Moodboard & storadrömmar

Så här sitter jag. Med datorn i knät och försöker skriva ihop en intervju samtidigt som jag bläddrar på Weheartit och blir kär i alla bilder. På handledningen i skolan så fick jag verkligen den sista knuffen jag behövde för att komma igång igen. Jag tänker leva life, även om det inte riktigt blev som jag tänkt.
 
Så vad vill/ska jag göra?
 
- Designa egna t-shirt för och med Svensk hiphop som bakgrund.
- Plugga till något helt nytt! (Hemligstämplat)
- Resa, resa och resa.
- Skaffa tusen nya tatueringar
- Gå på massor med feta hiphopspelningar
- Testa en helt ny linje av arbete!!!
- Skaffa tillbaka min septumpiercing.
...och massa massa mer. 
 
Men innan dess behöver jag hitta någon som vill göra allt det här med mig. Någon driven själ som brinner för något lika mycket som jag. Och någon som vill boka en spontanbiljett med mig och bara leva life på någon strand i ett par månader. Vart finns du? Come to mama :)
 
 

SödraSidan - Till slut

 
Åh precis när peppen på livet har kommit tillbaka så kommer den här godingen och bara påminner mig om hur bra livet är. Jag känner mig så mycket starkare nu. SödraSidan är så himla tunga! Sam-E också såklart. :)
 

Enormt driv

Godmorgon! 

Igår fick jag någon sorts utskällning av en killkompis och det hjälpte ta mig fan. För sen när jag kollade en av mina polares bloggar så vaknade mitt driv till liv igen. Jag är fan för bra för det här. Och jag har haft min månad av nedslagenhet nu. Det fkn räcker nu brääää! 

Så nu ska jag iväg på handledning i skolan. Ska prata lite nya mål med min handledare och meddela att jag ska söka till en ny utbildning. Vad det är vill jag tyvärr inte avslöja utan det får ni se när det blir aktuellt. Har fått ett astungt erbjudande av en person iallafall och jag ska fan genomföra detta! Kör vi tills att fucking dör vi!!!

Vi hörs på en liten stund!
xoxo
Erica 




Jobba jobba jobba

Godmorgon!

Saker som hände igår tömde hela mig på energi. Men äntligen är den här känslosamma plågan över. Jag börjar se på saken med andra ögon och ta andras varningar på allvar. Det är inte i mig problemet sitter utan det är i någon annan. Men jag är ju en magnet för destruktiva människor tydligen. Aja spela roll.

Blev urringd på jobb så jag har något annat att lägga energi på idag iallafall. Jag kommer inte kunna uppdatera förrän efter 5 nångång så vi hörs senare om inte annat! 

xoxo
Erica 




Ivory - "Gamla känslan Nya soundet/Glider som en pulka"

 
Min blogg är sääämst som klipper rubrikerna när de blir för långa. Men tyngsta Ivory droppade dubbelvideo igår! Hur fett är inte det? Sveriges egen trapmaster, typ? Eller har jag fel?
 
Så jävla feta låtar asså. Älskar att det blev en "fortsättning" på Lutar som en krycka!
 
Checka dom:
 

Lani Mo - 100 000 stenar ft. Dani M

 
Den här videon har jag sett mycket lovande ord om. Har väntat ett tag på den faktiskt och måste säga att jag tycker om den. Lani Mo & Dani M fungerar bra ihop! Eller vad säger ni?
 

Psykos

Godmorgon!

Idag ska bli den här dagen då jag tar tag i allt. Ska styra upp lite småsaker. Känns som att jag måste ta tag i det här nu innan jag förlorar det sista jag känner kärlek för i livet just nu. Min kära blogg såklart.

Jag har fått sova hur mycket som helst inatt. Utan mardrömmar till och med. Ändå är jag trött? Haha. Känns som att jag hade kunnat sova 12 timmar till typ. Och påsarna under mina ögon liknar handväskor. Så grymt osexig. Men jag ska bara vara i skolan så vem fan bryr sig egentligen. 

Skriver mer på lunchen. Finns lite ny musik jag hittat osv.

xoxo
Erica 




Sömnbrist

Godmorgon!

Jag är så trött så det känns som att jag går sönder inombords. Fortfarande bakfull dessutom. Vaknade upp på en soffa i Rågsved igår klockan 4 på eftermiddagen. Minnena från lördags är inte många vill jag lova. Jag vet inte riktigt hur mycket jag drack men började kvällen med 3 drinkar och en shot iallafall. Dansat har jag också gjort. Så mycket att jag har träningsvärk i benen! Haha.

Åkte iallafall till Bella sen så är därför det stått tomt här. Vi gick hem till Eliana och bara slöade och kikade en film. Kom hem vid ett inatt och somnade inte förrän halv 4 så har sovit ungefär 3 timmar inatt. Skön? Nä vet inte när jag sov så lite sist. Men jag tog mig upp iallafall. 

