara on top of the world, för att sedan krascha genom marken någon timme senare.  VARJE DAG!

Aja anyways, ska ta morgonciggen nu och förbereda mig för en shoppingrunda. 

xoxo
Erica 




Tony Ejremar - Där jag stod

 
Det här albumet släpptes i början på Juni. Men jag hade helt missat det fram tills nu. Eller jag såg det när det släpptes, men just då var tiden väldigt knapp för att skriva om det och dessutom bråkade min dator konstant.
 
Men jag hoppas att ni inte missat detta, för det är ett riktigt bra album.
Big up Tony Ejremar!
 

Happy B-day Tupac

Godmorgon!
 
Som vanligt har min dator krigat emot mig i typ 20 minuter innan jag ens kom in på bloggen. Måsre formatera om skiten, men har ingenstans att föra över mina saker. Så om någon skulle ha en hårddisk att låna mig så blir den här gäärän överlycklig. 
 
Annars så hade vi typ värsta mysdagen igår. Vi käkade middag på Tacobar, och sen avslutade vi kvällen på bio och såg nya "Jurassic World", i 3D och jävlar vad bra den var. Dock var det lite jobbigt för en synskadad som jag att se 3D. När jag fokuserade på texten så blev allt annat suddigt och tvärtom. 
 
Idag är världens bästa rappares födelsedag också. Min hjälte, min räddare i nöden, min inspiration. Tupac Amaru Shakur skulle ha fyllt 44 idag. Tänk om han hade levt fortfarande. Då hade ett av mina lifegoal varit att träffa honom. Få ta honom i handen och tacka honom för allt han lärt mig. Men det får jag ta på andra sidan istället, när min tid är slut. Happy birthday my hero!
 
 

ALX - Om jag ska dö (innan jag vaknar)

 
Shit vilken låt, och vilken härlig video. Jag vet att jag hört talas om ALX förr, men jag tror aldrig jag har hört honom förrän nu. Så himla duktig kille. Mer musik från honom, tack!
 
Kolla in videon ni också!
 

IVOxAK - Assasinos (EP)

 
Vet ni hur fett jag tycker det är att de här två har gjort en EP tillsammans? Helt sjukt. För båda är riktigt duktiga och de gjorde ett riktigt bra jobb tillsammans. Så lyssna in EPn och välj ut era egna favoriter! Min måste ändå vara "Inte ensam del 2" men Ayla Shatz.
 
Lyssna in den på Spotify nuuuu!
 

Min Blatte (Remix)

 
B.M.A har gått ihop med Ivory, Denz och Pato Pooh och gjort en remix på deras hitlåt "Min Blatte". 
Jag diggar den iallafall, som fan! Hoppas ni också gör det.
 

Trap queen

Godmorgon!
 
Jag är sååå trött idag. Och förlåt för dålig update i helgen men jag har inte alls varit pigg. Jag tror jag håller på att stressa ihjäl mig själv av livet. Haha!
 
Idag kommer iallafall nästa besök hit. En annan tjejkompis från Gällivare. Sen på torsdag när hon åker hem så kommer mina syskon och min kusin. Och när de åker hem så kommer mamma! Så jag kan kommer ha besök fram till typ 5 Juli. Full rulle ni vet.
 
Anyways, måste sminka mig och så innan jag ska in till stan. Så ni kan ju underhålla er med den här fantastiska låten tills jag är tillbaka!
 
 

Dilly D - Flava (Remix) ft. Antwan, Joedy

 
Hittar ingen bild att lägga till i inlägget. Fuck it vi kör ändå! Får låna Antwans omslagsbild igen, haha.
 
En till remix från Antwan. Men inte ensam den här gången. Nu har han med sig tunga Dilly D, och Joedy (som jag aldrig hört förut men man upptäcker nytt heela tiden).  Som jag sa tidigare jag älskar sånt här. Och hur tunga är inte de här grabbarna? 
 

No sleep

Godmorgon på er!

