Dilly D ft. Alex LGTM - Innan solen går ner

Shit vilken låt! Blev helt hype. Love it!
Vad tyckte ni?
 

Ivory - Ger oss av (Video)

Här har ni videon som jag skrev om tidigare. 
"Ger oss av" är en av låtarna från Ivorys senaste mixtape "Rap Game Jackie Arklöv".
Det är även en av mina favoritlåtar av Ivory faktiskt. Och videon var härlig.
Vad tyckte ni om videon?
 

Sömntuta

Godmorgon eller vad man nu ska säga!
 
Jag skulle faktiskt ha klivit upp rätt tidigt idag och plockat här i lägenheten. Men se på tusingen, jag råkade sova jättemega länge. Vaknade halv 12 ungefär i panik och trodde att jag sovit bort hela dagen. 
Men nu är jag uppe! Ska äta frukost till ett avsnitt family guy sen ska jag jobba med bloggen. 
En artist släpper en ny video idag också, så den kommer upp här under dagen!
 
Tills dess får ni ha en fantastisk dag mina fina läsare!
 

Besöksrekord

Oj jäklar. Vart kom alla ni nya läsare ifrån? Vad glad jag blir.
Och statistiken bara ökar för varje minut typ. Vilket lyckorus jag får! 
 
Och nu när ni ändå är här så kan ni väl hoppa in och gilla min blogg på Facebook? Pretty please? :)
Klicka bara på bilden!
 
 

Denz - Jetski (Video)

Yes! Nu har den fått en video. Så j*vla bra den är!!
Den kom tydligen ut igår och jag har inte ens märkt det, fy på mig.
 

*Teaser* Antwan - Oooh wee

Ute 6/9!
 

Bra häng, bra planer

Mornin' guys!
 
Det börjar äntligen bli lite ordning här! Den tidigare designen låg ju all over the place. Och det började bli rätt tröttsamt. Då är det ju tur att jag har vänner som Caty, som hjälper mig att fixa till den! Men den här är bara tillfällig, vi ska ordna till mycket mer, en ny header till exempel. Så don't worry.
 
Vad hände igår då? Jo, efter jobbcoachen så for jag och mötte upp Caty, Ellen & Pontus (Gatuslang). Vi drack en massa kaffe och pratade massor. Det var hur trevligt som helst och jag känner att jag behöver mer sånt häng. Tror vi satt i nästan 3 timmar på samma café. Hehe.
Efter det så drog jag och Caty vidare till nästa café och smidde planer. Hon hjälpte mig som sagt med designen, men vi har gjort en till stor grej också. Jag har sökt in på en skola! En spontan sista minuten sökning. Så förhoppningsvis kommer jag börja på en linje som heter Projektverkstan, och där kommer jag kunna utveckla allt det jag vill göra. För nu är det färdigdeppat. Jag måste komma igång med allt som jag pratat om, och inte bara sitta på mitt arsle!
Anyways, vi kom inte iväg hem förrän mellan 12 och 1 nångång och inte ens då ville man åka hem. Bara för att vi hade fått så mycket gjort och haft sånt himla bra häng hela dagen!
 
Bjuder på två bilder från igår, så hörs vi lite senare!
 
 
 

Rosh - Karma

Jag diggar Rosh. Och jag diggar den här låten. Har hört den både på NästaNivå och när Ison & Fille spelade på Mosebacke. Rosh har sån grym attityd så man kan inte låta bli att tycka om henne och hennes musik.
Videon var ball, ninjastyle!
Dessutom såg jag att hon fyller 18 idag. Grattis Rosh!!
 

Aleks - Kör bara

Det känns som att det var ett tag sedan man hörde något från Aleks. Men idag släppte han äntligen något nytt, och jag älskar den!
Vad tyckte ni om låten, och om videon?
 

Katastrof

God förmiddag mina fina läsare. 
Jag skulle fixa jättemycket imorse men katastrofen bröt ut. Haha! Jag skulle limma fast en nagel imorse, och vet ni vad som händer? Jag spiller en halv tub nagellim över hela min hand. Så istället för att blogga mm så fick jag stå hela morgonen och tvätta handen. Så resten får jag fixa efter coachningen. 
Jag hann i alla fall gå och rösta till riksdagsvalet så det är ju bra!

