Dani M - Vad dom än säger ft. Junior Natural

 
Hallå hur bra var inte denna?! Den finns även på Spotify för er som vill slänga in den i era listor.
 

Jag svär (VIDEO)

 
Jag visste inte att det hade släppts en video förrän jag gick in på Linas artistpage på Facebook. Lite roligt att de samarbetat med AMF eller hur?
 

Linda Pira - Jag svär

 
Shit vad Linda Pira är grym. Jag har aldrig tyckt att en av hennes låtar har varit dålig. Aldrig. Det är typ som att allt hon rör vid blir till guld. Och jag behövde verkligen en sån här låt idag.
 
Tack Linda!
 

Erik Lundin - Araba

 
 
Hade ni hört om Erik Lundin förut? Ni kanske inte tror att ni har det. Men ni kommer känna igenom honom. Det är ju bara Eboi som har skaffat ett nytt artistnamn. Jag tyckte i alla fall om låten. Och jag vill absolut höra mer från Erik Lundin i framtiden.
 
Vad tycker ni?
 

Aleks - För alltid

 
Ni vet väl om att Aleks har ett album på gång? "Livet mellan raderna", hur underbart låter inte bara namnet? Jag är överhypad på att höra det. För ni som läst ett tag borde ha fattat att Aleks är en av mina absolut favoriter bland svenska artister. Hans musik OCH hans röst är helt underbara.
 
Den här låten var precis i min smak. När jag såg omslaget och läste titeln så väntade jag mig en rätt sorgsen låt. Men det var den absolut inte!
 
Lyssna in den på Spotify nu nu nu!
 

Höru Mej Bae

Hallå på er!
 
Förlåt att jag var så seg men morgonen började inte så bra. Höll på att försova mig till lektionen så fick stressa upp och sparka igång datorn direkt jag vaknade. Sen dess har jag suttit och pluggat faktiskt. Har skrivit mål för 10 år framåt. Herregud. Trodde aldrig jag skulle klara det. Men det gjorde jag. Däremot får vi ju se om jag fortfarande vill samma sak om 10 år. Haha.
Ska dessutom boka resa idag. Jäklar vad spännande. Blir mest troligt en enkelbiljett någonstans. Eller blir det? Ni får väl se sen. Kommer nog lägga upp en nedräkning på Instagram eller så.
 
Tänkte fira att jag varit så duktig med en cigarett och Michel fucking Dida på repeat! Sen finns det diverse musik jag ska uppdatera er om. Lite från RMH, och lite från Redline.
 
Vi hörs strax!
 
 

Dilly D - När de kväll

 
Dilly är så jävla grym! Den här låten passade mig så jävla bra just nu. Jag älskar den! Behövde bara höra halva innan jag blev fast. Snabbt åkte den ner i spellistan vill jag lova.
 
Lyssna in den på Spotify:
 

#RMHblockparty01

Vill bara börja med att säga: Shiiit vilken kväll igår!
 
Jag gick ut med mina Girls för första gången sen jag åkte upp till Norrland och herregud säger jag bara. Jag blev än en gång påmind att det är för liveframträdanden som jag gör det här. Visst musikvideos och spotify är jättekul, men att se artister live är en helt annan känsla. På vägen mot trädgården så hade jag bara en tanke i huvudet. "Äntligen ska jag få se Leslie Tay & Michel Dida live, ÄNTLIGEN!" Så när vi närmar oss hör jag Leslies röst i högtalarna och jag svär mitt hjärta gick i 200. Jag skrek ut "VI FÅR INTE MISSA LESLIE" och halvsprang mot ingången. Dock hann jag bara se 1 och en halv låt med honom men jag är mer än nöjd ändå. Och Michel Dida? Vilket jävla geni. Jag verkligen älskar hans musik. Det är liksom bara han och Mwuana som spelas i mina högtalare just nu. Genier båda två.
 
Planen för igår var ingen alkohol, men som vanligt så blev det ett par glas vin. Haha! Vi dansade och hade skitkul hela kvällen. Och den avslutades med ett långt samtal vid baren med bästa Näääk och Moms. Sen åkte vi hem till Bella och satt på balkongen till halv 4 och pratade skit. Perfekt kväll helt enkelt. Detta gör vi om tjejer!
 