Jag fick i princip noll sömn inatt. Jobbade ju till 3 och sen var jag inte hemma förrän efter 4. Dessutom låg jag vaken ett tag så jag somnade inte förrän klockan 5. Och vad hände sen? Jo klockan 8 ringde mobilen och det var jobb på schemat. Så jag har bara fått sova 3 timmar. Det är hårt att varva nattjobb och förskola, men vad gör man inte? Jag vill ju liksom kunna resa i september så jag kör bara. 

Jag avrundar nog här för jag fattar knappt vad jag själv skriver. Haha. Mer uppdatering efter 5 när jag slutat jobbet, om jag inte däckar.

xoxo
Erica 


Igår på jobbet :)

På latsidan

Goodday u guys!
 
Jag har legat på latsidan idag, fy på mig. Jag har egentligen så himla mycket att ordna med just nu, men det var ungefär som att min hjärna kopplade bort allt imorse när jag vaknade. Så imorgon ska jag skriva ett tydligt schema för resten av veckan! För nu jävlar ska det jobbas. 
 
Jobbet börjar redan ikväll faktiskt. Ska till Kristall och jobba i garderoben då de har studentskiva ikväll. Gud så kul. Älskar studenter. De är på så himla glatt humör! Hoppas deras glada humör smittar av sig också. Men innan dess så ska jag hinna trycka i mig lite mat och förhoppningsvis hinna med ett till avsnitt av bästa Game of thrones medan jag äter. Imorgon ska jag inte ens öppna upp Dreamfilm, för jag vet vad som händer om jag börjar kolla serier. Man sliter sig aldrig ifrån dem. Haha!
 
Håll tummarna för mig mina älsklingar!
 
 

Ice Twice - Där för dej

 
Min homegirl Ice Twice släppte ny video igårkväll. Ni har väl inte glömt att kolla in den?
Om ni har missat den så hittar ni den här nedan!
 

Erica flippar bäver

Godkväll mina fina läsare!
 
Jag tror bestämt att jag vaknat upp på helt fel sida idag. Eller nä, livet har stört mig i några dagar nu. Tro mig: Jag är ingen negativ människa, men vissa saker här i livet går mig mer på nerverna än andra. Och ibland måste jag tömma ur skallen för att inte bli galen.
 
Så vi kan ju börja med den här sjukt äckliga situationen jag har befunnit mig i de senaste 3 månaderna. 
I slutet på november så lärde jag känna någon som skulle komma att krascha hela min tillvaro. I två månader "bestämde" vi typ 4 gånger i veckan att vi skulle ses, och jag blev alltid dissad i sista minuten. Sen i slutet på januari så flyttade den här personen till andra sidan jorden, och jag bad hen att tagga långt. För at this point så var jag otroligt leds på hens jävla skitsnack. Men hen lyckades dra tillbaka mig med charm osv. Ni vet hur det motsatta könet fungerar. En månad senare så bokade jag iallafall en resa som skulle ta mig till den här personen. Som gång på gång berättade om hur mycket hen ville vara med mig, hur jag var den bästa hen någonsin träffat osv. Och dum som jag var så åkte jag. I början på mars satte jag mig totalt vettskrämd på ett plan, och de kommande två veckorna var de bästa jag någonsin upplevt på mina 22 levnadsår. Jag svär. 
 
Så vad hände sen? Haha det undrar jag också. Helt plötsligt från ingenstans så ville den här personen inte längre vara med mig. "Det gick för fort fram", blabla fucking bla. Det var ju inte så att jag hade gått fort fram. Men allt skylldes på mig. Och det var JAG som skulle förstå. Okej, där kraschade allt. Jag glömde bort allt jag jobbat för. Hur långt jag tagit mig med bloggen, att jag skapat ett helt nytt liv här nere i Stockholm, och att jag hade världens finaste vänner runt mig. Jag grävde ner mig helt. Gjorde hen samma sak? Nej självklart inte. 
 
På grund av att detta hände mig så har jag förlorat vänner, pengar, men framförallt: TID. Jag la ner sjukt mycket tid på att må dåligt när jag egentligen inte behövde göra det. För jag var den enda som brydde mig. Sen så är det ju synd att man ska förlora vissa vänner bara för att man hamnar i en svacka, men jag kan inte göra så mycket åt saken ändå.
 