Well, ska smygblogga lite från datorn där borta! 
Puss & kram 




Trailer: Synonym - Så f*ckin vackert

Jag har sett mycket bilder och så gällande den här låten. Och många (inklusive jag) verkar ha väntat ett tag. Men vet ni vad? Snart kommer den!
Synonym släpper sin nya singel den 4/9 genom Stadsbild!
 

Klipp dig (Kretsen Remix)

Fet remix måste jag säga.
Även om jag personligen gillar originalet bättre!
 

Stress ft. Ozzy & Kristian Florea

"Malmö stad" är en av låtarna som kommer finnas på Stress kommande släpp "Playlist 2". 
Playlist 2 släpps i Oktober i år. Men tills dess kan ni förhandslyssna "Malmö Stad" här nedanför!
 

Ken Ring - Det började för längesen

Idag släppte Ken Ring ett samlingsalbum. Kul att höra nya inspelningar av gamla låtar!
På albumet medverkar bl.a. Gee Dixon, Samia, Kaliffa och Keya!
 

Album: Alaska - Alaska

Äntligen lite nytt från mina favoritnorrlänningar!
Gruppen Alaska är alltså Zacke och Movits! som gått ihop och börjat med ett projekt tillsammans. Det är dock inte första gången de jobbar tillsammas. 
Alaska har ett sound som jag inte har hört hos många andra, det är därför jag gillar dem. De är annorlunda helt enkelt! Och har ofta viktiga budskap i sin musik. Ta bara "Bomberjacka" som exempel. Lyssna på texten och kolla in videon som finns på Youtube!
Den här plattan får högsta betyg av mig!
 

Morgontrött

Det tog ett bra tag att somna igår. Jag var inte trött, det var varmt i rummet och telefonen skrek hela tiden. Haha. Så nu är jag lite extra trött. Hann inte ens äta frukost imorse, så Pressbyrån fick stå för den idag. 
Har börjar ett nytt schema hos coachen idag. Så från och med nu går jag bara där 2halvdagar i veckan. Skönt! Plus att jag ska börja timvikariera på en förskola. Så nu kan jag börja söka boende på riktigt. Bra va? 

Oj vad mycket det blev nu. Vi hörs senare! 


Dåligt med bilder i mobilen.. Hehe

6 månader i storstan

Ja, ni läste rätt.
Idag satt jag och räknade månader, och det är tamejtusan 6 månader sedan jag flyttade hit.
6 månader sen jag satt på tåget helt livrädd med mina två stora resväskor. Och hur mycket har inte mitt liv förändrats på 6 månader?! Jag har fått chansen att träffa så fina människor, som har gått rakt in i mitt hjärta. Jag har upplevt så många nya saker. Och jag har vuxit så mycket som människa.
Jag har även upptäckt så många skillnader på människor här nere - och människor där uppe. Folk är så himla mycket mer öppna här. Och det tycker jag är helt fantastiskt. 
Sättet man hälsar på varandra är annorlunda. Sättet man reagerar på nya människor är annorlunda. Hur man pratar, hur man rör sig, ja allt är annorlunda. Det finns många saker jag hade kunnat jämföra men då skulle ni få läsa hela dagen. Så vi tar bara ett!
 
- Om du kommer in på en "hemmafest" uppe i lilla Gällivare, vart det finns kanske 10 personer och 3 av dom är dina vänner, då springer du direkt och sätter dig hos dina vänner och ingen bryr sig mer om det. (Nu behöver inte mina kära norrlänningar bli arga för jag menar inget illa!)
 
- MEN om du kommer in på samma lilla fest här nere, så kommer de flesta (ska inte säga alla) och presenterar sig och hälsar. Vilket är mycket mycket bättre enligt mig. Det är ju roligare! (Fast det tog ett tag innan jag vande mig vid att hälsa på helt okända människor, hahah)
 
Iallafall, nu sitter jag och letar lägenheter som en galning. Ska lägga nån timme varje dag på det tills jag hittar något hade jag tänkt. Så önska mig lycka till. För här vill jag stanna!!
 
 

Chris Jyck - Låg Profil feat. Flips (Official video)

Feeet!
Vad tyckte ni?
 