Ska byta till tvärbanan nu så måste avrunda. Hör av mig senare!

xoxo
Erica




DaCosta - Favela

Det är ju som sagt något med fredagar och svensk hiphop. Alla bestämmer sig för att släppa sina låtar samtidigt. Och det är absolut inte dåligt. För jag får massor att skriva om!
Ta mig inte fel nu. Jag tycker DaCosta är en asgrym rappare, men den här låten var inte för mig känns det som. Inte just nu iallafall. Men jag hoppas att ni andra tycker om den!
 
Klicka på bilden för att komma till låten!
 
 

Ikväll skiter jag i allt

Hej mina fina!
 
Jag hade det grymt jobbigt igår. Var på ett möte som kraschade typ hela mig. Haha. Så jag bara låg under täcket hela kvällen och såg på Supernatural. Loggade ut från allt jag äger dessutom. Orkade inte med att se vissa saker. Sånt händer.
 
Ikväll ska jag iallafall ur för första gången på jag vet inte hur länge. Vet helt ärligt inte om jag känner mig riktigt redo för det än. Men jag måste tvinga mig ut nu. För mina vänners skull. Vill så gärna hänga med dem. Kanske jag får tänka på lite annat också. Med tanke på all skit som hemsöker min hjärna varje dag. 
Så vart bär det av ikväll? Till Staybar såklart. Det är Ladies night och jag har tänkt fixa upp mig ordentligt. Haha! Utseendefixerad? Jag? Absolut inte. Jag tycker bara om att se bra ut.
 
Tycker alla tjejer borde ta sig till Staybar ikväll, för gissa vad? Ni kommer in gratis!!! Klicka på bilden för att komma till eventet på Facebook :)
 
 

Pato Pooh - Dansa merej ft. Rikky

 
Om det är något jag dras till nu för tiden så är det låtar om olycklig kärlek. Inte så konstigt egentligen kanske. Men den här måste vara den bästa jag hört hittills. Allting klickade så perfekt. Beatet, texten, videon. Så jävla komplett.
 
Tack för den här fantastiska låten och videon!
 

Medina - Tills vi koolar

Om några vet hur man skapar feststämning så måste det ju vara Medina. Deras låtar är alltid lika peppiga och fartfyllda. I like it! Vad tror ni, kommer detta bli årets sommarlåt?
 
Klicka på bilden för att komma till låten!
 
 

Jag har fakking fått lön

Alltså Grillat & Grändy vet precis hur man gör underhållande musik. Direkt jag kickade igång den här så satt jag med ett leende på läpparna. Mitt liv i en låt? Jorå. 
Denna låt kommer dessutom vara en del av deras kommande EP "Kör vi tills att dör vi". I can't wait tills jag får höra resten av de nya låtarna!
 
Klicka på bilden för att komma till låten!
 
 

#Madlady

Godmorgon!
 
Jag vaknade imorse med värsta lyckokänslan. Vet ni varför? Jo för att mitt paket från jordens bästa butik Madlady hade trillat i brevlådan! Jag beställde på Tisdag kväll och grejerna är redan här. Dessutom har ju Madlady typ världens bästa service också. Min nya favoritbutik? Ja! Den delar första plats med Junkyard. 
Så idag har jag lite nytt smink att testa på. Woho! Hoppas på mer jobb nu i fortsättningen så jag kan lägga en ny beställning snart!
 
Idag var väl tanken att jag skulle hänga med en killkompis. Men han har inte hört av sig än så jag vet inte vad som händer. Jag hade velat gå ut i solen någonstans och käka lunch typ. Men men, vi får väl se. Annars åker jag nog in till stan en stund själv. Känner att jag behöver komma ut lite.
 
Vi hörs om en liten stund mina vänner.
 
xoxo
Erica
 
 

Hoosam - Vågorna ft. I-Smile, Fille & Amin

 
Den här har nog varit ute ett par dagar, det är bara jag som är slarvig. Men nu har jag också äntligen hört den. Och vet ni? Jag älskar den. Och jag behöver den verkligen idag. Om ni inte hört den så borde ni göra det nu!
 

Längtar efter lördag

Shululu friendos! (HAHA töntigaste hälsningen ever)
 
Jag har parkerat min söta rumpa ute på min balkong sedan jag vaknade imorse. Eller borde jag säga vår balkong med tanke på att jag inte bor ensam? Hehe. Jag har iallafall gjort det mesta här ute idag. Och jag tänkte nog ligga kvar här i solskenet ett tag och bara njuta av glädjehormonerna som skapas av solen. Sen tänkte jag ta en sväng ner till solariumet om ett tag. För min bränna börjar försvinna och det är icket tillåtet! Så varför inte sola naken på balkongen? Nja jag är inte så sugen på att grannarna ska se mig naken. Så solariet känns tryggare. Ska smälla på mig lite sololja innan jag går ner också så man får ännu mer färg. 
 