Nu har jag ju dock kommit fram till att: JAG HAR ETT HELT FANTASTISKT LIV! Jag har vänner och familj som älskar mig och stöttar mig i allt jag gör. Jag har personer runt mig som peppar mig hela tiden. Jag driver en av Sveriges bättre bloggar om svensk hiphop (ni tycker jag skryter men jag bryr mig inte.) Jag bor precis där jag vill bo. Ja, jag har tusen anledningar till att må bra. Så det är precis vad jag gör nu. Jag mår bra! Även om jag saknar den här personen sjukt mycket, mest hela tiden. Jag måste tänka på mig själv nu, och allt som jag vill göra. Och om jag har tur så kanske hen kommer tillbaka till mig en dag, vi får se.
 
Moral of the story: Folk säger i princip vad som helst för att komma in i dina byxor. 80% av alla människor du träffar kommer blåsa dig på något sätt. Det är bara synd att just jag skulle födas så jävla blåögd och naiv. Men förhoppningsvis lär jag mig något av allt det här. Och till alla er där ute: Sluta fjäska för människor. Var ärlig direkt och säg vad ni egentligen vill. Kör inte på "du är det bästa som hänt mig" om ni bara vill in i någons byxor. Det slutar inte bra. :)
 
Kör vi, tills att fucking dör vi.
 
Tack för mig.
(Den som orkar läsa allt får en kram, jag svär.)
 
 

Up To No Good & SamBoii - Slick

 
Det går ju inte att sticka under stolen att Samboii är en tung rappare, eller hur? 
Denna var en sån låt som jag skulle festa till. Så jävla tung!
 

Lasha - Nangijala

 
Ett till släpp från den relativt nya labeln Acapella Recordings. Den här gången är det dock en annan av artisterna. Lasha heter han. Helt ny artist för mig iallafall.
Diggade låten!
 
Gör ni?
 

Antwan - Trap Queen (Remix)

Asså Antwan är så tuung! Och hur tungt är inte alla dessa remixer där rappare gör om amerikanska låtar till svenska? Älskar det, älskar den här!
 
Av någon snedvriden anledning så kan jag inte bädda in låten i inlägget. Men klicka bara på bilden för att komma till Soundcloud. Bilden är btw lånad från Antwans facebook.
 
Dela gärna vidare om ni diggar.
 
 

Young Star - Överallt

 
En till helt ny artist, iallafall för mig. Är det någon av mina läsare som hört honom? Det tror jag nog.
Alltid så himla roligt när folk skickar sin musik till mig. Finns ju bara fördelar med att upptäcka nya artister! Så var inte blyga. Skicka hur mycket ni vill :)
 
Vad tycker ni om låten? Bra va?
 

Kristian Sundell - Lever för idag ft. Dafne

 
Jag vill bara börja med att berätta att min dator har strulat sönder de senaste två dagarna. Det var därför som det blev mobilupdate igår, och ingen update idag. Plus att jag har haft besök och vi har ej varit hemma särskilt mycket. Men nu är jag igång igen.
 
Fick denna skickad till mig tidigare idag. Och jag tycker den är riktigt bra faktiskt.
Kristian Sundell är en artist som är signad hos Acapella Recordings. Jag har aldrig skrivit om honom tidigare faktiskt, så det kan ju vara bra att berätta vem han är också!
 
Hoppas ni gillar låten.
 

Vill inte leva

Godmorgon folket!

Jag är tillbaka på svensk mark igen. Helvete vad jag reser jämt, haha! Har varit i 3 olika länder de senaste tre månaderna. Och Gud vad jag trivs med det. Hade kunnat leva resten av livet i en resväska.

Kryssningen var grym iallafall. Lärde känna en hel hög med nya människor, även om de inte lärde känna mig. Jag lyckades lura lite människor förstår ni. Haha. Har dessutom typ brutit tån, och tappat bort bankkortet! Men annars så lever vi och mår bra. Förutom baksmällan från helvetet. 
Ska sova en liten stund nu, sen ska vi nog in till stan och säga hej till en killkompis. Så vi hörs senare!

xoxo
Erica



Faraz - Kom närmare mig

 
Har ni hört Faraz förut eller? Jag vet helt ärligt inte om jag har det. Men det borde jag väl ha gjort? Ja.
Jag vill höra mer sånt här från Faraz. Mycket mer, nu direkt. Och jag hörde rykten om att han släpper Ep nu till hösten. Jag väntar med spänning.
 