La Familia - Natt

Jag är några dagar efter med den här. Men vad gör det?
Det här är en låt som jag kan tänka mig att rocka när man sitter och förfestar.
La Familia levererar som vanligt!
 

Sjukis

Hej alla!
 
Jag har gått hela morgonen med skitkonstig huvudvärk och därför har uppdateringen varit sämst. Något är uppenbarligen galet i min kropp men jag vet inte vad. Kanske håller på att bli förkyld eller något, vem vet?
Idag var väl planen att hitta på något med en killkompis som jag inte umgåtts med på länge. Men han har inte hört av sig än så vet inte hur det blir. 
Så tills dess ska jag kika lite Jersey Shore och äta lite mer vitlöksbröd. Mums! 
Jag uppdaterar mer under dagen. Puss!
 
 

Joe Lefty - Ain't that some shit

Joe Lefty är så jäkla bra! Det här är en låt jag definitivt kommer spela här hemma. Bara synd att den inte finns på Spotify.
 

Ken Ring ft. Samia - Bikten

Den 27/8 släpper Ken Ring sin samlingsskiva "Det började för längsen" och låten nedan är en singel från den kommande skivan. Och som vanligt så lyckas Ken beröra med sina djupa texter, och Samia med sin vackra röst!
 
¨

Monday funday

Goddag!
Tror att jag håller på att bli sjuk. Typ förkyld eller något. Inte okej! 
Var på intervju tidigare idag. Tror att jag kommer få jobbet! Hur bra? 

Jaja nu ut på en cigg och sen ta hand om lite disk! 
Ciao :) 



Fler såna helger

Jisses vilken bra helg jag har haft! 
I fredags var jag inte riktigt på humör alls. Det var massa knas här hemma. Då var det ju tur att jag fick inbjudan till en utekväll, eller egentligen två. Haha. För när jag väl fick komma ut så släppte allt kaos i min skalle och jag slapp tänka på allt det dåliga och istället fokusera på någonting bra. 
Har dansat och druckit kanske lite för mycket alkohol men sånt händer ibland. Fast det bästa av allt har varit helgens sällskap som sagt. Idag är jag dock inte lika kaxig! 
Så nu ska jag kasta mig tillbaka i soffan där jag spenderat hela dagen med serier. Så vi höra imorgon igen. För imorgon börjar en helt ny vecka med nya äventyr! 


Jag & Melika igår på vardagsrummet. 

Super rich kids

Close your eyes to what you can't imagine.
We are the xany-gnashing,
Caddy-smashing, bratty ass.
He mad, he snatched his daddy's Jag
And used the shit for batting practice
 

Bakis och skakis

Vilken kväll igår. Helt oplanerad men ändå bra. Dock spelade dom inte särskilt bra musik nånstans, fast vi hade ju bra sällskap så det vägde ju upp resten. 
Jag kom inte i säng förrän halv 5 imorse då jag fick vänta på tåget hem i 30 minuter. Så satt ensam i slussen en evighet med bestie i telefonen. 
Och idag är jag inte lika kaxig vill jag lova. Är tokigt trött fortfarande och har ont i magen. Men det är bara att ladda om batterierna för ikväll drar vi ut igen! 

Vi hörs senare, puss på er!



 

Earl Sweatshirt - Chum

Jag tror ingen i hela världen någonsin kommer förstå vad Odd Future betyder för mig. Jag hittade dem när jag var i en väldigt mörk period av mitt liv och dom bara gick rakt in i hjärtat. Tyler, Earl och Frank ligger väldigt nära mitt hjärta, och kommer nog alltid göra det. Speciellt Earl. Och speciellt den här låten. Jag relaterar så himla mycket till nästan allt han säger. Tanken slog mig precis att jag sett honom live, en av mina största hjältar. Hur mäktigt är inte det? Chum live tog fram så många olika känslor så det är sjukt. Om jag ändå fick chansen att träffa honom, eller dem alla tre..
 

Mer bilder från Mosebacke


















Baso - Inga Gränser

Åh vad jag känner massor med känslor av texten. Om ni inte har hört denna än, så borde ni göra det nu direkt!
 

Godnatt

Nya tag imorgon. För imorgon är det FREDAG!
 
 

Identity - Labbet

Har ni hört den här eller?
Fick den genom en kommentar på bloggen igår. Vad jag tycker? Den är bra, helt okej liksom!
 