Jag längtar till Lördag ungefär så mycket så jag dör! Varför? Jo för min vän Melika har ju som sagt öppnat en ny hiphopklubb, och på Lördag är det Ladies night!! Hur spännande låter inte det? Och varför är jag så excited? Jo för att:
 
1. Jag får ta min första drink på en månad. (Har bestämt mig för att minska ner på festandet)
2. Jag har äntligen tagit det nödvändigaste beslutet i mitt liv, och på fredag händer det. Så på lördag får jag fira att jag äntligen svalde min stolthet och tog tag i det här.
3. Jag får träffa mina fina vänner som jag knappt ens pratat med sen 7e Mars.
 
Så det får gärna bli lördag nu nu nu.
 
Nu ska jag spana lite musik och så. Så vi hörs nog väldigt snart igen.
 
xoxo
Erica
 
 

About a month ago

Godmorgon!
 
Jag vet att min update har varit off the chainz de senaste dagarna. Men jag har varit otroligt trött, sen igår så blev jag utringd på jobb direkt jag vaknade så jag hann inte ens öppna datorn. Det var bara stress upp ur sängen och iväg till jobbet. Vet ni hur skönt det känns att jag skaffat ett jobb eller? Jag är så jävla glad att jag äntligen tog tag i det på riktigt när jag kom hem. Så nu hoppas jag bara på mycket jobb de kommande månaderna så jag kan boka en ny resa någonstans sen. Försöker hitta någon att åka med men alla är ju så tråkiga. Varför vill ingen resa lika mycket som jag? Se världen lite och bara njuta. Enligt mitt årshoroskop så skulle jag ju hitta någon att resa med iår. Det verkar inte så framgångsrikt på den fronten. Oh well, jag får väl resa ensam. Det har ju ingen dött av.
 
För lite mer än en månad sen så fanns inte en tanke på att resa. Då var mina tankar bara på bloggen, utbilda mig, hitta ett bra jobb och typ starta ett normalt svenneliv. Nu vill jag bara resa runt och köra snabba bilar. Haha! Kanske måste fixa körkortet först eller vad säger ni?
 
Anyways, nu ska jag duscha och sedan får vi se vart vinden bär mig.
xoxo
Erica
 
 
Det är helt utvecklingsstört hur mycket jag saknar Thailand. Jag måste dit igen.

Furious 7 Soundtrack

Alltså jag är så kär i hela detta soundtrack så ni förstår inte. Det finns inte en enda jävla dålig låt att hämta. Och alla låtar är så himla peppiga så kan man bli annat än glad? Mina absoluta favoriter är "Get low", "Going down for real" och självklart "See you again". Vad vore min värld utan de låtarna? Ja vem vet. Sämre iallafall!
Ska fortsätta pumpa dessa godingar nu medan jag tar en cigg! Sorry för ingen update men jag har jobbat hela dagen.
 
Klicka på bilden!
 
 

Söndag söndag på väggen där

Hej allihopa!
 
Här ligger jag inbäddad i min säng och klockan är bara 8, hallå i kiosken liksom. Vad hände? Jag var jättepigg imorse när jag vaknade. Så jag fixade mig i lugn och ro osv innan jag skulle dra till morfar. Satte mig där och åt lite mat osv, och så mitt i allt var det som att någon knockade mig totalt. Så hela bussresan hem satt jag bara och stirrade ut som en zombie. Och nu ligger jag helt död här i sängen och pratar lite med min saknade familj.
 
Annars så håller jag tummarna på jobb i veckan. Iallafall några dagar. Och sen till helgen ska jag dra en utgång med brudarna. Har inte varit ute och festat sen jag kom hem. Vilket är en månad sen. Shit vad tiden går fort när man har "roligt". Haha! Ska bädda in mig i alla mina 3 täcken nu och kika någon film. Köpte med mig godis hem också, så tjockisen ska trycka i sig det. 
 
Vi hörs imorgon guys!
 
 

Robert Mendelson - Damma av din axel ft. Tony Ejremar

 
Minns ni låten som jag blev tipsad om under min resa? Det hoppas jag. För nu har dessa två killar, Robert Mendelson och Tony Ejremar, släppt nytt igen. "Damma av din axel" heter nästa släpp och den har även fått en video. Jag har suttit här och kollat på videon flera gånger bara för att försöka se vart den är inspelad, för jag känner igen omgivningen. Men utan framgångar. 
 
Jag diggade den iallafall. Hoppas ni också gör det.
 