Avslutningsvis: Jag älskar svensk hiphop, och idag älskar jag speciellt RMH.
 
xoxo
Erica
 

ALX - Mitt sommarlov (Video)

 
Minns ni den övertunga låten med ALX som jag la upp för någon dag sedan? Inte här men på min Facebook sida. Nu finns även en överfet video till låten! Och såklart delar jag den med er då många av mina bloggläsare säkert missade att jag la upp den på Facebook.
 
Dela gärna om ni gillar den!
 

Att veta var man vill

 
Hej på er!
 
Jag vill bara börja med att säga att jag behövde de här 2 dagarna till att varva ner och tänka lite. Få tillbaka lugnet i kroppen liksom efter 6 turbulenta veckor. Vad har då hänt? Ja, det som hände där uppe lämnar jag där då allt i mitt liv inte hör hemma på min blogg. Men det fanns andra aspekter också. 2 dagar innan jag åkte hem så fick jag beskedet om att hon som jag nuvarande bor med ska flytta. Så i slutet på Oktober måste jag också flytta ut. Vilket ger mig (trodde jag) 2 månader att hitta en ny bostad. När jag väl kom hem så visade det sig att jag måste vänta ännu längre eftersom jag inte fått något svar från csn angående mitt studielån. Så jag kommer förmodligen ha ca 1 månad på mig att hitta något och här kommer problemen.
 
1. Inte många vill hyra ut till studenter
2. Som tjej så känner man sig ofta osäker/obekväm med att flytta in hos någon av det andra könet som man inte känner. No hate on me, men det är så världen fungerar.
3. Här i Sthlm så är hyrorna helt sjuka om man ska hitta en egen lägenhet, eller ja, till och med rummen är dyra.
 
Så som ni kanske fattar sitter jag i en rätt knivig situation just nu. Jag vet i princip inte alls vart fan jag kommer bo om 2 månader. Helst av allt skulle jag ju vilja ha ett eget Place, men jag kommer aldrig ha råd med detta. Och frågan är om jag kommer hinna hitta en rum innan det är försent. Annars får jag flytta tillbaka till norrland. Vilket jag aldrig trodde skulle ske. Men sånt är livet ibland. Man får ta en tugga av det sura äpplet. Så om det blir så, så kommer jag nog flytta dit i ett par månader och fortsätta söka boende därifrån. Och mitt i det här kaoset så ska jag plugga också. Förstår ni mig nu? Bra. För efter att jag började förstår hur mycket jag har på mina axlar så blev jag faktiskt lugnare. Jag litar på att det kommer lösa sig, när det är meningen att det ska lösa sig.
 
Kram på er alla!
 

SimonSez SB - Kändiz?! (Streetvideo)

 
Den här överfeta låten fick jag skickad till mig igår av SimonSez himself!
Tycker ni borde kolla & lyssna in den right now!

Okontaktbar

 
God morgon, om ni nu har en sån. För det har inte jag.
 
Det är mer än en kris i mitt liv just nu och jag pallar inte med det här. Allt som kan gå fel går fel. Dessutom har jag boendestress. Jag behöver nytt boende typ ASAP men kan ej tacka ja till någonting förrän jag fått besked från CSN. Vilket kan ta hur länge som helst. Och hittar jag inget innan Oktober så vet jag inte vart jag hamnar. För att åka hem är inte ett alternativ tydligen. Även om det är det jag vill mest av allt.
 
Annars under allt kaos så är det väl bra med mig. Har som sagt börjat plugga så vi får väl se hur det går. Kanske skiter i det helt och hållet om jag inte hittar boende. Vi får se.
 
Ville bara meddela er att jag kommer vara 100% okontaktbar idag då jag varken orkar eller vill prata med människor. Så om det inte är viktigt så kan det vänta tills jag fått ordning på mitt eget huvud. Jag kommer enbart svara i min lur om jag anser dig vara nog viktig. Bara så ni vet.
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
 

Video: Där på hörnet

 
Alltså..WOW.. Jag fick fan rysningar när jag såg videon.
Jag har verkligen nött den här låten sen den släpptes. Jag har till och med fått mina kompisar här uppe att lyssna på den. Den är så jävla bra!! Finess & OIAM gör det alltid bra tillsammans. Spelar ingen roll vad dem gör. Och sen kommer Mwuana in och bara slaktar refrängen.
Typ när de står där medan det regnar kometer så blev jag helt stum. Så mycket kraft i en och samma låt.
 
Kolla in videon ni också.
 