Länge leve vi

God förmiddag alla läsare!
Jag sitter för tillfället och dricker energi för att orka med dagen. Jag sover ju så himla konstigt så är jämt trött. Men glad är jag ändå så klagar absolut inte. 
Efter coachen så ska jag iväg på stan med min morbror och hans lilla familj. Vi ska nog till gallerian i Skärholmen och kanske äta nåt. Kommer självklart uppdatera bloggen ändå så oroa er inte! 

Nu ska jag nog underhålla mig med lite spel fram till att rasten är slut. Ha en riktigt bra dag allihop! 




Bilder från gårdagen

Min dator ville helst bara fucka upp bilderna jag tagit så får ladda upp dom härifrån istället! 














Sömntuta

Godmorgon! 
Jag somnade jättesent igår, vilket resulterade i att jag vaknade ganska sent. Inte bra! För imorgon måste jag upp tidigt igen. 
Nu har jag precis lagat lite mat till mig själv och tänkte kolla ett avsnitt av något skit medan jag äter. Och efter det ska jag föra över alla bilder till datorn och sedan slänga upp dem här. Fick faktiskt ovanligt bra bilder även fast jag tog dem med mobilen. Så det är ju nice! 
Vi hörs igen på en liten stund!
 
 

En bra kväll!

Haha kommer aldrig kunna sova inatt. Av två anledningar.
1. Har sovit 2 timmar på dagen.
2. Har varit med om den bästa spelningen på länge.
 
Alltså Ison & Fille är en duo som jag velat se väldigt länge. Och då menar jag år. Men det har liksom aldrig blivit av. Förrän idag! För världens bästa mamma gav mig en biljett i födelsedagspresent. Och herregud vad bra det var. Innan så lovade jag mig själv att inte ta så mycket bilder, att bara njuta av konserten. Men det gick ju sådär. Jag ville ha miljoner bilder som minnen. Haha! Sen var jag ju såklart tvungen att filma mammas favoritlåt och skicka till henne som tack för detta. 
Sen inte nog med att jag fick se den bästa duon live, så fick jag även träffa båda två! Så himla kul. Och ja jag har tagit bild med båda, men de är på luren och jag orkar inte föra över nu. Så imorgon får ni se bilderna! Förresten, jag var inte ens nervös den här gången. Tipsen från min coach verkar fungera och det gör mig superglad för då går det framåt för mig!!
 
Imorgon tänkte jag även skriva ett litet inlägg om mig själv, då jag fått sjukt mycket nya läsare sen jag flyttade hit, och alla ni känner ju inte mig såklart. Men det får komma imorgon, för nu ska jag kika nya avsnittet av Teen Wolf och sen ska jag väl tvinga mig själv att sova.
 
Puss & Kram!
 

Ison & Fille på Mosebacketerassen

Tja allihopa!
 
Jag kom precis hem från jobbcoachen och ska precis äta. Sen ska jag lägga mig och vila en timme innan jag börjar göra mig klar för kvällen. För vid 6-7 så drar jag iväg och ska för första gången se Ison & Fille! Har sett dem snabba svängar tidigare när de gästat andras spelningar, men aldrig så här. Det kommer vara ett flertal andra artister där också. Tex Petter och Lilla Namo. Kommer bli asfett tror jag!
 
Så nu vet ni vart ni hittar mig ikväll :)
 
 

Ny video: Svart & Vit ft. I-Smile - Vår hemmaplan

Hallå, värsta mini Ayo i låten! Till och med rösten är jättelikt. (Ja, jag vet att det är hans son.)
Vad tyckte ni om videon?
 

Deppmoden

Hej alla fina bloggläsare!
 
Jag har en skitdålig dag idag. Min familj (syster och kusin) gör sig redo för att åka hemåt och det gör ont i lillhjärtat. Så idag kommer jag förmodligen bara sitta hemma och deppa efter att dom åkt. För man märker inte hur mycket man saknar någon förrän man måste säga hejdå.
Men innan vi deppar ihop så ska vi ut och ta en sista runda i stan medan vi väntar på tåget. Typ äta på Pizzahut osv. Ska ta vara på de sista timmarna med mina babes och sen kommer nog kvällen sluta med en chokladkaka i sängen framför någon värdekass serie. Haha! Positiva vibbar här..
 