Tänk stort, dröm större

Hur hanterar man livet som drömmare? Jag har nog inget bra svar på det. För jag har varit en drömmare hela mitt liv. I flera år har jag suttit och drömt fram ett liv som jag så gärna ville ha, men det gick aldrig längre än så. Det fortsatte bara vara drömmar. Jag har har haft många drömmar genom åren, men bara en av dem har jag lagt jobb i. För tillslut blir man trött på att bara drömma, och "snacka mycket". Så jag packade min väska och stack ner till våran huvudstad. Jag hade inga vänner här. Bara min morfar och hans sambo. 
 
Jag bestämde mig för att lyckas med min blogg. Och i början var jag mycket ensam. Jag gick ensam på spelningar, vandrade runt ensam i stan osv. Vännerna hittade jag efter vägen. Och idag är de vännerna dem som jag håller närmast hjärtat. Bloggen rullar också på. Min statistik har tredubblats sen jag flyttade ner. Och erbjudanden av olika slag ramlar in. Bland annat en trip till Göteborg som förhoppningsvis kommer hända snart. Sen har jag en intervju på ingång. Och säkert fler bara jag frågar.
 
Jag har varit på så många spelningar, releasefester och andra events så jag inte längre kan räkna dem. Jag har gjort 3 intervjuer, varav en var med en människa som är en big deal för mig. Jag har kommit över så många personliga hinder, min självkänsla och mitt självförtroende bland annat. De växer hela tiden.
 
Jag tror jag skriver det här för att inspirera mig själv lite. För jag är som sagt i en ganska upp och nervänd värld för tillfället och jag har spenderat mina dagar med att gå igenom alla bilder som tagits under det här året. Och när jag ser bilderna så blir allt plötsligt bättre. För jag inser att jag kommit en bit på vägen. Jag har inget slutmål. Jag vet inte hur långt jag vill ta allt det här. Jag vet bara att jag vill ta det längre. Jag vill att folk ska veta mitt namn. Jag behöver bara sparka mig själv i baken extra hårt ibland. Som typ nu. Jag sparkar allt vad jag har och det börjar ge resultat. För den här bloggen är viktig för mig. Den har liksom blivit mitt liv.
 
Jag inspirerades att skriva allt detta för att jag läste en liknande text som Caty skrivit. Om hur viktigt det är att följa sina drömmar. För det är viktigt. Ni kommer vara så jävla glada när ni väl tagit steget mot det ni vill ha. Man blir så himla mycket starkare av att våga satsa på det man drömmer om. Det spelar ingen roll hur stort eller litet det är. Fundera på vad det är du vill göra, och bara gör det. Jag lovar, du kommer må så jävla mycket bättre.
 
För att avsluta så bjuder jag på några bilder. De senaste bilderna jag tagit faktiskt. Och även de bilderna som jag är mest stolt över. Den känslan som fanns där den kvällen vill jag alltid känna! 
 
"Ambition sa: tänk stort, dröm större."
- Ison Glasgow
 
 
 
 
 

Cry to me

Godmorgon!
 
Är ni laddade på livet idag? Tur att någon är det. Jag är mest trött och tom. Tom på det mesta. Så jag har bara suttit hela gårkvällen och morgonen och lyssnat på samma låt om och om igen. För igår så släppte Bob Marleys barnbarn en helt magisk låt. Det är nästan skrämmande hur lika röster de har. Hans röst är som en blandning av Bob och Damian. Jag är helt fascinerad av detta. Dessutom har de sjukt bra gener i den familjen för han är väldigt lik Bob också.
 
Aja, ikväll står det jobb på schemat iallafall. Tänkte gå ut till en början men jag orkar verkligen inte. Av många anledningar. Men ni som ska ut borde dra till Staybar. Min fina vän Melika öppnar klubb där idag! Dessutom kör OIAM, Finess, J-riz och Mxhxn live, så det kommer bli en dunderkväll. Ta ett glas för mig med!!
 
 

Denz - Varje dag

 
Jag blir fan lika glad varje gång som Denz kommer med nya grejer. För han gör det så jävla bra varje gång. Ursäkta min franska men den här snubben är tung! Mer Denz åt folket!
 
Checka videon, bara för den är rikstung!
 

B.M.A - Min blatte

 
Den här har ju cirkulerat runt på sociala medier ett tag. Och nu efter att ha hört den så förstår jag varför. Låten är ju riktigt bra!
Checka den på Youtube. Den släpps även på Spotify & iTunes 30 April!
 

Joel Fungz - Lyssna mer, prata mindre

 
Har ni hört namnet Joel Fungz förut? Det är klart ni har, för jag har skrivit om honom! Jag tycker han är riktigt duktig och ni kommer se mer utav honom här på bloggen. Han kommer för det första medverka i mitt intervjuprojekt. Så om ni vill lära känna Joel bättre så har ni chansen väldigt snart! 
 
Checka videon iallafall, riktigt tung!
 

Instagram

Följ mig på Instagram!
Kommer lägga upp i princip ALLT jag gör i mitt projekt. Så in och klicka på "följ"-knappen!
 
 

If it's meant to be

Godmorgon!
 