Bilal - På ingång

 
Helt ärligt så fastnade jag direkt beatet satte igång. Det var liksom något väldigt lugnt och behagligt över det. Sen fastnade jag nog lite i hans röst också. Allting smälte ihop så jävla bra, till en riktig dunderlåt! Kan iallafall lova att den landade snabbt i min Spotifylista.
 
Lägg till den i era listor också, nu nu nu!
 

Kör vi tills att dör vi!

Godmorgon!

Blir många Grillat & Grändy rubriker på mina inlägg nu. Men det är bara för att deras EP går på repeat i mina hörlurar just nu. Så jävla tung är den!

Har varit inne i stan hela morgonen med en tjejpolare. Och nu är vi påväg dit igen och ska på shoppingrunda. Hade egentligen förberett ett inlägg till er som skulle komma upp imorse men de kom aldrig. Så synd va. 

Jag hör av mig mer sen när jag har tid. 
xoxo 
Erica






Stor ft, Gee Dixon & Moms - Champions league

 
Släppen från Redline gör en sällan eller aldrig besviken. Och absolut inte den här gången. 
Jag är kär. Svensk hiphop lever, och det gör mig så himla stolt.
Video kommer på fredag!
 

Gonza-Ra - Som ingenting

 
Fick denna skickad till mig tidigare idag, men pga seg dator så har jag inte lyckats publicera något förrän nu.
Gonza-Ra alltså. Han bevisar verkligen att det finns talang även uppe i Norrbotten. Han släpper EP snart också, "Deeptalk längs E12" heter den. Är jag peppad? Yes sir!
 
Lyssna in "Som ingenting" på Soundcloud vettja!
 

Luren i fickan

Godmorgon fellääz!

Jag vet inte om jag riktigt vaknat än. Jag tror inte det faktiskt. Blev väckt för typ 25 minuters sen av ett jobberbjudande, och kan man tacka nej? Inte pga trötthet iaf. Så jag tvingade mig upp och nu e jag på väg.

Jag har liksom inget speciellt att skriva om, det är för tidigt för att tänka just nu. Haha! Vi hörs sen finingar.

xoxo
Erica 




Mwuana - Natural born killers

 
Är det bara jag som tycker att Mwuana är överdrivet fkn tung? Förmodligen inte.
Jag sitter här och väntar tålmodigt på nästa EP. Denna låten är tydligen en del av den. Kan knappt vänta på att höra resten!
 
Usch vilken fet låt!
 

Shuez - Släpp förbi mig ft. Cesar

 
Rakt in i hjärtat. Shuez är en riktigt grym rappare, och den här stilen passar honom. Låten påminner lite om "Den jag är", men vad gör det när båda låtarna är helt jäkla magiska?
 
Den åker fort in i min Spotifylista kan jag meddela!
 

Alpis - Guldtider

 
Låten kommer från Alpis relativt nya EP, "Bland ogräs och höghus".
Väldigt fin låt, och detsamma för videon. Man ska aldrig glömma bort var man kommer ifrån!
 

Driftig

Godmorgon!

Jag blev utringd på jobb imorse så nu stressar jag mot en helt ny förskola. Jag som hade tänkt tvätta och allt idag, men det gick ju åt helvete. 
Jag är iallafall galet fylld av positiv energi. Det hände så mycket bra i lördags. Fick bland annat ha ett väldigt fint och peppigt samtal med en av mina största förebilder, Ison ni vet? Så jävla kul. Så den här energin kan jag nog leva på ett bra tag till. Sen träffade jag massor med andra härliga människor. Plus att jag fick spendera en helkväll med min fina Bella, vad kan gå fel då liksom? Ingenting! 

Nu måste jag stressa vidare tyvärr.

Kör vi tills att dör vi!


Jag & bästa Aleks i lördags.