Vi hörs senare!
 
 

LöstFolk - Starka (video)

Den här låten har ett så otroligt viktigt budskap! Tycker ni alla ska lyssna på den.
 

Finess feat. Elias Sahlin - Hela livet ut

Finess är himla bra. Fast det vet ni redan att jag tycker. Väldigt härlig video också.
Vad tycker ni?
 

My b-day

Grattis till mig!!!
Idag fyller jag 21 år. Hur fan gick åren så här fort? Jag tyckte det var förra året jag fyllde 16, haha! Känner mig nästan gammal. Skämt åsido..
Jag har ingen aning om hur jag ska fira min födelsedag. För samtidigt som det är en rolig dag, så är det en tråkig dag. Idag är sista dagen min familj är här. Imorgon sätter de sig på tåget uppåt igen. Så idag får vi försöka göra så mycket som möjligt!! 
Jag uppdaterar mer senare, promise! 




Dc Grimsta - När vi går (Video)

Jag har läst många starka reaktioner över denna video idag. Och jag förstår att människor reagerar. Videon är så himla laddad med känslor, så jag fick en klump i magen. Men samtidigt är den så bra!!
 

LöstFolk - Löjlöjlöj (remix)

Den här har kommit för ett bra tag sedan. Men tyvärr så råkade jag glömma den så har inte hört den förrän nu.
Hur bra?!
 

LöstFolk - Starka

Lyssna på texten noga!! Så jävla bra.
 Kärlek!
 

Smygbloggning

Hej allihopa!
Jag sitter och söker jobb så passar på att smygblogga. Igår blev det inte mycket uppdatering från min sida men jag var himla trött plus att vi var ute mest hela dagen. Det är ju min systers sista vecka här så vi vill passa på att umgås så mycket som möjligt.
Förövrigt så har jag fått möta lite motgångar i jobbsökandet idag men det är inte så farligt. Jag återhämtar mig och tar nya tag! Slutar om en timme och då ska jag möta upp barnen och dra på Subway och äta. Vi äter ute typ hela tiden, bara för att vi är för lata för att laga egen mat. Haha! Sen ska väl ungarna shoppa också, som alla andra dagar.
 
Jag uppdaterar mer sen, jag lovar!
Bjuder på en bild på tunga Rosh så länge!
 
 

Riktigt bra kväll

Godeftermiddag, haha!
Vi klev upp ur sängen för bara en liten stund sen. Vi måste alltså ha varit riktigt trötta igår. 
Jag har fortfarande ont i ryggen så idag blir det en jävligt lugn dag. Vi kanske ska ut och kolla efter presenter till småsyskonen bara, sen kika någon film eller så. 
 
Gårdagen var riktigt bra faktiskt. Kan inte säga att jag tyckte om alla artister som klev upp på scenen, men majoriteten var bra. NästaNivå deltagarna var jätteduktiga allihopa. Bästa måste ju ha varit när Ison & Fille kom ut på scenen som en surprise! Haha och snart får jag se dem igen.
I slutet på kvällen skulle vi även försöka sätta världsrekord i selfies. Jag har ingen aning om hur många det blev. Men tror inte att vi satte något rekord iallafall.. Haha
Det enda som var riktigt dåligt igår var nog min rygg. Den kraschade redan efter andra timmen men jag krigade. När spelningen var över så sprang (läs haltade) vi dit bakom scenen och väntade på artisterna, men alla verkade ha gått redan. Så tillslut gav vi upp och åkte hem istället. Och tro mig, det har aldrig varit så skönt att lägga sig i en säng som då.
 
Tyvärr måste jag lägga mig ner igen innan ryggen ger upp, så vi får höras senare.
Puss & Kram!
 
 

Jag sa till dig (Spotify)

För alla er som har spotify!
 

Tisdag

Godmorgon!
Jag kom precis till Miroi och väntar nu på att få börja. Har bara halvdag idag så slutar redan 11.45. Då ska jag hem och vila ett tag och ladda för kvällen. För ikväll bär det av till Kungsträdgården för We Are Sthlm. Massa bra artister ska spela. Om du ser mig där, kom fram och säg hej! 