Idag känns det som att en stor sten släppt från mitt bröst. Jag gav mig själv sinnesro igår. Och idag mår jag bättre än vad jag gjort de senaste veckorna. Jag insåg igår att man inte kan tvinga fram något, och att jag enbart slösat energi på fel saker. Så idag är ett nytt liv på ingång. För det har gått för långt och jag har tappat bort mina egna mål helt och hållet.
 
Jag sitter i en tom datorsal i skolan och bara ler för mig själv. Vi ska ha kurs i sociala medier nu och jag känner mig helt ärligt riktigt taggad. Sen så klockan ett så ska jag på en arbetsintervju och jag hoppas att det går så bra som jag vill. "Pressbilder" ska även tas snart och sen så ska en vän fixa upp en helt ny design här på bloggen. Det känns som att pusselbitarna börjar falla på sin rätta plats igen. Nu är det 100% fokus på karriär och inget annat.
 
Jag älskade mitt liv för 3 månader sen, och jag ska lära mig att älska det igen. För jag älskar ju det här. Jag älskar svensk hiphop och allt som hör till.
 
Nu kör vi!!
 
xoxo
Erica
 
 

Sluta lek

Godmorgon!

Idag är det sämre igen. Men så lär det vara ett tag. Tyvärr. Har dessutom dragit på mig ett nytt problem som måste lösas snarast. Vet bara inte hur. Någon som vill spola tillbaka tiden 4 månader? Det skulle passa förjävla bra just idag. 

Är på väg mot skäris iallafall. Har skola hela dagen igen. Ledarskap på förmiddagen och sen nån aktivitet efter lunch. Ser inte fram emot idag. Men jag krigar. För vad kan man annars göra?




#bitchlämnaminanzikt

Godmorgon people!

Det kändes lättare att skriva nu när ni vet hur det ligger till. Nu känns det inte längre som att jag ljuger för er. Så jävla skönt. Och det var lättare än jag trodde att ta sig upp imorse. Det är nog tack vare Bella! Hon har ställt upp otroligt mycket under den här tiden, hon är bäst. 

Nu sitter jag iallafall på tvärbanan och maxar musik i mina lurar. Allt för att tänka på annat. Försöker lyssna på de kaxigaste låtarna jag har och det fungerar till viss del. Idag har vi iallafall projektledning hela dagen. Får se hur det går. 

Ha en bra måndag mina fina! 




Tappat det helt

Jag har funderat hela dagen på vad jag ska skriva. Hur jag ska skriva det. Och jag kom fram till att det bara finns ett sätt. Jag har tappat det helt. Jag kan inte förklara det på något annat sätt. Musiken som släpps hjälper för stunden, får mig att drömma bort allt det där som egentligen inte är rätt.
 
Jag åkte till Thailand. Det var den tabben jag gjorde. Men jag ångrar det inte. Jag hade the time of my life och skaffade 3 nya vänner när jag var där. Vad är då problemet? Jo jag tappade all min kärlek för bloggen, för jag la all den kärleken på en person istället. Jag vill inte gå in på detaljer men detta är ändå min blogg, vilket innebär att jag skriver exakt vad jag vill här. Passar det inte så kan ni sluta läsa. Jag gör inte detta för läsare, jag gör det för mig själv. Men just nu så vet jag knappt vem jag själv är. För all den kärleken jag gav bort har stannat där. Jag fick inte tillbaka lika mycket som jag gav. Och nu står jag här helt handfallen och vet inte vad jag ska göra. Jag har träffat min soulmate, det är det enda jag är säker på. Sen så var det tydligen inte meningen att jag skulle få vara med den här personen, men det är en annan femma.
 
Så förlåt att jag är helt off både här och på Facebook. Jag ser alla meddelanden jag får, och jag svarar oftast. Men sen kommer personliga saker ivägen och jag glömmer bort alla saker som ni ber mig om. För just nu så svämmar jag över av känslor och det har varit på det här sättet i 3 veckor snart. Jag försöker plocka ihop mig själv med all den kraft jag har. Men varje dag så ramlar jag isär igen. Jag vill inte vara så här brutalt ärlig men jag känner att jag måste. Annars kommer jag aldrig läka. För jag vill inte spela något falskspel mot er som faktiskt klickar in här varje dag. Ni ska veta att ni är guldvärda och jag uppskattar verkligen att ni läser. Men det är svårt just nu. Jag vill för det mesta ingenting. 
 
Imorgon ska jag kriga mig till skolan iallafall, även om det känns motsträvigt. För jag måste. Han fick mig att vilja ta tag i mitt liv på riktigt, och jag vill fortsätta på det spåret. Jag måste bara få återhämta mig. Och jag ville att ni skulle veta det.
 
Hoppas ni alla får en fin vecka! Och jag ska försöka uppdatera er så mycket jag bara kan. Puss och massor med kramar på er! Bjuder på en bild på min fina familj, det enda ljuset i mitt liv just nu.
 