Faraz Azar - En till dans (med MsBellz)

 
Faraz Azar, har ni hört om honom? Hans sångröst är helt otrolig. Idag har han dessutom släppt en låt tillsammans med min bestie MsBellz. Och hennes sångröst är också helt otrolig.
Så kan detta bli dåligt? ALDRIG. Finns inte en chans. Älskar låten. Det borde ni också göra!
 
Dock har Spotify messed up. Låt-titeln är fel och Bellas namn är felstavat. Haha!
 

Pato Pooh - 13 (Remix) ft. Moms, Mwuana & Denz

 
Vad är det som händer den här veckan? Den bra musiken bara sprayar ut överallt! Denna remix hamnar absolut på listan över mina favoritsläpp. 13 var redan nog tung innan, och nu har 4 asgrymma människor gjort en remix tillsammans. Så jävla nice!
 
Mwuana & Denz borde göra en låt ihop. Kändes som att de synkade så himla bra i denna. Så när får vi en sån collab?
 

Ahdam - Häromkring ft. Henx & Chapo

 
Prod. von Haartman
Jag hade råkat missa denna när den släpptes. Det har varit så sjukt många bra släpp i veckan, så man inte hinner med riktigt.
 
Alltså helt ärligt blev jag lite kär i låten (läs mycket). Har dock aldrig hört Ahdam förut men man upptäcker ju nya artister hela tiden. Bara beatet är bland det underbaraste jag hört.
 
Big up till 3 helt otroligt tunga grabbar!

Höru Mej Bae (Video)

 
Alltså årets låt hittills. Michel Dida är ett geni. Och videon passade in så bra. Har fan gått runt i flera dagar och ba "Höru Mej Bae?", det har kommit ut helt random, hela tiden.
 
Kolla in video nuuu:
 

Leslie Tay - Skisser & Sms

 
Vid det här laget så vet ni hur mycket jag absolut älskar Leslie Tay. Hans musik är helt jävla fantastisk! Dessa låtar är tydligen bara skisser, som inte kommer med på hans album.
Fattar ni hur fett ett album från honom skulle låta om detta bara är skisser?!
Ge mig ett fakking album från Leslie Tay, helst nyss.
 

Många frågetecken

Det är så många känslor som bubblar runt i kroppen just nu. Paniken över att börja plugga igen. Vill jag verkligen det här? Hemlängtan, men samtidigt panik över att lämna allt igen. Ett behov av att skydda någon mot stormen. Någon som inte vill förstöra ens liv. Paniken över att lämna den här personen. Känslor som inte går att styra. Åldersnojan. Familjetankar. Kaos.
 
Det var som att den här helgen flippade ALLT upp och ner. Även om jag fick svar på vissa frågor jag hade så blev allting bara mer komplicerat. Jag vet inte hur jag ska lyckas vända allt. Har inte ens lyckats boka någon biljett hem än. För i ärlighetens namn vet jag inte om jag vill åka hem. Jag tror jag blev fast här för länge. Så nu har jag så jävla svårt för att slita mig härifrån. Av diverse anledningar.
 
Om ni vill ha en inblick in i min skalle så kan ni alltid ta och följa min nya Instagram: Bokstavskonst
Det är mest ett ställe där jag avreagerar mig själv. Man måste göra sånt ibland ni vet. Nåväl, ska fortsätta snurra på mitt armband och lyssna på Block 44. Vi hörs senare homies!
 

AKI - Musiken ft. Amanda Serra

 
För ett tag sedan läste jag någonstans att Aki har soloprojekt på gång. Balkongvisioner Vol1 ska första EPn heta, och "Musiken" är första singeln från den.
Jag tyckte absolut om låten, inget snack om den saken. Aki är en grym artist!

Block 44 - Pansarhjärta EP

Om det är några som lägger sin själ i texterna så är det de här killarna. Tyvärr så har jag inte lyssnat särskilt mycket på dem på senare år. Fick upp ögonen på dem igen när en killkompis spelade en av deras gamla låtar. Och då mindes jag hur bra dom är. EPn är iallafall dunder. Jag behövde deras kloka ord idag.
 
Hittar ni någon favorit?
Klicka på bilden för att lyssna!
 
 

Michel Dida - Höru Mej Bae

Alltså jag vet inte hur länge jag har väntat på den här låten. Hela RMH har använt hashtagen "#HöruMejBae" i flera månader känns det som. Men nu är den här. På Spotify & iTunes. Och jag är inte det minsta besviken.
Dida är tamejfan ett musikaliskt geni. Hans texter slutar aldrig imponera på mig. Jag hoppas det finns andra som håller med mig.
 