Fick förresten en kommentar igår som jag ville svara på. Någon skrev att Chapee N Chess(Abi & Chap) alltid kört på engelska och att jag borde söka upp dem på youtube. Men självklart vet jag ju redan att det är så. Det jag menade var att det var kul att höra dem på engelska igen, kanske bara formulerade mig fel. Så nu vet du det, du som kommenterade! 
Bjuder på en bild från premiärturen till KÄK i Hornstull som vi hann med igår. 
Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner! 




Premiär: Abidaz - Jag sa till dig

Helt ärligt så hade jag jättesvårt för den här låten när jag hörde den första gången, även om jag diggar Abidaz som fan. Men efter att ha lyssnat den ett par gånger så fastnar den. 
Tyckte inget speciellt om videon. Den var bra och bilarna var snygga. Haha!
 

#wearesthlm

Imorgon! Från 18.00 - 00.00 i Kungsträdgården!
 
 

Ny vecka, nya tag!

Hej alla glada där ute som läser min blogg.
Jag blir fantastiskt glad när jag ser hur många som redan klickat in här, och halva dagen har inte ens gått. Haha.
Jag sitter på min utbildning i vanlig ordning och låtsas anstränga mig. Fast egentligen är jag alldeles för trött för detta. Har ju varit ledig en vecka och lyckats vända dygnet helt och hållet. (Tur att man kan sova ett tag på rasterna). Så det kommer nog ta några dagar innan jag kommer in i det här igen.
Idag så ska jag hänga med min syster och company i vanlig ordning. Tror vi ska ut och äta nåt och sen kanske dom vill springa runt i lite affärer eller så. Vi får helt enkelt se.
 
Anyways, jag önskar er alla en riktigt fantastisk dag! För det ska jag ha :)
 
 
Ni får en gammal bild så länge. Har inga bilder på den här datorn.

Så jävla trött

Godmorgon! (Egentligen inte)
 
Vi hade skitkul igår. Jag släppte iallafall hälften av min rädsla för karuseller. Dock missade vi en för att det var så långa köer och mitt i allt var klockan stängningstid. Men som sagt, vi hade otroligt kul. Och idag är jag trött och har världens träningsvärk i låren. Tror det var lustiga huset som tog kål på mig. Dags att börja gymma igen? Ja men nanting.
 
Idag får vi helt enkelt se vad vi hittar på. Haha gud vad det känns som att mitt liv blev mer spännande när mina älsklingar kom hit. Eller hur? 
 
Skriver mer senare, tills dess kan ni gå in och gilla min facebook sida! Sök bara på Skitsamma.nu
 
Puss & kram /E
 
 
Bild lånad från Google.
 

Looptroop Rockers - Another Lovesong/Beautiful Mistake

Gud vad det känns som längesen jag lyssnade på Looptroop sist. 
Blev faktiskt lite småkär i båda låtarna. Lyssna på dem ni också!
 

Gröna Lund

Hej alla glada där ute!
 
Jag är på topphumör idag, vilket jag har varit några dagar nu. Det hjälpte verkligen att slå av telefonen över en natt, för att bara vara. Jag tror det behövdes. För nu mår jag helt plötsligt kanonbra.
Gårdagen var väl ganska händelselös. Vi hängde i rålis ett par timmar på dagen, och sen sprang vi runt på stan. Gjorde ju en egen keps också, och lillasyster fixade en likadan! Så nu har jag bloggnamnet på en keps också. Suveränt eller hur?
 
Idag ska vi iallafall till Grönan och åka massor med karuseller, eller? Haha jag är så pass feg så blir nog inte så många för mig. Men ska försöka tvinga mig själv till att åka vissa saker. För deras skull liksom.
Sen ikväll ska vi nog bara mysa framför en film eller så, om det inte händer något roligare. 
Nu måste jag iallafall fortsätta göra mig iordning, för snart ska vi börja åka.
 
Puss & Kram
/ E
 

Dc Grimsta - När vi går

Idag släpptes de två låtarna som jag la ut traiern till för några dagar sedan. Inom kort kommer även tillhörande videos!
 