 
 
 
 

Video: Leslie Tay - Sofie

 
Jag finner inte de rätta orden att säga om den här videon. För låten har fångat min själ helt och hållet. Leslie Tays magi samlad i en video. Det låter som en bra beskrivning.
 

Video: Gäähda

 
Supermusikfredagen fortsätter! Jag känner mig ärligt överbelastad. Den här videon var ju helt jävla kunglig! Jag är kär. Jag skulle vilja säga att detta är årets bästa video hittills!
 

Video: Groupie

 
Alltså om jag sa att jag var kär i låten, så är jag minst lika kär i videon. Så jävla tunga de här snubbarna är tillsammans! Mer Gee Dixon, Keya och Stor tillsammans!
 

Mxhxn - Gäähda (ft OIAM & Finess)

Idag är en riktigt bra musikdag! För denna har jag också väntat på sjukt länge. Den är så jävla braaaaaa!! Video kommer även till denna lite senare, kommer slänga upp den direkt jag är hemma. So excited!
Klicka på bilden för att komma till låten!
 
#bitchlämnaminanzikt
 
 

Gee Dixon, Stor & Keya - Groupie

Godmorgon!
I en månad har jag gått omkring och nynnat på den här jävla godingen. Bland annat hela thailandsresan. "Bror jag e fucked up..". Haha så störande att ha en låt på hjärnan som inte släppts än. Men nu är den här mina vänner. Och den är så bra så jag tror jag svimmar snart. Jag kommer nöta nöta nöta och nöta denna. Det kan ni ge er fan på! 
 
Klicka på bilden för att komma till låten, det kommer en video senare!
 
 

Tyler, the Creator . Fucking young

 
Min favoritperson i hela världen släpper äntligen nånting nytt! Som jag har längtat efter det här. Inte för att jag kan påstå att just denna är Tylers bästa låt, men videon var bra. Han är så flippad och allt han gör blir magi. Dessutom släpper han album om 4 ynka dagar. "Cherry bomb" är titeln, och jag är så excited! 
 

Sover som en åsna

Det blev ovanligt sen update idag. Men vet ni varför? För att det är något allvarligt fel på min sömn. Jag sover 2 timmar, sen vaknar jag, sen sover jag 2 timmar till och ja ni fattar. Däremot så fattar jag inte varför. Är det någon som vet om det typ är otur att ha två drömfångare i samma rum eller nåt? För drömfångare brukar fan få mig att sova bättre, inte sämre. Jag köpte ju två stycken i Thailand. Den ena skulle jag lämna där borta som en present till en vän men den råkade hänga med i resväskan. Haha! Sen har jag ju en tatuerad på benet också, så egentligen sover jag med 3 stycken. Ojoj.
 
Nu är iallafall min plan att dricka upp mitt älskade kaffe. Sen ska jag kasta mig ut i springspåret en timme ungefär. Jag har börjat droppa i vikt sen några veckor tillbaka, och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det känns som att jag inte gör någonting för att gå ner, men ändå så har jag tappat 4 cm runt midjan. Oh well, vi får väl se. Börjar jag må dåligt så vet vi ju att det är något galet. Haha.
 
Jag skriver sen, nu måste jag börja röra mig.
 
xoxo
Erica
 
 

Skitsamma.nu fyller 2 år

Egentligen så fyllde min blogg 2 år den 24e Mars. Men som ni alla vet så hamnade jag i en svacka när jag kom hem. Så jag la allting åt sidan, inte med flit det bara hände. Men idag så insåg jag att detta måste uppmärksammas. För det har hänt så himla mycket det senaste året, och just nu så sitter jag här och skriver samtidigt som jag nästan kräks av excitement (glömde vad det heter på svenska haha)
 
2014 har varit ett helt fantastiskt år för mig, och min blogg. Jag har lärt känna hur många nya människor som helst. Fantastiska människor. Jag har varit på fler spelningar, och tagit mer bilder än jag kan räkna. Jag har träffat människor som hjälpt mig på olika sätt, men även människor som satt hinder för mig på många sätt. Jag har utvecklats så himla mycket som människa, och jag har gjort saker som jag aldrig skulle vågat tidigare. Det är tack vare dessa fina människor som jag har runt omkring mig. Människor som vill stötta och hjälpa mig i allt här i livet. Jag är så jävla glad över att jag kommit så här långt. Från att inte ha något hopp om livet alls, till att stå här mitt i min drömvärld och knappt fatta vad som hänt.
 
Men inget av det här hade varit möjligt om jag inte flyttat ner till Stockholm, inte heller om jag inte lärt känna min bästa Melika! Att jag fick lära känna henne är nog det bästa av allt. Hon har varit en sånt stort stöd för mig i det här! Jag är så glad över att jag skrev till henne den där kvällen, även om stämningen var fett awkward till en början.
 