Lyssna på Michel Didas första singel NU!
Klicka på bilden för att komma till Spotify!
 
 
 

#EricaFyller40

Godmorgon!
 
Är uppe i hyfsat god tid idag. Förmodligen bara för att jag hade upprop med min nya klass! Nu är det faktiskt dags att avslöja vad jag går för utbildning. Eller? Jag kanske väntar tills det har kommit igång, så jag vet att det fungerar. Haha.
 
Jag fyller år idag också. Turn the fuck up för åldersnoja och panikkänslor. Jag hatar att fylla år. Iallafall efter 20, där kunde åldern ha stannat. Men icket. Man måste bli äldre varje år, och varje år kommer man ett steg närmare graven. Fast sen har ju jag den störda inbillningen att jag måste ha man & barn innan 25. Annars är livet över. Jag vet inte varför jag känner så. Kanske är det för att jag har unga föräldrar själv. Så nu har jag ännu mer panik bara för att det endast är 3 år kvar till 25.. 
Och igår insåg jag även att jag har fysiken av en 40-åring. En ganska vild partykväll, och dagen efter kan jag knappt stå på benen. Jag var blå och svullen överallt, och en killkompis sa att han skulle köpa en rullator till mig. 
 
Just pga all denna panik och all åldersnoja så är det hashtagen "#EricaFyller40" som gäller idag. För det är så jag känner. Jag fyller fan 40 idag...
 
 

Mxhxn - Gäähda -Remix-

 
ft. Ivory, Gedz, Mapei, Lazee, Nimo, Ison & A-Keyy!
 
Som ni säkert redan vet så tycker jag alltid att det är asfett när artister går ihop och gör en remix på en dunderlåt. Som denna då! Jag har älskat Gäähda sen innan den ens kom ut, för de spelade den ute ett flertal gånger. Så tro mig när jag säger att jag lyssnat SÖNDER den. Och nu har jag en ny låt att lyssna sönder. Hur bra?!
 

MsBellz - Solen skiner

 
Minns ni att jag var på videoinspelning för några månader sen? Klart ni minns. Min fina vän Bella har äntligen släppt sin första video på svenska. Såklart så sprider jag runt den!
För låten är dunder dunder dundeeer! Jag lovar er att varje gång ni lyssnar på den så kommer solen skina extra starkt på er.  ( Bild lånad från Bellas Facebook! )
 
Kolla in video nu direkt:

Min nya snygga design

Alltså hallå har ju glömt att skriva om min nya design. Haha!
Jag har längtat himla länge efter en ny design. (Jag lessnar snabbt). Så ba helt plötsligt så fick jag den här!
Jag pratade med Viktoria för ett bra tag sedan om en ny design, men jag tror vi båda glömde bort det tillslut. Haha shit happens. Men sen så för några dagar sedan så kom vi på att vi skulle fixa det. Eller rättare sagt att hon skulle fixa det för jag har noll koll på HTML-design.
Så hon hade snickrat ihop den här översnygga designen till mig och gissa om jag blev glad. Nu matchar min design med mina visitkort också. Hur bra?
 
Hela designen är alltså made by: Viktoria Rosenberg. http://vickysteez.se/
 
Tycker ni om den lika mycket som jag ?!

Cherrie - Tabanja

 
Jag är inne i en period då jag lyssnar mycket på musik av det lugnare slaget. Lägger mer energi på att lyssna på texterna än något annat. Och jag har dessutom lyssnat på mycket Cherrie och Leslie Tay bland annat.
 
Cherrie är grym! Tycker inte ni? Även om hon inte släppt något sedan "Intro", så står jag kvar vid min åsikt. Hon har en grym röst, och jag hoppas på fler släpp inom en snar framtid! Låten åkte in i min spellista fortare än vinden kan jag säga. Sååå tung!
 
Vad tycker ni?
 

Antwan Ft. Davenus - Vad ska du göra

 
Antwan släppte ny låt för någon dag sedan, den här gången tillsammans med Davenus. Den var riktigt bra, om ni frågar mig. Så därför delar jag den självklart här så ni också kan lyssna på den!
 
Lämna gärna en kommentar efter er. Jag vill ju höra vad ni tycker om musiken som jag lägger upp!!
 