Humöret på topp

Mornin solstrålar!
Jag sitter just nu på tuben mot rålis med syster och kusin. Vi ska lägga oss i solen och mysa ett tag. Skulle ha fixat lite grejer imorse till er men jag glömde. Så jag fixar det när jag är hemma igen. Senare ska vi in till Gamla stan och titta runt lite. Och ikväll blir det mest troligt bara mys framför en film eller så. 
Puss och kram! / E




Chapee feat. Abidaz - That slow thing

 
Kul att höra Abidaz & Chapee på engelska för en gångsskull!
 

Mannen det är jetski

Jag har totalt kärat ner mig i den här låten. Och att den nu finns på Spotify gör saken ännu bättre. Fantastiskt skulle jag vilja kalla det.
Annars så har vi fixat oss klart osv nu, så ska väl strax sätta oss på tåget in mot stan. Ta en sväng på Hollywood så syster får shoppa lite. Sen får vi väl se. Kanske blir middag ute igen, eller så.
Men först ska jag ringa försäkringskassan och höra vart mina pengar tagit vägen. 
 
Vi hörs lite senare!
 

Kan inte bestämma mig

Jag vet inte varför jag är sån här som person. Men jag bara är sån. Jag har alltid haft himla svårt för att bestämma mig. Och det kan handla om allt från små till stora saker. Som nu tillexempel. Finns så mycket jag vill ändra på i mitt liv, så mycket som jag inte borde tänka på egentligen osv. 
Då tycker nog dem flesta att man ska prata med någon. Få liksom stöd och hjälp av en vän. Men det känns som att jag inte vågar öppna mig ordentligt för någon. Även om jag verkligen behöver det. Så om någon är frivillig att agera bollplank så säg till! För jag måste få ordning på allt som jag vill göra i livet. Jag vet bara inte hur.
 
Ikväll har jag iallafall stängt av min telefon och ska bara hänga med min familj resten av kvällen/natten och bara vara. Det kan också behövas ibland. Och imorgon nollställer vi huvudet och börjar om.
 
Sov så gott allihopa!
 
 
 

Bio

Hej!
 
Var ute mest hela dagen igår så blev inte mycket bloggande. Men så är det när man har besök. Jag vill helst spendera all min tid med dem, eftersom de bara är här i två veckor. För sedan kan det dröja innan jag får träffa dem igen.
Ikväll ska vi iallafall på bio. Ville se den nya Transformers, men de andra har inte sett någon av filmerna. Så istället får det bli The Fault In Our Stars. Få se hur mycket man kommer gråta. Haha.
Nu ska jag fortsätta göra mig iordning så vi kan sticka ut på stan sen.
 
Puss & Kram / E
 

Denz - Jetski

Fick tips om den här igår, och jag är inte besviken. Så JÄVLA bra! 
  

Lokal ft. Patryk - Galen

Lokal är ju fantastisk! Och Patryk har jag aldrig hört tidigare, men han var grym han med!
 

Rålis

Shu tja hej!
Sorry för bristen på uppdatering igår, men ville ta vara på dagen med la fam. Vi satt mest bara ute och pratade hela dagen men mysigt var det ändå. Nu är vi på väg till Rålis för sol och bad. Blir väl kvar där ett bra tag men skriver senare. 
Puss och kram! / E



Riktigt bra kväll

Godmorgon!
Jag har precis vaknat, med baksmällan från helvetet! Varenda fiber i min kropp säger åt mig att ligga kvar i sängen men jag vägrar. Ska hoppa ur sängen och klä på mig för en dag i rålis. Känns ju rätt soft ändå. Bara ligga i solen och glassa några timmar. Efter det får vi se vad som händer. Ska ju upp tidigt imorgon och möta syster och kusin.
Skriver senare.
Puss & Kram
/E



Video: Meta Four - Zuperman

Vilken somrig och trallvänlig låt.
Denna kommer spelas mycket!
 

Äntligen fredag!

Haha tror jag har samma rubrik varje fredag. Men vad gör det om hundra år?
Sitter och smygbloggar på jobbcoachen. Samtidigt som jag bättrar på mitt CV och kollar efter lite jobb.
Slutar vid 3 idag, och sen blir det att hänga med Melika! Hur bra låter inte det? Hon kom ju hem från USA idag.
Nä vet ni vad? Nu ska jag sluta sitta och blogga (för man får inte det egentligen), så jag skriver senare istället!