Skitsamma.nu fyller 2 år. I två år har jag hållt på med det här. Det här som jag älskar mest av allt. Och nu sitter jag här och bläddrar igenom bilder och känner en enorm stolthet över det jag åstadkommit. Fyfan vad jag är bra och fyfan vad jag är stolt över mig själv. Ett stort tack till alla ni där ute som tror på mig och det jag gör. Jag skulle aldrig stå här idag utan ert stöd. Ni är bäst!!!
 
 

Alpis - Härifrån

 
Ni har väl lyssnat på Alpis nya EP "Bland ogräs & höghus"? Denna fantastiska låt är iallafall hämtad från EPn och den är proppfull med mina favoritrappare! Detta är min personliga favorit från EPn dessutom. Jag hade ingen aning om att den skulle få en video, så jag blev positivt överraskad. Så jävla fet!
Medverkande artister är: Stockholm highgrades, DC Grimsta, SödraSidan, Samboii, Lokal, Finess och Patryk.
 
Vad tycker ni?
 

Mwuana feat. Dida - Parranoia

 
Jag har missat sjukt mycket musik de senaste veckorna. Hamnat lite ur mitt spår men jag är påväg tillbaka. Min kärlek till musiken kommer sakta men säkert tillbaka, och när jag hittar låtar som den här så är ju livet nästintill komplett. Den här är ju king! Varför hör jag den först nu? 
Dida är ju förövrigt ett jävla geni i varenda låt han släpper, love it!
 

Karim & Mwuana - Studio REMIX

 
Alltså hallå! Varför har inte jag hört den här? Bella visade den för mig iförrgår när jag var hos henne.
Alla har väl hört originalet av Schoolboy Q? Den låten har en speciell plats i mitt iskalla hjärta. Men jag har inte kunnat lyssna på den på ett tag. Så bara kommer dessa stjärnor och gör en svensk version. Alltså så jävla bra!
Tack tack tack för denna!
Och videon är ju hur skön som helst. Som bella sa "naket, men fortfarande classy." och jag håller med henne.
 

Hemlängtan

Godmorgon på er!

Jag väcktes imorse av en massa oljud utanför huset. De håller på med nån sorts stambyten i husen och lever om utav fan. Så från typ 10 imorse fick jag vara vaken, ofrivilligt! Inte särskilt soft. Kanske bra dock, så jag inte sover bort hela dagarna. För idag så ska jag städa hela lägenheten. Vill vara snäll mot roomie då jag varit borta ett tag osv. Det är två veckor sen jag kom hem nu, jag börjar äntligen komma igång med livet igen. 

Planen från början var att sticka iväg igen snart. Men sen så kom hemlängtan. Längtan efter min familj. Jag har inte sett min mamma eller mina syskon sen december och det känns verkligen i själen. Jag måste åka upp dit. Så när skattepengarna trillar in så kommer jag åka direkt känns det som. Inte tåg den här gången dock. 

Nu ska jag fortsätta njuta av solen en stund innan jag måste börja städa, så vi hörs senare!

xoxo
Erica




For Paul

 
Idag gjorde jag något som jag ångrar djupt. När jag loggade in på Facebook så hade Paul Walker publicerat en ny musikvideo. "See you again" framförd av Wiz Khalifa, med tillhörande video som sagt. De hade gjort något av en samlingsvideo av alla de bästa ögonblicken från Fast & Furious serien. Och jag grät. Gud så jag grät.
 
Ni får gärna tycka att jag är löjlig. Men Paul Walker var en av mina favoritskådespelare, och det tog på mig när han tog. Hur kan man bli ledsen när en kändis dör? kanske ni undrar. Ja det undrade jag med. Men det tog på mig iallafall. Nu vet ni.
 
Videon fanns inte att hitta på Youtube, men jag vill iallafall dela låten. Om ni vill se videon så kan ni gå in på Paul Walkers officiella sida på Facebook. Den finns där.
 

Kvalitetshäng & terapisnack

Godmorgon & godnatt, haha!

Jag kom precis hem från min kära vän Bella. Vi körde på bästa kvalitetshänget igår. Hon hade finbesök hemma så jag kände mig väldigt peppad på att åka till henne. Därför blev det inget bloggande igår. Jag vaknade supersent, sökte massor med jobb, duschade och stack sedan direkt till Bagis. Så jag la bloggen åt sidan.
 
Vad hade hon för finbesök kanske ni undrar? Jo, lilla Pelle var på besök. En liten Amstaff/pitbull valp som var typ jordens gosigaste. Så jag fick kramas halva kvällen med honom. Vi hann även på besök hos en vän till Bella. Så det blev kvällspromenad med Pelle och sen ännu mer kvalitetshäng och lite terapisnack. Kvällen slutade med att jag däckade på Bs soffa, skönt att sova borta ibland. Även om jag bara fick 4 timmars sömn innan jag blev väckt av en väldigt exalterad valp. Haha!
 