Straight outta somewhere

Hej allihopa!
 
Jag är såååå trött. Försöker vända tillbaka dygnet till normal tidsrytm efter att ha jobbat natt i flera veckor. Det går inte så värst bra vill jag lova. Vaknade klockan 6 imorse efter att ha sovit 4 timmar. Så fick ligga och dagdrömma till nio ungefär innan jag somnade om. Men fick bara sova ungefär en timme efter det. Så ja, jag är så trött så jag skulle kunna somna stående.
 
Vet ni vad? Jag har sån sjuk beslutsångest över vilken dag jag ska åka hem. Det är knappt ens roligt. Från början sa jag att jag skulle åka hem direkt på måndagen efter jobbet, men icket. Jag skulle aldrig ha orkat upp, men jag stannar några dagar till mest för att hinna umgås med lite människor innan den här resan är slut. Jag vet inte ens om jag vill åka tillbaka to be honest. Men jag vill inte heller lämna mitt liv och mina vänner där nere. Trodde aldrig dessa ord skulle komma ur min mun men: "Jag önskar man kunde bo på två ställen samtidigt."...
 
Hängde även på den nya instagram-trenden med "Straight outta" -.bilderna som alla lägger upp. Tycker de är snygga och en kul grej så jag googlade fram hur man gjorde. Hehe. Det fick bli "Straight outta Norrbotten." Coolt va? Haha.
 
Vi hörs senare!
xoxo
Erica
 
 

Finess - Där på hörnet ft. Mwuana, SamBoii, Mxhxn

 
Nu för tiden är det väl ingen som missat en enda av dessa övertunga rappare?
Denna låten släpptes för några dagar sedan men pga jobb har jag inte hunnit lyssna på den. Men nu har jag tid! Och vet ni vad? Den var helt jävla fantastisk! Alla som medverkar gör det otroligt snyggt och resultatet blir magi.
Tunga e ni grabbar!
Har ni hört den än?
 

Blandade känslor

God morgon på er!
 
Jag skulle ha orkat upp vid 12 idag men slutade med att jag låg kvar i sängen till 14 nångång. Var så himla trött imorse när jag kom hem så det gick inte att vakna när jag väl somnat. Plus att natten varit rätt kämpig humörmässigt. Jag insåg plötsligt att jag jobbat min sista natt och snart är det dags att åka hem igen. Hur trist är inte det? Jag trivdes verkligen jättebra på mitt sommarjobb och jag hade kunnat jobba i några veckor till utan problem. Dock har jag ju ett liv där hemma i Sthlm också som jag måste tillbaka till. Så jag antar att jag får leva med det. Får komma tillbaka nästa sommar och jobba igen.
 
Idag ska jag iväg och hälsa på en släkting och sen vet jag inte vad som händer. Ska väl klaga av mig lite på någon av mina vänner. Haha! Det är i alla fall himla skönt att vaka av på en söndag istället för på en måndag för en gångsskull. Så nu ska jag ta några dagar att bara hänga runt med mina vänner tills det är dags att åka hem.
 
Hoppas ni har en fantastiskt bra dag!
xoxo
Erica
 

Ny design och tankspridd

Egentligen skulle jag väl säga god morgon nu, men jag inser att de flesta av er redan varit uppe hela dagen. Det är bara jag som sover till 15.00. Haha!

Jag har precis fixat mig färdigt och var beredd att springa ut genom dörren. Men i sista sekunden så blev det inte så ändå. För att vissa människor är lite wierd. Jag tror jag längtar tillbaka till Stockholm nu. Till friheten jag har där. Här uppe så har det hänt så mycket den senaste veckan så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Gamla vänner och ovänner har tagit sig tillbaka in i mitt liv bland annat. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka allting. Allt som mina vänner har sagt osv. Ibland känns det som att jag vill flytta tillbaka hit. Fast jag vet att det inte är någon bra ide.

Hoppas bara allt detta kaos lägger sig snart så jag får andas ut. Jag får väl acceptera att allt som händer i livet har en mening, men man får aldrig reda på vad den meningen är. Folk hoppar fram och tillbaka ur ens liv och det får jag väl acceptera också.

Nåväl, ska väl hoppa i lite bekvämare kläder om ingen råkar hinna höra av sig. Orkar liksom inte gå till jobbet helt uppfixad. Hehe. Har förövrigt bara 2 jobbnätter kvar innan jag får åka hem!!