Så nu ska jag faktiskt däcka ett tag igen. Ville bara informera om att jag fortfarande lever, så ni inte oroar er. Heheh.
 
xoxo
Erica
 
 

Abstinens efter värmen

Godmorgon lördag!
 
Eller är det glad påsk man säger idag? Jag har ingen aning. Jag har liksom tappat bort påskfirandet sedan jag flyttade ner hit till Stockholm. Det är inte lika viktigt att fira påsk när man inte har sin familj här antar jag. Och gud så jag saknar min familj idag. Jag hade sålt min själ för att få krama på dem idag. Vissa dagar är svårare utan dem än andra. Sen så kan det hända att jag saknar någon annan också, men sånt är livet ibland. Det gäller bara att se det positiva i allt som händer. Om nåt är menat att vara, så kommer det hända när tiden är inne.
 
Har sån sjuk abstinens efter värme också. Måste hitta ett bra sommarjobb och knega järnet nån månad och sedan sticka iväg igen. Kanske blir det ensam den här gången, eller i sällskap av mina norrlänningar. Vi får se när pengarna finns igen. Det ser ljust ut med helgjobb framöver iallafall, med alla studentskivor osv. Känns skönt att få in lite extrapengar. Måste bara hitta ett dagtidsjobb också, vilket jag tänkte leta efter nu. Och sen ikväll står det jobb på schemat. Busy bee. Haha!
 
Vi hörs på en liten stund.
xoxo
Erica
 
 

Alpis - Bland ogräs och höghus

Jag har väntat på nytt från Alpis. Och gud så bra den här var. Jag har bara lyssnat igenom halva men jag älskar den redan. Klicka på bilden för att komma till EPn på Spotify!
 
Har ni någon favorit?
 
 

Get over it

Shululu! 
 
Vaknade imorse med en känsla av välbehag. Jag vet inte vart den kom ifrån men den var där. Jag antar att jag kanske behövde dem här dagarna till att fucka ur och släppa lite på mina gränser. Men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Ikväll ska jag jobba, så jag får ihop lite pengar och kan sticka iväg igen snart. Helt ensam den här gången. 
 
Jag är fortfarande i lite känslomässigt krig med mig själv, men jag ska ta tag i det här nu. Någon måtta får det fan vara alltså. Dags att bygga upp det där livet som jag velat leva i över ett år. Haha! Well ska duscha nu och sånt innan jobbet. Kan hända att jag stänger av min lur ikväll bara för att ta lite distans från allt. Men innan dess så har jag lite ny musik jag vill dela med er. Så hold on, jag är tillbaka snart!
 
xoxo
Erica
 
 

Igår var vi kungar

Jag behövde verkligen en dag som igår. En hel dag där jag kunde släppa allt som plågar mig och bara fokusera 200% på det jag älskar. Musiken. 
Ison & Fille gör magi, Petter, rosh och namo likaså. 

Bara sekunder in i spelningen var jag helt fast. Med ingen som helst kontroll över mina känslor. Rosh och hennes karma fick mig att känna mig störst bäst och vackrast. För att några minuter senare sitta med tårar som sprutar när jag hör Veronica Maggios stämma på refrängen till Petters längesen. Känslorna gick som en berg och dalbana genom hela spelningen. Men det bästa var ändå när jag fick höra texten som födde min tatuering på nyckelbenet. Skrattande och samtidigt gråtande satt jag med handen på nyckelbenet och sjöng med till varenda rad. Helt inne i ett ögonblick som jag aldrig ville skulle ta slut.

Mitt liv räddades igår. Av mina hjältar. Ison & Fille, Petter, Lilla Namo och Rosh. Igår var vi kungar, och idag tänker jag fortsätta med det. 




Ikväll är vi kungar

Godmorgooon!
 
Idag är första dagen som jag känner mig riktigt taggad på livet sen jag kom hem. Det var över en tre månader sen som jag var på en riktig hiphopspelning (utan att gå hem i förtid). Men idag smäller det av igen! För jag har fått en biljett till avslutningen av turnen "Ikväll är vi kungar"! Jag är så peppad. För jag har inte sett mina älskade Ison & Fille sedan i Augusti nångång, och ni vet väl hur viktiga dom är för mig? Jag hoppas iallafall att ni fattat vid det här laget.
 
Sen efter det så ska jag ha kvalitetshäng med en gammal vän. Han tyckte att jag behöver komma ut och leva lite igen. Så jag kör bara! Haha. Vi ska vända upp och ner på Stockholm ikväll hoppas jag. Känner att jag behöver släppa ut lite undertryckta känslor.
 
Men dagen ska startas med att städa och diska lite. Finemang va? Jajjomen.
Vi hörs på en liten stund!