Uppdaterar mer på en stund.

xoxo
Erica

 
 

Egentligen skulle jag väl säga god morgon nu, men jag inser att de flesta av er redan varit uppe hela dagen. Det är bara jag som sover till 15.00. Haha!

Jag har precis fixat mig färdigt och var beredd att springa ut genom dörren. Men i sista sekunden så blev det inte så ändå. För att vissa människor är lite wierd. Jag tror jag längtar tillbaka till Stockholm nu. Till friheten jag har där. Här uppe så har det hänt så mycket den senaste veckan så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Gamla vänner och ovänner har tagit sig tillbaka in i mitt liv bland annat. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka allting. Allt som mina vänner har sagt osv. Ibland känns det som att jag vill flytta tillbaka hit. Fast jag vet att det inte är någon bra ide.

Hoppas bara allt detta kaos lägger sig snart så jag får andas ut. Jag får väl acceptera att allt som händer i livet har en mening, men man får aldrig reda på vad den meningen är. Folk hoppar fram och tillbaka ur ens liv och det får jag väl acceptera också.

Nåväl, ska väl hoppa i lite bekvämare kläder om ingen råkar hinna höra av sig. Orkar liksom inte gå till jobbet helt uppfixad. Hehe.

Uppdaterar mer på en stund.

xoxo
Erica

 


Fyra nätter kvar

 
Shululu kompisar!
 
Jag har inte fått sova speciellt mycket efter jobbet idag. Folk har ringt och väckt mig från höger och vänster. Så jag orkade inte upp ur sängen förrän vid 5 typ. Lite ångest, men sånt händer.
Nu har jag bara fyra jobbnätter kvar tills jag kan åka hem till Stockholm igen. Och fy vad jag längtar. Känner att jag varit alldeles för länge i den här hålan nu. Saker har hunnit bli komplicerade. Vissa saker som jag flydde från kommer tillbaka. Tragiskt men sant. Men jag försöker ta tag i det och lösa vissa saker. 
 
Annars så är jag på något konstigt humör idag. Vet inte riktigt vart problemet sitter. Men har spenderat 90% av dagen med att lyssna på Leslie Tay & Cherries cover. Ni vet den jag la ut igår. Den passar rätt bra till min sinnesstämning. Ska försöka skriva av mig lite innan jobbet så kanske natten går bättre, och jag kanske kommer fram till vart felet sitter.
 
Ska fortsätta kika tv nu tills det är dags att jobba. 
Kram på er!
 
 
 

3 nya från Leslie Tay

 
För någon dag sedan så droppade underbara Leslie Tay inte 1, utan 3 nya låtar. Alla var grymt bra som vanligt, men min favorit är ändå "Behöver vi refrängen?"! Bilden lånade jag från Leslies Facebook.
 
Lyssna in låtarna på SoundCloud nu nu nu!
 
 

Leslie Tay & Cherrie - Ingen annan rör mig som du

Jag hittade den här för någon dag sedan. Varför har jag inte sett den förrän då?! Leslie och Cherrie gjorde den nästan bättre än Norlie & KKV. Helt ärligt alltså. Jag kan inte sluta lyssna på den. Jag skulle vilja påstå att jag hamnar i någon sorts drömvärld och tankarna snurrar iväg. Den har faktiskt inspirerat mig till att sätta mig och skriva ner vissa saker själv. För ni vet väl att jag skriver väldigt mycket? Dock brukar det bli för djupt för att hamna här. 
 
Lyssna på den bara, man får rysningar. 
 

Borta med vinden

Shululu!

Har ni saknat mig? Jag har ju varit off i några dagar. Låt mig förklara varför: i fredags hade jag onormalt mycket att göra. Jag stressade runt för att lämna in tidrapporter osv osv. Och på kvällen blev det utgång med en vän. Dock hemgång rätt tidigt, men det kan vara bra ibland.

På lördag blev jag upphämtad av några som jag inte träffat på år och dagar. Jag lovar att jag fick ett leende från öra till öra när jag såg dem. Så jag bestämde mig för att hänga med dessa människor resten av dagen,kvällen och natten. Och ja Gud så roligt vi hade, och vilka sjuka idéer har får ibland. Hade ju varit kul att få allt på film. Hahaha!

Nu vet ni iaf varför jag varit off. Sorry about that and errrthang :)